Σελίδες

30 Απριλίου 2014

«Έκανα έως 62.000 εκτρώσεις!»

Ο ιατρός Στόϊαν Αδάσεβιτς είναι μοναδικός γυναικολόγος στην Σερβία, ο οποίος δημοσίως ωμολόγησε ότι η έκτρωση είναι φόνος, διά τον οποίον ευθύνονται τόσον ο ιατρός, όσον και η μητέρα. Εκυκλοφόρησε δε και βιβλίο με τίτλο «Η αγιότης της ζωής», με συλλογή των άρθρων του περί της ενδομητρίου παιδοκτονίας.

Η συνέντευξη του δημοσιευθείσα εις την «Ορθοδοξίαν» (περιοδικόν της Σερβικής Εκκλησίας), συγκλονίζει τόσο με την ειλικρίνεια της, όσο και με το περιεχόμενο της. Το πλέον αρμόζον όνομα αυτής της συνεντεύξεως θα ήτο – μία δημοσία εξομολόγησις και η μετάνοια! Παραθέτομε ένα μέρος αυτής της πολυτίμου μαρτυρίας:

ΕΡΩΤΗΣΙΣ: Ποια ήταν η στιγμή, που καταλάβατε .... ότι εκτελών την έκτρωση, φονεύετε το ανθρώπινον ον;
ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ: Είμαι ιατρός, γνωρίζω τις πράξεις μου, είμαι ένοχος δι’ όλες τις φρικαλεότητες που έκανα εργαζόμενος ως γυναικολόγος και είμαι υποχρεωμένος να μαρτυρήσω, να αφυπνίσω, να προειδοποιήσω ότι η διακοπή της εγκυμοσύνης ουσιαστικώς είναι φόνος του αγεννήτου ανυπεράσπιστου παιδιού. Εις τις οριζόμενες υποχρεώσεις της εργασίας μου ήσαν και οι νόμιμες αμβλώσεις. Τότε δεν εγνώριζα ότι πράττω φόνο, τώρα, όμως, υποστηρίζω και γνωρίζω ότι η αμαρτία μου ενώπιον του Θεού είναι μεγάλη. Εις το Πανεπιστήμιον εδιδάχθηκα ότι το παιδί είναι ζωντανόν, μόλις γεννηθή με το πρώτον του κλάμα. Προ του κλάματος υπάρχει μόνον ως ένα των οργάνων της μητέρας του: ως ένα δόντι, ως ένα νεφρό, ως η σκωληκοειδής απόφυσις.

Εκανα από 48.000 έως 62.000 εκτρώσεις! Αυτό είναι ως να έχω εξαφανίσει μία ολόκληρη πόλη. Το Βελιγράδι έχει τόσα νοσοκομεία και αρκετές ιδιωτικές κλινικές, ένθα γίνονται οι εκτρώσεις! Εις τα τέλη της δεκαετίας του ’80 ενεφανίσθη το υπερηχογράφημα με την διαγνωστική του δυνατότητα και μου έφερε πολλές εκπλήξεις. Είδα το έμβρυο, τους κτύπους της καρδιάς του, τις κινήσεις, το άνοιγμα του στόματος του˙ εις τα μεγαλύτερα έμβρυα παρετήρησα το «πιπίλισμα» του αντίχειρος˙ το έμβρυο εσκέπτετο και ησθάνετο, διότι αντέδρα στους βαθείς διαπεραστικούς ήχους επιταχύνων τις κινήσεις του. Και ύστερα από 4-5 λεπτά, όσον διαρκεί η άμβλωση, το έμβρυο αυτό, αυτό το ίδιο, ανθρώπινο ον, κείται τεμαχισμένο μεταξύ των εργαλείων στο τραπέζι.

ΕΡΩΤΗΣΙΣ: Πότε επαύσατε να κάνετε εκτρώσεις;
ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ: Αυτό που θα σας διηγηθώ τώρα, είναι οχληρό και πάρα πολύ επίπονο, αλλά δεν είναι δυνατό να ωραιοποιούμε κάτι, το οποίον αφ’ εαυτού είναι φρικτόν. Προς θλίψη και δυστυχία μου το 1988 έκανα την άβλωση εις μία προχωρημένη εγκυμοσύνη των 4,5 μηνών. Κατά την διάρκεια αυτής της εγχειρήσεως, της οποίας τις λεπτομέρειες δεν ημπορώ να περιγράψω άνευ ταραχής, φρικιών ανεκάλυψα τον φονέα εντός μου. 

Μία εγχείρηση, η οποία έπρεπε να είναι μία πράξη ρουτίνας, μετετράπη εις ένα πραγματικό εφιάλτη. Με την πρώτη κίνηση του θλάστου έβγαλα το χεράκι και το έρριξα επάνω στο τραπέζι των εργαλείων. Ιδού – το νεύρον του χεριου έπεσεν στην άκρη της κομπρέσσας βρεγμένης με το ιώδιο. Το ιώδιο ερέθισε το νεύρο και το μικρούλικο χεράκι άρχισε να συσπάται. Με την επόμενη κίνηση έβγαλα το πόδι. Και συνέβη το ίδιο – τώρα έτρεμε και εσυσπάτο το πόδι. Κάτι όμοιον δεν μου είχε συμβή ποτέ πριν˙ ύστερα προσεπάθησα με τον θλάστη να συλλάβω και την καρδιά, η οποία ακόμη εκτύπα και υπό τον θλάστη έκανε σπασμούς ολοέν και αργότερον… και αργότερον και επί τέλους έπαυσε.

Τότε εσυνειδητοποίησα ότι έπραξα φόνο, ότι εθανάτωσα τον άνθρωπο. Η γυναίκα αιμορραγεί πολύ, η ζωή της εκινδύνευε. Προσηυχήθηκα: «Κύριε, βοήθησε με να σώσω αυτήν την γυναίκα και τιμώρησε εμένα!». Έκτοτε ποτέ μου δεν επανέλαβα όμοια πράξη.

Έτυχε η νέα μου γνώση να συμπίπτη με την άποψη της Εκκλησίας – ότι το έμβρυο είναι ζωντανόν ήδη από την σύλληψη του, δηλαδή από την στιγμή της γονιμοποιήσεως του ωαρίου.

Η ενδομήτρια παιδοκτονία είναι πολύ μεγαλύτερη και βαρύτερη αμαρτία από τον απλούν φόνον, επειδή το έμβρυο εντός της μήτρας είναι αδύναμο να αμυνθή, ενώ δεν πταίει για τίποτε μόνον εκείνο είναι άνευ του προσωπικού πταίσματος εις όλον το ανθρώπινο γένος, διότι δεν εγεννήθη καν.

ΕΡΩΤΗΣΙΣ: Διά το πως θα χρησιμοποιηθούν τα έμβρυα, τα εκτρωθέντα κατά την διακοπή της εγκυμοσύνης —τόσο την φυσική όσον και την τεχνητώς προκαλούμενη— δεν χρειάζεται η άδεια της μητέρας του εμβρύου; Ποια είναι η τύχη αυτών των τεμαχισμένων μικροσκοπικών σωμάτων;
ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ: Σπανίως διερωτάται κανείς, τι συμβαίνει με αυτά τα έμβρυα εις τα νοσοκομεία μας. Εις την χώρα μας κανείς δεν ανακοινώνει και δεν δημοσιεύει πληροφορίες αυτού του είδους. Δεν υπάρχουν οι κατάλληλες βάσεις για την επιστημονικο-ερευνητική εργασία και για την χρήση αυτών των εμβρύων στην φαρμακευτική βιομηχανία, διότι αυτό είναι εξαιρετικώς δαπανηρό. Και προς το παρόν, όσον γνωρίζω, δεν υπάρχουν καν οι συνθήκες για την εμπορευματοποίηση. Εις ημάς αυτά τα έμβρυα αντιμετωπίζονται ως ιατρικό απόβλητο. Εναποτίθενται εις τους μαύρους σάκκους, μαζί με τα λοιπά όργανα τα απομείναντα από διαφόρους εγχειρήσεις στους ενήλικες ασθενείς και καίγονται όλα ως απόβλητα.

Ως κοινωνία είμεθα υποχρεωμένοι να προστατεύουμε το παιδί ιατρικώς, ηθικώς, δικαστικώς και νομικώς, διότι πρέπει να έχη όλα τα δικαιώματα, τα οποία έχει ένας ενήλικας. Αυτό είναι το καθήκον μας προς όλα τα μέλη της κοινωνίας μας.

ΕΡΩΤΗΣΙΣ: Υπάρχει η ακριβής στατιστική πληροφορία περί του αριθμού των διαπραττομένων εκτρώσεων εις την Σερβία;
ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ: Είναι αδύνατον να υπάρχη ένα τέτοιο είδος της στατιστικής και όλες οι σχετικές πληροφορίες είναι ψευδείς. Η μία στατιστική μας ενημερώνει ότι έχομε 120.000 αμβλώσεις τον χρόνο, η άλλη στατιστική μας ενημερώνει ότι αυτός ο αριθμός είναι πολλαπλάσιος – 420.000 αμβλώσεις τον χρόνο. Εγώ θεωρώ ότι εις ένα γεννημένο παιδί αντιστοιχούν 25 αμβλώσεις.

