Σελίδες

8 Οκτωβρίου 2020

Η προπαγάνδα του φόβου για τον κορωνοιό κατέρρευσε έξω από το Εφετείο – Μάλλον ο Covid-19 δεν μεταδίδεται σε μεγάλο συνωστισμό όταν πρόκεται για νεοταξίτες, αριστερούς κι αναρχικούς!!!!!!

Η δίκη της Χρυσής Αυγής και η συντονισμένη ή αυθόρμητη προσέλευση του κόσμου έξω από το Εφετείο χθες 7 Οκτωβρίου 2020 ενόψει της απόφασης του δικαστηρίου που κράτησε 7 χρόνια αναδεικνύει και ένα άλλο ζήτημα.
Την υποκρισία κυβέρνησης, μέσων ενημέρωσης, πολιτών, κομμάτων, υγειονομικών παραγόντων και άλλων για τον κορωνοιό.
 
- Η κυβέρνηση λαμβάνει μέτρα υποχρεώνοντας τα εστιατόρια ή τα μαγαζιά νυχτερινής διασκέδασης να κλείνουν στις 12 το βράδυ.  
- Η κυβέρνηση και τα αρμόδια όργανα επέβαλλαν lockdown στην οικονομία και στην χώρα για να αποτρέψουν τα χειρότερα.  
- Επέβαλλαν τοπικά lockdowns σε ορισμένους νομούς της χώρας.  
- Επέβαλλαν την χρήση μάσκας σε δημόσιους χώρους ή κλειστούς χώρους και προτείνουν να κρατούν οι πολίτες αποστάσεις.  
- Επέβαλλαν μια συνταγή φόβου ότι ο κορωνοιός είναι καταστροφικός για την ανθρώπινη υγεία… 
- Μάλιστα με πρόσχημα τον κορωνοιό αποφασίστηκε να μην γίνει η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2020, όταν στην Κύπρο την 1η Οκτωβρίου 2020 η παρέλαση πραγματοποιήθηκε κανονικά τιμώντας την ιστορία και τις παραδόσεις.  
 
Την ώρα που η κυβέρνηση επαίρεται ότι λαμβάνει μέτρα οι πολίτες της χώρας αποσβολωμένοι βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό φαινόμενο.  
 
Πολίτες έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Εφετείο για να διαδηλώσουν για ένα σκοπό, ζητούν την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.  
 
Όμως το κείμενο αυτό δεν σχολιάζει τις αποφάσεις του Εφετείου αλλά την στάση της κοινωνίας απέναντι σε ένα φαινόμενο που ονομάζεται κορωνοιός και επίσης σχολιάζει την στάση της κυβέρνησης που επέτρεψε τέτοιας κλίμακας συνάθροιση.  
 
Μας είχαν πει ότι πρέπει να κρατάμε αποστάσεις και έξω από το Εφετείο έχουν συγκεντρωθεί 7-8 χιλιάδες άνθρωποι ακραία συνωστιζόμενοι.... μάλλον ο κορωνοιός δεν είναι μεταδοτικός λόγω της Χρυσής Αυγής....
 

1 σχόλιο:

  1. Συμπερασμα
    Οσο θα υπαρχει εστω το ονομα της ΧΑ κ θα γινονται δικες με διαδηλωσεις , τοσο θα εχουμε οφελος απο την ανοσια της αγελης των αριστερων πεποιθησεων ,συμβαλλοντας εμπρακτως στην καταπολεμηση του ιου .
    Αυτο η κυβερνηση μαλλον το επετρεψε δοκιμαστικα βεβαιως βεβαιως κ ατυπα διοτι στο διαστημα των 14 ημερων υποθετικης καραντινας μετα το εφετειο ,εαν δεν εμφανιστουν εκατονταδες μολυσμενοι ,τοτε η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ 99/100 ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ !!
    Δηλαδη θα πιασουμε ισως το επισημο 1/100 του ΠΟΥ που εχει θεσει σαν ''νομο'' για να εχουμε κ τα οφελη απο τον ιο ...τα οικονομικα ντε ! ΤΙ ;; ΟΧΙ ;; Δεν ξερω κ σιγουρα ετσι λενε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.