Σελίδες

8 Δεκεμβρίου 2008

Πεδίο μάχης ολοκληρο το κέντρο της Αθήνας και άλλων μεγαλων πόλεων

Την χειρότερη νύχτα των τελευταίων ετών ζει η Αθηνα αλλα και πολλές μεγάλες πολεις της Ελλαδας. Τι συμβαίνει; Που ειναι το κράτος; Η κυβέρνηση;
Πριν λιγο απιστευτες εικόνες αντικρύσαμε απο την ταρατσα της πολυκατοικίας μας κοιτώντας προς το κέντρο της Αθηνας. Πυκνοί καπνοί απο καθε σημειο του κέντρου σκεπάζουν τον αττικό ουρανό και σιγουρα θα αποκαλύψουν αυριο το μεγεθος της καταστροφής. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του δημου της Αθηνας στο Συνταγμα, κάηκε.
Τραπεζες, καταστήματα, εγιναν παρανλωμα του πυρός μετα την λεηλάτησή τους.
Διμοιρίες ΜΑΤ, αναρχικοί και αλλοδαποί συγκρούονται απο την Λεωφ. Συγγρού μεχρι την Πατησίων στο Πολυτεχνείο και από το Κολωνάκι μεχρι το Μεταξουργείο.
Ενα ειναι σίγουρο. Τα Χριστούγεννα αυτα θα μας μεινουν αξέχαστα.

1 σχόλιο:

  1. Σαραγεβο εχει καταντησει η χωρα μας.Καποιος απο τους μεγαλους πρεπει να ευαισθητοποιηθει, να προβληματιστει και να κατσει να σκεφτει,τι δεν παει καλα σε αυτη την χωρα τοσα χρονια, τι γινεται λαθος, ποιος φταιει γιατι,γιατι, γιατι..... Αλλιως να παραιτηθει εδω και τωρα!!!! Φτανει πια η κοροιδια τοσα χρονια απο ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.