ΕΡΩΤΗΣΙΣ: Τι άποψη έχετε για το ζήτημα της αντισυλλήψεως;
ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ: Η αντισύλληψη σημαίνει το πράττειν εναντίον της συλλήψεως. Την ταξινομώ σε τρία είδη: Το πρώτο είδος είναι η εγκράτεια και είναι επιτετραμμένο το δεύτερο είδος είναι η ικανοποίηση της ορμής άνευ εκσπερματώσεως και δεν είναι επιτετραμμένο˙ το τρίτον είδος είναι σατανικό και δίδει την δυνατότητα της εφαρμογής μιας ολοκλήρου σειράς στην ουσία αμβλωτικών μέσων….

Υπάρχουν πολλές απληροφόρητες γυναίκες, οι οποίες αφελώς υιοθετούν την κοινή ανεύθυνη στάση απέναντι στο ζήτημα αυτό. Είδατε τα μέσα ενημερώσεως, τα γυναικεία περιοδικά, τις εκπομπές – και ακούσατε κάπου η ποτέ κανένα λόγο εναντίον των εκτρώσεων, των αντισυλληπτικών μέσων και της εξωσωματικής γονιμοποιήσεως;

ΕΡΩΤΗΣΙΣ: Τι είναι η εξωσωματική γονιμοποίηση;
ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ: Το έχω κάνει και αυτό. Υποστηρίζω ότι η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι κακό. Γονιμοποιούνται περισσότερα ωάρια, ενίοτε 10, 20 και παραπάνω, γίνεται διαφοροποίηση και θανατώνεται πάν περισσευούμενο έμβρυο, για να διευκολυνθή η επιβίωση το πολύ τριών εμβρύων. Εάν ληφθούν περισσότερα από τα τρία, τότε είναι ανάγκη να μειώσουμε τον αριθμό των, διότι η μήτρα δεν θα αντείχε την κυοφορία.

(Μετάφραση από τα σερβικά: Μίλιτσα Βέσκωφ).
Πηγή: Ορθόδοξος Τύπος, 7/1/2005
 
πηγή

Ποσειδώνας

Τα σενάρια της απαγόρευσης της ΧΑ, οι "δικαστικοί κύκλοι" και τι πρέπει να φοβάται η ΝΔ.

του Δ. Παπαγεωργίου 

Τις ημέρες που πέρασαν και συγκεκριμένα την Κυριακή, διακινήθηκε στα ελληνικά ΜΜΕ ένα πολύ συγκεκριμένο σενάριο, σχετικά με την απαγόρευση ή όχι της καθόδου της Χρυσής Αυγής στις επερχόμενες εκλογές. Ένα σενάριο το οποίο ήλθε στην επικαιρότητα μέσω των "διαδρόμων" μεταξύ δημοσιογράφων και δικαιοσύνης, τους οποίους θα πρέπει κάποια στιγμή να εξετάσουμε τόσο εμείς, όσο και η ίδια η δικαιοσύνη. Πριν αναφερθούμε όμως σε αυτό, ας δούμε ποιό είναι αυτό το σενάριο, το οποίο πάει κάπως έτσι:

"Δύο κρίσιμες ημερομηνίες θα καθορίσουν το τι μέλλει γενέσθαι με την κάθοδο της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές, αλλά και των υποψηφίων με την «Εθνική Αυγή» στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Η πρώτη ημερομηνία είναι η 3η Μαΐου, καθώς μέχρι τότε το Α΄ Τμήμα του Αρείου Πάγου θα πρέπει να έχει αποφανθεί για την εγκυρότητα όλων των συνδυασμών των υποψηφίων για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Μία εβδομάδα μετά, στις 11 Μαΐου, ο Άρειος Πάγος θα πρέπει να αποφασίσει αν η Χρυσή Αυγή μπορεί να λάβει μέρος στην εκλογική διαδικασία, αλλά και εάν το παρακλάδι της η «Εθνική Αυγή», μπορεί να συμμετάσχει στις ευρωεκλογές.

Πολιτικοί παράγοντες αλλά και ανώτατοι δικαστικοί εκτιμούν ότι τουλάχιστον μία από τις δύο δικαστικές αποφάσεις θα είναι θετική. Αν και ο έλεγχος των καταστατικών που υποβάλλουν τα κόμματα είναι τυπικός, έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν να απαγορευθεί σε κόμματα η συμμετοχή σε εκλογές αλλά για διαφορετικούς λόγους. Ως τις 3 Μαΐου, το Α' Τμήμα του Αρείου Πάγου θα πρέπει να έχει αποφασίσει αν οι συνδυασμοί είναι έγκυροι."

Ας αρχίσουμε από το θέμα στο οποίο αναφερθήκαμε κατ' αρχήν όμως. Τον τρόπο "διακίνησης" αυτών των σεναρίων. Μέσω της "διοχέτευσης" πληροφοριών σε δημοσιογράφους από "δικαστικούς κύκλους". Πρώτοι ήταν "τηλεοπτικοί" δημοσιογράφοι που έβγαλαν το θέμα, επικαλούμενοι πηγές από το σύστημα της "Δικαιοσύνης" και μετά ακολούθησαν οι αναλυτές σε εφημερίδες αλλά και στο διαδίκτυο.

Υπάρχουν δύο και μόνον δύο περιπτώσεις. Είτε όντως το ρεπορτάζ διοχετεύτηκε από δικαστικούς κύκλους, είτε οι δικαστικοί κύκλοι ήταν εφεύρημα των δημοσιογράφων για να "ξεπλύνουν" πληροφορίες που τους δόθηκαν από πολιτικούς πληροφοριοδότες, προστάτες ή φίλους (ο καθένας το λέει όπως θέλει). Στην πρώτη περίπτωση, όπου όντως υπάρχει διαρροή από την Δικαιοσύνη, υπάρχει μείζον θέμα. Φυσικά η δικαιοσύνη απέχει πολύ από το να είναι άμπεμπτη τέτοιων διαπλοκών, καθώς έχουμε επανειλημμένα δει δικογραφίες, αποδεικτικό υλικό και πολλά άλλα να διαρρέουν σε μέσα, πολύ πριν την έναρξη μίας δίκης και να χρησιμοποιούνται κατά το δοκούν από τα Μέσα. Οι δε "κύκλοι" έχουν πάρα πολλά να απαντήσουν σχετικά με τα κριτήρια τα οποία χρησιμοποιούν για να διοχετεύσουν αυτές τις πληροφορίες και το τι σκοπιμότητες εξυπηρετούν, εκμεταλλευόμενοι την θέση τους. Και εδώ δεν μπορεί κανείς να ισχυρισθεί ότι οι δικηγόροι – υπερασπιστές έκαναν τις διαρροές, για να βοηθήσουν την θέση των κατηγορουμένων, εφόσον πρόκειται για αυταπάγγελτες διώξεις, μετά από επιστολή υπουργού Δικαιοσύνης στον Άρειο Πάγο.

Στην δεύτερη περίπτωση, αυτή δηλαδή που οι δικαστικοί κύκλοι δεν υφίστανται αλλά χρησιμοποιούνται για "ξέπλυμα" πληροφοριών που έρχονται από άλλα κέντρα εξουσίας, η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη. Γιατί δεν έχουμε απλά και μόνον ένα σενάριο που διακινείται για εντυπωσιασμό, αλλά κάτι πολύ χειρότερο. Κατ' αρχάς μια απευθείας προσπάθεια άσκησης επιρροής στον τρόπο που θα κάνουν την δουλειά τους οι δικαστές και μια προσπάθεια ποδηγέτησης με βάση πολιτικούς στόχους. Γίνεται τόσο μία "σφυγμομέτρηση" των αντιδράσεων σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, όσο και μία "πρόταση" προς τα πού θα πρέπει να στραφούν οι δικαστικές αρχές. Η απλή αλήθεια αυτού του ενδεχομένου, ξεπερνά ακόμη και την ίδια την ομολογία Μπαλτάκου και τα όσα είπε αυτός.
Γιατί επειδή ακριβώς δεν γίνεται ιδιωτικά και επί προσωπικού, αλλά σε κοινή θέα και με την μορφή προτροπής, έχει πολύ ισχυρότερη δυναμική.

Σε κάποια σοβαρή χώρα, ήδη θα υπήρχαν έρευνες από την ίδια την δικαιοσύνη σχετικά με την ύπαρξη ή μή τέτοιων κύκλων. Στην χώρα όμως όπου οι καναλάρχες χρωστούν τα μαλλιοκεφαλά τους αλλά κρατάνε τις ζημιογόνες επιχειρήσεις τους για να μπορούν να βάζουν τα λεφτά από άλλες "πόρτες" κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα δύσκολο να γίνει.

