Σελίδες
20 Δεκεμβρίου 2020
Κορονοϊός: Υψηλό το ποσοστό υγειονομικών που δεν θέλουν να εμβολιαστούν....
2 σχόλια:
Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).
Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.
Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.

Δηλαδη εαν εισαι υγειονομικος (εκτός από τους ξεπουλημένους) μπορεις να το αρνηθεις και πολυ καλα κανεις ....εαν εισαι μελλοντικος''μολυσμενος'' δεν μπορεις γιατι δεν θα πας ταξιδι στην χαβαη για διακοπες με το αεροπλανο που θελει η εταιρια να εχεις ταυτοτητουλα υπακουου πολιτη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑσε θα κανω διακοπες στην αυλη μου ,τις προτιμω .
Ναι καλυτερα στην αυλη σου και ως ανθρωπος χωρις λεπια, τρία μάτια, ή τιποτα περιεργα να εξεχουν απο την πλατη σου...
ΑπάντησηΔιαγραφήΑσε τους άλλους να ταξιδεύουν στην Χαβαη και μολις κατεβαίνουν απο το αεροπλανο, να τους σκοτωνουν με μυγοσκοτωστρες γιατι μπορει να εχουν γινει τιποτα εντομα!!!!