Σελίδες

27 Φεβρουαρίου 2010

Καμπουράκης: Πάμε διαφημίσεις........Τα κατάπτυστα ανθελληνικά ΜΜΕ συνεχίζουν το ανίερο έργο τους.

Στην εκπομπή του Καμπουράκη και του Οικονομέα ήταν καλεσμένος ο Κώστας Ζουράρις.
Είπε κάτι που δεν πολυάρεσε στον Καμπουράκη και προτίμησε να το σταματήσει για να πάει σε διαφημίσεις.
Κάποιοι όμως είμαι σίγουρος πως πήραν το μήνυμα.
Μέσα από μια πρόταση είπε αυτό που παιδεύονται πολλοί να το πουν με 800 άρθρα και δεκάδες μονολόγους σε τηλεοπτικές εκπομπές.Θεώρησε κατάπτυστο και προσβλητικό το άρθρο και την εικόνα του περιοδικού,αλλά βρήκε και κάτι που πρέπει να γίνει μάθημα σε πολλούς νεοέλληνες.

Ζουράρις... "Αυτά να τα δουν ορισμένοι,που τους καλείται να μιλήσουν από την εκπομπή σας.
Οι Γερμανοί και όλος ο υπόλοιπος πλανήτης θεωρούν ότι είμαστε η συνέχεια των αρχαίων Ελλήνων.
Για αυτό και στο Focus χρησιμοποίησαν την θεά Αφροδίτη σε άρθρο τους για την Ελλάδα.
Σε αντίθεση με την νέα ανθελληνική κουλτούρα,που έχει διεισδύσει στον πανεπιστημιακό χώρο και υποστηρίζει ότι είμαστε κάτι άλλο.Το κακό είναι ότι αυτοί επηρεάζουν και εσάς,τα ελληνικά ΜΜΕ.

Καμπουράκης.....Πάμε διαφημίσεις....κόψτε τον....

από το Εγκληματικότητα

Ανοιχτή επιστολή του γερμανικού περιοδικού STERN προς τους Ελληνες. Ακολουθεί μια πρώτη απάντηση.

Μας εστάλλει από το Φλόγα.

Ανοιχτή επιστολή προς τους Έλληνες πολίτες, με τίτλο «Αγαπητοί μας Έλληνες» δημοσιεύεται στο τελευταίο τεύχος του γερμανικού εβδομαδιαίου περιοδικού Stern. Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στον υπέρτιτλο: «Μετά τις τράπεζες θα πρέπει τώρα οι Γερμανοί να σώσουν και την Ελλάδα. Πρώτα έκαναν αλχημείες οι Έλληνες στο ευρώ και τώρα, αντί να κάνουν οικονομίες, απεργούν».

Σύμφωνα με τον συντάκτη της επιστολής, Walter Wüllenweber:

«Από το 1981 ανήκουμε στην ίδια οικογένεια. Μόνο που εμείς έχουμε συνεισφέρει όσο κανείς άλλος στο κοινό ταμείο, δηλαδή γύρω στα 200 δις €, ενώ εσείς έχετε, αντίθετα, εισπράξει κατά κεφαλήν όσα κανείς άλλος, δηλαδή σχεδόν 100 δις €. Ουδέποτε λαός βοήθησε μέχρι τώρα με τη θέλησή του σε τέτοιο βαθμό και για τόσο μακρύ διάστημα άλλον λαό. Είσαστε, κυριολεκτικά οι πιο ακριβοί μας φίλοι.

Το ζήτημα πάντως είναι ότι τελικά δεν εξαπατάτε μόνο τον εαυτό σας αλλά και εμάς. Στην ουσία ουδέποτε φανήκατε αντάξιοι του ευρώ μια και παρά την εισαγωγή του, δεν καταφέρατε μέχρι τώρα να εκπληρώσετε τα κριτήρια σταθερότητας. Στην ΕΕ είσαστε ο λαός που ξοδεύει τα μεγαλύτερα ποσά σε καταναλωτικά αγαθά. Θα θέλαμε ο πρωθυπουργός σας Γ. Παπανδρέου να προχωρήσει στο πρόγραμμά του, όμως προφανώς αυτό δεν το θέλετε εσείς αφού συνεχίζετε απτόητοι να απεργείτε. Μη μας λέτε, λοιπόν, ότι μόνο οι πολιτικοί ευθύνονται για την καταστροφή.