Ας πάμε όμως τώρα και στο ίδιο το σενάριο αυτό καθ' εαυτό. Παρόλο που μία απαγόρευση της Χρυσής Αυγής είναι σχεδόν απίθανο να γίνει στις δημοτικές εκλογές, καθώς η πιθανότητα να κατηγορηθούν ως μέλη εγκληματικής συμμορίας όλοι όσοι συμμετέχουν σε όλους τους συνδυασμούς της Χ.Α. σε όλη την Ελλάδα είναι μηδενική, θα μπορούσε κανείς να σκεφθεί ότι το καθεστώς θα προσπαθούσε να απαγορεύσει την κάθοδο στις ευρωεκλογές για το ψηφοδέλτιο της ΧΑ. Γι' αυτό και τα "σενάρια" που διακινούνταν μιλούσαν για μία θετική απάντηση και μία πιθανώς αρνητική.

Άρα επί της ουσίας μιλάμε για τις ευρωεκλογές. Η αλήθεια είναι ότι εδώ θα περίμενε κανείς αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης σε μία τέτοια μεθόδευση. Μέχρις στιγμής όμως δεν υπήρξε ουδεμία ουσιαστική αντίδραση αναδεικνύοντας τον ανεύθυνο τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν την πολιτική τα ελληνικά κόμματα. Αυτό όμως το οποίο είναι το πλέον τραγικό είναι η βλακεία της ίδιας της Νέας Δημοκρατίας. Η οποία φαίνεται να μην μπορεί να καταλάβει ότι μία τέτοια απαγόρευση θα ισοδυναμούσε με αυτοκτονία της. Και θα σας εξηγήσουμε το γιατί με πολύ απλά λόγια. Με δεδομένη την παρουσία της ΧΑ στα δημοτικά και δίχως την δυνατότητα να ψηφίσουν τον φυσικό τους χώρο την ίδια ημέρα, στις ίδιες κάλπες οι ψηφοφόροι της ΧΑ θα ήταν σχεδόν αδύνατον να επιστρέψουν στην ΝΔ. Ας μην ξεχνάμε εδώ δύο βασικούς παράγοντες. Κατ' αρχήν το προφίλ του ψηφοφόρου της ΧΑ, που δεν είναι μόνον αυτό του απογοητευμένου δεξιού (γιατί τότε η ΝΔ δεν θα κονταροχτυπιόταν με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά θα ήταν πολύ πιο πίσω) αλλά μάλλον του απογοητευμένου από όλους εξίσου. Και κατά δεύτερον το γεγονός ότι η ΧΑ έχει την υψηλότερη συσπείρωση οπαδών σε όλες τις δημοσκοπήσεις, αφήνοντας πίσω ακόμη και το ΚΚΕ που θεωρείται βράχος και ότι χάνει ψηφοφόρους μόνον όταν πεθαίνουν. Όλοι αυτοί θα ήταν πολύ πιο πιθανό να ψηφίσουν ένα άλλο αντιμνημονιακό ψηφοδέλτιο στις ευρωεκλογές παρά να γυρίσουν στους κόλπους της ΝΔ που ήδη πυροβόλησε τα πόδια της, μέσω της διαγραφής Κρανιδιώτη προκειμένου να εξευμενίσει το ΠΑΣΟΚ.

Το ιστορικό προηγούμενο υπάρχει. Κατά την περίοδο της σκληρής αποχουντοποίησης από τον Καραμανλή, όταν η αστυνομία έμπαινε στα σπίτια εθνικιστών, χουντικών, ακροδεξιών και λοιπών και τους έδερνε, όταν συλλαμβάνονταν και κρατούνταν χωρίς κατηγορίες, όταν διώχνονταν από τις δουλειές τους όσοι δεν ήταν αρεστοί στους "δημοκράτες", πολλοί ήταν αυτοί που επέλεξαν να βρουν καταφύγιο στο ΠΑΣΟΚ, αντί της Νέας Δημοκρατίας. Κάποιοι από αυτούς εξελίχθηκαν και σε στελέχη του. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

πηγή

ΝΕΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΝΟΙΞΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Γράφει ο ΘΕΜΗΣ

Μια νέα βιομηχανία άνοιξε η κυβέρνηση για να έχουν απασχόληση όλοι οι Ελληνες κατασκευάζει καραμέλες οι οποίες είναι περιτυλιγμένες σε πολύχρωμα χαρτάκια και το όνομα είναι: ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΊΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ.

Τα χαρτάκια μπορεί να είναι πολύχρωμα μα η γεύση είναι μια και δυστυχώς για τους Ελληνες πικρή.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι στα χαρτάκια γράφουν και λογάκια π.χ.

ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ Εχουν κοπή οι συντάξεις κύριες κ' επικουρικές.
         "             "                            Έχουν κοπή οι εργασιακές σχέσεις
         "            "                             Έχουν κοπή  τα δώρα και οι άδειες
         "            "                             Έχουν κοπή τα ομόλογα του δημοσίου
         "            "                             Έχουν κοπή τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων
         "            "                             Έχουν βάλει τα χαράτσια - φόρους
         "            "                             Έχουν - έχουν - έχουν - έχουν - έχουν.

Ποιος μπορεί να διαβάσει τόσα πολλά χαρτάκια από τις καραμέλες τους;;;

Το γεγονός όμως είναι ότι οι Ελληνες με τόσες πολλές καραμέλες αντί να πάθουν ζάχαρο έχουν πάθει υπογλυκαιμία με συνέπεια να

ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ - να ΠΕΙΝΟΥΝ - να ΔΥΣΤΥΧΟΥΝ - να ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ.

Και η κυβέρνηση να τους προσφέρει συνέχεια καραμέλες.

Το γενεαλογικό δέντρο του "βδελύγματος της ερημώσεως" του Γένους μας....

Κατ’ αρχήν για να ξέρουμε τι λέμε πρέπει να ασχοληθούμε με το γενεαλογικό του δένδρο:

Ζιγκμουντ Μινέικο, ΠολωνοΕβραίος μηχανικός που κατασκευάζει οπλικά συστήματα και τα δίνει στους Τούρκους για να πολεμίσουν τους Έλληνες που ζητάνε απελευθέρωση.

Ο Ζίγκμουντ κάνει μια κόρη, την Σοφία. Η Σοφία Παντρεύεται τον Γεώργιο Παπανδρέου εξ Αχαΐας και κάνουν τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Ανδρέας το 1941 φεύγει Αμερική για σπουδές και νυμφεύεται το 1951 την ΑμερικανοΕβραία Margaret Chant. Πατέρας της Margaret Chant ήταν ο Douglas Chant ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος Ιεχωβάδων Αμερικής. Ο Ανδρέας και η Margaret έκαναν μεταξύ άλλων τον Γιώργο Παπανδρέου σημερινό εκλεγμένο από τον λαό πρωθυπουργό.

Ο Ανδρέας λοιπόν με απόδειξη το παρακάτω έγγραφο χρηματοδοτήθηκε από την τράπεζα των Rockefeller, Chase Manhattan Bank με 100.000.000 Δολάρια το 1974 για την κατασκευή του ΠΑΣΟΚ.

Η Κοινή λογική λέει ότι όταν ένας τραπεζίτης δίνει ένα δολάριο αποσκοπεί σε κέρδος 1000 δολαρίων, έτσι λοιπόν ο Ανδρέας βγήκε πρωθυπουργός, έβαλε λουκέτο στις μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα (izola, pitsos, elinda, κτλ κτλ) μέσο των διπλασιασμών μισθών και εισφορών χωρίς να ελαφρύνει όμως φορολογικά τις εταιρείες για να υπάρξει ισορροπία. Αυτό είχε σαν λογικό αποτέλεσμα η Ελλάδα πλέον να μην παράγει, οπότε και να μην εξάγει τίποτα κλείνοντας την κάνουλα των κρατικών εσόδων (η οποία έκτοτε δεν ξανάνοιξε ποτέ).

Εκτός αυτών, αύξησε κατά 1000% τους δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι δεν παράγουν έσοδα για το κράτος όπως οι βιομηχανίες που είχε κλείσει, αύξησε κατ επέκταση την γραφειοκρατία καταστώντας απίθανο να κάνει κάποιος δουλειές στην Ελλάδα.

Αποτέλεσμα λόγω μη εσόδων και πολλών εξόδων να πάει σε ΔΑΝΕΙΣΜΟ. Επόμενο λοιπόν ήταν να δανειστεί από Τράπεζες “οικείες” για να ξεπληρώσει και την υποχρέωση… Η Ελλάδα μετά το 1981 για πρώτη φορά φτάνει στο σημείο να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει.

Το χρέος από 8 ΔΙΣ που παρέλαβε από τον άλλον εθνοπατέρα Καραμανλή εκτοξέυεται στα 100+ ΔΙΣ. Αυτό έθεσε την Ελλάδα δέσμια των Τραπεζών (δεν χρειάζεται να αναφέρουμε το σε ποιους ανήκουν, όποιος διαθέτει έστω και 5 δράμια μυαλό ξέρει).

