Σελίδες

10 Δεκεμβρίου 2008

Ο Αθλητισμός ενώνει τους Ελληνες οταν η πολιτική τους διχάζει.



Δεν μπορώ παρα να το μεταφέρω ολοκληρο απο το κυπριακό site ...εις γην εναλίαν Κύπρον...(enaliakypros18.blogspot.com).........

Τελικά υπάρχει ελπίδα.
Το κατάλαβα χτες, σαν είδα τα πανό που είχαν κρεμάσει οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και της Ανόρθωσης.
Όσες φωτιές και να βάλουν τα τσιράκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων,
Όσα μαγαζιά και να σπάσουν τα κομματόσκυλα,
Όσες καταστροφές κι αν κάνουν τα παλικάρια της φακής
και όσοι ζουν για να δουν νεκρή την Ελλάδα,

...υπάρχει ελπίδα.

Από τη μακρινή Κύπρο λοιπόν,
αυτό έχω καταλάβει:

έστω κι ένας Έλληνας να μείνει ζωντανός,
κινδυνεύετε ρε κουφάλες...


Υ.γ. Μόλις πριν λίγο έμαθα (από ένα ντοκυμαντέρ) πως ο Αλέξης ήταν 'άρρωστος' Παναθηναικός. Ελπίζω ρε φίλε, κάπου εκεί ψηλά, να πανηγύρισες κι εσύ το γκολ του Καραγκούνη... Καλό σου ταξίδι. Δε φταις εσύ αν κάποια χαμένα κορμιά και μερικοί μεγαλοεκδότες του παρακράτους των Αθηνών εκμεταλλεύτηκαν το θάνατό σου.

Υ.γ.2 Κάποιοι καλοθελητές περίμεναν πως και πως τον χτεσινό αγώνα, προκειμένου να ακουστούν αντεθνικά συνθήματα εκ μέρους των Παναθηναικών, ώστε σήμερα να μας λένε (μέσα από ιστολόγια, φόρα και ραδιόφωνα) πως οι 'καλαμαράδες' μας λένε Τούρκους (όπως έγινε και μετά τον αγώνα με τον οσφπ). Τελικά πρέπει να απογοητεύτηκαν... Περαστικά πάντως!



Σχόλιο μου.
Η χουντα έπεσε. Ολοι μπηκαμε στην Ευρωπαϊκή Ενωση.
Εχουμε δημοκρατία. Η Κύπρος ειναι ανεξαρτητο κρατος.
Το κατεχόμενο τμημα ειναι πλέον σιγουρο οτι θα ελευθερωθεί μονο με πόλεμο κι οχι με κουβεντούλες στα σαλόνια.
Γιατι λοιπον δεν επανερχεται το αιτημα για Ενωση; Τι μας εμποδίζει;
Μονο εναν λόγο θα δεχόμουν.
Αν πραγματικά οι Κύπριοι πιστευουν οτι μπορούν να διώξουν τους Τούρκους εισβολέις με διαβουλεύσεις (και χωρις ξεπούλημα των εθνικών μας δικαίων) και μετα διακηρύξουν την Ενωση, όταν οι Τούρκοι πια δεν θα μπορούν να ξαναπατήσουν το νησι, τοτε ενταξει να τους πειριμένουμε. Αλλοιώς Ενωση εδω και τωρα και ας ενωθεί το βορειο κατεχόμενο κομματι με την Τουρκία. Σαμπως τωρα δεν ειναι ενωμένο; Δουλευόμαστε μεταξύ μας;
Μελλοντικά οταν θα ερθει η ωρα να λύσουμε τις διαφορές μας μια και καλη με τους στρατοκράτες τούρκους, θα ελευθερωσουμε και τα αγια χώματα της Κυπρου. Εκτος αν προλαβουν στο μεταξύ να διαλυθούν οι Τούρκοι απο μόνοι τους.......

Εν κατακλειδι.....
Μπραβο στους φιλαθλους του ΠΑΟ. Εδειξαν ελληνική ψυχή. Ενώ καποιοι άλλοι φίλαθλοι "ελληνικής" ομαδας γνωστού λιμανιού της χώρας, έδειξαν μια άλλη διαφορετική ανθελληνική ψυχή, ριχνοντας τα και καλα στους Κυπρίους. Τους γνωρίσαμε ομως τους Ανορθωσιάτες και δεν μοιαζουν με αυτο που μας παρουσίασε η παλιοφυλλαδα "Πρωταθλητής".
Λυπαμαι για τον αποκλεισμό της Ανόρθωσης.
Καλή συνεχεια στον ΠΑΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.