16 Ιανουαρίου 2022

Το πραγματικό μήνυμα του κατακλυσμού της πλατείας Συντάγματος από μετανάστες

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης 
 
Το όλο «εορταστικό» σκηνικό που στήθηκε τεχνηέντως στην πλατεία Συντάγματος την Πρωτοχρονιά από ψεκασμένους, καθότι ανεμβολίαστοι, εισβολείς που άφησαν τους «ισλαμικούς παραδείσους» για να ξενιτευθούν σε μισητές χριστιανικές χώρες, δεν ήταν μικρής σημασίας γεγονός. Στηριζόταν στον ισλαμικό νόμο. Ναι, είχε βάση τον ισλαμικό νόμο και ήταν τμήμα ενός εξελισσόμενου σχεδίου εις βάρος της Ελλάδος. Αυτό που συνέβη δεν ήταν κάτι που πρέπει να περάσει απαρατήρητο ή τυχαίο όπως μας το παρουσίασαν οι παραληρούντες, με αστεία προσωπεία, προπαγανδιστές στην Ελλάδα.
 
Οι εικόνες από την Πακιστανική συγκέντρωση στο Σύνταγμα μπορεί να διέρρευσαν στην Ελλάδα, αλλά στο Πακιστάν η μετάδοση των εικόνων ήταν απ’ ευθείας! Αυτό και μόνο αποδεικνύει τον προσχεδιασμό της συγκεντρώσεως στην οποία εκτός των άλλων δεν τηρήθηκαν οι αποστάσεις μεταξύ των συγκεντρωθέντων για την προστασία της δημόσιας υγείας. Απ’ αυτό to γεγονός, άλλο μήνυμα στάλθηκε στις χώρες του Ισλάμ και αλλιώς μας το «μετέφρασαν» οι εδώ διαμορφωτές της αστείας, πλέον, κοινής γνώμης, μόνο και μόνο γιατί έπρεπε να το δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, παραπλανώντας, παρά ενημερώνοντας τους Έλληνες.  
 
Η απ’ ευθείας μετάδοση των δρωμένων στο Σύνταγμα έδειχνε τους όψιμους συμπολίτες του Πορτοσάλτε, που είναι κυρίως εκ Πακιστάν ορμώμενοι, και άλλους ομοθρήσκους τους, χωρίς μάσκες να παρευρίσκονται συνωστισμένοι χύδην και να καταπατούν την πλατεία Συντάγματος όπως καταπατούν το Σύνταγμα κάποιοι υποτίθεται προστάτες του, και να είναι μεσ’ την καλή χαρά. Δεν χαίρονταν γιατί άλλαξε ο χρόνος. Χαίρονταν διότι τηρούσαν τον ισλαμικό νόμο ως στρατιώτες του Αλλάχ, και θα δούμε πώς.  
 
Να τονισθεί ότι είναι εξόχως επικίνδυνο το γεγονός ότι στην Ελλάδα εισβάλουν νεαρά άτομα από ισλαμικές δημοκρατίες του σκληρού πυρήνα του Ισλάμ, όπως, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Σομαλία και Νιγηρία. Χώρες οι οποίες πέρα από τον στείρο, ταλιμπανίστικο, θρησκευτικό τους φανατισμό η συμβολή τους στην πολιτισμική εξέλιξη του πλανήτη υπήρξε μηδενική. Το τι πραγματικά ασπάζονται οι Πακιστανοί φαίνεται από το χαρακτηριστικό ρητό που υπάρχει στην πρώτη σελίδα βιβλίου Ιστορίας του Πακιστάν το οποίο λέει: «Σε παρέα φίλων, ο θάνατος είναι γιορτή», και καλύτερος φίλος του Πακιστάν είναι η Τουρκία. 
 
