Σελίδες

9 Ιανουαρίου 2009

Φυλακιση 15 μηνων σε κατοικο Εξαρχειων

Ποινή φυλάκισης 15 μηνών με 3ετή αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημελειοδικείο στον ιδιοκτήτη σπιτιού στην περιοχή των Εξαρχείων, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν, σε έρευνα της Αστυνομίας, καραμπίνα, γκλόπς, αναισθητικά σπρέυ και άλλα αντικείμενα που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου για την παράνομη οπλοκατοχή.

Μαζί με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού δικάστηκαν και ένας νεαρός με την φίλη του, που ήταν στο σπίτι ως επισκέπτες, την ώρα της αστυνομικής έρευνας.

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 5 μηνών με 3ετή αναστολή στον νεαρό για την κατηγορία της απείθειας, που αφορούσε την άρνηση του να δακτυλοσκοπηθεί, ενώ έκρινε αθώα την φίλη του.

Η ποινή που επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη του σπιτιού αφορά τα αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής και της απείθειας που επίσης σχετίζεται με άρνηση του στην διαδικασία λήψης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Του επιβλήθηκε επιπλέον και χρηματική ποινή 1000 ευρώ.

πηγη καθημερινη

Σχολιο

Πολυ υποπτος ο τυπος αυτος.Αυτο δεν ειναι σπιτι που ειχε,αυτη ειναι κρυψωνα τρομοκρατων.Παραδειγματικη τιμωρια.Αντε καλη αρχη στην Ελληνικη αστυνομια,παντα τετοια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.