Εσείς έχετε εφεύρει τη Δημοκρατία κι ως εκ τούτου θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο λαός είναι αυτός που κυβερνά κι, επομένως, έχει και την ευθύνη. Κανείς δεν σας αναγκάζει να φοροδιαφεύγετε, να χρηματίζεστε, να αντιδράτε σε κάθε συνετή πολιτική και να εκλέγετε διεφθαρμένους πολιτικούς. Σε τελευταία ανάλυση, οι πολιτικοί είναι λαϊκιστές και κάνουν ότι τους πει ο λαός. Θα μας πείτε, βεβαίως, ότι και εμείς οι Γερμανοί δεν είμαστε πολύ καλύτεροι, όπως θέλουν κάποιοι να πιστεύουν. Κι έχετε δίκιο.

Οι Έλληνες είναι εκείνοι που μας είχαν δείξει τον δρόμο της Δημοκρατίας και της Φιλοσοφίας, καθώς και τις πρώτες γνώσεις Εθνικής Οικονομίας. Τώρα μας δείχνετε και πάλι τον δρόμο. Μόνο που αυτή τη φορά είναι λάθος δρόμος. Κι από το σημείο που εσείς έχετε τώρα φτάσει, δεν πάει παραπέρα».

ΣΧΟΛΙΟ

Αγαπητοί Γερμανοί η βοήθεια σας δεν είναι ανιδιοτελής και τα ανταλλάγματα που μας ζητάτε είναι υπέρογκα και ξανακαταστρέφουν την χώρα μας για δεύτερη φορά μετά την πολεμική επίσκεψή σας πριν από 70 χρόνια. Μας στερήσατε την βαριά βιομηχανία για να έχουμε εξάρτηση από την δική σας. Βάζετε τους Ελληνες αγρότες να καλλιεργούν μόνο ότι επιθυμείτε με επιλεκτικές επιχορηγήσεις καλλιεργιών (ως Ε.Ε.) με αποτέλεσμα να χάσει η πατρίδα μας την αυτάρκειά της σε αγροτικά προϊόντα. Μας δίνετε χρήματα για να βελτιώσουμε τους δρόμους μας ωστε να τους διασχίζετε με άνεση το καλοκαίρι που έρχεστε για τα μπάνια σας. Φτιάξατε αεροδρόμιο και είναι το ακριβότερο στην Ευρώπη και θα το διαχειρίζεστε για 50 χρόνια!!!!!! Μας πουλάτε όπλα, τάνκς, πλοία και υποβρύχια που είναι ελαττωματικά. Αγοράζετε την γή μας για τα εξοχικά σας. Κάνετε επενδύσεις μονοπωλιακού τύπου και χρηματοδοτήσατε ακόμα και τα μοναστήρια του Αγίου Ορους για να μπορείτε μετά να απαιτείται να αρθεί το Αβατο!!!!!! Φτιάξατε το ΕΥΡΩ σαν αντιγραφή του Μάρκου σας και μας βάλατε στην ΟΝΕ (σε συνεργασία με προδότες Ελληνες πολιτικούς) με την απαράδεκτη σχέση 1 ΕΥΡΩ=340,75 Δραχμες!!!!!Αυτά και πολλά άλλα που θέλουμε πολλές σελιδες να ανατπτύξουμε οδήγησαν και οδηγούν σε εξαθλίωση των λαό μας και τώρα βγαίνεται εσείς να μας πείτε να μην απεργούμε;

Μας μιλάτε εσείς για διεφθαρμένους πολιτικούς; ΕΣΕΙΣ;

Αφήστε λοιπόν τα μεγάλα λόγια. Οι τράπεζές σας μας δίνουν εδώ και χρόνια δάνεια και μας έχουν ρουφήξει το αίμα. Οι χρηματοπιστωτικοί σας οίκοι μας κατέστρεψαν και μετά μας έβαλαν να δανείστούμε πάλι από τους ίδιους με επαχθείς όρους και τρελλά επιτόκια!!!!!

Αφήστε λοιπόν τα μαθήματα και τις πολυλογίες και αφήστε μας να λύσουμε τα προβλήματα που εσείς μας δημιουργήσατε μόνοι μας. Εμείς θα την βρούμε την λύση. Εσείς όμως δεν θέλετε να την βρούμε....γιατί δεν σας συμφέρει......

