30 Οκτωβρίου 2019

SOS: Άμεσος κίνδυνος απώλειας της πατρίδας μας

Ο «πολυπολιτισμικός» κ. Μητσοτάκης συνειδητά δημιουργεί τετελεσμένα γεγονότα εποικισμού της Ελλάδα.

Γράφει η Αθηνά Κατσαφάδου

Ως γνωστόν, για να συντελεστεί ή μετάλλαξη του εθνικού κράτους σε πολυεθνικό, πρώτα απ΄όλα είναι αναγκαίο να δημιουργηθούν ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, όπως είναι ό εποικισμός της εθνικής επικράτειας από εκατομμύρια αλλοδαπών συγχρόνως με την νομική – πολιτική θωράκιση της μόνιμης παραμονής τους.

Δηλαδή, τήν εξίσωσή των λαθρομεταναστών με τους ιθαγενείς πολίτες – κατοίκους της χώρας. Eξ΄ ού και το γνωστό moto των εθνομηδενιστών του Σύριζα «Έλληνας, είναι όποιος έχει ΑΦΜ»!

Στα πλαίσια όμως, ενός οργανωμένου κράτους με φυλασσόμενα σύνορα, στρατό, εσωτερική αστυνόμευση, νομικό ανάλογο καθεστώς, ιστορικούς θεσμούς και υλικοτεχνική σοβαρή υποδομή, ό εποικισμός είναι αδύνατο να επισυμβεί. Εποικισμός συντελείται ΜΟΝΟΝ με την πολιτική βούληση και αυτενέργεια των ιθυνόντων και με παράλληλη παθητικότητα του λαού. Αυτό δηλαδή πού συμβαίνει την τελευταία ιδίως δεκαετία στην χώρα μας.
Γιατί και πώς συμβαίνει όμως αυτό;


Ή ενοχοποίηση τις τελευταίες δεκαετίες, urbi et orbi, των εθνικών μας συμβόλων, τού πατριωτισμού, της συνέχειας της ιστορίας μας, της ορθοδοξίας και του κλήρου, της προάσπισης της γλώσσας, per se, το χτύπημα στο φρόνημα, στην αυτοπεποίθηση και την περηφάνεια του ελληνικού λαού, δηλαδή στην ταυτότητα, προηγήθηκε της οικονομικής καταστροφής.

Γιά περισσότερο από δύο δεκαετίες, ή Ελλάδα έχει γίνει αντικείμενο ενός πειράματος, το οποίο, ούτε λίγο ούτε πολύ, αποσκοπεί στην καταστροφή των ιδεολογικών εθνικών χαρακτηριστικών και δημογραφικών προϋποθέσεων της αναπαραγωγής του ελληνισμού μέσω του εισαγόμενου ριζοσπαστικού πολυπολιτισμού της παγκοσμιοποίησης.

Αυτόν, για τον οποίο είναι περήφανος ό κύριος Μητσοτάκης όπως εξήγγειλε βαρύγδουπα σε ομιλία του στην βουλή των Ελλήνων ανταγωνιζόμενος ζηλόφθονα, την πολυπολιτισμική, νεοταξίτικη, παγκοσμιοποιημένη, εθνομηδενιστική πολιτική του προκατόχου του κ. Τσίπρα. Το ότι ερχόταν σε ευθεία αντίθεση με τά όσα έλεγε προεκλογικά, ελάχιστη αξία έχουν για τον κ. Μητσοτάκη

Οί εκλογές πέρασαν. Αυτός, τά κατάφερε, έγινε πρωθυπουργός. Όλα τά άλλα είναι λεπτομέρειες. Άλλωστε, μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν σφάλμα αναγνωρίζεται.

Αυτοί φταίνε… άς πρόσεχαν. Αυτοί όμως , πού ψήφισαν ΝΔ και ανέδειξαν τον κ. Μητσοτάκη πρωθυπουργό ΔΕΝ ήσαν πολυπολιτισμικοί εθνομηδενιστές.

