31 Οκτωβρίου 2019

Με πρόσχημα την ασφάλεια και την ευκολία του πολίτη έρχεται το απόλυτο ηλεκτρονικό φακέλωμα με μια ταυτότητα και έναν αριθμό από την γέννηση μέχρι τον θάνατο... (τέλος τα ΑΦΜ και ΑΜΚΑ)

Σας παραθέτουμε δύο άρθρα του σάιτ "Αυτοδιοίκηση" τα οποία αναφέρονται στην ηλεκτρονική μας νέα ταυτότητα καθώς και στον ένα και μοναδικό αριθμό που θα αντικαταστήσει ΑΦΜ, ΑΜΚΑ κλπ...

Δυστυχώς με πρόσχημα την διευκόλυνση των πολιτών αλλά και την ασφάλεια (κάτι ανόητο καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι οι χάκερς σπάνε ή αντιγράφουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ), το κράτος ετοιμάζεται στο μεγαλύτερο φακέλωμα όλων των εποχών....

Η Νέα Τάξη νίκησε ακόμα και τις αντιδράσεις των (θεωρητικά) αριστερών που την υπηρετούν τυφλά, νομίζοντας ότι αυτό είναι "προοδευτισμός". Θα θεωρούσε κάποιος ότι λόγω του φακελώματος τους σε χρόνια απολυταρχικά και ολοκληρωτικά, θα αντιδρούσαν, όμως αυτό δεν συμβαίνει με εξαιρέσεις ελάχιστους οι οποίοι μέρα με την μέρα αντιλαμβάνονται το αισχρό κατάντημα της σημερινής αριστεράς (η δεξιά έχει προ πολλού ξεφτιλιστεί) και μπαίνουν σταδιακά στον χώρο των πατριωτών για τους οποίους πλέον δεν έχει κανένα νόημα η προσχηματική αντιπαλότητα δεξιάς κι αριστεράς (αφού όλοι οι κομματικοποιημένοι οπαδοί και οι πολιτικοί υπηρετούν την Νέα Τάξη)...

Ετσι οι μόνοι που μένουν να αντιδρούν ουσιαστικά στις νέες επιδιώξεις του ξεπουλημένου στην Νέα Τάξη κράτους στην πατρίδα μας, είναι οι πατριώτες Ελληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Αυτοί που πάντα εδώ και 2000 χρόνια προσπαθούν να σώζουν το Γένος μας...

Καταλαβαίνουμε ότι εδώ πρόκειται για έναν χαμένο πόλεμο και ότι στο τέλος θα γίνει και αυτή η κίνηση που φέρνει ένα ακόμα βήμα πιο κοντά τα έσχατα χρόνια του Αντιχρίστου που όπως φαίνεται πλησιάζουν πλέον σε απόσταση μερικών γενεών...

Η σύγχρονη Νέα Τάξη (δηλαδή οι μυστικές λέσχες και στοές) προετοιμάζουν και στρώνουν τον δρόμο του σατανοκίνητου απόλυτου παγκόσμιου άρχοντα που όταν θα έρθει θα βρεί ΜΙΑ Παγκόσμια κυβέρνηση, ΜΙΑ Παγκόσμια θρησκεία, εκατομμύρια ομοφυλόφιλους, έναν κόσμο έκφυλο και παρακμιακό, εγκληματικότητα και βία, τρομοκρατία και τρομερούς πολέμους, αλλά το κυριότερο... μια ανθρώπινη κοινωνία πλήρως φακελωμένη από την οποία κανείς πολίτης δεν θα μπορεί να ξεφύγει...

Φανταστείτε πόσο εύκολο θα κάνει αυτό, την απομόνωση και τον διωγμό των τότε Χριστιανών...
Ας ευχηθούμε να μην είναι στα χρόνια μας....
Διότι τα μαρτύρια αυτών των πιστών θα ξεπεράσουν όλους τους προηγούμενους...

Εμείς λοιπόν ως Χριστιανοί οφείλουμε να κάνουμε το καθήκον μας με ελπίδα στον Χριστό μας, όσο κι αν θεωρούμε ότι δεν μπορούμε να αποτρέψουμε την έλευση του Αντιχρίστου...
Μπορούμε όμως με τον αγώνα μας να την παρατείνουμε....
Κι αυτό θα κάνουμε σώζοντας τουλάχιστον μερικές ακόμα γενιές αν είναι δυνατόν...

Εξάλλου όλος αυτός ο αγώνας έχει κι έναν άλλο μεγάλο σκοπό....
Οσο εμείς αγωνιζόμαστε κατά των προδρόμων του Αντιχρίστου και των μεθόδων τους, τόσο ο κόσμος ενημερώνεται και τουλάχιστον δεν θα είναι όλοι ανίδεοι όταν θα βρεθεί το Θηρίο της Αποκαλύψεως ανάμεσά μας...

