29 Σεπτεμβρίου 2021

Οι υγειονομικοί που "έφαγαν πόρτα" από το νεοταξικό Ευρωπ. Δικαστ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταγγέλλουν

Οι Έλληνες υγειονομικοί που είχαν προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατακρίνουν την απόφαση του Δικαστηρίου να απορρίψει τα ασφαλιστικά μέτρα που ζήτησαν σχετικά με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στον κλάδο τους. 
 
Οι 30 υγειονομικοί (Οδοντίατροι, Ορθοδοντικοί, Παιδοδοντίατροι, Νοσηλευτές, Νοσηλεύτριες, Διασώστες του ΕΚΑΒ, Παιδίατροι, Ορθοπεδικοί, Μικροβιολόγοι, Γυναικολόγοι) που αντιδρούν στο μέτρο αναφέρουν ότι η απόφαση του ΕΔΑΔ αφορά στην απόρριψη ακρόασης των ασφαλιστικών μέτρων και όχι στην απόρριψη των μέτρων της υποχρεωτικότητας -της ουσίας δηλαδή-, ενώ κάνουν λόγο για «πρωτοφανή αντισυνταγματικό και αντιεπιστημονικό νόμο της ελληνικής κυβέρνησης».
 
Σε σχετική τους ανακοίνωση αναφέρουν:  
«Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο είναι αμφίβολο εάν έχει διαβάσει τα προσκομισθέντα έγγραφα από εμάς, κρίνοντας ενδεχομένως στην επικεφαλίδα του ζητήματος αυτού ότι δεν εμπίπτουν στην επείγουσα διαδικασία του Κανόνα 39, διότι δεν αναγνωρίζει κίνδυνο ανεπανόρθωτης βλάβης ΣΤΗ ΖΩH ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕIΑ ΜΑΣ από την εφαρμογή του υποχρεωτικού εμβολιασμού προκειμένου να κρατήσουμε την εργασία μας.  
 
»Είναι αμφίβολο επομένως αν μελέτησε τα συντριπτικά επιστημονικά αποδεικτικά στοιχεία που παραθέσαμε και αναλύσαμε από τη ΦΑΡΜΑΚΟΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ KAI ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ (EUDRAVIGILANCE, VAERS, MHRA) από όπου προκύπτουν αποδεδειγμένα συνδεδεμένοι με τα εμβόλια αυτά χιλιάδες θάνατοι και εκατομμύρια πολύ σοβαρές παρενέργειες, με τις μισές περίπου να είναι μόνιμες, τις ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ περισσότερες από οποιοδήποτε άλλο εμβόλιο τα τελευταία 30 χρόνια στις ΗΠΑ όπως δείχνει το διάγραμμα του VAERS.  
 
»Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι είχαμε προσκομίσει και Αποδεικτικό Νοσηλείας λόγω Θρόμβωσης μιας εκ των συναδέλφων που καταθέσαμε μαζί τα ασφαλιστικά μέτρα, η οποία αντιμετωπίζει αυξημένο κίνδυνο για την υγεία της από τα εν λόγω εμβόλια που ως κύρια παρενέργεια έχουν τη θρόμβωση και το ελληνικό κράτος δεν το αποδέχεται στις εξαιρέσεις για τον εμβολιασμό στην ΚΥΑ που εξέδωσε (προσκομιζόταν στα σχετικά έγγραφα της αίτησης των ασφαλιστικών μέτρων που κατατέθηκε).   
 
»Τέλος, ενώ στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εκθέσαμε αναλυτικά τις μελέτες και τη μετα-ανάλυση που τεκμηριώνουν πλήρως την τεράστια θεραπευτική αξία του φαρμάκου της Ιβερμεκτίνης εναντίον τoυ SARS-COV-2, καθώς και το πρωτόκολλο προφύλαξης που μπορεί να ληφθεί αντί εμβολιασμού και με περισσότερη ασφάλεια – το φάρμακο βερμεκτίνη χρησιμοποιείται σε ανθρώπους από τη δεκαετία του 1970 (στη λίστα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τα ESSENTIAL MEDICINES) αντίθετα με το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ εμβόλιο που είναι ένα καινούριο προϊόν ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, μόνο με Έκτακτη Άδεια Χρήσης και μελέτη λιγότερη του ενός χρόνου – το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δεν παίρνει θέση, οπότε είναι αμφίβολο αν τελικά ενημερώθηκε από τα έγγραφά μας ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΙΒΕΡΜΕΚΤΙΝΗΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΝΤΩΣ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ, όπως ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΗΔΗ, όπως Η ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΧΙΑ, όπου τα κρούσματα από τη νόσο Covid-19 πλέον τείνουν στο μηδέν».  
 
