Σελίδες

15 Ιανουαρίου 2009

Σαν και σήμερα 15 Ιανουαρίου..‏.


Ο Υποσμηναγός Τζελίλης Αχιλλέας σκοτώθηκε στις 15 Ιανουαρίου 1959, όταν το αεροσκάφος του F-84F της 335 Μοίρας Διώξεως - Βομβαρδισμού, κατέπεσε 8 μίλια δυτικά του ακρωτηρίου Ποσειδώνα Χαλκιδικής, κατά τη διάρκεια διατεταγμένης πτήσεως.

Ο Υποσμηναγός Παπασταύρου Σπυρίδων
σκοτώθηκε επίσης στις 15 Ιανουαρίου 1980, στη περιοχή της Πρέβεζας, λόγω πτώσεως και συντριβής του αεροσκάφους του F-104G της 336 Μοίρας Κρούσεως της 116 Πτέρυγας Μάχης, στο οποίο επέβαινε κατά την διάρκεια διατεταγμένης πτήσεως. Πέρα από την πλήρη απόδόμιση της πολιτικής καί δυστυχώς καί της κοινωνικής ζωής αυτού του τόπου, πάντα υπήρχαν , αλλά καί υπάρχουν οι ήρωες πού , αφανείς,- βλέπετε δεν έχουν επικοινωνιακούς συμβούλους τύπου Λούλη κτλ, - διακυνδυνεύουν ή ακόμα καί δίνουν την ζωή τους γι αυτόν τον έρμο τον τόπο ....

ΥΓ
: Εχω μία απορία. Πόσες φορές παραπάνω είναι ο μισθός ενός Πρόεδρου δημόσιου οργανισμού, π.χ. του 75άρη κ. Βουρλουμη στόν ΟΤΕ, συγκριτικά με τον μισθό ενός πιλότου υποσμηναγού της πολεμικής αεροπορίας πού αναχαιτίζει κάθε μέρα τούς τούρκους ;

πηγή press-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.