Και οι πουλημένοι πολιτικοί μας θα σας ακούσουν για μια ακόμα φορά.....

Κι ο Ελληνας θα γίνει και πάλι φτωχότερος.

Για να δούμε όμως που θα οδηγήσει όλο αυτό. Γιατί κάπου θα οδηγήσει κι αυτό που θα συμβεί δεν θα είναι καθόλου καλό για σας......

Ευχαριστήρια επιστολή για τον μικρό Μαρσέλλο

Είναι καταπληκτικό να ανακαλύπτεις ότι σε μία εποχή που όλα φαίνονται να είναι απρόσωπα, γκρίζα, και αδιάφορα, η ανθρωπιά και το ενδιαφέρον για τον διπλανό μας, να έρχονται πάλι σε πρώτο πλάνο.

Πριν από τρείς ημέρες, βρεθήκαμε στη δυσάρεστη κατάσταση να αναζητούμε αίμα για το 5μηνο μωρό μας, που έπασχε από σπάνια καρδιοπάθεια και χρειαζόταν να χειρουργηθεί επειγόντως. Οι άνθρωποι που επικοινώνησαν μαζί μας ήταν, πραγματικά εκατοντάδες. Από όλοι την Ελλάδα, κάθε γωνιά. Με απίστευτο ενδιαφέρον και προθυμία να μας βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο.

Θέλουμε λοιπόν κατ' άρχήν, να ενημερώσουμε ότι όλα πήγαν πολύ καλά και ο μικρός μας είναι σε πολύ καλό δρόμο, για πλήρη ανάρρωση. Σας ευχαριστούμε θερμά όλους, για την αμέριστη συμπαράστασή σας!

Μαρία Ηλία (παιδο-γαστρεντερολόγος) και Γεωργία Γρηγοριάδη (παιδο-καρδιολόγος) και οι δύο στο 'Αγλαΐα Κυριακού, με το συμπαθέστατο, πρόθυμο και ακούραστο προσωπικό , σας χρωστάμε ! Από τη γνώση, την εμπειρία και το ενδιαφέρον σας διαγνώστηκε το πρόβλημα και σώθηκε το μωράκι μας!

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον παιδο-καρδιοχειρουργό Γεώργιο Σαρρή και την ομάδα του στο «Μητέρα» για την τέλεια (δύσκολη) επέμβαση.

Δεν ξεχνάμε όμως και όλους αυτούς που μας βοήθησαν ώστε να επικοινωνήσουμε την ανάγκη μας, όπως το Troktiko, τον Love Radio, το Flash FM, τον Antenna, τον Galaxy 92, τον SKAI, τον Εν Λευκώ, τον Red FM, όλους τους bloggers που ανάρτησαν το θέμα μας στις σελίδες τους και φυσικά όλους τους χρήστες του Facebook που αποδείχτηκε ότι τελικά έχει την ανθρώπινη πλευρά του.

Με τη σειρά μας θέλουμε να κάνουμε κάτι και εμείς ώστε να ανταποδώσουμε.

Ετοιμάζουμε μία βάση δεδομένων (λίστα με στοιχεία επαφής κλπ) από και για αυτούς που ανήκουν στη σπάνια ομάδα αίματος ( 0 - ), ώστε να υπάρχει άμεση κάλυψη όποιου από τα μέλη βρεθεί σε ανάγκη.

Αν κάποιος με αυτή την δύσκολη ομάδα αίματος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει και να συμπεριληφθεί σε αυτή την ομάδα, παρακαλείται να επικοινωνήσει μαζί μας στα email : l.marsellou@gmail.com (Λούσα Μαρσέλλου) και marsel@tee.gr (Κώστας Μαρσέλλος).

Και πάλι σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΔΑ: "ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΚΑΘ΄ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΟΥ..."