Το θέμα είναι σημαντικό για τους παγκοσμιοποιητές και τους μουσουλμάνους, που προσκαίρως συνασπίστηκαν, διότι τους ενώνει το μίσος τους για την Ελλάδα και την ορθοδοξία. Πριν αναλυθεί η παρούσα φάση του σχεδίου των διεθνιστών στο οποίο εμπλέκουν και τους ισλαμιστές, να υπενθυμισθεί ότι μέχρι τώρα εμείς οι Έλληνες έχουμε χάσει την Δημόσια περιουσία μας και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές μας, χάνουμε τις περιοχές ιδιαίτερης οικονομικής και στρατηγικής αξίας όπως, λιμάνια, αεροδρόμια, μεγάλοι οδοί, κλπ, καταστρέφουν την φύση μας, μᾶς περιόρισαν και θα μας περιορίσουν ακόμη περισσότερο τον ζωτικό μας χώρο ειδικά στις εξοχές (όλοι πρέπει να στοιβαχθούμε σε κακάσχημες πόλεις), χάνουμε αθρόως τις περιουσίες μας και πολλοί είναι καταχρεωμένοι χωρίς ελπίδα εξοφλήσεως των χρεών τους. Παράλληλα υφιστάμεθα μια σχιζοφρενική ψυχολογική βία από τους ηγετίσκους μας.  
 
Σε λίγο, αυτό που θέλουν να μείνει, διότι όλα τα άλλα θα έχουν χαθεί, θα είναι κάποιοι ΄Ελληνες που δεν θα τους θέλει κανείς στην Ελλάδα. Κάποιοι Έλληνες χωρίς ιδιωτική και δημόσια περιουσία, χωρίς μέλλον, χωρίς ηθικό, χωρίς συνοχή και πνευματικά καταρρακωμένοι λόγω του πολυετούς του αγώνος εναντίον της Ορθοδοξίας. Πολλοί Έλληνες κατάντησαν τόσο αδύναμοι που δεν μπορούν να κλείσουν ούτε την τηλεόραση. Νομίζουν οι ύπουλοι ανθέλληνες που μας έφεραν σ’ αυτήν την κατάσταση ότι θα μας αφανίσουν. Δεν διδάχθηκαν τίποτα μάλλον από την Ιστορία και κυρίως αυτό που μας λένε «Μυθολογία». Αυτοί θα μας πολεμούν κι εμείς θα νικάμε.  
 
Το βράδυ της πρωτοχρονιάς αυτό που συνέβη στο Σύνταγμα το έδειξαν στις Ισλαμικές χώρες διότι ο Ισλαμικός νόμος βρίσκεται σε διαδικασία εφαρμογής στην Ελλάδα, την πρωτεύουσα χώρα της Ορθοδοξίας, και είναι πολύ σημαντικό αυτό γι αυτούς. Το έδειξαν απ’ ευθείας διότι θεώρησαν ότι η Αθήνα «έπεσε». Η Ελλάς εάλω από ισλαμιστές που τους άνοιξαν την πόρτα οι απόγονοι αυτών που άνοιξαν την Κερκόπορτα.  
 
Ο ισλαμικός λοιπόν νόμος ορίζει ότι, αν κάποιο τμήμα γης περιέλθει ποτέ στο Ισλάμ, πρέπει να παραμείνει για πάντα ισλαμικό. Αν χαθεί, υποχρεούνται οι μουσουλμάνοι να το επανακτήσουν και να επανέλθει σε ισλαμική κατοχή. Αυτό πάνε να κατορθώσουν τώρα και στην Ελλάδα. Μιλάνε δηλαδή για την αρχή της επανισλαμοποίσης των εδαφών της Ελλάδος. Ήδη κυκλοφορούν χάρτες που δείχνουν και την Ελλάδα στην συντόμως μελλοντική ισλαμική επικράτεια. 
 
Κανονικά, θα έπρεπε μετά από πολέμους ή κατά την διάρκεια αυτών τίποτα μουσουλμανικό να μην μείνει όρθιο. Αλλά είπαμε, όλα είναι προσυμφωνημένα.  
 
