Σελίδες

30 Δεκεμβρίου 2008

Ο Ολιβιε Σορλαν στον Παοκ

Η άμεση απόκτηση ακραίου επιθετικού ήταν το γενικό συμπέρασμα από τη συνάντηση των Θοδωρή Ζαγοράκη, Ζήση Βρύζα και Φερνάντο Σάντος χθες το μεσημέρι, μετά την προπόνηση του ΠΑΟΚ. Οι τρεις άνδρες συζήτησαν για αρκετή ώρα τις δυνατότητες που έχουν την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και αποφάσισαν πως θα πρέπει να αποκτηθεί οπωσδήποτε παίκτης στην επίθεση και κυρίως στην αριστερή πλευρά. Ουσιαστικά αναζητείται ο αντικαταστάτης του Κουλιμπάλι, που δεν πρόλαβε να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Ζήσης Βρύζας πέρασε τις γιορτές στην Ιταλία κι εκεί είχε επαφές για παίκτες στη συγκεκριμένη θέση. Προφανώς, χθες, ο τεχνικός διευθυντής ανέλυσε τις περιπτώσεις και σε συνεργασία με τον πρόεδρο Ζαγοράκη και τον προπονητή Σάντος θα προχωρήσει στις διαπραγματεύσεις με όσους ενδιαφέρουν. Αλλη μεταγραφή δεν θα κάνει ο ΠΑΟΚ, εκτός κι αν προκύψει κάποια ιδιαίτερα αξιόλογη περίπτωση που θα αφορά την επίθεση.

Την περασμένη Παρασκευή βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και ο Ολιβιέ Σορλάν, ο οποίος υπέγραψε όλα τα απαραίτητα έγγραφα του δανεισμού του από τη Ρεν, επέστρεψε στη Γαλλία και θα βρίσκεται πίσω στην Ελλάδα την Πέμπτη ή την Παρασκευή. Δεν πρόκειται να αγωνιστεί στον αγώνα με τον ΟΦΗ, όμως θα υπολογίζεται για το παιχνίδι με την ΑΕΚ σε 10 μέρες.

Στον Δικέφαλο δοκιμάζεται τις τελευταίες μέρες και ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός Αχμέτ Αμπού Μοσαλάμ, 27 χρόνων, που αγωνιζόταν στη Στρασμπούρ, αλλά δεν υπολογίζεται από τη γαλλική ομάδα. Αύριο ο Φερνάντο Σάντος θα τον δει αγωνιζόμενο στο φιλικό με τον Θερμαϊκό για να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα. Τα σενάρια από την Ιταλία για τον Πάμπλο Κοντρέρας και το ενδιαφέρον της Ρετζίνα υπάρχουν ακόμα, όμως όσο περνάει ο καιρός ατονούν, κυρίως γιατί ο Χιλιανός δεν σκοπεύει να αφήσει τον ΠΑΟΚ για μια ομάδα της σειράς.

πηγη καθημερινη

2 σχόλια:

  1. ειναι καλος αυτος???
    ελπιζω να βοηθησει πολυ τον ΠΑΟΚ μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επαιζε στο Γαλλικο πρωταθλημα και στη Ρεν, δεν ξερω τις ικανοτητες του αλλα εχω ακουσει καλα λογια για αυτον.
    Παντως ειναι δεν ειναι καλος, το πρωταθλημα θα το χασετε απο τον Ολυμπιακο αγαπητη μου Γιωτα,χεχεχεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.