Παραμένω για 3η ημέρα κρατούμενος στη ΓΑΔΑ, συνέπεια της ομαδικής προσαγωγής Συναγωνιστών μου, που εκτελέστηκε με διαταγή πολιτικών προϊσταμένων της Κατεχάκη, όμηρος στα χέρια του νομικού συστήματος που αποφυλάκισε με Υπουργική εντολή -για να την κοπανίσει- τον Χιλιανό επίδοξο δολοφόνο, που προφυλάκισε τον Ειδικό Φρουρό που προσπάθησε να αποτρέψει την επίθεσή του. Του ίδιου νομικού συστήματος που αποφυλακίζει με ευκολία ή δεν προφυλακίζει εγκληματίες και σκληρούς κακοποιούς που συλλαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία.
....
Παραμένω για 3η ημέρα όμηρος του νομικού συστήματος, αρνούμενος την επί πληρωμή ατιμωτική αποφυλάκισή μου, για πρωτόδικες αποφάσεις που αφορούν δημοσιεύματα της εφημερίδας μας για ατιμωτικές πράξεις κρατικών υπαλλήλων και για δημοσιεύματα για τα οποία έχουμε ουσιαστικά δικαιωθεί στα αστικά δικαστήρια.
...
Παραμένω κρατούμενος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής σήμερα και ίσως αλλού αύριο, αρνούμενος καθ' οιονδήποτε τρόπο να συμβάλω στην πληρωμή των μισθών της Αφρά Αλ Σαλέχ και κάθε άλλου επίδοξου νεοδυνάστη σαν και αυτούς που αποφασίζουν να επιβάλλουν Διοικητικά πρόστιμα σε Αστυνομικούς που φέρουν την Ελληνική Σημαία στα υπηρεσιακά τους ενδύματα.
...
Απο αυτή τη θέση καλώ Συμμαχητές, Συνεργάτες και φίλους να εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους και να πλαισιώσουν κάθε δραστηριότητα του Κοινού Αγώνα, ξεκινώντας απο την εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας την Δευτέρα 1η Μαρτίου στο ξενοδοχείο Πρέζιντεντ στις 7 το απόγευμα.

Πάντα όρθιος και περήφανος Έλληνας
Σάββας Χατζηπαρασκευάς
Εκδότης εφημερίδας "Στόχος"

από το Greek Alert

Δελτίο Τύπου των Ανένταχτων Πατριωτών για τα γεγονότα στον Αγιο Παντελεήμονα.

Πριν αναφερθούμε στα γεγονότα της 24ης Φεβρουαρίου εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στο συναγωνιστή - εκδότη της εφημερίδας "Στόχος" -Σάββα Χατζηπαρασκευά που παραμένει ως πολιτικός κρατούμενος διωκόμενος για τις ιδέες του στη ΓΑΔΑ. Αυτή είναι η αλήθεια κι ας μην προσπαθούν κάποιοι να βρουν δικαιολογίες.
Ο Νόμος εφαρμόζεται επιλεκτικά και κατά περίπτωση όταν εκατοντάδες κακοποιοί και εγκληματίες οι οποίοι δεν χωρούν στις φυλακές αφήνονται ελεύθεροι, ενώ όταν πρόκειται για άτομα που οι Ιδέες του ενοχλούν το σύστημα πάντα υπάρχει χώρος.

Για να αποσαφηνιστεί λοιπόν η αλήθεια για το ποιοι ήταν οι παράνομα προσαχθέντες από τα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα, σας γνωρίζουμε ότι πλην των δημοσιοποιημένων ήδη ονομάτων: της κ. Χριστίνας Σιδέρη, Νομαρχιακής Συμβούλου Αθηνών, Τομεάρχη Β3 της Νομαρχιακής της ΝΔ , το κ. Ηλία Λέντζο, Μέλος του Πολιτικού Γραφείου της "Δημοκρατικής Αναγέννησης" και το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΚΙ και της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας, κ. Tάσσο Χατζηπαράσχου καθώς και 5 κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα οι υπόλοιποι ήταν ηγετικά στελέχη των ''Ανένταχτων Πατριωτών'', οι οποίοι στεκόμενοι στο πλευρό κάθε Έλληνα που βιώνει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας στη γειτονιά του, ήταν έτοιμοι να δώσουν, μαζί με πλήθος συναγωνιστών που κατέφθαναν στο σημείο, βροντερό παρών στη νόμιμη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της πλατείας Αμερικής.

