tag:blogger.com,1999:blog-3423812585004870058.post5035359855932900718..comments2024-03-28T22:37:44.007+02:00Comments on ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily: Αρνί, αρνάκι γάλακτος ή κατσίκι; Ποιο είναι καλύτερο για την υγεία; ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚhttp://www.blogger.com/profile/14626431963098786014noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3423812585004870058.post-78452181290493067012017-04-15T13:58:22.282+03:002017-04-15T13:58:22.282+03:00Καλή ανάσταση να έχουμε.
Το παραπάνω "κόλπο&...Καλή ανάσταση να έχουμε.<br /><br />Το παραπάνω "κόλπο" έχει την πολύ λογική βάση οτι το κρέας θα αρχίσει να ανεβάζει ομοιόμοφα θερμοκρασία, και έτσι πέραν της ώρας αυτής, θα αρχίσει να ψήνεται με τα υγρά του. Το απαραίτητο λάδωμα του αρνιού γίνεται κανονικότατα με λαδάκι και αρωματικά φυτά όπως π.χ. δενδρολίβανο ή ρήγανη (δεν βάζουμε ποτέ σε κρέας που ψήνεται λεμόνι διότι το ξεραίνει). Μετα την μιάμιση ώρα (το αρνάκι ή οτιδήποτε άλλο σουβλίσετε) έχει ήδη αρχίσει ο αφρισμός του, ενδειξη της εσωτερικής του θερμοκρασίας, και μπορείτε πλέον να αρχίσετε να το κατεβάζετε σιγά σιγά. (έχοντας πάντα κατά νου οτι η πολύ δυνατή φωτιά ξεραίνει το κρέας).Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3423812585004870058.post-85565292779661183202017-04-15T10:47:58.896+03:002017-04-15T10:47:58.896+03:00Ευχαριστουμε για το εξυπνο κολπο...
Καλη ΑναστασηΕυχαριστουμε για το εξυπνο κολπο...<br />Καλη ΑναστασηΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚhttps://www.blogger.com/profile/14626431963098786014noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3423812585004870058.post-52284478006462928682017-04-14T19:37:58.278+03:002017-04-14T19:37:58.278+03:00Οτι αποφασίσετε να σουβλίσετε να θυμάστε ένα μυστι...Οτι αποφασίσετε να σουβλίσετε να θυμάστε ένα μυστικό για καλοψημένο ζουμερό κρέας.<br />Η πρώτη μιάμιση ώρα ψηλά και γρήγορα. Αν η τεμπελομηχανή σας δεν έχει γρήγορη ταχύτητα, χαμηλώστε την ένταση της θερμότητας βάζωντας απο πάνω (απο τα κάρβουνα) αλουμινόχαρτο.<br /><br />Anonymousnoreply@blogger.com