28 Μαΐου 2022

ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΣΑΡΔΕΛΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

Γράφει ο Δαναός
 
 
Ας υποθέσουμε ένα φανταστικό σενάριο, που ίσως κάποτε συμβεί στις "ελεύθερες" νέες γενιές.
Τότε θα είναι τρόπος ζωής τους.
Τώρα θα ακουστεί εφιαλτικό, αλλά με προβληματισμένη πλάκα για τα σημερινά χρονάκια.
 
Αν λοιπόν υποθέσουμε ότι....
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΡΙΜΩΞΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΟΛΕΙΣμ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ. 
Διότι η φύση δίνει ψυχολογία ανεξαρτησίας και ελευθερίας, που δεν το θέλουν ούτε στα χειρότερα όνειρα τους. 
Με πρόσχημα ίσως λοιπόν την μούφα κλιματική αλλαγή, που θα γίνει ειρηνική, αλλά επιτακτική σημαία τους, θα κάνουν τους λαούς ΣΑΡΔΕΛΟΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΚΑΙ ΚΥΨΕΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΓΥΑΛΕΣ. 
 
Θα σου δίνουν μία ψευδαίσθηση ελευθερίας μέσα στο ίδιο σου δανεικό σπίτι, που θα είναι και θα έχει τα πάντα για σένα, ότι χρειάζεσαι, δηλαδή όσα αυτοί νομίζουν ότι πρέπει να έχεις.
Θα συνηθίσουν οι άνθρωποι την "ασφαλή" σκλαβιά τους και την εικονική πραγματικότητα των αποδράσεων τους! 
 
Ο έλεγχος θα είναι διαρκείας μέσα από την πρόοδο της τεχνητής νοημοσύνης και της ρομποτοποίησης των πάντων. 
 
Με γνώμονα την σωτηρία και την σιγουριά που θα διαφημίζουν, στην τελική, όλοι θα είναι εν δυνάμει "εγκληματίες" και θα παρακολουθούνται για το καλό τους. 
Ω!! Τι όμορφη ζωάρα!! 
 
Θα τρως την πλαστική μπριζόλα σου ...απαλλαγμένη από τις παλιο-ουσίες των αρχαίων αγελάδων, θα την συνοδεύεις με ένα ποτό που θα παράγει αναμνήσεις και θα τελειώνεις το γεύμα σου με ένα υποχρεωτικό χαπάκι χαράς και υποταγής. 
 
Εννοείται ότι ανά τακτά διαστήματα θα παίρνεις και την ''δόση'' σου εφ όρου της συγκεκριμένης ζωής σου, που θα της έχουν προγραμματίσει και το τέλος της. 
 
Μετά στον ειδικό καναπέ επιλογών σου, στο τι θέλεις να είσαι, θα φορέσεις την στραβομάρα της ψεύτικης αλήθειας και θα περιπλανηθείς στα σύμπαντα. 
Αυτό και αν είναι εκδρομάρα! με νερά τρεχούμενα με χιόνια με ήλιο και θάλασσα όλα μαζί σε ΖΙΠ παρουσίαση!  
 
Θα μπορείς να πεις στο ρομποτάκι [φέρε μου καφέ!] και αν δεν τον πετύχει, επειδή θα βαριέσαι να το τιμωρήσεις εσύ, θα του δίνεις εντολή από το σούπερ ντούπερ κινητό σου να αυτοσκαμπιλίζεται!  
 
Αυτά όλα θα είναι μετά μια κουραστική μέρα δουλείας / δουλειάς, στην καρέκλα του γραφείου σου, στο άλλο δωμάτιο. 
Και όταν έρθει σύμφωνα με τον προγραμματισμό που σου έχουν δώσει η ώρα μίας ''συνεύρεσης''- συνουσίας!!! ...δεν μπορώ να μαντέψω πως θα την ονομάζουν με τον δικό σου, την δική σου, τον τρίτο, την Τρίτη τους πολλούς κλπ, θα φοράς το προφυλακτικό και θα την βρίσκεις με ''κάτι'' στο γυαλί, στο άλλο ημισφαίριο!  
ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΝΟΣ ΦΟΡΑΣ ΦΙΜΩΤΡΟ!!!  
 
Και όπως μερικοί ηγετίσκοι φοράνε μασκούλα για καλό παράδειγμα, μιλώντας στον σκάιπ με τον άλλον καμένο ηγετίσκο, ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΒΙΝΤΕΑΚΙ.  
 
Αυτά τα ολίγα της νέας εποχής τρύπας και προόδου. 
Και επειδή την εποχή αυτή, ακόμη και στο προσεχές μέλλον δεν θα τα βρούμε μπροστά μας οι τωρινοί, τότε...
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΆΜΠΕΛΟ!  
 
Και θα λέμε και καμιά κουβεντούλα και θα έχουμε ακόμη το γνήσιο χαμόγελο της γέννας μας.
Έτσι ελπίζω δηλαδή!! 
 
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΈΣ ΣΑΣ.
Γιατί αυτό ήταν μία φαντασία!!! μην τσιμπάτε για πλάκα το έγραψα ... στην ουσία ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ!!!



Share

10 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΕΞΙΤΑΡΙΣΕ Η ΦΡΑΣΗ ......... η ώρα μίας ''συνεύρεσης''- συνουσίας!!!
ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΕΙΚΟΝΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ...ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΤΡΙΤΗ Κ ΠΟΛΛΟΥΣ ;;;
ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ Κ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ.
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ή ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΚΤΗ.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Εμενα φιλε μου δεν με προβληματισε η λεξη του σχολίου... "εξιταρισε"...
Βρε μπας και ξωκειλες;

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Ο/Η ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ
ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΙΣΗ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΗΤΣΟΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΙΚΑ ΤΑΜΑΛΑ Κ ΘΟΛΩΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ...
ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΩΡΑ Κ ΕΣΥ ΤΗΝ ΣΦΗΝΑ Κ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΞΑΦΝΙΑΣΕΣ !!! ΡΕ ΜΠΑΣ ;;; ΛΕΩ ;;;
ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ....ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ,ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ.

periklis είπε...