Τι δηλώνουν σε συνέντευξή τους στο zougla.gr  
 
Το zougla.gr είχε μια μακρά συζήτηση με τους εκπροσώπους τους, στην οποία τους ζητήσαμε να μας δώσουν διευκρινίσεις για τη νομική τους ενέργεια, όσο και να μας εξηγήσουν τους λόγους για τους οποίους αντιτίθενται στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για τον κλάδο τους.  
 
Στη συζήτηση συμμετείχαν οι οδοντίατροι Ζαφειρία Κακαλέτρη και Νίκος Βακολίδης, καθώς και η νομικός τους εκπρόσωπος Στέλλα Χασάπη. 
 
Οι υγειονομικοί δεν διστάζουν να κάνουν λόγο για «παραποίηση» των επίσημων στοιχείων, στις ερωτήσεις του zougla.gr περί της ωφέλειας και της αποτελεσματικότητας των εμβολίων όπως παρουσιάζεται επίσημα, ενώ τονίζουν πως «το σημαντικό είναι να ανοίξει ένας διάλογος με όλες τις πλευρές ώστε να καταπολεμηθεί ο φόβος και να αποκατασταθεί η εικόνα της επιστήμης, που αυτή τη στιγμή αμαυρώνεται».  
 
Επικαλούμενοι μελέτες από το εξωτερικό, στηλιτεύουν επίσης το γεγονός ότι «δεν παρουσιάζεται ο σωστός αριθμός των θανάτων και των παρενεργειών», ενώ θα προβούν και σε άλλες νομικές ενέργειες προς τον Άρειο Πάγο.  
 
«Δεν υπάρχει αποτελεσματικό εμβόλιο σε μεταλλασσόμενο ιό» και «οι γιατροί θα έπρεπε να κάνουν εξετάσεις και να λαμβάνουν το πλήρες ιστορικό του κάθε πολίτη πριν κάνει το εμβόλιο», τονίζουν ισχυριζόμενοι επίσης ότι κάποια αποτελεσματικά φάρμακα παραμένουν στην αφάνεια, αν και θα μπορούσαν να σώσουν ζωές…  
 
«Δεν πρόκειται συνεπώς για ένα ακόμα εμβόλιο σαν όλα όσα έχουμε κάνει ως παιδιά και ενήλικοι και τα οποία περιέχουν τον παθογόνο μικροοργανισμό σε ανενεργή μορφή, αλλά για ένα σκεύασμα γονιδιακής θεραπείας, που δοκιμάζεται για πρώτη φορά σε ανθρώπους και μάλιστα μαζικά.  
 
»Γιατί ο εμβολιασμένος έχει πιστοποιητικό αορίστου χρόνου, ενώ ο φυσικά νοσήσαντας πιστοποιητικό μόνο 6 μηνών, και στους 6 μήνες συν 1 ημέρα βγαίνει σε αναστολή; Η Pfizer ανακοίνωσε ότι η ανοσιακή απόκριση των εμβολίων της λήγει στους 6 μήνες» επισημαίνουν.  
Σχετικά με τους συναδέλφους τους δε, που σε ποσοστό άνω του 80% έχουν εμβολιαστεί, σχολιάζουν ότι πολλοί από αυτούς «το έκαναν κατόπιν πίεσης για να μη βγουν σε αναστολή εργασίας».  
 
Και καταλήγουν: «Πώς προστατεύεται η ήδη πληγωμένη και υποστελεχωμένη δημόσια Υγεία με τον νόμο περί υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών όταν είναι σε παύση λόγω αναστολής εργασίας 15.000 υγειονομικοί που προσέφεραν τα μέγιστα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο επειδή δεν εμβολιάστηκαν;  
 
»Αναφέρουμε ότι ο Ινδικός Δικηγορικός Σύλλογος έχει κάνει πρόσφατα μήνυση στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για τη δυσφήμιση του φαρμάκου ιβερμεκτίνη αναφορικά με τον Covid-19, ενώ έχει αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το φάρμακο αυτό αναστέλλει τον πολλαπλασιασμό του ιού και είναι πάρα πολύ αποτελεσματικό στην πρόληψη και θεραπεία της νόσου Covid-19».  
 