Σε μια επιχείρηση βγαλμένη από ταινία τρείς διμοιρίες ΜΑΤ κατέφθασαν στο σημείο και παρανόμως προσήγαγαν τους ανωτέρω, ενώ όλοι είχαν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα.
Οι προσαγωγές αυτές παραβίασαν κατάφορα τα Συνταγματικά και Ανθρώπινα δικαιώματά μας και θύμισαν άλλες εποχές που απαγορευόταν το δικαίωμα του Συναθροίζεσθε..
Κατόπιν όλων αυτών οι πολιτικά διωκόμενοι θα χρησιμοποιήσουν κάθε νόμιμο μέσο που έχουν στη διάθεσή τους απαιτώντας τη παραίτηση των εντολέων που δεν είναι άλλοι από τον Υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Λευτέρη Οικονόμου.

Οι ''Ανένταχτοι Πατριώτες'' δηλώνουν πως δεν τους κάμπτουν και δεν τους φοβίζουν οι σταλινικές μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι δυνάστες της κυβέρνησης και συνεργάτες της Νέας Κατοχής και θα συνεχίσουν τον Αγώνα ενάντια σε όλους όσους επιχειρούν την εξαφάνιση του Ελληνικού Έθνους μέσω του λαθρονομοσχεδίου και ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του έγκλειστου στη ΓΑΔΑ Συναγωνιστή Σάββα Χατζηπαρασκευά θα δώσουμε το παρών στην εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας την Δευτέρα 1η Μαρτίου στο ξενοδοχείο Πρέζιντεντ στις 7 το απόγευμα και καλούμε με τη σειρά μας τους Έλληνες πατριώτες να πράξουν το ίδιο.

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!

"ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΓΑΔΑ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ"

Έχουν πέσει πλέον οι μάσκες της... δημοκρατίας του ΠΑΣΟΚ και του Χρυσοχοϊδη. Το χθεσινό περιστατικό με τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ... προληπτικές προσαγωγές Ελλήνων πολιτών που το μόνο τους παράπτωμα είναι ότι αντιδρούν στα σχέδια της πράσινης παρεούλας που παριστάνει τον υπέρμαχο της δημοκρατίας (κατά τα άλλα η επταετία ήταν χούντα για τους "δημοκράτες") είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Οι Έλληνες που χθες ΠΑΡΑΝΟΜΑ προσήχθησαν (είχαν όλοι μαζί τους ταυτότητες) προκειμένου να τρομοκρατηθούν και να ασκηθεί πίεση σέ κατοίκους της Πλατείας Αμερικής που κατέβηκαν στην προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ότι στην Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΕΣΘΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Οι "δημοκράτες" προσήγαγαν ακόμη και γυναίκα με κατάκοιτη μάνα που δεν έχει άλλον στον κόσμο! Παρά τη γνωστοποίηση του θέματός της στην Αστυνομία που τον ανθρωπισμό της ξέρει μόνο να τον επιδεικνύει και να τον διαφημίζει στον... "Μήτσο την φωνή" και στον.... Χιλιανό λαθρομετανάστη! Μόνο ποδήλατα δεν έφεραν για να προσάγουν τους Έλληνες στη ΓΑΔΑ για... εξακρίβωση στοιχείων! Των στοιχείων που ανέγραφαν οι ταυτότητές τους και με ένα μόνο σήμα απο τον ασύρματο του περιπολικού μπορούν να διασταυρώσουν! Το γελοίο της υπόθεσης είναι πως με αυτά που κάνουν ΠΕΙΣΜΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που δεν πρόκειται να κάνουν πίσω. Φανταστείτε ότι χθες την ώρα που έφτασαν οι προσαχθέντες στη ΓΑΔΑ τραγούδαγαν εμβατήρια και έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο, αναγκάζοντας τους αστυνομικούς να καθίσουν προσοχή μέχρι να τελειώσει ο Ύμνος!

ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΔΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ

Αμέσως μόλις έγιναν γνωστές οι προσαγωγές (εκτός απο τον εκδότη του "Στόχου" Σάββα Χατζηπαρασκευά προσήχθησαν Νομαρχιακή Σύμβουλος Αθηνών, Τομεάρχης Β3 της Νομαρχιακής της ΝΔ η Χριστίνα Σιδέρη, το Μέλος του Πολιτικού Γραφείου της "Δημοκρατικής Αναγέννησης" Ηλίας Λέντζος και το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΚΙ και της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας,Τάσσο Χατζηπαράσχου) κινητοποιήθηκαν πολιτικοί αρχηγοί. Τηλεφωνήματα έγιναν απο τον Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αναγέννησης Στέλιο Παπαθεμελή, τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο, τον Μάκη Βορίδη, τον Μπάμπη Καραθάνο και δεκάδες άλλους που ήθελαν να ενημερωθούν για το λόγο προσαγωγής. Μήπως θέλετε να μάθετε τι πληροφορίες έδωσε ακόμη και ο ίδιος ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ; Ότι πρόκειται για... χρυσαυγίτες! Δεν θα αναφερθούμε στο γεγονός ότι προφανώς οι χρυσαυγίτες για το καθεστώς ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερης κατηγορίας πολίτες οι οποίοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα. Θα αναφερθούμε όμως στην εσκεμμένη παραπληροφόρηση απο την ίδια την Αστυνομία ακόμη και σε πολιτικούς Αρχηγούς. Που σημαίνει πως είτε πρόκειται για απόφαση του ίδιου του Αρχηγού, είτε οι υπηρεσίες που τον ενημερώνουν είναι τουλάχιστον για κλάματα! Να σας θυμίσουμε ότι στην πρόσφατη προσαγωγή του Δημήτρη Παπαγεωργίου οι ίδιοι άνθρωπο της ΓΑΔΑ καθησύχαζαν όσους ζητούσαν πληροφορίες λέγοντας πως είναι μια χαρά στην υγεία του, ενώ είχε 8 ράμματα στο κεφάλι!
Η απαράδεκτη στάση της ΕΛΑΣ έκανε έξω φρενών τον Σαμαρά ο οποίος -έχοντας καλύτερες πληροφορίες απο τους "κλαρούχους" που περιμένουν προαγωγές υπακούοντας με κάθε προθυμία στους πολιτικούς προϊσταμένους τους- αναρωτήθηκε εάν στην Ελλάδα απαγορεύεται το συναθροίζεσθαι και απο πότε! Μετά απο ώρες ταλαιπωρίας άρχισαν σιγά- σιγά να αφήνουν ελεύθερους τους Έλληνες, κρατώντας τελικά μόνο τον εκδότη του "Στόχου" επικαλούμενοι ότι έχει αποφάσεις για τις οποίες μέχρι αργά το βράδυ δεν ενημέρωναν ποιες είναι!
Σε λίγη ώρα θα έχουμε νεότερα μιας και θα μας... επιτρέψουν να δούμε τον ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ εκδότη του "Στόχου". Μέχρι τότε ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!

25 Φεβρουαρίου 2010

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ.

Σε μια δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός με 2 νίκες απέκλεισε την πιό φορμαρισμένη ιταλική ομάδα Ρόμα. Μεγάλη νίκη για το ελληνικό ποδόσφαιρο και θρίαμβος για τον Παναθηναϊκό που απέδειξε ότι έχει ευρωπαϊκό προφίλ και βαριά φανέλα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Γιγάντια και η συνεισφορά των 7000 οπαδών του τριφιλιού οι οποίοι δεν έπαψαν να τραγουδούν σε όλη την διάρκεια του αγώνα και αποτέλεσαν τον 12ο παίκτη του ΠΑΟ.

Ας δούμε λίγα λόγια για το παιχνίδι από το contra.gr αλλά και λίγα λίγια για το 1ο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Ρωμαϊκό θρίαμβο έστησε ο Παναθηναϊκός στο Ολίμπικο (3-2 τη Ρόμα). Οι "πράσινοι" επιστρέφουν από την «αιώνια πόλη» με μια από τις θεαματικότερες προκρίσεις της ευρωπαϊκής ιστορίας τους και πλέον βάζουν πλώρη για τα προημιτελικά του Europa League περιμένοντας τον νικητή του ζευγαριού Σάλτσμπουργκ – Σταντάρ.