Ο Μηχανισμός “ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ” δεν σημαίνει τίποτε άλλο από πρόσκαιρη και εικονική ευμάρεια αλλά σε βάθος χρόνου μάζεμα αυτών των “δωρισμένων” χρημάτων με τον μηχανισμό που λέγεται “ΦΟΡΟΣ” για να ξεπληρωθούν τα δάνεια. Επειδή όμως οι τόκοι των δανείων είναι όπως είναι φυσικό, τεράστιοι και η Ελλάδα πια δεν έχει υγιή έσοδα για να ξεπληρώσει τα δάνεια, η μόνη “λύση” πληρωμής προηγούμενων δανείων είναι επαναΔανεισμός, το ΧΡΕΟΣ μεγαλώνει με γεωμετρική πρόοδο με λογική συνέπεια το όλο και αυξανόμενο χρέος να μην ξεπληρώνεται ποτέ, αυτό μας παρασέρνει αναπόφευκτα στην συνεχή αύξηση των φόρων.

Ετσι φτάσαμε σήμερα να έχουμε εξωτερικό χρέος 320 ΔΙΣ προ ΔΝΤ, και 320 ΔΙΣ + 120ΔΙΣ + τόκους μετα ΔΝΤ (αν υπάρξει μετά…).

Ο όρος “ΦΟΡΟΣ” στην οικονομολογία δεν σημαίνει τίποτε άλλο από αφαίμαξη ρευστού από την αγορά με ότι αυτό το ντόμινο συνεπάγεται. Επίσης ο όρος “ΦΟΡΟΣ” σημαίνει μεγάλα λειτουργικά έξοδα με ότι αυτό το ντόμινο συνεπάγεται (ακρίβεια κτλ). Εν ολίγοις ο Ανδρέας ως άριστος ψυχολόγος των μαζών δίνει όχι υγιή αλλά δανεικά χρήματα στον λαό, γίνεται ήρωας (δηλαδή ψήφους για μια ζωή), ο λαός αρχίζει να συνηθίζει στα πολλά έξοδα (υπερκαταναλωτική μανία) μετά από ένα χρονικό διάστημα τα χρήματα αυτά μέσω των φόρων επιστρέφονται στην βάση από όπου ξεκίνησαν με την διαφορά ότι έχει μείνει ως κληρονομιά όλης αυτής της ιστορίας το ΧΡΕΟΣ (=το μέσον χειραγώγησης ενούς κράτους από τον δανειστή της).

Ως χώρα δηλαδή, κάναμε έναν κύκλο και φτάσαμε πάλι από εκεί που είχαμε ξεκινήσει με την διαφορά ότι τώρα είμαστε δέσμιοι.

Ελπίζω να κατανοήσαμε ότι όταν ο Ανδρέας μοίραζε χρήματα στον λαό δεν μοίραζε υγιή χρήματα από εξωτερικά κρατικά έσοδα, αλλά από εξωτερικό δανεισμό για να ξεπληρώσει υποχρεώσεις και συμφωνίες που είχε κάνει, βάζοντας στον θαμπωμένο λαό μια θηλιά που ονομαζόταν ΧΡΕΟΣ.

Δείτε το παρακάτω έγγραφο με το οποίο πιστοποιείται ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1974 υπέγραψε σύμφωνο με τις ΗΠΑ και τον Rockefeller και τις λεπτομέρειες τη συμφωνίας.

“Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29″ (πατήστε για μεγέθυνση)


Τι λέει το κείμενο:

1. Απομάκρυνση από τις επιλεγμένες θέσεις θα αποφασίζονται μόνο από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. από την Πλευρά του Ανδρέα Παπανδρέου επιτρέπονται μόνο φραστικές παρεκκλίσεις.
2. Προς ικανοποίηση των Ριζοσπαστών (αριστερών) ψηφοφόρων θα επιτραπεί η αναθεώρηση της αμυντικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος Και ΗΠΑ
3. Ελαχιστοποίηση της δύναμης του κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδος. Η μείωση αυτή δεν θα πρέπει να υπερβεί το όριο που συμφωνήθηκε με τους συναδέλφους της KGB.
4. Επιτρέπονται φραστικές “συγκρούσεις” με το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ, όχι όμως ανοικτός πόλεμος.
5. Ο σύνδεσμος μεταξύ ΗΠΑ και Ελληνικής κυβέρνησης θα αναλάβει να καθησυχάζει τους αξιωματούχους του ΝΑΤΟ.
6. (Έχει διαγραφεί με μαρκαδόρο)
7. Αν και όταν το επιθυμεί η ομάδα(?) τα πυρηνικά όπλα που βρίσκονται εναποθηκευμένα στην Ελλάδα θα αντικατασταθούν ή ανταλλαχθούν με νέα.
8. Όταν η CIA και DIA χρειάζονται όπλα για συγκαλυμμένες επιχειρήσεις τους στο εξωτερικό, η κυβέρνηση του Παπανδρέου θα προβαίνει σε πωλήσεις και μεταφορές όπλων με τις τιμές που θα ισχύουν τότε. Θα ειδοποιείται σχετικά από την υπηρεσία Διοικητικής Μέριμνας (των ενόπλων δυνάμεων) των ΗΠΑ.
9. Η Κυβέρνηση Παπανδρέου δεν θα ανακινήσει το θέμα Κύπρου με αντίδωρο την μη ύπαρξη προβλημάτων με την Τουρκία.
10. Η ανοχή απέναντι στην τρομοκρατία (το υπόλοιπο σβησμένο με μαρκαδόρο)
11. Το οικονομικό θέμα θα ρυθμιστεί από τον Brian Crosier. Οι εταιρείες που υποστηρίζουν το κίνημα Παπανδρέου στην Ελλάδα, θα καταθέσουν 100.000.000 δολλάρια για την δημιουργία του νέου κόμματος. (έχουν διαγράψει 3 λέξεις) ARAMKO (επίσης διαγραφή 2 λέξεων με μαρκαδόρο) της Wall Street είναι (διαγραφή 1 λέξης). Οι τράπεζες: Chase Manhattan Bank (διαγραφή 4 λέξεων)
 

Υπογραφή
Ανδρέας Γ. Παπανδρέου
Andreas Papandreou

 

Υ.Γ. Παρατηρήστε ότι στο έγγραφο αναφέρεται πολλές φορές η έκφραση “η κυβέρνηση του Παπανδρέου”, επίσης ότι το έγγραφο είναι του 1974 , δηλαδή 7 χρόνια πριν γίνει ο Παπανδρέου πρωθυπουργός.
Αναρωτιέμαι λοιπόν αν τους το είπε κάποιο Μέντιουμ ότι σίγουρα θα γίνει κυβέρνηση ο Παπανδρέου προβλέποντας το “7 χρόνια μετά” ή συμβαίνει κάτι άλλο…
 

Πηγή εγγράφου:
“Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29″
βιβλίο: ”Η Ελλάδα ξανασταυρώνεται”
συγγραφέας: Κων. Μπαρμπης
εκδόσεις: Νέα Θέσις


http://atithaso.blogspot.gr/
πηγή

Εξαιτίας της "εργατικής Πρωτομαγιάς 2014" (δηλώνω ΑΠΟΧΗ ως τις 26 του Μάη…) Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος.

Την «ΑΠΟΧΗ» μου από τα ραδιοτηλεοπτικά μπαλκόνια και παράθυρα την γνωρίζουν πλέον και φίλοι και εχθροί. 

Την «ΑΠΟΧΗ» μου από την συχνή και πυκνή παρουσία μου στα Blogs σας την κοινοποιώ σήμερα, παραμονή της «Εργατικής Πρωτομαγιάς του 2014» την οποία θα γιορτάσουμε αύριο Πέμπτη σημειώνοντας σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο: 

Οδυνηρή πρωτιά στα επίσημα ποσοστά «ανεργίας» στην Ε.Ε., 
Δραματική πρωτιά στο χρέος μας σε σχέση με το ΑΕΠ, 
Τραγικές προσωπικές και οικογενειακές ιστορίες με 2 εκατ. ανέργους, 
Καταδίκη σε ένδεια με κουτσουρεμένες αμοιβές, 
«Φτωχοποίηση» με κουτσουρεμένες συντάξεις.

Στη χώρα όπου η κυανοπράσινη Συν-Κυβέρνηση «αυτοχειροκροτήθηκε» με αφορμή 
Την «έξοδο στις αγορές» με πενταετές, κατοχυρωμένο στο Αγγλικό Δίκαιο, Κρατικό ομόλογο του 5%, 

Και πλασματικό «πρωτογενές πλεόνασμα» (ανάθεμα τις περικοπές σε μισθούς, σε συντάξεις και σε επιδόματα για το ενάμιση εκατομμύριο ανέργων) 

Ζητώ την κατανόησή σας αλλά σταματώ να γράφω στα αγαπημένα μου Blogs μέχρι την 26η του Μάη… 

«ΑΠΟΧΗ», για να μην κατηγορηθώ ότι επηρεάζω το Εκλογικό Σώμα. 

