Σελίδες

31 Μαΐου 2013

Με το πάτημα ενός κουμπιού...

Επαναπαυμένοι οι περισσότεροι στις ανέσεις και την πολυτέλεια που προσφέρει το σύστημα, αδυνατούμε να διακρίνουμε το πραγματικό παιχνίδι που παίζεται πίσω από τις πλάτες μας. Μάθαμε, μεταξύ άλλων, να ενημερωνόμαστε με το πάτημα ενός κουμπιού, δίχως όρεξη για διασταύρωση των πληροφοριών και ανίχνευση της τωρινής κατάστασης, η οποία μας αφορά άμεσα, καθότι επηρεάζει τις ζωές μας, το μέλλον μας. Δεν είναι μόνο η οικονομία και οι αντί-ορθολογικές ρυθμίσεις που παρεμποδίζουν δυστυχώς την ενεργοποίηση των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας.

Βαθμιαία και με έντεχνο τρόπο επιβάλλεται μια ιδιότυπη λογοκρισία, έτσι ώστε στο τέλος όλοι να μιλάμε με τον ίδιο τρόπο, «άξια» μέλη μιας πλήρως ελεγχόμενης κοινωνίας. Όσοι θεωρούσαν ότι οι μέρες ολοκληρωτισμού ανήκουν στο παρελθόν και στρέφουν την προσοχή τους σε «ακραία κοινωνικά φαινόμενα», τα οποία σκόπιμα ενισχύονται από το σύστημα, είναι βαθιά νυχτωμένοι.

Η τακτική των παγκοσμιοποιητών δίνει το πρόβλημα (φυλετικές διαφορές, ακραίες ιδεολογίες, κοινωνικό μπάχαλο) και μετά ετοιμάζει την λύση, δηλαδή την ποινικοποίηση λόγου και σκέψης, όπως είχαμε αναλύσει στο άρθρο μας για το αντί-ρατσιστικό νομοσχέδιο, για το οποίο, έχουν βαλθεί όλα τα κόμματα να καταθέσουν πρόταση.

Σε λίγο καιρό όλοι θα φοβούνται να μιλήσουν μήπως και πουν κάτι το «επιλήψιμο». Τα πάντα θα ελέγχονται, ώστε να απλωθεί απόλυτη σιωπή παντού. Ακόμα και το ίντερνετ που ο καθένας γράφει το μακρύ και το κοντό του. Η παγκόσμια διαπλοκή θέλει να ξεχάσουν δήθεν οι άνθρωποι τις διαφορές τους, αλλά όχι προς το συμφέρον τους παρά για να είναι ευκολοκυβέρνητοι. Να γίνουν ομοιόμορφοι δούλοι.

Με το πάτημα ενός κουμπιού θα διαγράφονται ή δεν θα εγκρίνονται κείμενα που δεν πληρούν τις «ανθρωπιστικές ευαισθησίες» του συστήματος. Η ελευθερία του λόγου θα φιμωθεί για τα καλά. Όσοι τολμούν να αμφισβητήσουν την εξουσία θα τιμωρούνται με παραδειγματισμό για τους υπόλοιπους.

Αυτά όλα μπορεί να φαίνονται σε μερικούς από εσάς τραβηγμένα, όπως φαίνονταν τραβηγμένα όλα τα άλλα που ζούμε σήμερα και φωνές μας προειδοποιούσαν για αυτά αλλά λίγοι άκουγαν.

Ας «ταρακουνηθούμε» όσο είναι καιρός, ειδικά εμείς οι νέοι. Η πραγματική γνώση σε λίγο καιρό θα είναι πολυτέλεια. Η «παγκόσμια χούντα» βρίσκεται προ των πυλών, άσχετα εάν τα ΜΜΕ αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από τον πραγματικό κίνδυνο, ο οποίος αφορά όλους τους ανθρώπους. Η «μπόρα» θα «τελειώσει» όσους έχουν μάθει να είναι μαλθακοί και πλήρως εξαρτημένοι.

Αντιταχθείτε στον εκφοβισμό της «ενημερωτικής προπαγάνδας». Κινείστε μυαλό και σώμα, μιλήστε με το φιλικόν σας περιβάλλον, προβληματιστείτε. ΖΗΣΤΕ! Οι άνθρωποι έχουμε όλοι κοινό εχθρό· ένα σύστημα που ταπεινώνει την αξιοπρέπειά μας. Οι Έλληνες παλεύαμε πάντα για την ελευθερία και να είστε σίγουροι ότι αργά ή γρήγορα θα κληθούμε πάλι να το πράξουμε. Όχι όλοι! Αυτοί που θα απεμπλακούν από την πλήρη εξάρτηση. Αυτοί που θα είναι σε θέση να επιβιώσουν, όταν το σκοτάδι θα έχει σκεπάσει φαινομενικά τα πάντα.

Γι’ αυτό το σύστημα μας συκοφαντεί. Έχει «στρατολογήσει» ανθρώπους των… γραμμάτων για να μας κάνουν να ξεχάσουμε. Να θεωρούμε ότι το παρελθόν μας είναι μύθος. Ότι Έλληνες δεν υπάρχουν πια. Αυτό κι αν είναι ρατσιστικό! Πως όλοι οι γύρω  λαοί είναι γενετικά προικισμένοι, εκτός από εμάς. Άντε να βρεις το δίκιο σου στα δύο μέτρα και δύο σταθμά των παγκοσμιοποιητών.

Ο αγώνας είναι δύσκολος και λίγοι θα τον αντέξουν. Ο εχθρός είναι η αδικία, την οποία διαχρονικά αντιμάχεται ο Ελληνισμός. Η ώρα του αγώνα, είναι η ώρα της αλήθειας. Εκεί θα αποδείξουμε όλοι, εάν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς το πάτημα ενός κουμπιού… 

Η Πόλη που εκλάπη, που ληστεύθη, που επικράθη..Θα ξαναγίνει Ελληνική!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
egerssi@otenet.gr

Εκεί, στα γλαυκά παράλια της Μικράς Ασίας άστραψε η χαραυγή του Ελληνικού πνεύματος και καταύγασε την αιωνιότητα. Εκεί, το πρώτο φως της ποίησης το εκήβολο. Εκεί, των φιλοσόφων Ελλήνων ο λαμπρός αστερισμός που οι λαμπηδόνες του εξακολουθούνε να λάμπουνε στη φωτοβόλο και άχρονη τροχιά του πνεύματος. Πανάρχαια, βαθύρριζη και αδιάφθορη η ρωμιοσύνη από την εποχή των προελλήνων μέχρι σήμερα. Εκεί, στην κορυφή, στην αγκαλιά του Βοσπόρου στέκει περήφανη η Κωνσταντινούπολη, η Πόλη των πόλεων, η πόλη των δύο κόσμων. Η Πόλη του Βυζαντίου, η Πόλη μας, που ξυπνά και ικανοποιεί τις αισθήσεις μας, η Πόλη που πάντοτε μας σαγηνεύει. Η Αυτοκρατόρισσα Κωνσταντινούπολη που γεννήθηκε επί Μεγάλου Κωνσταντίνου στο πλαίσιο των σχεδίων του για την ανανέωση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και έμελλε να γίνει η Βασιλεύουσα των Ελλήνων. Η δικιά μας Πόλη, με τις γειτονιές του Πέρα, που ακόμα ακούς Ελληνικά, το Ζάππειο Παρθεναγωγείο, το Ζωγράφειο Γυμνάσιο, τους επτά λόφους, τις ακτές του Βοσπόρου, την Αγιά Σοφιά. Στην Πόλη, όπου και εάν σταθείς, νιώθεις ένα συναίσθημα, το ίδιο πάντα, να διαπερνά την ραχοκοκαλιά σου, το συναίσθημα της μεγαλοπρέπειας του Βυζαντίου. Εκεί όμως που σταματά ο νους σου, είναι όταν στέκεσαι μπροστά στην Αγιά Σοφιά και θαυμάζεις το μεγαλείο της. Εκεί, τελειώνουν τα λόγια και πλημμυρίζεις όμορφα συναισθήματα. 