Γιατί όμως οι παγκοσμιοποιητές βοηθούν τους μωαμεθανούς; Γιατί το κάνουν και τι θέλουν να επιτύχουν; Που τους βολεύει; Ως γνωστόν οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να μηδενίσουν τα πάντα. Χρησιμοποιούν λοιπόν μέσω των πρακτόρων τους τούς ισλαμιστές, θύματα στην ουσία είναι και αυτοί, αλλά δεν ήρθε ακόμη η σειρά τους, ώστε να τους θέσουν σε πρώτη φάση εναντίον της φυλής των Ελλήνων. Φυσικά οι ισλαμιστές ισχυρίζονται ότι κάποιοι χριστιανοί θα μπορούν να υπάρξουν ως Αχλ αλ-ντίμα, δηλαδή μη μουσουλμάνοι αλλά με δικαίωμα υπάρξεως, αλλά όχι οι ορθόδοξοι. Μόλις απαλλαγούν από τους Έλληνες, (δεν θα το καταφέρουν όμως) το επόμενο που σχεδιάζουν να κάνουν μέσω των ισλαμιστών είναι η απόλυτη καταστροφή των πάντων στην γη μας ούτως ώστε να μην θυμίζει τίποτα ότι σ’ αυτή την υπέροχη γη υπήρξαν Έλληνες. Θέλουν να δημιουργήσουν, καταστρέφοντας, ένα έδαφος το οποίο να είναι σαν να μην υπήρξαν ποτέ Έλληνες. Νομίζουν ότι έτσι θα γλυτώσουν από τ’ αδέλφια μας.  
 
Μόλις λοιπόν «απαλλάξουν» τα εδάφη της Ελλάδος από τους αυτόχθονες χρησιμοποιώντας τους ετερόχθονες, τότε η πρώτη εργολαβία των ισλαμιστών θα είναι η καταστροφή όλων των αρχαιοτήτων. Ο αφανισμός όλων των ιστορικών αποδείξεων του μεγαλείου της Ελλάδος είτε αυτές είναι αρχαιολογικοί χώροι, μουσεία, βιβλιοθήκες, ιεροί ναοί, αγάλματα, κλπ.  
 
Μόνο οι ισλαμιστές οι οποίοι θεωρούν τα μη ισλαμικά δημιουργήματα μιασμένα και αμαρτωλά ως δημιουργήματα απίστων, μπορούν να τ’ αφανίσουν με χαρά ως σκοταδιστές. Μόνο χρησιμοποιώντας τον πολυάριθμο στρατό των ισλαμιστών θα μπορέσουν οι παγκοσμιοποιητές να επιφέρουν πάλι τον μεσαίωνα. Ο προηγούμενος μεσαίωνας μην ξεχνάμε ότι και τότε ήταν δημιούργημα της Αγίας Ρωμαϊκής Γερμανικής Αυτοκρατορίας, δηλαδή τότε που ανέλαβαν την διοίκηση του δυτικού ρωμαϊκού κράτους οι γερμανοί. Ο τότε μεσαίωνας ήταν Made in Germany. Γερμανικής ποιότητος. Τα ίδια γίνονται και τώρα. Οι Γερμανοί είναι αυτοί που δίδαξαν πόλεμο με: «Λεηλασία, πυρπολήσεις, βιασμοί, δολοφονίες» ή «καταστρέψτε τα κτήρια τα οποία έχουν σχέση με θρησκεία, τέχνη, επιστήμη και φιλανθρωπικά Ιδρύματα». 
 
Τα ιστορικά κείμενα είναι ισχυρός μάρτυρας του ψυχικού κόσμου των σημερινών εχθρών μας που μας ήρθαν με προβιά συμμάχου. Το ότι επιθυμούν τον αφανισμό των Ελλήνων και των έργων των Ελλήνων δεν είναι κάτι νέο. Πάντα ο ευεργετηθείς μισεί τον ευεργέτη του από κόμπλεξ. Απλά τώρα ένας προσχεδιασμένος νέος ιερός πόλεμος των μωαμεθανών στην Ευρώπη, βολεύει και τους μουσουλμάνους και τους παγκοσμιοποιητές.  
 