Οψόμεθα στις 26 του Μάη στην Πατρίδα των «κοψοχέρηδων»!..

Η βεβήλωση της Αγίας Σοφίας 4 μέρες μετά τις εκλογές στην Ελλάδα;

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Δύο ενδεχόμενα υπάρχουν ή να το δούμε και αυτό και να ¨βάλουμε μυαλό¨ εκ των υστέρων με όλη την συναισθηματική φόρτιση  ή κάποιοι να μην προλάβουν να το δούνε και να το χαρούνε!!

Από τον περασμένο Νοέμβριο σκόρπιες ειδησεογραφικές πληροφορίες από την γείτονα χώρα απεκάλυπταν σε δόσεις την υπόσχεση που έδωσε ο ίδιος τούρκος πρόεδρος να ¨μεταποιήσει¨ σε τέμενος την Αγία Σοφία την ημέρα που θα συνέπιπτε με τις εορταστικές εκδηλώσεις αφιερωμένες στην άλωση της Πόλης από τον Μωάμεθ τον πορθητή. 

¨Εάν αληθεύει το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Ραντικάλ», τότε ο φίλος και κουμπάρος Ελλήνων πολιτικών, ετοιμάζεται για την απόλυτη πρόκληση, όχι μόνο απέναντι στην Ελλάδα και την ορθοδοξία, αλλά και απέναντι σε ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο, σε ανατολή και δύση. 

Ο Ερντογάν φέρεται να έχει βάλει στόχο να οργανώσει μουσουλμανική θρησκευτική τελετή στο απόλυτο σύμβολο της ορθοδοξίας, την εκκλησία της Αγίας Σοφίας, προσκαλώντας μάλιστα και τους ηγέτες άλλων ισλαμικών χωρών, καθώς στην τελετή θα παραβρεθεί και ο ίδιος. Στόχος του «πολυχρονεμένου» είναι να εντάξει την προκλητική αυτή ενέργεια στο πλαίσιο των ετήσιων εορτασμών για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Οθωμανούς το 1453… 

Φαίνεται ότι οι τούρκοι ετοιμάζονται ¨πυρετωδώς¨  για να στήσουν μία τεράστια  χολιγουντιανή θεατρική σκηνή που θα συμπεριλαμβάνει την τελετή βεβήλωσης και καθοσίωσης του Ιστορικού- Εκκλησιαστικού- Πολιτισμικού Σεβάσματος της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ. 

Παράλληλα ¨κεντάνε¨με την προκλητικότητα και επιθετικότητα  τους σε όλα τα ανοικτά μέτωπα σαν να θέλουν να κλείσουν ιστορικούς λογαριασμούς πριν την ¨μεγάλη στιγμή¨. 

Ναυτικές προκλήσεις ανοικτά της Κρήτης , στην Κω, ¨δήθεν έρευνες¨στην Χίο,  καθημερινές προκλήσεις στον Εθνικό Εναέριο χώρο μας, σφετερισμός της Κυπριακής Υφαλοκρηπίδας στα Κατεχόμενα – Κύπρος, σεισμολογικές υποθαλάσσιες έρευνες σε όλη την Αν. Μεσογειακή λεκάνη συνθέτουν το  σώου που πάνε να στήσουν παράλληλα με την ¨γιορτή¨. 

Είχαμε σημειώσει παλαιότερα ότι η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τέμενος θα σηματοδοτήσει την έναρξη επιθετικότερης συμπεριφοράς εκ μέρους των γειτόνων σε όλα τα μέτωπα και όσο πλησιάζουμε στην τελετή του σώου το γεγονός αυτό θα επαληθεύεται καθημερινά. 

Φυσικά όλος ο σχεδιασμός είχε στηθεί εδώ και πολύ καιρό και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι μετά τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα  θα πρέπει η χώρα μας να διαχειρισθεί  αυτό το μείζον Ιστορικό- Εθνικό και Πολιτισμικό ¨έγκλημα¨. 

Οι τούρκοι παίζουν με το συναίσθημα και τις εντυπώσεις προς όλες τις πλευρές και ξέρουν ότι η βεβήλωση της Αγιάς Σοφιάς θα λογισθεί από τον ήδη ψυχισμό του καταπονημένου από τα μνημόνια Έλληνα σαν¨ μια δεύτερη άλωση¨ σημειολογικά.  

Ποιοι θα το διαχειριστούν εδώ στην Ελλάδα; 

Οι κρατούντες τι ουσιαστικό έκαναν μέχρι τώρα πάνω σε αυτό το θέμα; 
Σαν Φορείς, Σύλλογοι και Λαός ενεργοποιηθήκαμε συγκεκριμένα ή μείναμε σε λόγια και ευχολόγια; 

Αν η πατρίδα ήταν δυνατή και όχι ¨παλιόψαθα¨ των τοκογλύφων που άνοιξαν την κερκόπορτα της προδοσίας δεν θα ¨εξισορροπούσε¨ανάμεσα στην¨ διάσωση των μισθών και των συντάξεων¨ και στο πιθανό ¨ασβέστωμα¨ του ψηφιδωτού της Πλατυτέρας. 

Η  πρόθεση βεβήλωσης της Αγίας Σοφίας εκ μέρους των τούρκων ξεκίνησε σχεδόν δύο μήνες πριν ξεσπάσουν τα συγκλονιστικά γεγονότα στην Ουκρανία που κυοφορούν αποκαλυπτικές γεωπολιτικές ανατροπές. Βλέπεται ¨αγαπάει ο Θεός τον κλέπτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη¨. 

Η αποκορύφωση του δράματος της βεβήλωσης της Αγίας Σοφίας προγραμματίζεται από τους αντίχριστους 4 ημέρες  μετά  τα αποτελέσματα των Ελληνικών εκλογών και όταν το Ευρωπαικό κοινοβούλιο πιθανώς να μην έχει συγκροτηθεί σε σώμα για να ασχοληθεί με το πολιτισμικό αυτό έγκλημα. 

Οι πονηριές των γειτόνων ήταν πάντα καλοδουλεμένες. 

Σε αυτό το χάλι που φτάσαμε μόνο ενεργώντας σαν άτομα και σαν προσωπικότητες Ορθόδοξες και Ρωμαίικες μπορούμε να συνεγείρουμε τον διπλανό μας. 

Δηλ. υγιή κοινωνικά κύτταρα μπορεί να πολλαπλασιασθούν και να δώσουν υγιή κοινωνικό ιστό και μεδούλι ¨ρωμαίικο¨. 

Το δράμα της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ με το δράμα της μνημονιακής  Ελλάδος συναντιόνται και  αποκορυφώνονται μαζί την στιγμή που η ΘΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ σαλεύει τα σαθρά θεμέλια της νέας τάξης πραγμάτων. 

ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ και κάνει ζωντανά θαύματα με τους λαούς. 

Την στιγμή  όμως του θαύματος  πριν και μετά από αυτό χρειαζόμαστε όμως και εμείς κατά το ¨συν Αθηνά και χείρα κίνει¨

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΓΑΛΛΙΑ: Περιπολίες ασφαλείας στο μετρό από μέλη της Génération Identitaire.

Όπως γράφει το αριστερό Vice, τον περασμένο μήνα, τα μέλη της νεολαιίστικης εθνικιστικής ομάδας Génération Identitaire (GI), ξεκίνησε μια «περιοδεία ασφαλείας κατά των racailles (αποβράσματα)» στο μετρό της βόρειας γαλλικής πόλης Λιλ. 

Περίπου 30 νεαροί άντρες («ακροδεξιοί» για το Vice), με κίτρινα αδιάβροχα συγκεντρώθηκαν στις 14 και στις 25 Μαρτίου για να κάνουν επιβλέψουν τους συρμούς, προφανώς με στόχο την να έχουν μια «αποτρεπτική παρουσία εναντίον κακοποιών που επιτίθενται και κλέβουν ατιμωρητί».

Η γαλλική ΜΚΟ ‘Human Rights League’, αμέσως έσπευσε να κάνει δήλωση υποστηρίζοντας ότι οι περιπολίες της GI είχαν ως στόχο «να χρησιμεύσουν ως εργαλείο προπαγάνδας για τις ακροδεξιές ιδέες τους». 

Το Vice στη συνέχεια προσπαθεί να πείσει ότι με «450 υπαλλήλους ασφάλειας και 3.600 κάμερες ασφαλείας που δραστηριοποιούνται σε όλο το δίκτυο του μετρό» η προσπάθεια της GI δεν έχει νόημα. 

Σε ερωτήσεις του Vice, ο Aurélien Verhassel εκ μέρους της Génération Identitaire απάντησε: 

Πιστεύουμε ότι οι νέοι είναι τα κύρια θύματα αυτής της κουλτούρας της ανασφάλειας στη χώρα μας. Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ποτέ τους δεν έχουν κακοποιηθεί ή έχουν πέσει θύματα ληστείας στους δρόμους και πρέπει να ζήσουμε με αυτήν την πραγματικότητα. Η παρουσία μας είναι αρκετή για να τρομάξει τα αποβράσματα από το μετρό. Χάρη στην παρουσία μας δεν μπορούν πλέον να διαπράξουν εγκλήματα με ατιμωρησία. Είχαμε κάποια πολύ θετικά σχόλια από τους χρήστες του μετρό, όλοι τους εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ομάδας μας. 

