2 Ιουλίου 2018

Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΙΒΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

Προπαγανδίζει υπέρ Μέρκελ και Ε.Ε…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής
της “Ελλήνων Πολιτείας” - αρθρογράφος 
egerssi@otenet.gr 
www.egerssi.gr 

Στις 12 Ιουνίου 2018 ο Δημήτρης Φουρλεμάδης, πρώην επικεφαλής της ΜΚΟ (μη κυβερνητικής οργάνωσης) της Εκκλησίας της Ελλάδος “Αλληλεγγύη” καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε ποινή κάθειρξης 16 ετών, για υπόθεση υπεξαίρεσης εκατομμυρίων ευρώ δημοσίου χρήματος που προορίζονταν, πριν από περίπου 12 χρόνια για φιλανθρωπικούς σκοπούς σε τρίτες χώρες!

Με 10 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε και η πρώην οικονομική διευθύντρια της ΜΚΟ. Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων καταδίκασε τον Δημήτρη Φουρλεμάδη ομόφωνα για το κακούργημα της υπεξαίρεσης, κατ΄ εξακολούθηση περί κατάχρησης του δημοσίου χρήματος (Νόμος 1608/50).

Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου ο Δημήτρης Φουρλεμάδης, ιδιοποιήθηκε παράνομα 5,1 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία προορίζονταν ως προκαταβολή χορηγίας του ΥΠΕΞ για αποστολή κατεψυγμένων πουλερικών στο Ιράκ. Ακόμη 450 χιλιάδες ευρώ που αφορούσαν πέντε διαφορετικές χορηγίες του ΥΠΕΞ από το 2005 – 2007.

Αυτά τα χρήματα, δέχτηκε το δικαστήριο ότι, ξοδεύτηκαν “σε ανοίκειες πληρωμές” για δαπάνες, άσχετες με φιλανθρωπίες.

Να σημειωθεί ότι το ΥΠΕΞ ζητάει από την ΜΚΟ “Αλληλεγγύη”, την επιστροφή 6,4 εκατομμυρίων ευρώ και γι΄ αυτό έχουν δεσμευτεί ακίνητα της Οργάνωσης αλλά και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών!

Ωστόσο, γι΄ αυτά τα κακουργηματικής φύσεως αδικήματα, οι ποινές έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα! Ενώ, αν ήταν κάποιος άγνωστος μέσα στο ανώνυμο πλήθος του λαού ο Δημήτρης Φουρλεμάδης, θα μέτραγε αυτήν την στιγμή τα κάγκελα της φυλακής!

Από την άλλη μεριά μας προξενεί μεγάλη εντύπωση η συνεχιζόμενη αφωνία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και για το ζήτημα της παραδόσεως της Μακεδονίας μας, από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, στους γείτονες Σκοπιανούς!

Προπαγανδιστής του ΣΥΡΙΖΑ και της ΕΕ ο Ιερώνυμος…

Πριν από ένα μήνα, τον Μάιο, η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος εξέδωσε τη γνωστή μηνιαία της έκδοση - εγκύκλιο με τίτλο “Προς τον Λαό”, η οποία μοιράζεται σε όλες τις Εκκλησίες και διαβάζετε από του Ιερού Βήματος από τους ιερείς στο Χριστεπώνυμο λαό. Γράφεται λοιπόν μεταξύ πολλών άλλων στην εγκύκλιο υπαρθ΄ 50:

«... Αλλά και κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης των τελευταίων οκτώ ετών, τα κράτη-μέλη της Ε.Ε.(Ευρωπαϊκής Ένωσης) επέδειξαν την αλληλεγγύη τους, το καθένα ξεχωριστά, προς την Ελλάδα με τον δανεισμό του πρωτοφανούς ποσού των 300 και πλέον δισ. ευρώ, του μεγαλύτερου διακρατικού δανείου που χορηγήθηκε ποτέ στη νομισματική ιστορία της ανθρωπότητας, υπό όρους πιο ευνοϊκούς από αυτούς που η Ελλάδα μόνη της μπορούσε να επιτύχει στη διεθνή χρηματαγορά. Τελικά δε σήμερα, με επιτόκια που δεν υπερβαίνουν τη μονάδα, με μοναδική απαίτηση τον εκσυγχρονισμό του κράτους και της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, καθώς οι διεθνείς πολιτικές, οικονομικές και επιστημονικές εξελίξεις επιβάλλουν επιτακτικά την υιοθέτηση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων…»!

Υπέρμαχος του εθνοκτόνου ευρώ ο Αρχιεπίσκοπος…

Παρακάτω επίσης διαβάζουμε στην ίδια εγκύκλιο:
«…Άλλη μεγάλη επιτυχία της Ε.Ε. (Ευρωπαϊκής Ένωσης) αποτελεί η υιοθέτηση του ευρώ του κοινού νομίσματος, που είναι ένα από τα δύο σταθερότερα νομίσματα του πλανήτη…». 

Βέβαια, το τραγικό είναι ότι αυτό τον μήνα (Ιούνιο), στην επόμενη δηλαδή εγκύκλιο (αρ.51) η Εκκλησία παρουσιάζει το ομολογουμένως σημαντικό φιλανθρωπικό της έργο κατά το έτος 2017, που σημαίνει ότι αποδέχεται τη φτώχια που βιώνει ο λαός μας ως επακόλουθο της καταστροφικής πολιτικής της Ε.Ε. προς την Ελλάδα με το πολιτικό νόμισμά της, το ευρώ (σ.σ. Αξιωματούχοι της Ε.Ε. επανειλημμένα έχουν παραδεχτεί την αναποτελεσματικότητα της πολιτικής της Ε.Ε. για την Ελλάδα)! 