Το μήνυμα του κατακλυσμού της πλατείας Συντάγματος με ισλαμιστές ήταν το εξής. Η κατάληψη των Αθηνών, άρα και της μισητής Ελλάδος, άρχισε. Κάνετε υπομονή μουσουλμάνοι «κατακτητές» και σε λίγο θα σας ανήκει ολόκληρη η Ελλάς και οι περιουσίες των Ελλήνων, σύμφωνα με την επιθυμία του Αλλάχ που πιστεύετε. Είναι φανερό ότι, από την μια ανεβάζουν το ηθικό των εισβολέων και από την άλλη καταρρακώνουν ακόμη περισσότερο το ηθικό και την ψυχική υγεία των Ελλήνων, ώστε να έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας το εγχείρημά τους.  
 
Η γη των Ελλήνων όχι μόνο θα παραμείνει ελληνική, αλλά θ’ αποκαλύψει κι άλλους, αφάνταστους για τους πολλούς, θησαυρούς της και θα γεννήσει μια νέα ορθόδοξη αυτοκρατορία.  
 



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με το περιεχόμενο του κειμένου και ας μου επιτραπεί να κάνω μια πρόσθετη επισήμανση:
Τό κύριο μήνυμα που όλοι πρέπει να λάβουμε είναι ότι ...
Κι αν κελαηδάει η οχιά, δεν είναι καρδερίνα.
Όποιος τα φίδια κυνηγά, φίδι θα τον δαγκώσει, και όποιος τον κίνδυνο αγαπά, αυτός θα το σκοτώσει.
Αν του τη δώσεις του φιδιού, δώσ’ τη του στο κεφάλι.
Οι Μουσουλμάνοι κι η ουχιά δεν έχουνε μπιστιά.
Και Μουσουλμάνο φίλευε και κ@@ο φύλαγε...

Kαι LATEST UNGUI S IN HERBA ... ΕΝΑ ΦΙΔΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ...
Επ ευκαιρία θα προσθέσω, ακόμη μια επισημάνση, για κάποιο δημοσίευμα που διάβασα χθες ... Γράφουν οι δι..ΑΣΗΜΟΙ μας δημοσιογράφοι ... Ο Ερντογάν αλλάζει το όνομα της Τουρκίας (Turkey) σε ΤURK..IYE, για να μην ομοιάζει με το Turkey = Γαλοπούλα!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ...
Αφελέστατα .. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ, κούνια που μας κούναγε ... Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ..IYE, κρύβει πολλά...
-IYE σημαίνει στα Τουρκικά ... κατοχή, κυριότητα, δική μας γη δηλ. κάτοχοι της Ελληνικής Μικράς Ασίας, της Κύπρου, του Αιγαίου ( Γαλάζια Πατρίδα κλπ)
Λοιπόν ακριβώς την ίδια ερμηνεία έχει και η κατάληξη ..stan, PAKI-STAN, TOURKMENI-STAN, AFGANI-STAN κλπ και σημειώνω ότι όλοι αυτοί οι Μουσουλμανικοί λαοί σε ξένα κατεχόμενα εδάφη ζουν ... Kαι έβαλαν την σφραγίδα τους ... IYE και STAN ..., ΑΦΕΛΕΙΣ ή στρεβλωτές της πραγματικής αλήθειας ....
Τώρα είναι αυτονόητο και το συμπέρασμα γιατί όλοι αυτοί οι μύριοι εισβολείς λαθρομεταναστές και στην Ελλάδα και στη Ελληνική Κύπρο, αλαλάζοντες φωνάζουν ALLAH, ALLAH, ALLAHBAR στο ELLADI-STAN και KYPRI-STAN...
ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΝΟΕΙΤΩ ... ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ... ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ... ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΛΩΘΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΞΩ... ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΘΕΝ ή ΚΑΚΕΙΘΕΝ ...
Αλλά,
Mundus vult decipi, ergo decipiatur.
Αν ο κόσμος θέλει να εξαπατηθεί, άσ’ τον λοιπόν να εξαπατηθεί.
ΑΑ ... ΕΚΤΟΠΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΑΠΟ AMMOCHOS-TAN...

Ανώνυμος είπε...

