Σελίδες

8 Ιουνίου 2018

Τον Μάιο του 2009 η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ ήταν στην Ελλάδα .... τώρα έχει σειρά η Ιταλία.

ΣΧΟΛΙΟ

Πριν σας παραθέσω το παρακάτω άρθρο θα πρέπει να σας προειδοποιήσω ότι προέρχεται από ένα νεοταξικό σάιτ (http://www.defence-point.gr) και αναδημοσιεύθηκε φυσικά σε πλήθος ιστολογίων και ιστοσελίδων.... προσπαθώντας να ξεκαρφώσει πάνω από την μυστηριώδη λέσχη την ιστορία συνωμοσίας που τόσα χρόνια την ακολουθεί....

Τα χαρακτηριστικά σημεία (του ξεκαρφώματος) τα έχω τονίσει με κόκκινο χρώμα.....

(Μετά το κείμενο ακολουθεί ένα σύντομο σχόλιο μου)

Με… Δελτίο Τύπου ανακοίνωσε την ημέρα και τον τόπο διεξαγωγής της ετήσιας συνάντησής της η «μυστικιστική» και παρουσιαζόμενη από τη γνωστή συνωμοσιολογία ως «σκιώδης κυβέρνηση του πλανήτη» (τα ίδια λένε για την «Τριμερή» και μερικές ακόμα διοργανώσεις), περίφημη ως εκ τούτου Λέσχη Μπίλτερμπεργκ. Για τα ελληνικά ενδιαφέροντα ξεχωρίζει η παρουσία του επίδοξου πρωθυπουργού και προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη!

Καταρχάς, να πούμε ότι η συνάντηση θα γίνει από αύριο μέχρι την Κυριακή (7-10 Ιουνίου) στο Τορίνο της Ιταλίας. Είναι η 66η συνάντηση της «Λέσχης». 

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου, έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους 131 προσκεκλημένοι από 23 χώρες. Πρόκειται για πολιτικούς και ηγετικές προσωπικότητες από τον τομέα της βιομηχανίας, της οικονομίας / χρηματοοικονομικής, της ακαδημίας (πανεπιστημιακοί) και των μέσων ενημέρωσης.

Η λίστα των συμμετεχόντων έχει ανακοινωθεί στο διαδίκτυο, άρα εκ των πραγμάτων ο «μυστικιστικός» χαρακτήρας της συνάντησης έχει πλέον εκλείψει, προς μεγάλη δυσαρέσκεια πολλών που έκαναν καριέρα ψάχνοντας να βρούνε τις σκοτεινές δυνάμεις που ελέγχουν την υφήλιο. 

Όσον αφορά την Ελλάδα, πέραν του Κυριάκου Μητσοτάκη βλέπουμε τον Δημήτρη Παπαλεξόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο της τσιμεντοβιομηχανίας «ΤΙΤΑΝ», εταιρίας-κόσμημα και ζωντανή διαφήμιση για την Ελλάδα με παρουσία σε πολλά σημεία της υφηλίου.

Όσον αφορά τα αντικείμενα που θα συζητηθούν στη «Λέσχη», σύμφωνα πάντα με όσα έχουν ανακοινωθεί είναι τα ακόλουθα:

1. Ο λαϊκισμός στην Ευρώπη
2. Η πρόκληση της ανισότητας
3. Το μέλλον της εργασίας
4. Τεχνητή Νοημοσύνη (Artificial intelligence)
5. Οι ΗΠΑ πριν τις ενδιάμεσες εκλογές
6. Ελεύθερο εμπόριο
7. Η παγκόσμια ηγεσία των ΗΠΑ
8. Ρωσία
9. Χρήση κβαντικών υπολογιστών (Quantum computing)
10. Σαουδική Αραβία και Ιράν
11. «Ο κόσμος μετά την αλήθεια» (The “post-truth” world)
12. Τρέχοντα γεγονότα