Εκεί, η μηχανή του χρόνου σαν ανεμοστρόβιλος παίρνει το μυαλό σου και το γυρίζει πολύ πίσω, τότε στις 6 Ιανουαρίου του 1449. Αυτή την ημέρα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου  στο κάστρο του Μιστρά, γίνεται η στέψη του τελευταίου Αυτοκράτορα της πόλεως, του Κωνσταντίνου ΙΑ Δραγάση. Αυτός έμελλε να είναι ο Αυτοκράτορας που θα σήκωνε όλη την ευθύνη και το βάρος των περιστάσεων μιας ήδη κατακρεουργημένης Κωνσταντινούπολης, από τους Φράγκους κατά την πρώτη Άλωση του 1204. Μετά τα ολέθρια αποτελέσματα λοιπόν της 4ης Σταυροφορίας, ο προκάτοχος του Κωνσταντίνου, Ιωάννης Παλαιολόγος, στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει κάποια ουσιαστική βοήθεια από την Δύση, με βάση  την ένωση των εκκλησιών, δημιούργησε μεγάλο διχασμό στο λαό και οι άγριες διαμάχες αποδυνάμωσαν το φρόνημα και την αγωνιστική του ετοιμότητα, παραμελώντας την συντήρηση των τειχών. Αυτά τα απομεινάρια μιας άλλοτε κραταιάς Αυτοκρατορίας  θα παραλάμβανε ο Παλαιολόγος γνωρίζοντας πόσο δύσκολο έως αδύνατο ήταν να ξαναζωντανέψει τη Βασιλεύουσα και να σωθεί η Αυτοκρατορία. Όμως, ο Παλαιολόγος είχε αξιοθαύμαστη αποφασιστικότητα, πίστη και συναίσθηση του χρέους του προς την πατρίδα και αποφάσισε να εκτελέσει το θέλημα του Θεού, όποιο και εάν ήταν αυτό.

Θέλημα που οδήγησε στη Δευτέρα 28 Μαΐου 1453. Μέσα στην κατάμεστη Αγιά Σοφία ο Κωνσταντίνος περιμένει καρτερικά να αφουγκραστούν οι συμμαχητές του την δική του ακλόνητη απόφαση για τον υπέρ πάντων αγώνα. Προσεύχεται στη Μεγαλόχαρη Παναγιά, την Υπέρμαχο Στρατηγό για συναπόφαση «Αποθάνωμεν υπέρ Χριστού Πίστεως και της Πατρίδος ημών». Και αφού η απόφαση επάρθη και αγαλλιάζει η καρδιά του, με αγέρωχο ύφος αγκαλιάζει έναν-έναν τους στρατιώτες του, ζητώντας ταυτόχρονα συγγνώμη και μεταλαμβάνει των Αχράντων Μυστηρίων. Είναι έτοιμος πλέον απέναντι Θεού και ανθρώπων για την τελειωτική μάχη.

Τρίτη 29 Μαΐου 1453. Οι υπερασπιστές της Πόλεως είναι 9.000 Έλληνες Βυζαντινοί και μερικοί ξένοι μισθοφόροι, με 26 πλοία, ενώ οι άπιστοι απαριθμούν 258.000 με 400 πλοία. Η μάχη είναι άνιση και η πολύμηνη τιτανομαχία μιας πολιορκίας λαμβάνει τέλος. Ο Κωνσταντίνος μάχεται γενναία, άλλοτε φροντίζοντας τους λαβωμένους συντρόφους του, άλλοτε επιβλέποντας την επιδιόρθωση των τειχών και άλλοτε κοιτώντας προς την θάλασσα, προσμένοντας την βοήθεια που του είχε υποσχεθεί ο Πάπας. Το τέλος πλησιάζει, αλλά ο Κωνσταντίνος μένει αγέρωχος και αναφωνεί προς τους συντρόφους του:

«Εάν η Πόλις μου απωλεσθεί, θα απωλεσθώ μαζί της».

Λίγες ώρες αργότερα, πριν την τελική επίθεση, όταν ο πολιορκητής Μεχμέτ του μηνύει να παραδώσει την Πόλη, με αντάλλαγμα να φύγει ελεύθερος με όλα του τα υπάρχοντα και να γίνει αφέντης του Μοριά, εκείνος ως μεγάλος Έλληνας σηκώνει το ανάστημά του, ανάστημα ιερό και θεϊκό και λέει:  

«το δε την Πόλιν σοι δούναι, ουκ εμόν εστίν ούτ΄ άλλου των κατοικούντων εν ταύτη. Κοινή γαρ γνώμη, πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν και ου φεισόμεθα της ζωής ημών».

Η κερκόπορτα ανοίγει. Η άμυνα καταρρέει και ο εχθρός ξεχύνεται   ως πεινασμένο θηρίο και αρχίζει να καταστρέφει και να λεηλατεί. Ορμάει  σε παλάτια και αρχοντικά, σε μοναστήρια και εκκλησιές. Σφαγιάζει και  κακοποιεί άνδρες και γυναικόπαιδα. Αποκαθηλώνει κάθε σύμβολο της Χριστιανικής πίστεως μέχρι και τον Σταυρό που επί χίλια χρόνια δέσποζε στο ψηλότερο σημείο του κάστρου. Ο θόρυβος της πτώσης του Σταυρού  αντηχεί παντού και κάνει όλη τη Δύση να ριγήσει. Μια Δύση που ποτέ δεν ανταποκρίθηκε  στην υποσχεθείσα βοήθεια προς την Βασιλεύουσα. Η κερκόπορτα άνοιξε και έκρινε την τύχη του κόσμου και την Ιστορία της Βασιλεύουσας.

29 Μαΐου 1453, μια αποφράδα ημέρα για την Ρωμιοσύνη. Η άλωση της Κωνσταντινουπόλεως είναι ιστορικό γεγονός με κοσμοϊστορική σημασία. Είναι ίσως από τις δραματικότερες στιγμές της ανθρώπινης ιστορίας. Είναι το τέλος μιας ιστορίας που οδήγησε την ανθρωπότητα, μέσα σε λίγες στιγμές  από το φως στο σκοτάδι. Αμέσως μετά την άλωση, ο σκλάβος δεν μπορεί να πιστέψει, ότι αυτός ο γίγαντας, ο πρωτοφανής στρατιώτης της ελευθερίας, σκοτώθηκε. Δεν σκοτώθηκε, αλλά υπάρχει, λέει, μαρμαρωμένος και μια μέρα θα αναστηθεί. Έτσι, γεμάτος θαυμασμό για τον αγώνα και την θυσία του Μεγάλου Αυτοκράτορα και προσπαθώντας να αναπτερώσει τις ελπίδες του πολύπαθου Έθνους μας, ο λαός συνθέτει το τραγούδι της Αγιά Σοφιάς. Ένα τραγούδι που αποτελεί σύνθημα ψυχής, ένα τραγούδι που επέζησε σε όλη τη Βαλκανική Χερσόνησο και τη Μ. Ασία και θεωρήθηκε βάση και ξεκίνημα πολλών απελευθερωτικών αγώνων και επαναστάσεων εναντίον του κατακτητή σ’ ολόκληρη αυτή την περιοχή. Αυτό το δημοτικό τραγούδι συγκινεί ακόμη και μέχρι σήμερα τις γενεές Ελλήνων.

«Σημαίνει ο Θιος, σημαίνει η γης, σημαίνουν τα επουράνια,
σημαίνει κι η Αγιά Σοφιά, το μέγα μοναστήρι,

με τετρακόσια σήμαντρα κι εξήντα δύο καμπάνες, κάθε καμπάνα

και παπάς, κάθε παπάς και διάκος.
 

Ψάλλει ζερβά ο βασιλιάς, δεξιά ο πατριάρχης
κι απ’ την πολλή την ψαλμουδιά εσειόντανε οι κολόνες.
 

Να μπούνε στο χερουβικό και να ‘βγει ο βασιλέας.
φωνή τους ήρθε εξ ουρανού κι απ’ αρχαγγέλου στόμα:
 

Πάψετε το χερουβικό κι ας χαμηλώσουν τα’ άγια,
παπάδες πάρτε τα γιερά και σεις κεριά σβηστείτε,
γιατί είναι θέλημα Θεού η Πόλη να τουρκέψει.

 Μον’ στείλτε λόγο στη φραγκιά, να ‘ρωτούνε τρία καράβια
 το να πάρει το σταυρό και τα’ άλλο το βαγγέλιο,
 το τρίτο, το καλύτερο, την άγια τράπεζά μας,
 μη μας την πάρουν τα σκυλιά και μας τη μαγαρίσουν.

 Η Δέσποινα ταράχθηκε κι εδάκρυσαν οι εικόνες.
«Σώπασε, κυρά Δέσποινα, και μη πολύ δακρύζεις,
Πάλι με χρόνους με καιρούς, πάλι δικά μας είναι».

Ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, που έχει πλέον, εξέχουσα θέση στο Πάνθεο των Αθανάτων, υπήρξε ο απόγονος του Λεωνίδα και ο πρόγονος του Αθανάσιου Διάκου, του Παπαφλέσσα και του Κολοκοτρώνη.

Σήμερα, η πατρίδα μας βιώνει την Τρίτη Άλωση και έχουμε όλοι μερίδιο ευθύνης. Γιατί, δώσαμε την ευκαιρία να μας κυβερνούν γυμνοσάλιαγκες και χαμαιλέοντες πολιτικοί, άθλια ερπετά της γης, οι οποίοι ξέρουν μόνο, με τον γείτονα, να κάνουν κουμπαριές και να χορεύουν ζεϊμπέκικο. Αυτοί οι χαμηλουψείς ηγέτες, που έχουν κάνει κανόνα της ζωής τους το «μια ζωή την έχουμε εάν δεν την γλεντήσουμε τι θα καταλάβουμε τι θα καζαντίσουμε», του Δημήτρη Χορν!

