29 Οκτωβρίου 2018

ΤΟ ΗΡΩΪΚΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΤΟΥ 1940 ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΟΧΙ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ!!!

Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής

Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός, έχοντας φάρο και οδηγό, το ηρωϊκό ΟΧΙ των Προγόνων μου, του 1940, αισθάνομαι την ανάγκη να "ξεστομίσω" και τα δικά μου ΟΧΙ, που κουβαλάω μέσα μου, χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πόθος και τα οποία είναι τα κάτωθι:

- ΟΧΙ!!!, στο Δ΄ Οικονομικό Ραϊχ, που έχει εισβάλει στη χώρα μου, εδώ και οχτώ χρόνια και το οποίο θα συνεχίσει με την οικονομική και δολοφονική μπότα του, να συνθλίβει τους Έλληνες, μέχρι το 2060!!!.

- ΟΧΙ!!!, στο ξεπούλημα της αμύθητης περιουσίας της χώρας μου (επίγειας και υπόγειας), μέσα από το ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ Σόιμπλε!!!

- ΟΧΙ!!!, στη μετατροπή της χώρας μου, σε Φλόριντα της Μεσογείου, με μεροκάματα πείνας!!!

- ΟΧΙ!!!, στη μετατροπή της χώρας μου, σε ένα απέραντο φτωχοκομείο!!!

- ΟΧΙ!!!, στη μετατροπή της χώρας μου, σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, όπου οι γηγενείς Έλληνες θα αποτελούν μια θλιβερή μειονότητα!!!

- ΟΧΙ!!!, στην εξαθλίωση των γερόντων μας, με το κόψιμο του ΕΚΑΣ και συντάξεις πείνας, των 300 ευρώ!!!

- ΟΧΙ!!!, στον εργασιακό μεσαίωνα στον Ιδιωτικό τομέα και στη μαύρη εργασία!!!

- ΟΧΙ!!!, στη στρατιά νεόφτωχων εργαζομένων, με ελαστική εργασία (με μειωμένο ωράριο)

- ΟΧΙ!!, στο ευρώ και στην Γερμανοελεγχόμενη Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ευρωπαϊκή Ένωση της αθεΐας και των πάσης φύσεως σεξουαλικών παρεκτροπών (ομοφυλοφιλία, κτηνοβασία κ.λ.π)

- ΟΧΙ!!!, στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, στους Σκοπιανούς!!!

- ΟΧΙ!!!, στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών!!! 

- ΟΧΙ!!!, στους Πολιτικούς, που είναι μαργιονέτες, ξένων κέντρων αποφάσεων!!!

- ΟΧΙ!!!, στους Πολιτικούς, που είναι επισκέπτες της Λέσχης Μπίλντερμπεγκ!!!

- ΟΧΙ!!!, στους Πολιτικούς, που είναι επιβάτες του οχήματος του Εθνομηδενισμού, της Νέας Τάξης Πραγμάτων!!!

- ΟΧΙ!!!, στους Πολιτικούς, που έχουν ασπασθεί το Μασονισμό και πάσης φύσεως αποκρυφισμό!!!

- ΟΧΙ!!!, στους Πολιτικούς, που δεν έχουν Ρωμαίικη καρδιά!!!

- ΟΧΙ!!!, στον αφελληνισμό και αποχριστιανισμό της μαθητιώσας νεολαίας μας!!!

- ΟΧΙ!!!, στα επαίσχυντα και βλάσφημα βιβλία των Θρησκευτικών που εξισώνουν τον Θεάνθρωπο Χριστό μας, με τους θνητούς ηγέτες των άλλων θρησκειών (Μωάμεθ, Βούδα, Κομφούκιο, κ.λ.π)

- ΟΧΙ!!!, στην άθεη Παιδεία μας!!!

- ΟΧΙ!!!, στα άθεα και νεοταξικά βιβλία της γλώσσας, όλων των τάξεων του Δημοτικού και του Γυμνασίου, που μπήκαν στις αίθουσες διδασκαλίας το Σεπτέμβρη του 2006 και μέχρι σήμερα βρίσκονται μέσα στα Σχολεία!!!

- ΟΧΙ!!!, στον χωρισμό Κράτους και Εκκλησίας, που θα επιχειρηθεί να γίνει με την αναθεώρηση του Συντάγματος, στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές!!!

- ΟΧΙ!!!, στην αφαίρεση από το Σύνταγμα του Προοίμιου (προμετωπίδα του Συντάγματος)), που μας υπενθυμίζει με ρητό και κατηγορηματικό τρόπο ότι: "ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε' ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ!!!"

- ΟΧΙ!!!, στην αναθεώρηση του άρθρου 16 παράγραφος 2 του Συντάγματος, που επιτάσσει στην Πολιτεία, να διαπαιδαγωγεί την Ελληνική νεολαία με Εθνική και Ορθόδοξη Θρησκευτική συνείδηση!!!

- ΟΧΙ!!!, στην αναθεώρηση του άρθρου 3 του Συντάγματος, που αναγνωρίζει ως επικρατούσα Θρησκεία, την Ορθόδοξη Ανατολική Εκκλησία με επικεφαλής Τον Κύριο Ιησού Χριστό!!!

Λέω ΝΑΙ!!!, στη διακυβέρνηση της ευλογημένης χώρας μου, από μια Κυβέρνηση, με Καποδιστριακό άρωμα!!!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.