Η «Λέσχη Μπίλτερμπεργκ» ιδρύθηκε το 1954, με διακηρυγμένο στόχο διά της διεξαγωγής μιας συνάντησης σε ετήσια βάση, να προωθήσει τον διάλογο ανάμεσα στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Οι συζητήσεις έχουν ανεπίσημο χαρακτήρα, με τους συμμετέχοντες να έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες των οποίων γίνονται κοινωνοί, όχι όμως και να τις «ταυτοποιήσουν» με κάποιον από τους συμμετέχοντες. Οι υπεύθυνοι δηλώνουν ότι δεν τηρούνται πρακτικά ούτε συντάσσεται κάποια έκθεση πεπραγμένων μετά το πέρας της ετήσιας συνάντησης.

Σε μια άλλη ελληνικού ενδιαφέροντος πληροφορία, το παρόν από πλευράς Τουρκίας θα δώσει ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Μεχμέτ Σιμσέκ, αλλά και ο Ομέρ Κοτς, επικεφαλής του πανίσχυρου – αν και έχει πληγεί επί Ερντογάν – Ομίλου Κοτς. Προσκεκλημένη είναι και η πρωθυπουργός της Σερβίας. Εκεί θα είναι και ο Μουράτ Γετκίν, αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Χουριέτ». Το πόσο ελεύθερα θα μιλήσει, παίζεται…

Κατά τα άλλα εκεί θα βρίσκεται ο πρώην επικεφαλής της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών MI6 (κατασκοπεία εξωτερικού), Σερ Τζον Σάουερς, αλλά και ο πολύς Δρ. Χένρι Κίσιντζερ, του οποίου μια πρόσφατη εργασία για την «Τεχνητή Νοημοσύνη» (AI: Artificial Intelligence) συζητήθηκε παγκοσμίως και θα αποτελέσει, όπως προαναφέρθηκε, ένα από τα αντικείμενα που θα εξετασθούν στη συνάντηση.

πηγή 

Το ότι κάθε χρόνο ανακοινώνει τους συμμετεχοντες αυτό σαφώς δεν σημαίνει τίποτα... 
Τα όσα συζητούνται δεν ανακοινώνονται, πέραν των θεμάτων επιγραφικώς.... Επίσης δεν κρατούνται ποτέ πρακτικά (γιατί άραγε αφού δεν εχουν τίποτα να κρυψουν;) 
Δεν επιτρέπεται στα ΜΜΕ να παρευρίσκονται στις συνεδριάσεις.... και γίνεται κεκλεισμένων των θυρών....

(γιατί άραγε εφόσον κατα το κείμενο εχουν ανεπίσημο χαρακτηρα τα όσα λεγονται εκεί)

Και για να κλείσω.... 

Στην μαρτυρική πατρίδα μας να θυμίσω οτι συνεδρίασαν τον Μάιο του 2009 λίγο πριν ξεκινήσουν τα μνημόνια και αν ψάξετε την θεματολογία της εποχής θα δείτε οτι ουσιαστικά, αν και δεν είχαμε μπει στα μνημόνια, ωστόσο στα αποτελέσματα του συνεδρίου υπήρχε η θέση ότι "η Ελλάδα εισέρχεται σε περίοδο οικονομικής κρίσης"!!!!!!!!!!!!!!

Και αυτό έγινε....

(και θα διακινδυνεύσω και μια πρόβλεψη.... θεωρώ οτι είναι κακά μαντάτα για τους Ιταλούς το ότι συνεδριάζουν στην Ιταλία εν μέσω πολιτικής κρίσης...)


ΘΑΝΟΣ


Διαβάστε επίσης:


Αποκαλυπτικό βιβλίο για την Λέσχη Μπίλντεμπεργκ και την Νέα Τάξη 

Λέσχη Μπίλντεμπεργκ. Ποιοί είναι αυτοί που αποφασίζουν για εμάς; Και με ποιό δικαίωμα; Αντισταθείτε στην πλουτοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.