Όταν ένα παιχνίδι ξεκινά με τον χειρότερο τρόπο -1-0 μόλις στο 11ο λεπτό με γκολ-μπιλιάρδο του Ρίισε- και καταλήγει σε 1-3 με τη λήξη του πρώτου μέρους τότε κάτι έχει συμβεί. Ψάχνεις να βρεις διάφορες θεωρίες, να αναλύσεις το ματς, να βρεις το κλειδί της μεγάλης ανατροπής. Δεν χρειάζεται, όμως, να προσπαθήσεις πολύ. Τα πράγματα είναι απλά. Στο 40’ οι πράσινοι βρίσκονται μπροστά στη μεγάλη ευκαιρία της ισοφάρισης όταν ο Νίνης ανατρέπεται από τον Ντε Ρόσι και ο διαιτητής της γραμμής (ας είναι καλά ο Πλατινί με τις εμπνεύσεις του) δείχνει το σημείο του πέναλτι.

Την παράβαση αναλαμβάνει ο Σισέ, ο οποίος σαν να ήθελε να δείξει στον Ντομενέκ ότι κακώς δεν τον κάλεσε στην Εθνική Γαλλίας, εκτέλεσε ίσως το καλύτερο πέναλτι της καριέρας του και το χειρότερο για έναν τερματοφύλακα. Εστειλε την μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ και πάγωσε το Ολίμπικο και τους φιλάθλους της Ρόμα που πίστευαν ότι το 1-0 ήταν η απαρχή για μία άνετη πρόκριση.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Σωτήρης Νίνης σαν άλλος Δημήτρης Σαραβάκος κάλυψε πανέξυπνα την μπάλα, την έστρωσε στο πόδι του και με πανέμορφο σουτ έκανε τον Βαζέχα να πεταχτεί από τον πάγκο και να φωνάξει: «Τέτοια έβαζα κι εγώ!» Το 1-2 θαρρείς πως ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας σε σκηνοθεσία Τζέιμς Κάμερον. Όχι γιατί δεν το άξιζε ο Παναθηναϊκός, αλλά για το σύντομο χρονικό διάστημα που το κατάφερε.

Μέχρι το 40’ και το εύστοχο πέναλτι του Σισέ όλα έδειχναν πως θα οδηγηθούμε σε ένα χιτσκοκικό δεύτερο ημίχρονο. Όλα έδειχναν ότι οι τζιαλορόσι είχαν το πάνω χέρι. Εξάλλου, αν εξαιρέσουμε τη φάση του Σισέ στην αρχή της αναμέτρησης και την κεφαλιά του Σιμάο στο 24’, ο Παναθηναϊκός δεν έδειξε κάτι σημαντικό. Είχε τη διάθεση να ισοφαρίσει και να διεκδικήσει τις πιθανότητές του, αλλά δεν σου έδειχνε τη λύση για το πώς μπορεί να το κάνει.

Χώρος για πανηγύρια υπήρχε κι άλλος, αφού στο 45ο λεπτό ο Σισέ βρήκε για δεύτερη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα μετά από μπαλιά του Νίνη στον κενό χώρο. Σε αντίδραση προς αυτούς που αναφέρονται με μειονεκτικά λόγια για τις ποδοσφαιρικές -εκτός σκοραρίσματος- ικανότητές του, πέρασε θαυμάσια τον Ντόνι και με σαδιστικό τρόπο -γλείφοντας το αριστερό δοκάρι της εστίας της Ρόμα- έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στο βάθος της εστίας των γηπεδούχων για το εκπληκτικό, σε όρια ονείρωξης, 1-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο η αποστολή του Παναθηναϊκού ήταν απλή. Να διαχειριστεί σωστά το υπέρ του 1-3 και να ολοκληρώσει χωρίς απώλειες έναν μεγάλο, έναν κολοσσιαίο θρίαμβο. Με τη Ρόμα να θέλει τέσσερα γκολ για να προκριθεί και τον χρόνο να μην φτάνει –ακόμα κι αν οι τζιαλορόσι έπαιζαν μόνοι τους!- η πλάστιγγα όχι μόνο έγερνε, αλλά είχε… πέσει στην πλευρά του τριφυλλιού.