Όμως, αυτοί οι δοσίλογοι-προδότες πρέπει να γνωρίζουν πως, ο Ελληνισμός είναι η κιβωτός της ψυχής μας με διαχρονικές και αδιαπραγμάτευτες αξίες την Ιστορία μας και την Εθνική μας ταυτότητα. Η υπεράσπιση της πατρίδος μας και της θρησκείας μας είναι το χρέος του λαού μας και το οποίο θα εκπληρώσει με όποιο κόστος, αποτρέποντας τη νέα γερμανική κατοχή.

http://aienaristeyein.com/
www.apostoloupanos.gr 
το είδαμε στο ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΕΝΝΕΣΙΑ

Τι χούντα είναι αυτή; Καταργείται η Ελευθερία του Λόγου!!!!

Γράφει ο Θάνος

Εχει παντελώς εξεφτελιστεί το πολιτικό σύστημα εδώ και χρόνια αλλά με κάθε νέα νομοθετική πράξη απλά η ξεφτίλα επιβεβαιώνεται και αναπαράγεται...

Εχουν κατατεθεί 3, 4, 5 κανένας δεν ξέρει πόσα, αντιρατσιστικά νομοσχέδια....
Τα κόμματα τρέχουν να προλάβουν την εντολή της Νέας Τάξης, που μας έρχεται, όπως όλες τελευταία, μέσω Ε.Ε. για αυστηρότερη νομοθεσία απέναντι σε ρατσιστικά εγκλήματα...

Φυσικά το υπάρχον νομικό πλαίσιο υπερκαλύπτει και είναι απολύτως επαρκές για το θέμα του ρατσισμού αλλά και το ίδιο το ελληνικό Σύνταγμα ο ανώτερος νόμος του κράτους προστατεύει πλήρως τα δικαιώματα των αλλοδαπών κατοίκων της Ελλάδας στο άρθρο 5....

'Αρθρο 5: (Ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας, προσωπική ελευθερία)
1. Kαθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Xώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη.
2. Όλοι όσοι βρίσκονται στην Eλληνική Eπικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων. Eξαιρέσεις επιτρέπονται στις περιπτώσεις που προβλέπει το διεθνές δίκαιο.
Aπαγορεύεται η έκδοση αλλοδαπού που διώκεται για τη δράση του υπέρ της ελευθερίας.


Ως εκ τούτου, είναι εκ του πονηρού ξεκάθαρα η προσπάθεια να επιβληθεί ένας νέος αντιρατσιστικός νόμος.
Προφανέστατα έχει σαν στόχο την Χρυσή Αυγή αλλά επειδή με έναν "σμπάρο 2 τριγώνια" λέει ο λαός μας, με αφορμή το χτύπημα κατά της Χ.Α επιδιώκεται μια χουντικού τύπου δίωξη κατά της ελευθερίας του λόγου...

Ας δούμε την είδηση για την πρόταση περί των προσθηκών της Ν. Δημοκρατίας  (μιας και είναι το κυρίαρχο κυβερνητικό κόμμα) στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο...

Προσθήκες στο υπάρχον νομικό πλαίσιο (Ν.927/1979) σχετικά με την αντιμετώπιση των φυλετικών διακρίσεων και της μισαλλοδοξίας, περιλαμβάνει η πρόταση νόμου της ΝΔ, η οποία κατατέθηκε στην Βουλή. Βασικότερη προσθήκη είναι αυτή που σχετίζεται με την επιδοκιμασία ή την υποτίμηση της σοβαρότητας των γενοκτονιών που αναγνωρίσθηκαν από την Ελληνική Βουλή, του ολοκαυτώματος και των εγκλημάτων του ναζισμού, τα οποία αναγνωρίσθηκαν από διεθνή ή ελληνικά δικαστήρια με αμετάκλητες αποφάσεις.

Προβλέπονται δε ποινικές κυρώσεις κατά των δραστών που με πρόθεση δημόσια, προφορικά ή δια του Τύπου, μέσω διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, επιδοκιμάζουν ή υποτιμούν τη σοβαρότητα των γενοκτονιών, του ολοκαυτώματος και των εγκλημάτων του ναζισμού. Η ποινή που προβλέπεται είναι φυλάκιση 3 μηνών έως τριών ετών και χρηματική ποινή 5.000 έως 20.000 ευρώ.

Είναι λοιπόν σαφές ότι η ελευθερία του λόγου και της έκφρασης, ένα παγκόσμιο ανθρώπινο ατομικό δικαίωμα, πάει περίπατο...
Κανείς δεν θα έχει το δικαίωμα να διαφωνήσει δημοσίως με την επίσημη θέση του εκάστοτε καθεστώτος...

Μου αρέσει που όλα αυτά τα "προοδευτικά" (στην πραγματικότητα χουντικά) ρεμάλια έχουν σαν σημαία τους τον Ευρωπαϊκό διαφωτισμό του Βολταίρου που έλεγε:

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ το δικάιωμά σου να το λες".

Δηλαδή κύριοι παγκοσμιοποιημένοι νεοφασίστες που κατηγορείτε την Χρυσή Αυγή για ναζισμό, τι διαφορά έχετε από τους Ναζί του Χίτλερ που έκαιγαν τα βιβλία;

Δηλαδή αν κάποιος διαφωνεί με το Ολοκαύτωμα των Εβραίων από τους Ναζί (γιατί αυτό σας καίει κι όχι οι γενοκτονίες των Ελλήνων από τους Τούρκους) και προσπαθεί να το αποδείξει με ιστορικά ντοκουμέντα και στοιχεία, που ο διεθνής επιστημονικός χώρος των ιστορικών θα αποφασίσει αν ευσταθούν ή όχι, θα διώκεται για την έκφραση της άποψής του ΚΑΙ ΜΟΝΟ;

Τι λέτε ρε;

Θα σας το πω πολύ απλούστερα για να το καταλάβετε...

Εγώ προσωπικά πιστεύω και ενστερνίζομαι απόλυτα την ιστορική άποψη που λέει, ότι οι Τούρκοι του Μουσταφά Κεμάλ ενήργησαν οργανωμένη Γενοκτονία κατά των Ελλήνων του Πόντου.
Πιστεύω ακράδαντα ότι όποιος αμφισβητεί αυτήν την ιστορική αλήθεια βαδίζει στα χνάρια της προδοσίας.... π.χ. η Ρεπούση....
Ταυτόχρονα όμως ποτέ δεν θα ήθελα να δω την Ρεπούση να πηγαίνει φυλακή ή να καταδικάζεται μόνο και μόνο επειδή υποστηρίζει κάτι με το οποίο εγώ διαφωνώ, ή με κάτι που υποστηρίζει η επίσημη ιστορία της πατρίδας μας.

Είναι άλλο πράγμα να ενεργώ προδοτικά κατά της πατρίδας μου και φυσικά να πρέπει να τιμωρούμαι για εσχάτη προδοσία, κι άλλο να τιμωρούμαι για την αντίθετη ιστορική άποψη μου  έστω κι αν αφήνει ίχνη προδοσίας....

Δεν είναι ποτέ δυνατόν σε μια δημοκρατική (όπως θέλουν να λέγεται η Ελλάδα μιας κι αυτοαποκαλούνται κόμματα του δημοκρατικού τόξου - εδώ γελάστε ελεύθερα) χώρα να επιδιώκεται η φυλάκιση ανθρώπων μόνο και μόνο για την αντίθετη άποψή τους, όποια κι αν είναι αυτή ....

Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει οποιαδήποτε άποψη για οποιοδήποτε θέμα φτάνει να την εκφράζει με ευπρέπεια και χωρίς να προσβάλλει τον άλλο.

Αν δεν ισχύει αυτή η δημοκρατική αρχή τότε πολύ απλά έχουμε ΧΟΥΝΤΑ.....

Κι επειδή στην απλή κρατική ΧΟΥΝΤΑ δεν ενδιαφέρονται για το ολοκαύτωμα των Εβραίων, εδώ έχουμε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ....

Είναι αυτό που έλεγε και ξανάλεγε το "βδέλυγμα της Ερημώσεως" του Εθνους μας ο γνωστός και ως Τζέφρυ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"....

Δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα...