Ήσαν Ελληνες πατριώτες – δημοκράτες. Άλλη μία απογοήτευση, άλλη μία προδοσία για τον δυστυχή ελληνικό λαό.

Αυτό το άθλιο πολιτικό σύστημα, ευνόησε και προώθησε την κάλυψη, σε μεγάλη κλίμακα, πανεπιστημιακών τμημάτων, από διδάσκοντες με αυστηρό αποδομητικό, ανεθνικό και πολλάκις εθνομηδενιστικό προσανατολισμό (βλέπε τήν απορριπτική απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας για τον παράνομο τρόπο εκλογής ως καθηγητού στο πανεπιστήμιο Αθηνών του τροτσκιστή - εθνομηδενιστή Αντώνη Λιάκου - πρώην πρόεδρο της εθνικής επιτροπής για την παιδεία καί υπεύθυνου για τά σχολικά βιβλία σε όλες τις βαθμίδες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ανθρώπου πού έχει αναλάβει την αποδόμηση της εθνικής ταυτότητας στα πλαίσια της εκπαίδευσης - και πώς , ποτέ, αυτή ή απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας 3136 / 1996 ουδέποτε εκτελέστηκε. 

Δέν τόλμησε κανείς πρύτανις να την εφαρμόσει. 

Ό άνθρωπος αυτός ό και ''βασιλιάς'' των εθνομηδενιστών αποκαλούμενος, έχει ισχυρά ερείσματα. 

Ο κύριος αυτός, έπρεπε να ανοίξει το δρόμο σε πολλούς μεταπτυχιακούς καθηγητές και δασκάλους με τον ίδιο προσανατολισμό. Ό τζιχαντιστής αυτός της μετανεωτερικής ιστοριογραφίας, θεωρεί τους Μακεδονομάχους τζιχαντιστές, γοητεύεται από την Οθωμανική αυτοκρατορία την οποία προβάλλει στα γραπτά του και απεχθάνεται τον όρο τουρκοκρατία, θιασώτης του σχεδίου Ανάν, θεωρεί την συνθήκη των Πρεσπών μεγάλη κατάκτηση πού πρέπει να την διαβάζουν οι εκπαιδευτικοί για να την διδάσκουν στους μαθητές τους και άλλα παρόμοιας κατεύθυνσης.

Περιέργως, ακριβώς την ίδια άποψη έχει και ό Τζόρτζ Σόρος, ό οποίος έχει διορίσει διευθυντικό στέλεχος εδώ και χρόνια την σύνευνή του, Mυρσίνη Ζορμπά, στο ίδρυμά του στην Ελλάδα, και ή οποία μάλιστα επί Σύριζα διορίστηκε υπουργός πολιτισμού! (Γενναιόδωρος ό Τζώρτζ, φροντίζει και "τακτοποιεί", όπου δεί τους υπαλλήλους του)

Ό εθνομηδενισμός, έχει πλέον αναδειχθεί σέ κυρίαρχη άποψη. Ή κατεστημένη επικρατούσα μονοπωλειακά πλέον ιδεολογία. Όλα τά άλλα, είναι παρωχημένα, οπισθοδρομικά, φονταμενταλιστικά, θεοκρατικά, ξεπερασμένα, έως και ρατσιστικά, ακροδεξιά, φασιστικά. Κατά το ¨φωνάζει ό κλέφτης, να φύγει ό νοικοκύρης¨.