Και τα ερωτήματα που θα θέλαμε να υποβάλλουμε προς την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας, είναι τα εξής:
Ποιος ο λόγος να αναπτύξετε αυτό το τόσο σημαντικό φιλανθρωπικό έργο; 
Δεν σας έφθανε η τόσο σημαντική αλληλεγγύη, που σύμφωνα με όσα γράφετε στην εγκύκλιο επέδειξε η Ευρώπη προς την Ελλάδα; 

Μετά την “πρώτη φορά αριστερά”, έχουμε δυστυχώς και την πρώτη φορά γελοιοποίηση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος! Από αυτή την εγκύκλιο, που την χαρακτηρίζει μια αφάνταστη δουλοπρέπεια και μια χονδροειδής αλλά και αφελής υμνολογία της Ευρώπης της Μέρκελ! 

Δίγλωσσος και επικίνδυνος ο Αρχιεπίσκοπος…

Προφανώς, η Ιερά Σύνοδος πάσχει από αμνησία εκτός εάν διαφωνεί με τα όσα δήλωνε ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος στα τέλη του 2012 στον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά του τουρκολάγνου τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. Και περιοριζόμαστε σε ένα μόνο παράδειγμα των όσων είχε πει ο Αρχιεπίσκοπος:

«... Οι Έλληνες βιώνουμε έναν περίεργο πόλεμο, νιώθω ότι βρισκόμαστε υπό κατοχή, η κυριαρχία μας υποχωρεί και έχουμε γίνει θύματα μιας τραγικής περίπτωσης τοκογλυφίας.... Αυτό που συμβαίνει στην Ευρώπη σήμερα αποτελεί εκτροπή από τις ρίζες και τις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης...»!

Πότε λοιπόν έλεγε αλήθεια ο Αρχιεπίσκοπος; Τότε ή τώρα; Τι ακριβώς άλλαξε από τότε, πού όλοι θα παραδεχτούμε ότι τα έξη (6) αυτά χρόνια πού μεσολάβησαν από το 2012, τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα; 

Άραγε αντιλαμβάνονται οι συνοδικοί ότι με εγκυκλίους όπως αυτή, πλήττουν την Εκκλησία περισσότερο από τους εχθρούς της; 
Αντιλαμβάνονται ότι η εικόνα της δουλοπρέπειας και της χονδροειδούς παραποιήσεως της πραγματικότητας δεν αρμόζει σε Ορθόδοξους Ιεράρχες; 

Η Εκκλησία μας βρέθηκε υπό πολύ δυσμενέστερες συνθήκες και δεν υπέκυψε σε πιέσεις έσωθεν ή έξωθεν και υποκύπτει σήμερα υπό την κυβέρνηση των πρώην κομμουνιστών, που παραχωρούν – εκτός των άλλων – τα κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδος μας; 

Σωσίβιο της εγκληματικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ ο Αρχιεπίσκοπος… 

Δυστυχώς ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, σήμερα που η κυβέρνηση πανηγυρίζει για τη δήθεν έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανερυθρίαστα δηλώνει ότι η κυβέρνηση θα καταθέσει υπέρ του Ανδρέα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ για το έλλειμμα της Ελλάδος, αγνοώντας την αντίθετη γνώμη του Αρείου Πάγου, γίνεται σωσίβιο του πνιγμού της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Γίνεται ο ναυαγοσώστης όλων των Μπολσεβίκων – κομμουνιστών αυτής της κυβέρνησης και κάποιων δεξιούληδων που πούλησαν την ψυχή τους στο διάβολο, συνεργαζόμενοι μαζί του!

Ωστόσο, εμείς αντιλαμβανόμεθα με αμέριστη πικρία, την απλόχερη βοήθεια που προσφέρει η Εκκλησία σε αυτούς τους άθεους και εν πολλοίς αντίχριστους κυβερνώντες!

Μέσω της άθλιας προπαγάνδας, εκδίδοντας αυτή την εγκύκλιο του Μαΐου του 2018, κάτι που δεν είχε τολμήσει να πράξει επί οκτώ ολόκληρα χρόνια η Ιεραρχία της Εκκλησίας! Από τότε δηλαδή, που άρχισε η οικονομική κρίση που ταλανίζει και αφανίζει την Πατρίδα μας!

Εκείνοι – οι Ιεράρχες – αντιλαμβάνονται ότι μέσω αυτής της εγκυκλίου πού διαβάστηκε σε όλες της Εκκλησίες της Ελληνική Επικράτειας, τρομοκράτησαν τον λαό μας για να μην αντιδράσει;

Αντιλαμβάνονται ότι προπαγάνδισαν υπέρ μιας εθνοκτόνου κυβερνήσεως πού προσπαθεί με βίαιο τρόπο να αποκόψει τον ελληνικό λαό από τον Κύριο Χριστό του, με όλες τις σατανικές κυβερνητικές παρεμβάσεις και τροποποιήσεις;

Με τελευταίο κρούσμα, την ρητορική κυβερνητικών αξιωματούχων περί του διαχωρισμού Κράτους και Εκκλησίας;

Θεωρούν λοιπόν οι Ιεράρχες – όχι όλοι ευτυχώς - της Εκκλησίας μας, πώς έχουν καθαρή τη συνείδησή τους και θα λάβουν την άφεση των αμαρτιών, όταν φθάσει η ώρα της Κρίσης τους;;Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.