Εντάξει να παραδεχθώ ότι σε όλα τα κόμματα υπάρχουν ξεπουλημένοι βουλευτές στην Νέα Τάξη και στις διάφορες μυστικές Στοές και λέσχες, αλλά δεν είναι δυνατόν π.χ. οι 129 βουλευτές της Ν. Δημοκρατίας να είναι ΟΛΟΙ ξεπουλημένοι... Είναι δυνατόν;

Είναι δυνατόν κανένας απο όλους αυτούς να μην βλέπει το πασιφανές αντισυνταγματικό και κόντρα στο παγκόσμιο ανθρώπινο δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου στοιχείο που περιλαμβάνει η επίσημη κομματική πρόταση της Ν.Δ. για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο;

Ας ελπίσουμε να επικρατήσει η λογική και να μην αρχίσουμε να οδηγούμαστε ένας ένας όλοι οι διαφωνούντες στα κρατητήρια...

Γιατί να το ξέρετε πολύ καλά και βάλτε το στο μυαλό σας...
Οτι φασιστικό κι αν ψηφίσετε δεν πρόκειται να το βουλώσουμε....

Θα μιλάμε ελεύθερα γιατί πολύ απλά είναι το τελευταίο που μας έχει μείνει...
Ξεπουλήσατε την εθνική μας ανεξαρτησία.
Καταρρακώσατε την εθνική μας αξιοπρέπεια.
Διώκετε την ελληνική οικογένεια.
Καταστρέψατε το δικαίωμα στην εργασία.
Διαλύετε παιδεία, ένοπλες δυνάμεις, υγεία κλπ.

Δεν θα δεχθούμε να μας κάνετε να σωπάσουμε...

Φτάνει πια.

ΘΑΝΟΣ

ΚΥΣΕΑ: Ενέκρινε τη νέα δομή των Ενόπλων Δυνάμεων!

Ομόφωνα εγκρίθηκε από το ΚΥΣΕΑ, το οποίο συνεδρίασε υπό τον Α.Σαμαρά, η νέα δομή των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Επίσης, εγκρίθηκε μία σειρά προγραμμάτων που αφορούν σε ανταλλακτικά και την τεχνική υποστήριξη υφιστάμενων οπλικών συστημάτων.
Στο πλαίσιο της νέας δομής δυνάμεων:

Στο Στρατό Ξηράς:

  • Καταργούνται... τα Στρατηγεία των Α' και Β' Σωμάτων. Στις έδρες των δύο Σωμάτων εξακολουθούν να παραμένουν άλλες μονάδες.
  • Οι δυνάμεις που διατίθενται στην 1η Στρατιά κατηγοριοποιούνται κατά είδος τακτικής αποστολής σε δυνάμεις άμυνας, δυνάμεις αντίδρασης και δυνάμεις ασφαλείας.
  • Καταργείται το Διακλαδικό Επιχειρησιακό Στρατηγείο Άμεσης Αντίδρασης.
  • Συγκροτείται η Διακλαδική Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων.
  • Διαλύεται η Διοίκηση Στρατιωτικών Εργοστασίων η οποία ενσωματώνεται στο Στρατηγείο της ΑΣΔΥΣ ως ειδικό Επιτελείο.
  • Καταργείται η 70ή Στρατιωτική Διοίκηση που έχει έδρα την Αθήνα και στην έδρα της παραμένει η Σχολή Πυροβολικού.
  • Καταργείται η 2η Ταξιαρχία Υποστήριξης, η οποία έχει έδρα την Κοζάνη και στην έδρα της μεταφέρεται η 9η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία.
  • Καταργείται η 97η Στρατιωτική Διοίκηση που έχει έδρα τη Χαλκίδα και στην έδρα της παραμένει η Σχολή Πεζικού.
  • Μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη η Μεραρχία Υποστήριξης (ΜΕΡΥΠ) -που σήμερα έχει έδρα τη Λαμία- και στην έδρα της παραμένουν το Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου καθώς και μονάδες διοικητικής μέριμνας.
  • Μεταπίπτει σε Σύνταγμα η 10η Ταξιαρχία Πεζικού η οποία έχει έδρα τις Σέρρες.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο Πολεμικό Ναυτικό οι όποιες καταργήσεις και μετασχηματισμοί πραγματοποιούνται μέσα στους ίδιους κτιριακούς σχηματισμούς-συγκροτήματα στο Ναύσταθμο και στο Κ/Ε Κανελλόπουλος.
 
Μεταξύ άλλων στο Αρχηγείο Στόλου:
  • Καταργείται η Μοίρα Υποστήριξης της Διοίκησης Φρεγατών και τα πλοία της ενσωματώνονται στις δύο Μοίρες Φρεγατών που διατηρούνται.
  • Καταργείται η μία εκ των τριών μοιρών της Διοίκησης Ταχέων Σκαφών.
  • Καταργείται η 353η Μοίρα Ναυτικής Συνεργασίας και εντάσσεται ως Μοίρα Αεροσκαφών Ναυτικού στη Διοίκηση Αεροπορίας Ναυτικού.
Στην Πολεμική Αεροπορία οι όποιοι ανασχηματισμοί και οι όποιες αναδιατάξεις και αλλαγές διοικητικών δομών πραγματοποιούνται μέσα στους ήδη υπάρχοντες σχηματισμούς, δηλαδή στο ΑΤΑ (Λάρισα), στη ΔΑΥ (Ελευσίνα), στη ΔΑΕ (Τατόι).
 
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
Τα ἐχουμε χιλιοπεί όταν βασανίζεις με ανθελληνικούς ξενόφερτους νόμους τον λαό της πατρίδας είναι προδοσία...
 
Οταν καταστρέφεις τις ένοπλες δυνάμεις είναι εσχάτη προδοσία διότι πλέον δεν οδηγείς τον λαό απλά σε οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση αλλά σε απώλεια της εθνικής κυριαρχίας κι ελευθερίας του....

ΜΑΜΑ ΠΕΙΝΑΩ.

Γράφει ο Μιχάλης Τζανάκης
Φιλόλογος

Όταν πριν δύο χρόνια υπήρξαν οι πρώτες μαρτυρίες για λιποθυμικά επεισόδια στα ελληνικά σχολεία, οι σοσιαλιστικές μαφίες της τότε κυβέρνησης μιλούσαν για κινδυνολογίες. Σήμερα που αποτελούν καθημερινότητα αυτού του είδους τα περιστατικά οι φιλελεύθεροι κρατούντες – πρώην εθνικιστές  ροπαλοφόροι -το αντιμετωπίζουν με κούτες σάπιων φρούτων που μοιράζονται με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση. Στην Ελλάδα που κατά τη διαφήμιση τράπεζας «τώρα που άλλαξε το κλίμα», κατά την δημοσιευμένη  έκθεση άλλης τράπεζας «μπαίνουμε σε ρυθμούς ανάπτυξης», κατά τον Προβόπουλο «τα δύσκολα πέρασαν» και κατά τον Στουρνάρα «το πρόγραμμα βγαίνει»,  ακριβώς την ίδια στιγμή η UNISEF συντάσσει εκθέσεις με τραγικές διαπιστώσεις για χιλιάδες ελληνόπουλα που υποσιτίζονται ή ζουν σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης. Είναι προφανέστατο πως έχουμε μπει στη φάση του «ΑΓΡΙΟΥ ΔΟΥΛΕΜΑΤΟΣ». Απολύτως ξεκάθαρα οι «τεχνοκράτες», πάσχουν «εξ επισήμου ηλιθιότητος» – έτσι έγραφαν ως γνωμάτευση στα στρατιωτικά πιστοποιητικά για τους «γιωτάδες»- και προσπαθούν να μετακενώσουν την «επίσημη ηλιθιότητα» στην ημιπαράλυτη Ελληνική κοινωνία. Επειδή το σουρεαλιστικό τους «δούλεμα» θα κλιμακώνεται όσο αυτή η  κοινωνία θα περιέρχεται σε πλήρη καταρράκωση και αποσύνθεση ας δούμε μια πιο ρεαλιστική εικόνα της καθημερινότητας, διαφορετική σίγουρα από εκείνη του … Προβόπουλου.

Καθημερινός διάλογος ελληνικής οικογένειας.