Οι Γάλλοι αισθάνονται απομονωμένοι και φοβισμένοι, κυρίως επειδή κανείς δεν τους δίδαξε πώς να αντιμετωπίσουν τα αποβράσματα. Θέλουμε να σπάσουμε αυτό το μοτίβο και να δείξουμε στους νέους ότι μπορούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους. Θέλουμε επίσης αποβράσματα να καταλάβουν ότι το παιχνίδι τους έλαβε τέλος. 

Η εγκληματικότητα στην πραγματικότητα έχει αυξηθεί στη Λιλ. Το βλέπουμε κάθε μέρα στα μέσα μαζικής μεταφοράς, μπροστά από τα γυμνάσια, τα πανεπιστήμια και τα νυχτερινά κέντρα. Η ετήσια έκθεση του εγκλήματος για την πόλη της Λιλ προοριζόταν να είναι μυστική, αλλά ένας δημοσιογράφος από την La Voix du Nord [μια τοπική εφημερίδα] την πήρε στα χέρια του και η υπόθεση ήρθε στο φως. Η έρευνα αποκαλύπτει ότι υπήρξε μια αύξηση 65 τοις εκατό σε βίαιες ληστείες μεταξύ Ιανουαρίου και Αυγούστου του 2013.

Η Human Rights League θα πρέπει να αρχίσει να ανησυχεί για το έγκλημα. Μας κατηγορούν αλλά υπάρχουν σίγουρα πιο μειονεκτούντα άτομα μεταξύ των μελών και των υποστηρικτών μας από ό, τι στο εσωτερικό αυτής της ΜΚΟ. Αν ανησυχούν  πραγματικά για τα ανθρώπινα δικαιώματα και όχι για μια πολιτική προπαγάνδα, τότε θα πρέπει να κάνουν κάτι για την αύξηση της βίας που υπονομεύει το θεμελιώδες δικαίωμα να κυκλοφορούμε και να ζούμε με ασφάλεια. 

Δεν έχουμε ταμπού στις εκφράσεις μας. Ναι, τους αποκαλούμε «αποβράσματα» και όχι «νεαρούς», όπως τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης κάνουν. Οι σημασιολογικές ακροβασίες δεν είναι αρκετές για να επισκιάσουν αυτό που οι άνθρωποι βιώνουν καθημερινά στους δρόμους μας. 

Σε ανακοίνωση της 25Απριλίου 2014 η Génération Identitaire αναφέρει πρόσφατο περιστατικό σεξουαλικής επίθεσης στο μετρό της Λιλ, που δεν αποτράπηκε από τις κάμερες και τους υπαλλήλους κάτι που αποδεικνύει ότι η λαϊκή αλληλεγγύη ενάντια στα αποβράσματα δεν είναι άχρηστη! 

Για τριάντα ολόκληρα λεπτά μπροστά από εντελώς παθητικούς μάρτυρες, ο Benaicha Abdelnour, ένας Μαροκινός 19 χρονών, προέβαινε σε ύβρεις, βία και σεξουαλική επαφή, χωρίς κανένας να τον εμποδίζει. 

«Είναι φανερό ότι η παρουσία των ακτιβιστών μας, θα απέτρεπε μια τέτοια επίθεση», αναφέρουν. 

«Είναι χρήσιμη και απαραίτητη, επίσης, επειδή έχει επικρατήσει ένα πνεύμα δειλίας και παθητικότητας» και «ήρθε η ώρα να ξαναμάθουμε τους Γάλλους να αντιδρούν και να ενεργούν». 

«Οι κακοποιοί είναι ισχυρότεροι εξ αιτίας της δικής μας αδυναμίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σκοπεύουμε να συνεχίσουμε, ακόμη και να ενισχύσουμε τις περιπολίες μας» καταλήγει η ανακοίνωση. 

πηγή

ΚΥΣΤΗ ΚΟΚΚΥΓΟΣ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ.

Ανώδυνο, γρήγορο και οριστικό τέλος στην κύστη κόκκυγος, η οποία ταλαιπωρεί εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, δίνουν πλέον οι χειρουργοί με τη χρήση  Ραδιοσυχνοτήτων (RF)! 

Η επέμβαση γίνεταιμε τοπική αναισθησία, διαρκεί μόλις 20 λεπτά και ο  ασθενής μετά από μια ώρα επιστρέφει σπίτι του

«Η χρήση  Ραδιοσυχνοτήτων (R-F) δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα της κύστης κόκκυγος και απαλλάσσει τους ασθενείς εφ όρου ζωής από ένα ενοχλητικό πρόβλημα» τονίζει ο ο διαπρεπής χειρουργός Δρ. Αναστάσιος Ξιάρχος, Πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Ορθοπρωκτικής Χειρουργικής και Δ/ντης Χειρουργικής Κλινικής Ομίλου Ιατρικού Αθηνών – Ιατρικό Περιστερίου.

Σύμφωνα με τον κ. Ξιάρχο το κέρδος από την εφαρμογή των Ραδιοσυχνοτήτων (R-F), στην χειρουργική αφαίρεση της κύστης κόκκυγος είναι πολύ μεγάλο  για τους ασθενείς, αλλά και για τα ασφαλιστικά ταμεία. 

Κι αυτό, γιατί μειώνεται σημαντικά ο χρόνος της χειρουργικής επέμβασης , της παραμονής του ασθενή στο νοσοκομείο, της αποθεραπείας και της επιστροφής στην εργασία του.

Η ΚΥΣΤΗ ΚΟΚΚΥΓΟΣ

Η κύστη κόκκυγος ή τριχοφωλεακό συρίγγιο είναι μια χρόνια φλεγμονή στην περιοχή του κόκκυγα (στην ουρά). Ο κυστικός αυτός σχηματισμός δημιουργείται, συνήθως από διείσδυση τριχών μέσα στο δέρμα, αλλά ενδέχεται να οφείλεται και σε κύστη που σχηματίστηκε κατά την εμβρυϊκή ζωή του ασθενή. Η κύστη κόκκυγος: 

- Επηρεάζει πολύ περισσότερο τους (λευκούς) άνδρες (8 στους 10) σε σχέση με τις γυναίκες,
- Εμφανίζεται κυρίως σε ηλικίες μεταξύ 15 και 30 χρόνων, 
- Παρατηρείται συχνότερα σε δασύτριχα  και υπέρβαρα άτομα 
- Η υπερβολική εφίδρωση στα δασύτριχα και υπέρβαρα άτομα σε συνδυασμό με παρατεταμένη καθιστική, αδρανή ζωή και κακές συνθήκες υγιεινής μπορεί να συμβάλει επίσης σε ανάπτυξη μιας κύστης κόκκυγα. 

Ακόμη μπορεί να εμφανίσουν άτομα που εργάζονται σε επαγγέλματα τα οποία απαιτούν παρατεταμένες περιόδους καθιστικής εργασίας όπως οι οδηγοί, οι μαθητές κ.α.

ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΣΤΗΣ 

Τα συμπτώματα ποικίλουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Αυτά που παρατηρούνται στην πλειοψηφία των ασθενών είναι: 

-Eμφάνιση μιας μικρής διόγκωσης στην ουρά
-Δημιουργία μεγάλης και επώδυνης φλεγμονώδους μάζας- αποστήματος 
- Εκροή υγρού ή πυώδους υλικού από το απόστημα 
- Το απόστημα όταν  φλεγμαίνει  γίνεται κόκκινο, διογκώνεται και σκληραίνει, ενώ μπορεί να εκρέει δύσοσμο πύον. 

Σε ορισμένες περιπτώσεις η φλεγμονή προκαλεί, πυρετό, καταβολή του οργανισμού και ναυτία.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΜΕ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ 

Η ενδεικνυόμενη θεραπεία, σύμφωνα με τους χειρουργούς, εξαρτάται από την κατάσταση της κύστης. Ένα οξύ απόστημα ελέγχεται συνήθως με διάνοιξη και παροχέτευση, ώστε να απελευθερωθεί το πύο, να ελαττωθεί η φλεγμονή και να ανακουφιστεί ο ασθενής από τον πόνο.

«Μια χρονίζουσα κύστη κόκκυγος, όμως, θεραπεύεται αποτελεσματικά μόνο με χειρουργική επέμβαση, η οποία έχει σκοπό να αφαιρεθεί πλήρως η κύστη, μαζί με τους συνοδούς πόρους και τα συρίγγια» αναφέρει ο κ. Ξιάρχος.