Έτσι, τά πανεπιστήμια παρήγαγαν και συνεχίζουν να παράγουν σχολικούς συμβούλους με τον ίδιο εθνομηδενιστικό προσανατολισμό, οί οποίοι διδάσκουν στα σχολεία τά νέα σχολικά βιβλία (από το 2006 με υπουργό παιδείας την κ. Μαριέττα Γιαννάκου (καλής φίλης του Λιάκου), ή οποία ακόμα και σήμερα, υπερασπίζεται πεισματικά, το κατάπτυστο βιβλίο Ρεπούση της ΣΤ΄ Δημοτικού. Νομίζετε, ότι τυχαία ξεθάφτηκε ή κυρία αυτή πολιτικά, από τον πολυπολιτισμικό κύριο Μητσοτάκη και φιγουράρησε στην, τιμητικά εκλόγιμη, ως δεύτερη , στην λίστα του ψηφοδελτίου επικρατείας της ΝΔ στις τελευταίες εκλογές;).

‘Ως προς το περιεχόμενό τους , ειδικά τά βιβλία της ιστορίας (ή ιστορία, χρησιμοποιείται ως εργαλείο εξυπηρέτηση των εκάστοτε γεωπολιτικών συμφερόντων των μεγάλων δυνάμεων (ΗΠΑ – Γερμανική Ευρώπη κυρίως ) και της αυτοκρατορίας των αγορών ), ακολουθούν ένα πολύτομο έργο για την ιστορία των βαλκανικών λαών, το οποίο συνεγράφη στα πλαίσια του "New History Project" με χρηματοδότηση του κερδοσκόπου, δισεκατομυριούχου Τζώρτζ Σόρος, ό οποίος προωθεί, ΄΄αγοράζοντας΄΄ διανοούμενους, καθηγητές, πολιτικούς, ΜΜΕ, δημοσιογράφους, καλλιτέχνες, τά σχέδια της Νέας Τάξης και της Παγκοσμιοποίησης. 

Σε αυτό το έργο, ή οθωμανική αυτοκρατορία φιγουράρει ως θετικό παράδειγμα διακυβέρνησης όπου όλοι ζούσαν αδελφωμένοι και οί απελευθερωτικοί αγώνες εναντίον της ως περεκτροπές!

Πώς νομίζετε "βγήκαν" τόσοι πολλοί δάσκαλοι, καθηγητές , "διανοούμενοι" πού σιχτίριζαν τους αγωνιστές μας, την κλεφτουριά και το 21 ; Εντολές άνωθεν εκτελούσαν. Εντολές.

Στην συγγραφή αυτού του αθλίου , ψευτοεπιστημονικού, προπαγανδιστικού έργου, διέλαμψε ή καθηγήτρια κ. Κουλούρη, Δραγώνα και λοιπές εθνομηδενιστικές, προπαγανδιστικές του νέου ολοκληρωτισμού, φιγούρες. 

Αυτά είναι απαραίτητα να τά γνωρίζουμε, για να ξέρουμε ποιοι προετοίμαζαν καί προετοιμάζουν ιδεολογικά και παθητικοποιούν τον ελληνικό λαό προκειμένου να μην αντισταθεί στα σχέδια την Νέας Τάξης πραγμάτων (ΕΕ – ΗΠΑ) περί αναδιάταξης και αλλαγής συνόρων στα Βαλκάνια. Όταν έχεις βαθιές ρίζες αντιστέκεσαι και στον πιο δυνατό άνεμο.

Όταν είσαι άρριζος, γιατί κάποιοι έχουν φροντίσει να σού τις κόψουν παιδιόθεν, τότε σε πάει ό άνεμος όπου θέλει. Δεν έχεις αντίσταση γιατί με τον μηδενισμό δεν πιστεύεις σε τίποτα. Αφού Έλληνας είναι όποιος έχει ΑΦΜ, τότε όποιος και αν σέ κατακτήσει το ίδιο ΑΦΜ θα έχεις. Γιατί να αντισταθείς; 

Τυχαία έφθασε ό Σύριζα του 2 – 3 % στην αντιπολίτευση και μετά στην κυβέρνηση; 

Ο ξένος παράγων ελέγχει τά πάντα. Και κυρίως την ραδιοτηλεοπτική ντροπή και ασχήμια. Μέσα από αυτήν την ντροπή, ελέγχουν, τι θα πληροφορηθεί ό λαός, τι δεν θα πληροφορηθεί, ποιος θα προβληθεί και ποιος όχι. Τι πρέπει να τού αρέσει και τι όχι. Τι θεωρείται ρατσιστικό και τι όχι.