Οι υγειονομικοί τέλος αναφέρουν στη σχετική τους ανακοίνωση:  
 
Ενημερώνουμε όμως ότι πρόκειται να συνεχίσουμε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες προς όλες τις κατευθύνσεις, θα ενημερώσουμε και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και κάθε φορέα που πρέπει να γνωρίζει για αυτή την ιστορικά αρνητική αποφυγή απόφασης σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με βάση τα ανωτέρω στοιχεία, και καλούμε τους Έλληνες υγειονομικούς που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν να μην υποκύψουν στον στυγνό, αντισυνταγματικό και ιδιαιτέρως αντιεπιστημονικό εκβιασμό.  
 
Καλούμε επιπλέον ΟΛΟΥΣ τους υγειονομικούς, όπως και ΟΛΟΥΣ τους δημοκρατικούς πολίτες ανεξαρτήτως αν έχουν εμβολιαστεί ή όχι, να συνταχθούν μαζί μας ευρύτερα στις επόμενες νομικές ενέργειες εναντίον του σήματος Cοvid-Free που δεν τεκμηριώνεται από καμία επιστημονική μελέτη, ενώ δίνει ψευδή αίσθηση ασφάλειας και παραπλανά τους εμβολιασμένους συμπολίτες μας, που νομίζουν ότι δεν υπάρχει ο ιός σε χώρους όπου βρίσκονται αποκλειστικά εμβολιασμένοι συμπολίτες μας.  
 
Υπενθυμίζουμε ότι το CDC παραδέχθηκε ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό όπως και οι ανεμβολίαστοι, ενώ σε μελέτη της Οξφόρδης οι εμβολιασμένοι έφεραν πολύ υψηλότερο ιικό φορτίο από τους ανεμβολίαστους.  
 
Επικοινωνείτε μαζί μας για συμμετοχή στη νέα αυτή νομική ενέργεια με το όνομα, την ιδιότητα και τα στοιχεία επικοινωνίας σας, για τα οποία τηρούμε ρητά τον νόμο περί προσωπικών δεδομένων:  
 
Email: greece@worldfreedomalliance.org, contact@eyewideopen.org  
 
Συνεργαζόμαστε με τις ομάδες:  
Greek Medical Freedom Alliance – Telegram group: t.me/greekmedicalfreedomalliance (μέλος των World Doctors Alliance, www.worlddoctorsalliance.com, ιδρυτών και του World Freedom Alliance, www.worldfreedomalliance.org)  
Έλληνες Επιστήμονες για την Υγεία και την Ελευθερία www.eyewideopen.org  
World Freedom Alliance Greecewww.worldfreedomalliance.org/gr και Telegram group: t.me/worldfreedomalliancegreece.  
 
Οι υγειονομικοί έστειλαν τους ακόλουθους συνδέσμους στο zougla.gr ως πειστήρια για τα λεγόμενά τους στη συνέντευξη:  
Την έρευνα του CDC που προωθεί τον εμβολιασμό, που δείχνει ότι οι εμβολιασμένοι κολλούν και μεταδίδουν τον ιό όπως οι ανεμβολίαστοι, https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7031e2.htm και παραδέχεται και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. https://twitter.com/WHO_Europe/status/1403268275358867459?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5
E1403268275358867459%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.eyewideopen.org%2F%3Fp%3D2017   
- Το πρωτόκολλο χρήσης του φαρμάκου ιβερμεκτίνη (FLCCC) https://covid19criticalcare.com/wp-content/uploads/2020/11/FLCCC-Alliance-I-MASKplus-Protocol-ENGLISH.pdf  
- Τη μετα-ανάλυση που αποδεικνύει την επιτυχημένη χρήση της ιβερμεκτίνης σε χιλιάδες ασθενείς. https://journals.lww.com/americantherapeutics/Abstract/9000/Ivermectin_for_Prevention_and_Treatment_of.98040.aspx. «Ήδη στην Αγγλία υπάρχει ομάδα επιστημόνων που ζητά επιτακτικά να εισαχθεί η ιβερμεκτίνη για την πρόληψη και θεραπεία για τον Covid-19 στα νοσοκομεία: www.bird-group.org. Και εδώ είναι η περίληψη της εισήγησής της: https://bird-group.org/wp-content/uploads/2021/03/bird-executive-summary-1.pdf »  
- Τη μήνυση (Legal Notice) που έχει κάνει πρόσφατα ο Ινδικός Δικηγορικός Σύλλογος στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για τη δυσφήμιση της ιβερμεκτίνης αναφορικά με τον Covid-19 https://indianbarassociation.in/wp-content/uploads/2021/05/Legal-Notice-to-Dr.-Soumya-Swaminathan_Chief-Scientist-WHO-1.pdf 
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.