«Εμείς, συνεχίζει ο κ. Ξιάρχος, προτείνουμε στους  ασθενείς μας αντί του νυστεριού την επέμβαση με Ραδιοσυχνότητες( R-F), για μηδαμινή απώλεια αίματος και ταχύτερη επούλωση, αλλά κυρίως για απουσία μετεγχειρητικού πόνου. Και το σημαντικότερο, χωρίς καμία  πιθανότητα υποτροπής».

Επίσης,  όπως διευκρινίζει ο διευθυντής χειρουργός πριν από την επέμβαση γίνεται προσεκτική χαρτογράφηση της περιοχής, ώστε να αποκαλυφθεί η κύστη, αλλά συχρόνως και όλοι οι συριγγώδεις πόροι.

Επειδή έχει γίνει χαρτογράφηση της βλάβης και έχει αφαιρεθεί κάθε παθολογικός ιστός, δεν είναι αναγκαίο να μείνει ανοιχτό το τραύμα. Έτσι, δεν απαιτούνται καθημερινές, επώδυνες αλλαγές, διότι κλείνει με ασφάλεια κατά την ημίκλειστη μέθοδο ή τελείως. 

Ο ασθενής φεύγει έπειτα από μία ώρα από το νοσοκομείο και επιστρέφει στις καθημερινές του δραστηριότητες άμεσα. Την επόμενη ημέρα γίνεται η αφαίρεση των γαζών από τον χειρουργό και αμέσως μετά επιτρέπεται το ντους και το μπάνιο. 

www.axiarchos.gr  
Τηλ. 2107296584, 6938340082
το είδαμε ΕΔΩ

Τελευταία ευκαιρία με την ψήφο μας να ανακόψουμε το νέο κύμα μέτρων λιτότητας που θα μας πλήξει μέχρι το 2018!!!.

Η κυβέρνηση επιχειρεί προεκλογικά να κρύψει νέα μέτρα ύψους 7,7 δισ. ευρώ για τα επόμενα χρόνια, μειώσεις συντάξεων, κύριων και επικουρικών, περαιτέρω σύνθλιψη των μισθών και 11.000 απολύσεις, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια των ψηφοφόρων με την καταβολή των 500 ευρώ ως «κοινωνικό μέρισμα», το οποίο μοιράζει και σε Πακιστανούς, Αφγανούς και Αλβανούς, και κάνοντας σημαία της την απάτη της εξόδου στις αγορές και την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος, όταν το έλλειμμα είναι 6 φορές πάνω και το χρέος έχει φτάσει στο… Θεό.

Στην έκθεση της Κομισιόν προβλέπονται μία σειρά νέων μέτρων, τα οποία η κυβέρνηση αποφεύγει να προσδιορίσει για λόγους εκλογικών σκοπιμοτήτων. Τα μέτρα αυτά είναι ύψους 7,7 δισ. ευρώ με το δημοσιονομικό έλλειμμα να ανέρχεται στα 2 δισ. το 2015, 3,8 δισ. το 2016 και 1,9 δισ. το 2017.

Πώς θα καλύψει το κενό αυτό η κυβέρνηση για να πετύχει τους δημοσιονομικούς στόχους και να αποτινάξει το μνημόνιο όπως υπόσχονται οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος; Με νέες περικοπές δημοσίων δαπανών, αύξηση φόρων, μειώσεις μισθών και συντάξεων και βέβαια απολύσεις.

Το νέο μεσοπρόθεσμο που ετοιμάζει και επρόκειτο να φέρει σύντομα στη Βουλή για ψήφιση η κυβέρνηση θα προβλέπει επιπλέον εισπράξεις φόρων 2,6 δισ. ευρώ, κυρίως από την έμμεση φορολογία (κυρίως από τους ΕΦΚ σε καύσιμα και ποτά αλλά και από τον ΦΠΑ) και τα ανταποδοτικά τέλη των Δήμων αλλά και νέες μεγάλες μειώσεις σε όλα τα κονδύλια του κράτους.

Θα περικόψει συνολικά 5,5 δισ. ευρώ από τις δημόσιες δαπάνες για την κάλυψη του δημοσιονομικού «κενού». Συγκεκριμένα προβλέπονται πρόσθετες περικοπές δαπανών άνω του 1 δισ. ευρώ ανά έτος, σε υπουργεία, ΟΤΑ, ασφαλιστικά ταμεία, νοσοκομεία και γενικά σε όλους τους φορείς που «σιτίζονται» από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Αυτά τα μέτρα μπορεί να ισχύσουν για την περίοδο 2015-2018. Μέσα στους επόμενους μήνες ωστόσο, η κυβέρνηση έχει υπογράψει νόμους για πάγωμα μισθών, αλλά και μειώσεις τόσο στις κύριες όσο και τις επικουρικές συντάξεις.

Μέχρι τις αρχές καλοκαιριού (τέλη Ιουνίου) θα πρέπει να έχουν υιοθετηθεί οι προβλέψεις του νόμου για τις συγχωνεύσεις όλων των επικουρικών ταμείων στο ΕΤΕΑ με παράλληλη εφαρμογή της ρήτρας για μηδενικό έλλειμμα.

Αυτομάτως αυτό σημαίνει μείωση στις επικουρικές συντάξεις πολλών ταμείων, ενώ ανάλογα με το έλλειμμα ίσως υπάρξουν ακόμη μεγαλύτερες μειώσεις για όλους τους συνταξιούχους.

Από το νέο έτος καταργούνται οι λεγόμενοι κοινωνικοί πόροι (φόροι υπέρ τρίτων κλπ) που θα μειώσουν ακόμη περισσότερο τους πόρους των επικουρικών.

Τα ήδη μεγάλα ελλείμματα των ταμείων με τη μείωση των εισφορών και την αύξηση της ανεργίας με την παράλληλη μνημονιακή υποχρέωση για μείωση της κρατικής ενίσχυσης θα μεγαλώσουν κι άλλο, με αποτέλεσμα, όπως προβλέπεται να υπάρξει νέα μείωση και των κύριων συντάξεων.

Την ίδια ώρα «τρέχουν» και οι διαδικασίες της συμφωνίας για 11.000 απολύσεις μέσα στο 2014, αριθμός που αναμένεται να κλείσει ως τον Φεβρουάριο του 2015. Με την τρόικα να μην αποδέχεται ως απολύσεις εκείνες των συμβασιούχων που υπηρετούν ακόμη με δικαστικές αποφάσεις το... καμπανάκι χτυπάει για τους υπαλλήλους του δημοσίου που βγήκαν σε διαθεσιμότητα το 2013 και το 2014.

Όλα αυτά η κυβέρνηση επιχειρεί να τα βάλει κάτω από το χαλί μέχρι τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές και τις Ευρωεκλογές γιατί έτσι τη συμφέρει και προπαγανδίζει μέσω των συστημικών ΜΜΕ τα 500 ευρώ που θα δώσει σε όσους δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, δέκα μέρες πριν την πρώτη εκλογική αναμέτρηση.

Το μέγεθος της πολιτικής απάτης και της προσπάθειας του συστήματος να κρατηθεί στην εξουσία δεν έχει απλά προηγούμενο. 

(Εστάλη από τον κύριο Ιωάννη Μ.) 
 
ΣΧΟΛΙΟ
Αν η ΝΔ και οι συν αυτήν προδότες λάβουν ποσοστό μεγαλύτερο του 13% εύχομαι σε όλους τους συμπατριώτες μας .... "καλή αντάμωση" και "ζωή σε λόγου μας"!!! 

Το Πατριαρχείο Αντιοχείας διέκοψε την κοινωνία με τα Ιεροσόλυμα!

Συνεδρίαζε χθες, Τρίτη 29 Απριλίου η Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου Αντιοχείας υπό την προεδρία του Πατριάρχη Αντιοχείας κ. Ιωάννη.

Η Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου ασχολήθηκε για ακόμη μια φορά με την αιματοχυσία στην Συρία, κάνοντας έκκληση για ειρηνική συνύπαρξη μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων στη Συρία και το Λίβανο, καθώς και σε όλη την Μέση Ανατολή.

Να αναφερθεί ότι ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Αντιόχειας, έθεσε εκ νέου το θέμα της Αρχιεπισκοπής Κατάρων, κάνοντας λόγο για εισπήδηση στα όρια του Πατριαρχείου Αντιοχείας από την πλευρά του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

Επίσης τέθηκαν προς συζήτηση όλες οι τελευταίες εξελίξεις επί του θέματος, καθώς και η μη υπογραφή του κειμένου των Προκαθημένων στο Φανάρι από την Αντιπροσωπεία της Αντιόχειας.

Ο Πατριάρχης Ιωάννης κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, ανέφερε ότι όλες οι συναντήσεις των δύο πλευρών ήταν άκαρπες.

Ακόμη πρόσθεσε ότι εν λόγω ζήτημα δεν συμπεριλήφθηκε στην ημερήσια διάταξη στη Σύναξη των Προκαθημένων, παρά το αίτημα του Πατριαρχείου Αντιοχείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr το Πατριαρχείο Αντιοχείας μετά την αδιάλλακτη στάση του Πατριαρχείου Ιερσολύμων, αποφάσισε ομόφωνα να διακόψει την κοινωνία και να μην μνημονεύεται ο Πατριάρχης Θεόφιλος όπως ορίζουν τα Δίπτυχα.

