Σελίδες

9 Δεκεμβρίου 2008

Κάποιοι δημοσιογράφοι επιμένουν να δυναμιτίζουν και να εθελοτυφλούν. Ακόμα και τώρα.

Πριν λιγο ακουγα μια ανεκδιήγητη δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ στο ραδιόφωνο, μια ξανθια που εχει και βραδυνη ενημερωτική στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, η οποία έλεγε (μιλωντας απο το στούντιο) οτι "τα παιδιά" ειναι 15χρονα και 16χρονα", κι οταν ο ρεπόρτερ επιτόπου άρχισε να λέει "ότι προκειται για 25αρηδες και 30αρηδες οι οποίοι επιτίθονται εναλλαξ στους αστυνομικούς", δλδ μια τα ΜΑΤ μια αυτοί, η άλλη απο το στούντιο τον επεπληξε!!!!!! λέγοντάς του " τι λες τωρα, για κοιτα καλύτερα προκειται για παιδιά, και οταν λές επιτίθονται τί εννοείς;" κι ο ρεπόρτερ "εννοώ οτι πετάνε πέτρες και τέτοια" και η εγκαθετη " τι πέτρες μωρε, κατι μικρές ειναι και νεράτζια"

Αν δεν εξαφανιστεί η λέρα απο καθε τομέα της κοινωνίας, συντομα οι κουκουλοφόροι θα ειναι τοσες χιλιάδες που ουτε για πλακα δεν θα διανοείται η αστυνομία να τους αντιμετωπίσει.

Το πιο ωραιο το ακουσα σημερα απο συναδελφο, "Η Κυβέρνηση πρεπει να κατεβάσει τον στρατό" για να συμπληρώσει μετα από λιγο μονολογώντας "ή ο στρατός την Κυβέρνηση"..................

Φιλοσοφικό, ρητορικο ερωτημα "Σε ποια χωρα μια κυβέρνηση μπορεί να στεκεται όρθια με 151 βουλευτές και με καμενη την πρωτεύουσά της απο κουκουλοφόρους;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.