- Μαμά πεινάω. Έχουμε κάτι να φάμε;
- Ανάπτυξη παιδί μου θα φάμε σήμερα.
- Μα τρώγεται μαμά η ανάπτυξη;
- Γιωργάκη ηρέμησε πια με το στομάχι σου. Όλο διαμαρτύρεσαι. Φαντάσου να ζούσες στο Νίγηρα.
- Αν ζούσα στο Νίγηρα μαμά, θα ενδιαφερόταν περισσότερο η κυρία Λαγκάρντ για μένα, την άκουσα, μαμά που το είπε. Μαμά πεινάω…
- Καλά άνοιξε το ψυγείο και πάρε λίγο πρωτογενές πλεόνασμα.
- Μαμά τρώγεται το πλεόνασμα; Δεν βλέπω τίποτα στο ψυγείο.
- Γιωργάκη μετά το 2056 θα δεις τα αποτελέσματα του πρωτογενούς πλεονάσματος.
- Μαμά πεινάω, θέλω να φάω. Τρέμουν τα πόδια μου.
- Καλά Γιωργάκη, πήγαινε στο καθιστικό και φάε.
- Μα δεν έχει τίποτα μαμά στο καθιστικό.
- Έχει παιδί μου. Άνοιξε το δέκτη στο MEGA και θα χορτάσεις επανεκκίνηση της οικονομίας και απορρόφηση του ΕΣΠΑ.
- Μαμά τρελάθηκες; Λίγο γάλα μπορείς να μου ετοιμάσεις;
- Δεν έχω Γιωργάκη. Δεν πήραμε αυτόν το μήνα γάλα γιατί είχαμε 56 δόσεις ληξιπρόθεσμων κι έπρεπε να πληρώσουμε, για να μην μας κατάσχουν τις καταθέσεις.
- Εχετε μαμά καταθέσεις;
- 32 ευρώ στην Εθνική και 16 ευρώ στην Πειραιώς, πριν τη φορολόγηση τους.
- Και πώς πληρώνουμε φόρους μαμά, αφού δεν δουλεύετε με τον μπαμπά και δεν έχουμε καταθέσεις.
- Δεν πληρώνουμε Γιωργάκη, τους ρυθμίζουμε τους φόρους, για να τους πληρώσεις εσύ όταν μεγαλώσεις.
- Μα πώς θα μεγαλώσω αφού δεν πίνω γάλα και δεν τρώγω καλά, μαμά;
- Ναι αλλά τρως και πίνεις ΣΚΑΪ, MEGA, ΑΝΤ1, ΝΕΤ, Προβόπουλο, Στουρνάρα, Παπαδήμο, Βενιζέλο… λίγο το’ χεις; Άσε τώρα βραδιάτικα το γάλα και πήγαινε να διαβάσεις κανένα βιβλίο, όσο έχουμε ηλεκτρικό ρεύμα.
- Γιατί να διαβάσω μαμά; Γιατί να σπουδάσω;
- Για να έχει η Γερμανία σε λίγα χρόνια τους καλύτερους επιστήμονες Γιωργάκη.
- Μαμά πεινάω, σε παρακαλώ κάνε κάτι.
- Δεν μπορώ παιδί μου, είμαι απασχολημένη με τη μείωση του φόρου της εστίασης και την οπλοφορία των βουλευτών. Αυτά προέχουν, αυτά είναι σημαντικά πράγματα σ’ αυτόν τον κόσμο. Τηλεόραση δε βλέπεις;
- Μαμά, όταν μεγαλώσω στο υπόσχομαι θα γίνω πολύ πιο έξυπνη από σένα. Τότε μόνο ίσως να μπορέσω να φάω….
Όσο για σένα μαμά γέμισε την κοιλιά σου με δυο νέες δημοσκοπήσεις…..

πηγή

Μη «πυροβολείτε» την κ Ρεπούση!... Του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου.

Υιός Σμυρνιάς μητέρας (της αείμνηστης Αναστασίας, ‘Στάσας’, Παναγιωτίδου) και του Πόντιου εκ Ρωσίας πατέρα (του αείμνηστου Παναγιώτη Πιπερόπουλου) εγώ που γεννήθηκα στην Κατερίνη και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη της Μακεδονίας θα σας ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΩ με το σύντομο σημερινό μου σχόλιό!

Γιατί θα υπογραμμίσω το γεγονός ότι η συνάδελφος κ Ρεπούση (στην πανεπιστημιακή μας ιδιότητα και όχι την βουλευτική καθότι εγώ ήμουν και παραμένω εκτός Βουλής) και τότε που έγραψε το σχολικό της βιβλίο για την Καταστροφή της Σμύρνης και τώρα με το δήθεν ‘αντί’ ρατσιστικό Νομοσχέδιο της εγχώριας τρόικας ΕΔΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ…

Σαφώς και δεν θα ήθελα ποτέ να διασταυρωθούν οι δρόμοι μας αλλά την συγχαίρω δημοσίως που ασκεί το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να δρα κατά συνείδηση!..

ΣΑΦΩΣ και διαφωνώ μαζί της κάθετα, οριζόντια, και  διαγώνια!!!

Όμως οι κκ Κουβέλης, και ιδιαίτερα ο κ Σαμαράς, που με μονοκονδυλιά είχε διαγράψει βουλευτές του που ΕΔΡΑΣΑΝ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ εφόσον μέχρι στιγμής ΔΕΝ έχουν διαγράψει την κ Ρεπούση ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ και προς αυτούς στρέφεται ο δικός μου θυμός (η απογοήτευση μου με τους 3 μαράθηκε προ καιρού…)

Φρονώ ότι για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα που διαφωνεί με τις θέσεις της κ Ρεπούση οι κκ Σαμαράς,  Κουβέλης και Βενιζέλος είναι  αυτοί πρέπει να γίνουν αποδέκτες του θυμού μας!…

Για όλους εμάς, τους δήθεν ‘ρατσιστές’ ‘Έλληνες, θα ήθελα να υπενθυμίσω στους 3 Συν-Πρωθυπουργούς μας ότι οι έννοιες της ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ και της ΞΕΝΙΤΙΑΣ είναι συνυφασμένες με την ιστορία του γένους των Ελλήνων στο οποίο και αυτοί ανήκουν.

Εγώ και εκατομμύρια συμπατριωτών μας ξέρουμε πολύ  καλά τι σημαίνει ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ αλλά και οι υπόλοιποι συμπατριώτες μας ξέρουν τι σημαίνει ΞΕΝΙΤΙΑ…

Τολμώ να γράψω πως πιστεύω ότι ΔΕΝ υπάρχει ελληνική οικογένεια που δεν έχει ένα ή περισσότερα μέλη της με την ιδιότητα του πρόσφυγα ή του ξενιτεμένου!... 

Εγώ γεννήθηκα από πρόσφυγες γονείς και έμαθα την ξενιτιά στα 18 μου όταν βρέθηκα υπότροφος φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης…

Δεν γνωρίζω προσωπικά εάν οι κκ Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης έχουν προσωπικές  εμπειρίες ‘προσφυγιά’ ή ‘ξενιτιάς’  και αυτό το αναφέρω χωρίς πρόθεση να υποτιμήσω τη δική τους κατανόηση για αυτές τις δύο ιδιότητες του ΕΘΝΟΥΣ των Ελλήνων…

Αγωνιώ, όμως, να δω πώς θα ψηφίσουν συγγενικά μου πρόσωπα και φίλοι που είναι βουλευτές στα 3 Κόμματα της συγκυβέρνησης και έχουν Μικρασιατική και Ποντιακή καταγωγή….

Περιμένω, την ψηφοφορία με μεγάλη αγωνία!…

Επίσημη επίσκεψη του Πατριάρχη Μόσχας στην Ελλάδα.

Ειρηνική επίσκεψη στην Εκκλησία της Ελλάδος πραγματοποιεί από 1 έως 7 Ιουνίου 2013 ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και Πάσης Ρωσίας κ. Κύριλλος.

Ο Πατριάρχης θα αφιχθεί στον Κρατικό Αερολιμένα Αθηνών στις 18.15 το Σάββατο 1 Ιουνίου 2013.

Τον  Μακαριώτατο Πατριάρχη Μόσχας και Πάσης Ρωσίας κ. Κύριλλο θα υποδεχθούν ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ο Σεβασμιώτατος Επιχώριος Μητροπολίτης Μεσογαίας κ. Νικόλαος, ο Σεβασμιώτατος Πρόεδρος της Συνοδικής Επιτροπής Διορθοδόξων και Διαχριστιανικών Σχέσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος Μητροπολίτης Φιλίππων κ. Προκόπιος, Εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβερνήσεως, ο ενταύθα Πρέσβυς της Ρωσίας, ως και οι λοιποί Αρμόδιοι Εκκλησιαστικοί και Κρατικοί Υπηρεσιακοί Παράγοντες. 

Στις 19.00 στον Ιερό  Ναο Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, θα  τελεσθεί  επίσημη Δοξολογία για την άφιξη του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Μόσχας και Πάσης Ρωσίας κ. Κυρίλλου και της Συνοδείας του στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια ο  Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και Πάσης Ρωσίας κ. Κύριλλος θα επισκεφθεί τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου το πρωί θα πραγματοποιηθεί  Πατριαρχική και Συνοδική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό Αγ. Παντελεήμονος της οδού Αχαρνών.

Ακολούθως,  το απόγευμα στις 17.00, ο  Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και Πάσης Ρωσίας κ. Κύριλλος θα παραδώσει αποτμήματα ιερών λειψάνων των Οσίων Σεραφείμ του Σάρωφ και Ματρώνης, στον Ιερό Ναό Παναγίας Σουμελά, της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου.

Στη συνέχεια ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας κ. Κύριλλος  θα επισκεφθεί την Μ.Κ.Ο. της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ».