Αγαπητέ Γεώργιε,
πολύ ωραία τα λες, αλλά βλέπω έναν εξωραΐσμό των όσων μας ετοιμάζουν οι σωτήρες μας. Δυστυχώς τα πράγματα δεν θα είναι τόσο ωραία, και όσοι από εμάς έζησαν σε άλλες εποχές, φτωχικές μεν αλλά ανέμελες και χαμογελαστές, δεν θα αντέξουν τόση ευημερία και θα παραδώσουν το πνεύμα τους ...
Η ιδιοκτησία εντός των προσεχών ετών θα είναι παρελθόν, και η διατροφή με τις μπριζόλες εκτυπωτού θα είναι προνόμιο όσων δεχθούν να τσιπαρισθούν για να παίρνουν τα υπέροχα τρόφιμα με το δελτίο. Χρήματα τέλος, ελευθερία τέλος, φίμωτρο μόνιμο για να δείχνει την υποταγή, και όσοι επιζήσουν από την πλέμπα.
Πάντως, εσύ συνέχισε να ονειρεύεσαι και να προσπαθείς να μας κάνεις να χαμογελάσουμε, κάνε κανένα μπανάκι όσο το επιτρέπουν, και φρόντισε το σπίτι για να το βρουν εντάξει οι έποικοι βεβαίως βεβαίως ....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΑΝΑΟΣ ... «ΕΞΙΤΑΡΙΣΕ» ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΛΕΕΙ (ΚΑΘΟΛΟΥ ... ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΝΟΜΙΖΩ - ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙ) ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣ κλπ...ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΩΤΑΤΑΙ ... ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΚΕΙΛΕ Ο ΔΑΝΑΟΣ .. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΔΑΝΑΟΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ... ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ... ΠΛΕΟΝ ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ ... ΑΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΙΖΩ ....ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ….. ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΟΜΠΟΣΤΑ…
ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ .... ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΥΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΑΝΑΕ ... ΚΑΙ ΘΑΝΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ... ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΑΝ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ....
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΛΟΑΤΚΙ ΚΛΠ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΟΤΙ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΜΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ .. ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ ... ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΑΣΣΩΝΤΑΙ ΟΛΑ .. . ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ ....
Τού απάντησα
Να μην διαμαρτυρεσθαι λοιπον και για τους μεταλλαγμενους ΛΟΑΤΚΙ, ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ, ΕΡΑΦΡΟΔΙΤΟΥΣ ΔΙΕΜΦΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΛΑΨΕ ΜΕ ΜΑΝΑ... ΗΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ....
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ....

ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ
ΠΟΛΥ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ...ΧΟΡΕΨΑ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ………. !

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ....
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΑΑ

TheEllinas1 είπε...

Αδερφέ μου μας έβαλες πάλι δύσκολα , φανταστικά βέβαια, αλλά πολύ κοντινά στις επόμενες γενιές, για φαντάσου η συνουσία να γίνεται στο γυαλί , Ωρεεε τρελές μα πάνω από όλα Safe , δηλαδή στις επόμενες γενιές δεν θα λένε θέλω μια τηλεόραση 50 ιντσών μέγεθος θα λένε θέλω μια τηλεόραση με τρύπα τόσων ιντσών, αναλόγως το μέγεθος του μορίου, ε ρε γλέντια, αν αφαιρέσουμε τώρα το αστείο της υπόθεσης όπως το προηγούμενο, δυστυχώς έρχονται δύσκολοι καιροί για τις επόμενες γενιές, πάλι μας έδωσες τροφή σκέψεως για το Σαββατοκύριακο, πάντα έτσι !!!

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ periklis
ΒΡΕ ΠΕΡΙ, ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ!
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ Κ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΚΑΚΙΑ Ο ΕΡΝΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ Κ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ....ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ.
ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΒΡΕΙ Κ ΤΗΝ ΛΥΣΗ.
Κ ΤΩΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ Κ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΑΝΑΚΙ !

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Ανώνυμος ΑΑ 28 Μαΐου, 2022 21:05
ΑΝΤΩΝΗ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΣ ...ΤΕΛΟΣ !
ΠΑΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΑΖΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ Κ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΣ ...
ΜΟΝΟ ΕΣΥ Κ Ο ΘΑΝΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ !
ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΠΟΡΙΣΜΑ Κ ΓΕΛΑΣΕΣ ...
ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ Κ ΜΑΛΛΟΝ Κ ΜΕ ''ΠΡΟΣΤΑΤΗ''ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΤΗΤΟΣ.
[ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ]

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ TheEllinas1
ΝΑΠ ...ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ''ΨΕΚΙ'' ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ.
ΑΠΛΑ ΔΙΑΚΩΜΩΔΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΛΑΦΡΥΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.
ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΕΣ...
ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ Κ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ.
Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΤΒ Κ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ SEXSEX ΜΕΧΡΙΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΤΗΣ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ USB ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΕΥΠΛΑΣΤΟ Κ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ.
ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΙΣΘΕΝ ΑΣΦΑΛΩΝ ΚΑΙ VPN ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ.
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ .....ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ BETA ΕΚΔΟΣΗ.

TheEllinas1 είπε...

Χαχαχαχα ωρεεεε 🤣🤣

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.