Τέλος το Πατριαρχείο Αντιοχείας θα αποστείλει επιστολή προς όλες τις Ορθόδοξες Εκκλησίες, για την εν λόγω απόφαση καθώς και να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ενότητα της Εκκλησίας.

Romfea.gr
το είδαμε ΕΔΩ

Πρόταση για επιστροφή στη δραχμή παρουσίασε ο Θόδωρος Κατσανέβας.

"Το διακύβευμα των ευρωεκλογών δεν είναι Ν.Δ. ή ΣΥΡΙΖΑ, είναι ευρώ και κατοχή ή δραχμή και προκοπή", δήλωσε ο γενικός γραμματέας του κόμματος "ΔΡΑΧΜΗ - Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση" και υποψήφιος ευρωβουλευτής Θεόδωρος Κατσανέβας, ο οποίος μίλησε σε εκδήλωση στο κινηματοθέατρο "Αλέξανδρος". 

Ο κ. Κατσανέβας παρουσίασε την πρόταση για μετάβαση στη δραχμή, λέγοντας ότι είναι η "μοναδική" λύση για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο και σημείωσε: "Ηρθαμε να αντιμετωπίσουμε και να διασκεδάσουμε τις ανίερες φοβίες ότι αν πάμε στη δραχμή δεν θα έχουμε να φάμε, δεν θα έχουμε τρόφιμα, φάρμακα και όλες αυτές τις ανοησίες.

»Εμείς έχουμε ένα συγκροτημένο και επεξεργασμένο από επιστημονική ομάδα πρόγραμμα και προβλέπουμε ότι με τη μετάβαση στο εθνικό νόμισμα μετά από ενάμιση χρόνο θα ανθίσει ο τόπος. Θα αναπτυχθεί η ελληνική οικονομία, θα γίνει ανταγωνιστική, με πρώτο αποτέλεσμα τη δημιουργία πάνω από 1.000.000 θέσεων εργασίας". 

πηγή
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Σοβαρότατη καταγγελία για την πιστότητα των εκλογικών αποτελεσμάτων απο καθηγητή του πανεπιστημίου Αθηνών! Η εκλογική νοθεία πρό των πυλών....

Πολλές φορές σε διάφορες αναρτήσεις μας έχω τονίσει το θέμα της εκλογικής νοθείας....
Τα παλιότερα χρόνια η νοθεία γινόταν απευθείας στα εκλογικά τμήματα... τότε που ψήφιζαν νεκροί, αλλοδαποί ή κάποιοι άλλοι 2 και 3 φορές κλπ....

Στην σύγχρονη εκδοχή της νοθείας το έγκλημα κατά της δημοκρατίας έχει τελειοποιηθεί και αν και τα εκλογικά αποτελέσματα στέλνονται σωστά (σε συντριπτικό ποσοστό) από τα εκλογικά τμήματα εντούτοις η νοθεία μπορεί να γίνεται εύκολα μετά την είσοδο των δεδομένων στο μοναδικό εκλογικό ηλεκτρονικό πρόγραμμα που χρησιμοποιείται της μοναδικής εταιρείας που έχει το μονοπώλειο των εκλογών!!!!!!!!!!!!!!

Αντιγράφω απόσπασμα μιας πρόσφατης ανάρτησής μας (01-04-2014): 

Φίλοι μου παλαιότερα η νοθεία γινόταν στο εκλογικο τμήμα με πλαστές ψήφους.... Σήμερα αυτα τα επικίνδυνα τέλειωσαν....

Το έγκλημα είναι σχεδόν τέλειο... και αποδεικνύεται ΜΟΝΟ εάν κάποιος ανεξάρτητος φορέας συλλέγει ταυτοχρόνως τα αποτελέσματα απευθείας από τα εκλογικά τμήματα....

Από τότε που μία και μόνη εταιρεία προγραμματισμού (αν δεν κάνω λάθος πάντα η ίδια) ανέλαβε την συλλογή και επεξεργασία των αποτελεσμάτων σε συνεργασία με το εκάστοτε Υπουργείο Εσωτερικών τα πράγματα άλλαξαν....

Μέχρι να καταφέρουν τα μικρότερα κόμματα να στήσουν τους κάταλληλους μηχανισμούς και να ελέγξουν τα πραγματικά αποτελέσματα των εκλογών (που σημαίνει να έχουν δική τους εταιρεία προγραμματιστών που θα λαμβάνει τα εκλογικά αποτελέσματα απευθείας από τα εκλογικά τμήματα κι όχι από τα συστήματα του Υπουργείου Εσωτερικών) θα περάσουν πολλά χρόνια... Πρωτοδικεία και άλλες αρχές επεμβαίνουν μόνο επί ενστάσεων....

Οταν το 2012 προσωπικά δεν γνώριζα ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ πολίτη γύρω μου που να ψηφίζει ΠΑΣΟΚ και τελικά έλαβε 12,28%(!!!!!!!!) που σημαίνει ότι πάνω από ένας στους 10 ψήφισε ΠΑΣΟΚ αυτό κάτι πρέπει να μας λέει....
Εχετε ποτε αναρωτηθεί πως εισάγονται τα εκλογικά αποτελέσματα και γίνονται ηλεκτρονικά δεδομένα;

Και εντέλλει έχετε εσείς εμπιστοσύνη σε αυτά τα ξεπουλημένα προδοτικά τομάρια ότι είναι σε θέση να διεξάγουν τίμιες εκλογές (όσο αυτό μπορεί να λεχθεί από την στιγμή που υπάρχει το αντισυνταγματικό bonus των 50 εδρών)...

Εδώ διέλυσαν την χώρα και κατέστρεψαν τις ελληνικές οικογένειες χωρίς την παραμικρή τύψη και θα τους έχουμε εμπιστοσύνη ότι θα βγάλουν (ή βγάζουν όλα αυτά τα χρόνια) αληθινά εκλογικά αποτελέσματα;

Και θα μπορούσε να πει κάποιος ότι έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη (που δεν γνωρίζω αν είναι σε θέση να ελέγξει και τίποτα χωρίς σχετικές καταγγελίες) που όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει πλάτες σε κάθε αντισυνταγματική διάταξη ή νόμο κλπ....;

Εαν κάποιος αναγνώστης έχει εξειδικευμένη γνώση πάνω στην διεξαγωγή των εκλογών και την επεξεργασία των εκλογικών αποτελεσμάτων ας μας πει την άποψη του κι ας μας αποδείξει ότι δεν μπορεί να γίνει νοθεία επί των αποτελεσμάτων.... 

Πρίν στεγνώσει (που λένε) το μελάνι της ανάρτησής μας έρχεται μια επιστημονική πλέον άποψη να ενισχύσει την δική μας από τον καθηγητή Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Αθηνών την οποία σας παραθέτω από το olympia.gr.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ


Επί πολλά έτη τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα εξάγονται, από ιδιωτικούς φορείς με την χρήση προγραμμάτων υπολογιστών.

Ένας τρόπος επαλήθευσης και διασφάλισης της ορθότητας των αποτελεσμάτων των υπολογισμών με τα ιδιωτικά προγράμματα είναι να εφαρμοσθεί η εξής διαδικασία:

1. Να συγκροτηθεί ΑΜΕΣΩΣ ομάδα καθηγητών Πληροφορικής προτεινόμενων από τμήματα Πληροφορικής των Ελληνικών ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Η ομάδα θα έχει πρόσβαση σε υπολογιστές ικανούς να εκτελέσουν τα χρησιμοποιούμενα προγράμματα. 

2. Καθώς συγκεντρώνονται σε ηλεκτρονική μορφή τα πρωτογενή στοιχεία από τα εκλογικά τμήματα πρέπει να δίδονται ταυτόχρονα σε όλα τα μέλη της ομάδας.

3. Μετά το πέρας της επεξεργασίας των εκλογικών δεδομένων από το Υπουργείο Εσωτερικών έκαστο μέλος της ομάδος θα επιβεβαιώνει το ταχύτερον δυνατόν σε δικούς της υπολογιστές τα αριθμητικά αποτελέσματα των εκλογών.

4. Η ομάδα θα συντάξει σχετικό πόρισμα και θα το υποβάλλει ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ στην Δικαιοσύνη, στους αρμόδιους δημόσιους φορείς και στα κόμματα.

Ιωάννης Κόντος
Ομότιμος Καθηγητής Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Αθηνών


Αν και θεωρώ ότι άργησαν να αντιδράσουν μερικά χρόνια οι πανεπιστημιακοί φωστήρες μας εν τούτοις "κάλλιο αργά παρά ποτέ"..... 

Δείτε την τότε σχετική μας ανάρτηση που είχε γίνει με αφορμή της ψεύτικες δημοσκοπήσεις για το Ποτάμι του Σ. Θεοδωράκη ΕΔΩ