Το πρωί της Δευτέρας 3 Ιουνίου και ώρα 09.00, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και Πάσης Ρωσίας κ. Κύριλλος θα επισκεφθεί την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος. Η υποδοχή του Πατριάρχου θα γίνει στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Ασωμάτων Πετράκη.

Κατά την Πανηγυρική Συνεδρία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, θα γίνει παρασημοφόρησις του  Μακαριωτάτου Πατριάρχου Μόσχας κ. Κυρίλλου.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί  Κοινή Σύσκεψις του Αρχιεπισκόπου Αθηνών, των Μελών της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, και του Προέδρου και των Μελών της Συνοδικής Επιτροπής Διορθοδόξων και Διαρχιστιανικών Σχέσεων μετά του Πατριάρχου Μόσχας και των Μελών της Τιμίας Συνοδείας του.

Στις 12.30 ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και Πάσης Ρωσίας κ. Κύριλλος και ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος θα επισκεφθούν  τον  Εξοχώτατο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.  Κάρολο Παπούλια.

Στις 13.00 ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας θα επισκεφεί τον  Εξοχώτατο Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβερνήσεως κ. Αντώνιο Σαμαρά.

Το απόγευμα της Δευτέρας 3 Ιουνίου, ο Πατριάρχης και η Συνοδεία του θα αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη και το  Άγιον Όρος.

πηγή romfea

30 Μαΐου 2013

"Μαύροι Πάνθηρες": Πολιτοφυλακή λαθρομεταναστών για αστικές συγκρούσεις στην Ελλάδα!!!

Μετά την ανακοίνωση της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, ότι «Κάθε Μουσουλμάνος είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος και άφοβος να υπερασπιστεί την πίστη του αδιαφορώντας για τη ζωή του", επειδή απλά οι πολίτες της χώρας ζητούν να ισχύσουν οι νόμοι, τώρα έχουμε και τους έγχρωμους που αυτοαποκαλούνται "Μαύροι Πάνθηρες" οι οποίοι συκοφαντούν πλέον ανοικτά την χώρα που τους φιλοξενεί και απειλούν να οργανώσουν ομάδες που θα επιτίθενται κατά των πολιτών που επιζητούν την τήρηση της νομιμότητας και της απομάκρυνσης των λαθρομεταναστών.

Έτσι λοιπόν ένας Κενυάτης με το όνομα Michael Chege ανακοίνωσε στο βρετανικό Channel 4 ότι "Ιδρύσαμε τους «Μαύρους Πάνθηρες» για να κτυπήσουμε τους ρατσιστές στην Ελλάδα"!

"Είμαι μέλος των "Μαύρων Πανθήρων" και όλοι το γνωρίζουν αυτό. Οπότε, δίνω στην Χρυσή Αυγή μία σαφή προειδοποίηση: μην ενοχλείτε τους μαύρους, με κανένα τρόπο. Το εννοώ».

«Δεν φοβάμαι αυτή τη νεοναζιστική, ηλίθια ομάδα» προσθέτει αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή, «Στον Β'Π.Π. συνεθλίβησαν. Στον Γ.Π.Π. θα τους εξαφανίσουμε από προσώπου γης. [...] Θέλουν να κάνουν ό,τι έκανε και ο Χίτλερ. Ας το δοκιμάσουν. Θα έχουν την ίδια μοίρα και ακόμα χειρότερη» προσθέτει και βέβαια το ερώτημα είναι πέρα από την ρητορική του Λαϊκού Συνδέσμου για το θέμα, πόσες φορές στελέχη του συνελήφθησαν επειδή κτύπησαν λαθρομετανάστες; Ούτε μία!

Πόσα στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου κατηγορούνται για "ρατσιστικές επιθέσεις"; Ούτε ένα!

Το ότι πολλές φορές χρησιμοποιούν ακραία ρητορική τα στελέχη της ΧΑ, η οποία δεν συνάδει με τα αστικά ήθη, είναι γεγονός. Αλλά μήπως ακόμα και η ακραία (και κάποιες φορές απορριπτέα) ρητορική έρχεται και ακούγεται "γλυκά" στα αυτιά των πολιτών που βλέπουν ότι το κράτος απλά είναι απών και αφήνουν τον κάθε έγχρωμο ή τον κάθε μουσουλμάνο να σηκώνει μπαϊράκι μέσα στην Αθήνα που έχει καταληφθεί από ξένους αλλόθρησκους στην πλειοψηφία τους και σε μεγάλο ποσοστό εγκληματικά στοιχεία;

Ερωτήθηκε η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος από κάποιο εισαγγελέα "πώς ακριβώς σχεδιάζουν να υπερασπιστούν (και ποιος την απειλεί...) την πίστη τους", όπως ανακοίνωσαν; Δεν νομίζουμε...

Και λόγω ακριβώς της απουσίας του κράτους έρχονται τύποι όπως ο συγκεκριμένος έγχρωμος (δεν λέμε "μαύρος" για να μην χαρακτηριστούμε "ρατσιστές" και τι λέει; 28χρονος Κενυάτης (παρεπιπτόντως λέει ότι ζει νόμιμα στην Ελλάδα):

Ότι εχει έρθει αντιμέτωπος συχνά και με επιθέσεις από μέλη της Χρυσής Αυγής και εκεί η εκπαίδευσή του σε πολεμικές τέχνες αποδείχθηκε χρήσιμη: «Τους έχω αντιμετωπίσει δέκα φορές σε πραγματική μάχη, που πρέπει να σκοτώσεις ή να σκοτωθείς»! 

Ναι, μιλάμε για μάχες που περιγράφει ο έγχρωμος στην Ελλάδα. Την Ελλάδα μας...



ΣΧΟΛΙΟ
Θα σας πω την θέση μου και ξέρω ότι ίσως ενοχληθούν κάποιοι φίλοι....

Από την πλευρά τους καλά κάνουν οι μαύροι να αυτοργανώνονται σε ομάδες άμυνας (ή επίθεσης)....

Το σχέδιο της Νέας Τάξης για την Ελλάδα προχωράει αργά αλλά σταθερά από φάση σε φάση...
Τώρα φτάσαμε σε αυτήν την φάση....

Η πρώτη φάση ήταν η μαζική είσοδος (εισβολή) λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας... από Αλβανία και ασιατικές κι αφρικανικές χώρες, η οποία επετεύχθει χάρις στην προδοτική στάση των Ελλήνων πολιτικών.

Κατόπιν η εντολή από την Ε.Ε. να μένουν διά ροπάλου όσοι έρχονται στην Ελλάδα και να μην προωθούνται προς την Ευρώπη... Αυτό επετεύχθει δια της Συνθήκης του Δουβλίνου την οποία προδοτικά υπέγραψαν οι πολιτικοί της Ελλάδας.... 

(Ετσι φτάσαμε να βλέπουμε σκάφος γεμάτο λαθρομετανάστες να αποπλέει από την Πάτρα με κατεύθυνση την Ιταλία και το ελληνικό Λιμενικό Σώμα να στέλνει περιπολικό να τους μαζέψει και να τους φέρει πάλι στην Πάτρα!!!!!!)

Η επόμενη φάση ήταν αναμενόμενη....
Η εγκληματική στάση και συμπεριφορά μιας σημαντικής μερίδας των λαθρομεταναστών, που εκ των πραγμάτων πολλοί εξ αυτών ζουν σαν ζώα.... (εκτός των Αλβανών που είναι και εκ πεποιθήσεως κακοποιά στοιχεία σε μεγάλα ποσοστά κι ας μην ζουν σαν ζώα)...

Το επόμενο βήμα ήταν πάλι αναμενόμενο η αντίδραση των Ελλήνων σε αυτό το χάος... και η ενίσχυση πολιτικώς της ακροδεξιάς Χρυσής Αυγής της μόνης οργάνωσης που αντιτίθεται σθεναρά στην εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών.... αλλά που κατηγορείται από τους αντιπάλους της ότι είναι μέρος του σχεδίου της Νέας Τάξης (αυτό ας το κρίνει ο καθένας μας)... και είμαι βέβαιος ότι ορισμένες φορές "πλακώνει" κι αθώους μεροκαματιάρηδες λαθρομετανάστες...
Κι αυτό διότι για την Χρυσή Αυγή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αθώοι λαθρομετανάστες αλλά ξένοι εισβολείς (κατά την ορολογία της)...

Το επόμενο βήμα ήταν η τεχνητή κρίση που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα την δραματική αύξηση της ανεργίας και την συνακόλουθη κοινωνική κατάρρευση και φτώχεια των Ελλήνων, και ταυτόχρονα την εξαθλίωση ενός τεράστιου ποσοστού λαθρομεταναστών που πλέον οδηγούνται πολύ πιο εύκολα στην παρανομία και στην εγκληματικότητα....