''Τά ανοιχτά σύνορα'' είναι προοδευτικό, δημοκρατικό, ανθρωπιστικό πρόταγμα. Αφού όλοι άνθρωποι είμαστε. Όσοι δεν δέχονται για την χώρα τους τά ανοιχτά σύνορα, είναι ρατσιστές, ακροδεξιοί, φασίστες. Από το πρωί ίσαμε το βράδυ, αυτά ακούει ό λαός μας. Κανένας άλλος λαός ποτέ μεταπολεμικά, δεν έχει δεχτεί τέτοιου μεγέθους και δριμύτητας ιδεολογική τρομοκρατία. 

Ό περισσότερο παραπληροφορημένος λαός της Ευρώπης είναι ό ελληνικός. Νομίζετε ότι μας δίνουν τις πραγματικές διαστάσεις του λαθρομεταναστευτικού, τά πραγματικά νούμερα; Ή χώρα, είναι κατεχόμενη. Οί πραγματικοί κυβερνήτες της είναι ό εκάστοτε Πάϊατ και ό πρέσβυς της Γερμανίας. Οί εθνομηδενιστές υπηρετούν πειθήνια και τους δύο. Υπηρετούν κυρίως την αυτοκρατορία του χρήματος. Τον επιθετικό καπιταλισμό.

Δηλαδή τον Σόρος.

Με τήν αποκαλυπτική για τις προθέσεις του πρωθυπουργού ομιλία του στην βουλή, για το πόσο χαρούμενος νοιώθει για την πολυπολιτισμική Ελλάδα, κατενόησε και ό πλέον αφελής, πώς, ή μεταφορά λαθρομεταναστών από τά νησιά στην υπόλοιπη Ελλάδα δήθεν για να τά ελαφρύνει από το βάρος, αποτελεί πολιτικάντικο επιχείρημα για να δικαιολογήσει τον οργανωμένο εποικισμό της χώρας. Ό χώρος όσων μεταφέρονται καλύπτεται αμέσως από άλλους πού στέλνει ό σουλτάνος. 

Ό Ερντογάν ξέρει τι κάνει. Στέλνει μουσουλμάνους , των οποίων θεωρείται χαλίφης, και υλοποιεί το δόγμα Οζάλ: «Δεν χρειάζεται να κάνω πόλεμο με τους Έλληνες. Τους στέλνω μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους και την έχω κατακτήσει». 

Τά ερωτήματα στα οποία ουδείς από τους ιθύνοντες απαντά είναι: 

Πόσους αντέχει να φιλοξενήσει ή χώρα σε σχέση με το πληθυσμό της ό οποίος συρρικνώνεται; Γιατί δεν υπήρξε ποτέ μεταναστευτική πολιτική; 

Aντιλαμβάνεται ή κυβέρνηση ότι σε μία δεκαετία θα είμαστε μειοψηφία στην χώρα μας; Aντιλαμβάνεται, πώς ή μέγιστη πλειοψηφία τους είναι μουσουλμάνοι; Αντιλαμβάνεται, πώς πραγματοποιείται είς βάρος μας ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΜΑΧΩΝ με εντολή Ερντογάν, ούτως ώστε μας κατακτά αναίμακτα;

Ποιος ρώτησε τον ελληνικό λαό εάν θέλει να παραδώσει σε λαθρομετανάστες και μουσουλμάνους την χώρα του;

Ό Ελληνικός λαός έχει μόνο την εξής επιλογή. Αντίσταση ή εξαφάνιση. 

*Η Αθηνά Κατσαφάδου είναι Δικηγόρος 

πηγή



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.