Θα έχετε φυσικά παρατηρήσει ότι πολλές χώρες της Ανατολής έχουν κατάληξη σε «σταν». Αλλά μη νομίζετε ότι πρόκειται για σύμπτωση. Υπάρχει άκρως λογική εξήγηση για τον λόγο που συμβαίνει αυτό.

Από τη συγκεκριμένη γλώσσα η ρίζα «στ» ή «σταν» έχει βρει εφαρμογή σε πολλές λέξεις σε γλώσσες απογόνους της. Το «stan» στα ρωσικά σημαίνει «οικισμός», σε άλλες σλαβικές γλώσσες τη χρησιμοποιούν για να πουν «διαμέρισμα» ή «κράτος», ενώ τα αγγλικά τη δανείστηκαν για να φτιάξουν λέξεις όπως «στάση» και «διαμονή». Στις Μουσουλμανικές χώρες = ΚΥΡΙΟΙ. ΚΑΤΟΧΟΙ, ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΗ, ΚΑΤΟΧΗ κλπ
Και όσον αφορά Τουρκία ...
"Δημοκρατία" της Τουρκίας
Türkiye Cumhuriyeti
Το όνομα της Τουρκίας μπορεί να διαιρεθεί σε δύο συστατικά: το εθνώνυμο Τουρκ (TURK) και την κατάληξη -ία (-iye), που σημαίνει «κάτοχος», «χώρα του» ή «κυριότητα». Η πρώτη καταγεγραμμένη χρήση του όρου Τουρκ ως ενδωνύμου περιλαμβάνεται στις Παλαιοτουρκικές επιγραφές των Γκέκτουρκ (Γαλάζιοι Τούρκοι) της Κεντρικής Ασίας (περ. 8ος αιώνας),που μόνο γαλάζιοι δεν ήταν αλλά κατακόκκινοι και αιματόβρεκτοι από αίμα σφαγισθέντων αμαχων και αδύναμων λαών ήταν ....
Και όντως σχετικό ... αστείο δημοσίευμα περί "γαλοπούλας" ( Turkey) ευρέως κυκλοφόρησε Παγκύπρια και Πανελλαδικά ... Να γελάμε ή να κλαίμε;;;;
Π.χ. ΙΔΕΤΕ ... ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ...

Ο Ερντογάν αλλάζει το όνομα της Τουρκίας – Τι κρύβει η ...https://politis.com.cy › politis-news·
Ο Ερντογάν αλλάζει το όνομα της Τουρκίας – Τι κρύβει η απόφασή του. ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS, 13/01/2022 (τελευταία ενημέρωση 17:55).
Μ.Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Όλα ορθά ...
Ξεχνάμε όμως το βασικότερο και το επίσης πλέον απειλητικό, το οποίο είναι και αυτό μέρος των ύπουλων βλέψεων της Ισλαμιστικής Τουρκίας και των ομοίων της από PAKI-STAN, TOURKMENI-STAN κλπ.
Η Ελλάδα από τους Τούρκους και γενικά τους Μουσουλμάνους αποκαλείται YUNANI-STAN, δηλαδή, όχι Ελληνική πατρίδα αλλά κτήμα τους, ιδιοκτησία τους και αν το 1821 τους εξαποστείλαμε ... μας το χρωστάνε ...ότι θα την επανα-κατακτήσουν και θα την ενσωματώσουν στη πάλαι ποτέ Γαλάζια τους πατρίδα ... Και πως; Όπως και στην Κύπρο αλλά και Ελλάδα .... εκ των έσω ... με τους χιλιάδες ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΑΦΓΑΝΟΥΣ ... ΑΛΑΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟ ΕΙΣΒΟΛΕΑ "ΠΡΟΣΦΥΓΑ¨, που φιλοξενούμε και που μας συνιστά και η Πρόεδρος μας να τους ενσωματώσουμε, αλλά τελικά είναι φίδια στον κόρφο μας ... και σήμερα έτοιμα είναι για να μας δαγκώσουν, αν δεν τα πατήσουμε στο κεφάλι..... ΕΠΙΛΕΞΤΕ.
IUYHGGYTUI89766760SNAKE KILLER

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.