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την αύξηση της οργανωμένης αντίδρασης των Ελλήνων με κύριο φορέα την οργάνωση της Χρυσής Αυγής, που σε πάρα πολλά σημεία αντικαθιστά την ίδια την Ελληνική Αστυνομία η οποία βρίσκεται δεμένη από τους προδότες πολιτικούς... και την "τυφλή" σε όλα αυτά δικαιοσύνη...
Είναι πολύ συχνή η διαμαρτυρία των Ελλήνων αστυνομικών ότι πιάνουν αλλοδαπούς κακοποιούς και την άλλη μέρα τους ξαναβρίσκουν πάλι μπροστά τους αφού τα δικαστήρια τους αφήνουν με συνοπτικές διαδικασίες ελεύθερους!!!!

(Εξάλλου οι φυλακές έχουν γεμίσει σε τέτοιο βαθμό που το σωφρονιστικό σύστημα καταρρέει... και οι κρατούμενοι είναι κατά 70% αλλοδαποί!!!)

Η επόμενη φάση είναι η δημιουργία αντιρατσιστικών νόμων στο κράτος-μαριονέττα.... που σκοπό έχει να οδηγήσει ακόμα περισσότερους Ελληνες στην Χρυσή Αυγή... 
(Οσο κι αν τσιρίζουν ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Syriza όλοι έχουμε καταλάβει που το πάνε και τίνος εντολές εκτελούν... και η ΝΔ αντιστέκεται όχι από πατριωτισμό αλλά για να αποφύγει την μαζική φυγή ψηφοφόρων της προς την Χρυσή Αυγή)

Ετσι λοιπόν φτάνουμε στην αμέσως επόμενη φάση βάσει του νόμου της δράσης και της αντίδρασης...
Οι λαθρομετανάστες οργανώνονται σε ομαδες κρούσης για να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις της Χρυσής Αυγής...
Κάτι που πιθανότατα σχεδιάστηκε πάλι από κάποια ανθελληνικά κέντρα τα οποία όμως βρήκαν το πάτημα που χρειάζονταν για να προχωρήσουν και σε αυτήν την φάση...

Οι επόμενες λοιπόν κινήσεις στην σκακιέρα κατά της Ελλάδας αναμένονται προσεχώς...

Ολα τα παραπάνω κατά την δική μου άποψη βρίσκονται γραμμένα στο σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ελλάδας που επί χρόνια προσπαθεί να πετύχει η Νέα Τάξη....

Κι όταν λέμε η Νεά Τάξη δεν εννοούμε κάτι απρόσωπο και μακρινό...
Μασωνεία, Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και διάφορες άλλες μυστικές δυνάμεις που έχουν επιβληθεί πλήρως σε Ευρωπαική Ενωση, ΟΗΕ, ΗΠΑ, ΔΝΤ κλπ...

Οπότε απομένει να δούμε αν θα ολοκληρωθεί το σχέδιο τους ή με κάποιον τρόπο οι υγιείς πατριωτικές δυνάμεις του τόπου θα καταφέρουν να προστατέψουν την πατρίδα από τα δεινά που την οδηγούν....

Φίλοι μου όταν ανάψει μια μέρα η πρώτη σπίθα κανείς δεν θα ξέρει που να κρυφτεί...
Καλάσνικωφ, μπαλτάδες και πολύ αίμα θα είναι το καθημερινό θέαμα του Ελληνα...

Και το σενάριο-σχέδιο αυτό το εγγυούνται με την στάση τους οι προδότες Ελληνόφωνοι πολιτικοί... 

(Οποιος έχει αντιρρήσεις σε όλα αυτά μπορεί να τις εκθέσει ελεύθερα σε σχόλιο που ασφαλώς θα δημοσιευθεί εφόσον τηρήσει την απαιτούμενη ευπρέπεια)

Θεραπεία σχιζοφρένειας με άβαταρ!!!

Βρετανοί ψυχίατροι πειραματίζονται με μια νέα μέθοδο η οποία θα μπορούσε να βοηθήσει τους σχιζοφρενείς να ελέγχουν ή και να σταματούν τις βασανιστικές φωνές που ακούν αφού έρθουν αντιμέτωποι με το. . . άβαταρ που έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι στον υπολογιστή τους. 

Στην μελέτη συμμετείχαν 16 ασθενείς οι οποίοι υποβλήθηκαν στην πειραματική «θεραπεία άβαταρ». Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι σχεδόν όλοι ανέφεραν ότι μειώθηκε η συχνότητα με την οποία άκουγαν φωνές, αλλά και η σοβαρότητα του άγχους που τους προκαλούσαν.

Στο πρώτο στάδιο της «θεραπείας» ο ασθενής δημιουργεί στον ηλεκτρονικό υπολογιστή μια εικονική ταυτότητα, ένα «άβαταρ» επιλέγοντας το πρόσωπο και τη φωνή της «οντότητας» που πιστεύει ότι του μιλάει. Στη συνέχεια το σύστημα συγχρονίζει τα χείλη του εικονικού προσώπου με τη φωνή του, επιτρέποντας σε έναν θεραπευτή να μιλάει στον ασθενή, μέσω του άβαταρ, σε πραγματικό χρόνο. Ο θεραπευτής ενθαρρύνει τον ασθενή να αντιμετωπίσει τη φωνή και σταδιακά τον μαθαίνει να ελέγχει τις παραισθήσεις του.

"Μολονότι οι ασθενείς αλληλεπιδρούν με το άβαταρ σαν να ήταν πραγματικός άνθρωπος, επειδή το έχουν κατασκευάσει οι ίδιοι ξέρουν ότι δεν μπορεί να τους βλάψει, σε αντίθεση με τις φωνές που συχνά απειλούν ότι θα τους σκοτώσουν ή θα κάνουν κακό στους ίδιους και τις οικογένειές τους», εξήγησε ο καθηγητής Τζούλιαν Λεφ. «Η θεραπεία βοηθά τους ασθενείς να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους και το θάρρος να αντιμετωπίσουν το άβαταρ και τον διώκτη τους», πρόσθεσε.

Η σχιζοφρένεια είναι μια ψυχιατρική διαταραχή που εκτιμάται ότι επηρεάζει περίπου 1 ανά 100 ανθρώπους παγκοσμίως. Ένα από τα πιο συνηθισμένα συμπτώματά της είναι οι ακουστικές και οπτικές ψευδαισθήσεις.

Ο Λεφ είπε ότι οι ίδιοι οι ασθενείς δηλώνουν ότι οι φωνές είναι το χειρότερο από όλα τα συμπτώματα της πάθησής τους. «Δεν τους αφήνουν να σκεφτούν καθαρά, δεν μπορούν να συγκεντρωθούν, δεν μπορούν να εργαστούν, δεν μπορούν να διατηρήσουν κοινωνικές επαφές», είπε στους δημοσιογράφους ο καθηγητής.

Τρεις από τους ασθενείς που μετείχαν στη μελέτη, οι οποίοι μέχρι τότε άκουγαν φωνές για διάστημα από 3,5 έως και 16 χρόνια, σταμάτησαν να τις ακούν εντελώς. Οι ερευνητές ηχογραφούσαν τις συνεδρίες και έδιναν αντίγραφα στους ασθενείς «έτσι ώστε ουσιαστικά είχαν ένα θεραπευτή στην τσέπη τους, σε μορφή MP3, και μπορούσαν να τον ακούσουν οποιαδήποτε στιγμή τους παρενοχλούσαν οι φωνές», πρόσθεσε ο Λεφ.

Χάρη σε αυτήν την πρώτη επιτυχία τους ο Λεφ και οι συνεργάτες του έλαβαν επιχορήγηση ύψους 1,3 εκατομμυρίου λιρών από το ίδρυμα The Wellcome Trust ώστε να συνεχίσουν τη μελέτη τους σε μεγαλύτερες ομάδες ασθενών.

Ο ψυχίατρος Τόμας Κρεγκ που θα ηγηθεί της μεγαλύτερης μελέτης είπε ότι οι ακουστικές παραισθήσεις είναι ιδιαίτερα ενοχλητικές για τους ασθενείς και δύσκολα αντιμετωπίζονται με επιτυχία. Σημείωσε ότι εάν η δεύτερη μελέτη αποδειχθεί επιτυχής, η θεραπεία με τα άβαταρ θα μπορούσε να είναι διαθέσιμη για όλους μέσα σε λίγα χρόνια, δεδομένου ότι η τεχνολογία που απαιτείται είναι σχετικά απλή και πολλοί επαγγελματίες του κλάδου έχουν ήδη τις δεξιότητες που απαιτούνται για να την εφαρμόσουν. 

πηγή

Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΤΗΝ… ΤΟΥΡΚΙΑ.

