Σελίδες

12 Ιανουαρίου 2009

Σταματαει η καριερα του Νταρκο


Οπως από το Σάββατο έγινε γνωστό, ο Σέρβος επιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα αρτηριακής πίεσης και με τα ως τώρα δεδομένα μοιάζει δύσκολο να αποφύγει την επέμβαση (μπαλονάκι). Σε περίπτωση που οι φόβοι επιβεβαιωθούν, ο 35χρονος φορ θα εγχειριστεί άμεσα. Η σοβαρότητα της κατάστασης είχε επισημανθεί από την πρώτη στιγμή και απλώς πιστοποιήθηκε από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο επίσημος Ολυμπιακός.

Πριν από την επιβίβασή του στο αεροπλάνο, ο ποδοσφαιριστής, εμφανώς επηρεασμένος ψυχολογικά από την περιπέτεια που περνάει, δεν θέλησε να προβεί σε κάποιο σχόλιο. Αρκέστηκε να τονίσει στους δημοσιογράφους πως "θα τα πούμε σε δέκα ημέρες που θα επιστρέψω". Υπό την υπάρχουσα κατάσταση, δεν υπάρχει περίπτωση ο Κοβάσεβιτς να συνεχίσει την ποδοσφαιρική καριέρα του. Ούτως ή άλλως αυτό που προέχει είναι να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Στην ανακοίνωση της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ επισημάνθηκε πως "ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Ντάρκο Κοβάσεβιτς παρουσίασε τις προηγούμενες μέρες, αυξημένη αρτηριακή πίεση, παρά την φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε και υποβλήθηκε σε λεπτομερή εργαστηριακό έλεγχο (στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών) από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Από την αξονική στεφανιογραφία διαπιστώθηκε ότι υπάρχει σημαντικό πρόβλημα στον πρόσθιο κατιόντα και του συνεστήθη να υποβληθεί σε άμεσο στεφανιαίο έλεγχο, προκειμένου να επιβεβαιωθεί το αποτέλεσμα της εξέτασης και να υπάρξει περαιτέρω αντιμετώπιση".

Μέσω του ίδιου κείμενου έγινε γνωστός πως στο πλευρό του Σέρβου θα βρίσκονται ο γιατρός του πειραϊκού συλλόγου, ο καρδιολόγος Πάνος Σταματόπουλος, αλλά και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κούλης Δουρέκας. Αμφότεροι θα αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες ο Κοβάσεβιτς θα υποβληθεί τη Δευτέρα.

Το πρόβλημα της υγείας του Κοβάσεβιτς δεν εμφανίστηκε ξαφνικά, ενώ αντίστοιχο πρόβλημα με την πίεση αντιμετώπιζαν η μητέρα του και ο αδερφός του, οι οποίοι έφυγαν από την ζωή. Ο Σέρβος ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή και ήλεγχε την κατάστασή του, αλλά τις τελευταίες μέρες η πίεση ανέβηκε σε σημείο που ανησύχησε τον γιατρό του Ολυμπιακού.

πηγη contra.gr

Σχολιο

Του ευχομαι να ξεπερασει τον κινδυνο της υγειας του και να συνεχισει να προσφερει τις υπηρεσιες του στο ποδοσφαιρο απο αλλο ποστο.Νταρκο περαστικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.