Καλόν αγώνα λοιπόν φίλοι μου και καλό διάβασμα....

ΘΑΝΟΣ 

Κάρτα του πολίτη: Έρχεται η νέα ψηφιακή ταυτότητα με το μοναδικό κωδικό 

Στις αρχές του 2021 έχει στόχο το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης να προχωρήσει στην δημιουργία της νέα κάρτας του πολίτη, της νέας ψηφιακής ταυτότητάς του, μέσω της οποίας, αφού θα ταυτοποιείται, στη συνέχεια θα μπορεί να κάνει τις ψηφιακές συναλλαγές του με το Δημόσιο.

Όπως τονίζουν στην aftodioikisi.gr πηγές του υπουργείου, προκειμένου να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος στόχος «ο σχετικός διαγωνισμός αναμένεται να βγει στον αέρα μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους». Θα πρόκειται για μία ασφαλή ηλεκτρονική κάρτα, αντίστοιχη με μία πιστωτική, η οποία θα αντικαταστήσει την αστυνομική ταυτότητα που σε καμία περίπτωση δεν θα παραχαράσσεται, όπως είναι εύκολο να συμβεί σήμερα με την απλή ταυτότητα.

Η κάρτα του πολίτη θα συνδέεται με έναν μοναδικό κωδικό ο οποίος θα αντικαταστήσει τους κωδικούς που έχει σήμερα ένας πολίτης για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές του με το Δημόσιο, όπως το taxisnet, τον ΟΑΕΔ, τον ΕΟΠΥΥ κλπ.

Με αυτόν τον κωδικό κάθε πολίτης μέσω της νέας ψηφιακής πύλης gov.gr (ή οποιασδήποτε άλλης ψηφιακής πύλης, οι οποίες θα διατηρηθούν), θα μπορεί να ταυτοποιηθεί και στη συνέχεια από το τάμπλετ, το κινητό, το λάπτοπ ή το pc του να πραγματοποιήσει όλες τις συναλλαγές του με το Δημόσιο.

πηγή

Έρχεται ο «μοναδικός αριθμός» που θα αντικαταστήσει ΑΜΚΑ και ΑΦΜ 

Στην ιδέα να χορηγηθεί στους πολίτες από τη γέννησή τους ένας αριθμός που θα χρησιμοποιείται αντί του αριθμού της ταυτότητας, του ΑΜΚΑ και του ΑΦΜ σε όλες της αλληλοεπιδράσεις με το κράτος, αναφέρθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

«Πρόκειται για μια απλή ιδέα, η οποία εφαρμόζεται και σε άλλες χώρες. Έχουμε αυτή τη στιγμή ΑΦΜ, έχουμε ΑΜΚΑ που εκδίδεται στη γέννηση, έχουμε αριθμό ταυτότητας, έχουμε μια σειρά αριθμών. Όλοι αυτοί οι αριθμοί θα πρέπει να γίνουν ένας αριθμός για την παροχή υπηρεσιών για να μην ταλαιπωρείται ο πολίτης, θα εκδίδεται στη γέννηση όπως ο ΑΜΚΑ και θα ακολουθεί κάθε πολίτη καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του», διευκρίνισε ο κ. Πιερρακάκης.

Ανέφερε ακόμη πως «δεν έχουμε ακόμα αποφασίσει ποιο θα είναι το όνομα αυτού του αριθμού, δεν θα είναι ΑΦΜ, δεν εννοούμε μόνο αριθμό φορολογικού ενδιαφέροντος, άλλα για την παροχή συνολικά υπηρεσιών σε όλες τις αλληλεπιδράσεις με το κράτος. Δεσμευόμαστε να τοποθετηθούμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες και το ποιος θα είναι αυτός ο αριθμός θα το ανακοινώσουμε πολύ σύντομα. Φυσικά δεν θα αντικαταστήσει τον αριθμό της ταυτότητας, γιατί αυτός είναι ο αριθμός του πιστοποιητικού, απλώς θα χρησιμοποιείται αντί του αριθμού της ταυτότητας σε όλες τις αλληλεπιδράσεις με το κράτος» ανέφερε ο υπουργός.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο κ. Πιερρακάκης αναφέρθηκε και στις νέες ταυτότητες υπογραμμίζοντας, όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, πως ο διαγωνισμός για τις νέες αστυνομικές ταυτότητες όπως έχει ήδη αναφέρει ο πρωθυπουργός θα είναι στον «αέρα» από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πριν το τέλος του τρέχοντος έτους και ο στόχος είναι οι πολίτες να έχουν τις νέες ταυτότητες στα χέρια τους μέχρι το τέλος του 2021. 

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.