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Δυο σημαντικές προειδοποιήσεις από πολύ σοβαρούς παράγοντες της δημόσιας ζωή της Τουρκίας ότι ο εμφύλιος που έχει ξεσπάσει στην γειτονική Συρία αλλά και η λάθος πολιτική που ακολουθεί η Τουρκία εμπεριέχει τον κίνδυνο να προκαλέσει ένα αιματηρό εμφύλιο πόλεμο στην ίδια την Τουρκία, έγιναν ταυτόχρονα δείχνοντας και το κλίμα που έχει δημιουργηθεί σε μια Τουρκία με πολλά πολιτικά αδιέξοδα που δεν δικαιολογούν με κανένα τρόπο την τουρκοφοβία με την  οποία την αντιμετωπίζουμε.

Συγκεκριμένα ο Deniz Baykal, πρώην αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης και πρώην αρχηγός του Λαϊκού κόμματος, γνωστός στην Ελλάδα όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών κατά την κρίση των Ιμίων, προειδοποίησε τον Ερντογάν και την κυβέρνηση του ότι η πολιτική του στο συριακό οδηγεί την Τουρκία σε εμφύλια σύρραξη μεταξύ των σουνιτών ισλαμιστών και της μειονότητας των Αλεβητών που αριθμεί περί τα 25 εκατομμύρια. Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι την ίδια ακριβώς ημέρα, (28/5), που ο Baykal απεύθυνε αυτή την προειδοποίηση στον Ερντογάν και ο αρχιμουφτής της Τουρκίας, ο μετριοπαθής για πολλούς, Mehmet Görmez, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισλαμικής εφημερίδας Yeni Şafak, προειδοποίησε ότι ο εμφύλιος πόλεμος της Συρίας  απειλεί με εμφύλιο θρησκευτικό πόλεμο την Τουρκία.

Να σημειωθεί ότι οι Αλεβήτες της Τουρκίας θωρούνται αδελφοί  και συγγενείς με τους Αλαουΐτες της Συρίας, δηλαδή την θρησκευτική αίρεση στην οποία ανήκει και ο Μπασέρ αλ Άσαντ, ο πρόεδρος της Συρίας και η οποία είναι το μεγαλύτερο στήριγμα του Σύρου προέδρου στον πόλεμο κατά των ανταρτών. Αν και υπάρχουν κάποιες διαφορές, οι Αλεβητες θεωρούνται Σιΐτες όπως είναι και οι Αλαουΐτες, οι Ιρανοί και οι οπαδοί της Χετζμπολάχ στον Λίβανο που έχει ταχτεί στο πλευρό του Άσαντ πολεμώντας τους φανατικούς σουνίτες ισλαμιστές αντάρτες. Επίσης πολλές μελέτες που έχουν δημοσιευτεί στην ίδια την Τουρκία κάνουν λόγο για ελληνοχριστιανική καταγωγή των Αλεβητών, γι’ αυτό και οι σουνίτες τους θεωρούν σαν άπιστους γκιαούρηδες.

Και ενώ στην Τουρκία το κλίμα σχετικά με τον εμφύλιο της Συρίας είναι τεταμένο καθώς η μεγάλη μειονότητα των Αλεβητών υποστηρίζει  ανοιχτά το καθεστώς του Άσαντ διαφωνώντας με την ισλαμική κυβέρνηση, εν όψει της κατάρτισης του νέου τουρκικού συντάγματος οι Αλεβήτες οργανώνουν  μεγάλες κινητοποιήσεις για  να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους προκαλώντας  ακόμα μεγαλύτερη εσωτερική  ένταση. Παράλληλα καθημερινά σχεδόν στην περιοχή του Χατάυ, όπου συγκεντρώνονται οι πρόσφυγες από τον εμφύλιο της Συρίας και οι Σύριοι αντικαθεστωτικοί  έχουν τις βάσεις τους, γίνονται διαδηλώσεις των Αλεβητών, οι οποίοι  έχουν την συντριπτική πλειοψηφία στην περιοχή, προς υποστήριξη του καθεστώτος  Άσαντ ενώ δεν λείπουν και οι μικροσυγκρούσεις με τους φανατικούς Σύρους ισλαμιστές. 

Ενώ λοιπόν ακόμα και το φάσμα ενός εκρηκτικού θρησκευτικού εμφυλίου πλανάται πάνω από την Τουρκία καθώς έχει μπλεχτεί για τα καλά με την μεγάλη σύγκρουση της Συρίας, εδώ στην Ελλάδα ασχολούμαστε με τις ρατσιστικές βλακείες και το μόνο που κάνουμε είναι να παρακολουθούμε άφωνοι τις αλλεπάλληλες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο ενώ η τουρκοφοβία  καλλιεργείτε συστηματικά από τα τουρκολαγνικά κανάλια. 

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος 


πηγή

Ράλλυ Ακρόπολις 2013. Ο έκτος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ (WRC).

Αρχίζει για μια ακόμα χρονιά το Ράλλυ Ακρόπολις.

Θα διεξαχθεί 31 Μαίου με 2 Ιουνίου.

Χιλιάδες φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα απολαύσουν και φέτος ένα από τα συναρπαστικότερα πρωταθλήματα του WRC.

Στην κορυφαία κατηγορία θα συμμετάσχουν συνολικά 13 αυτοκίνητα WRC, 17 αυτοκίνητα της κατηγορίας WRC2 αλλά και 7 ελληνικές συμμετοχές με κορυφαία αυτή του Λάμπρου Αθανασούλα με Mitsubishi Lancer EVO X. Tο φετινό Ράλι Ακρόπολις διεξάγεται από τις 31 Μαίου μέχρι και τις 2 Ιουνίου. (δείτε τις συμμετοχές ΕΔΩ)

Εφοδιαστείτε με το επίσημο πρόγραμμα του Ράλλυ Ακρόπολις 2013 και παρακολουθήστε με τον ασφαλέστερο τρόπο τον έκτο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Στις σελίδες του προγράμματος θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες και road book με τις προσβάσεις θεατών σε όλες τις ειδικές διαδρομές του αγώνα, αφιερώματα στους συμμετέχοντες, όπως και τα τελευταία νέα γύρω από το WRC και τη φετινή εξέλιξή του.
Το επίσημο πρόγραμμα του αγώνα θα διατίθεται δωρεάν μέσω των πρατηρίων υγρών καυσίμων της ΕΚΟ, Επίσημου Χορηγού του αγώνα (δείτε εδώ τα πρατήρια) από την Τρίτη 28 Μαΐου, ενώ ήδη βρίσκεται σε αθλητικά κέντρα, αίθουσες γυμναστικής και Πολιτιστικά Κέντρα του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (δείτε εδώ τα σημεία), σε επιλεγμένα ΚΕΠ του Δήμου Αθηναίων (δείτε εδώ) και σε τροχογραφεία της Αττικής, της Κορίνθου, της Τρίπολης και της Πάτρας της ΕΛΠΑ, όπως και στα δημαρχεία Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων και Κορινθίας. Κατά τη διάρκεια του αγώνα οι θεατές θα μπορούν επίσης να προμηθευτούν το επίσημο πρόγραμμα τόσο από τον προαύλειο χώρο του Ζαππείου (κατά τη διάρκεια της Τελετής Εκκίνησης), όσο και από το χώρο θεατών στο Service Park στο Λουτράκι.

Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες πληροφορίες για τον 59ο Ράλι Ακρόπολις που για τη φετινή χρονιά θα είναι ο 6ος γύρος του πρωταθλήματος. Ο εθνικός μας αγώνας θα διεξαχθεί τη φετινή χρονιά το διάστημα 31 Μαίου – 2 Ιουνίου και τα συνολικά χιλιόμετρα του αγώνα θα είναι πιο λίγα σε σχέση με την περσινή χρονιά, ενώ ο αγώνας θα είναι μικρότερος κατά μια ημέρα. Η πόλη του Λουτρακίου θα είναι αυτή που θα φιλοξενήσει και τη φετινή χρονιά τον αγώνα, οι αναγνωρίσεις των πληρωμάτων θα γίνουν την Τετάρτη 29 και Πέμπτη 30 Μαίου ενώ την Παρασκευή 31 Μαίου θα διεξαχθεί η κατατακτήρια ε.δ. αλλά και η εκκίνηση του αγώνα το απόγευμα της ίδιας ημέρας (17.00) στο Ζάππειο. Η πρώτη ημέρα του αγώνα θα κλείσει με την διεξαγωγή της πρώτης ε.δ. μήκους 47 χλμ. καθώς και μιας νυχτερινής ε.δ. μήκους 26 χλμ. Το Σάββατο οι ε.δ. παραμένουν ίδιες με εκείνες του 2012, ενώ την Κυριακή οι ε.δ. θα διεξαχθούν σε περιοχές που δεν θα απέχουν από το service park πιο μακριά από 40 χλμ. 

Δείτε τους χάρτες των διαδρομών ΕΔΩ

Δείτε τα Δελτία Τύπου στην επίσημη ιστοσελίδα του Rally Acropolis ΕΔΩ

(αποσπάσματα από σχετικά άρθρα της city press και της επίσημης ιστοσελίδας του Ράλλυ Ακρόπολις)