Κάτι «αχ» και κάτι σφιξίματα στην καρδιά στις απανωτές ευκαιρίες της Ρόμα στο πρώτο μέρος δεν είχαν δυσάρεστα αποτελέσματα. Το πρώτο επικίνδυνο δεκάλεπτο της επανάληψης πέρασε αναίμακτα για τον Παναθηναϊκό, το 1-3 παρέμενε και όσο περνούσε ο χρόνος όλα φαίνονταν πράσινα. Πόσο μάλλον όταν περάσαμε το ψυχολογικό φράγμα των 60 λεπτών και οι της Ρόμα δεν μπορούσαν να αλλάξουν την κατάσταση. Ο Τότι από τα επίσημα έτρωγε τα νύχια του από αγωνία, ο Ρανιέρι σκεφτόταν πως θα ήταν τα πράγματα αν έμενε στη Γιουβέντους και η Ροζέλα Σένσι άνοιγε το εγχειρίδιο «Πως ξεπερνάτε μια κρίση. Δέκα απλά βήματα».

Στο 67’ η Ρόμα με τον Ντε Ρόσι έδωσε έναν λόγο στους φιλάθλους της για να μην φύγουν από το γήπεδο. Το 2-3 θα μπορούσε να ήταν ανησυχητικό αν δεν βλέπαμε λίγο μετά τη μεγάλη ευκαιρία της ελληνικής ομάδας με τον Σαλπιγγίδη. Βλέποντας, όμως, πως οι πράσινοι μπορούν να σκοράρουν και τέταρτο γκολ, τότε ουδείς πίστευε πως η πρόκριση θα χαθεί. Ακόμα και η αποβολή, με δεύτερη κίτρινη, του Κατσουράνη ήρθε στις καθυστερήσεις, σε τέτοιο χρονικό σημείο δηλαδή που δεν έδινε κανένα δικαίωμα στη Ρόμα να πιστέψει σε κάτι.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή ακούστηκε σαν το καλωσόρισμα του καλλιτέχνη στα μπουζούκια: «Καλησπέρα! Καλή διασκέδαση!» Ρόμα-Παναθηναϊκός 2-3 και το γλέντι συνεχίζεται.


Ας δούμε και λίγα λόγια για τον πρώτο αγώνα.....

Η διαφαινόμενη ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ρόμα μετατράπηκε σε θρίαμβο (3-2) χάρη στα γκολ της ανατροπής από Χριστοδουλόπουλο (84') και Σισέ (89'). Ο Σαλπιγγίδης έδωσε πρώτος το σύνθημα. Συσπείρωση ζήτησε ο Βγενόπουλος. Νιόπλιας: "Είμαι νέος προπονητής, μαθαίνω μετά την καρπαζιά". Σαλπιγγίδης: "Είμαστε η χώρα της κωλοτούμπας".

Αφού το κέφι του εξαιρετικού Λέτο και το σουτ-φαρμάκι του Νίνη στο 27' δεν μετατράπηκαν σε γκολ, οι Ρωμαίοι χτύπησαν.

Είχαν βέβαια προειδοποιήσει με το σουτ στο δοκάρι του Ρίισε στο 14', ωστόσο ο Βούτσινιτς δεν αρκέστηκε σε μία απλή προειδοποίηση. Εκτέλεσε τον Τζόρβα με ένα έξοχο σουτ στο 29' και έβαλε μπροστά στο σκορ τη Ρόμα.

Με το 0-1 στο φωτεινό πίνακα, ο Παναθηναϊκός έπρεπε να πιέσει. Και αυτό έκανε. Περιόρισε τη Ρόμα στο μισό γήπεδο παίρνοντας βέβαια το ρίσκο να βρεθεί εκτεθειμένος στις αντεπιθέσεις των Ιταλών. Ο Νίκος Νιόπλιας φρέσκαρε την ομάδα του στο 63' ρίχνοντας στη μάχη τον Σαλπιγγίδη στη θέση του κουρασμένου Κατσουράνη φέρνοντας παράλληλα τον Νίνη στον άξονα, κίνηση που δικαιώθηκε στο 67' με το γκολ της ισοφάρισης του “Σάλπι”.

Mε 23 λεπτά να απομένουν ακόμα ο Παναθηναϊκός μπορούσε κάλλιστα να ελπίζει και σε ολοκληρωτική ανατροπή αλλά η μοναδική αξιόλογη επίθεση της Ρόμα στην επανάληψη έκανε τη ζημιά. Ο Τσέρτσι κέρδισε πέναλτι και ο Πιζάρο μετέτρεψε σε γκολ την εσχάτη των ποινών στο 81'. Και αυτή τη φορά όμως υπήρξε αντίδραση. Ο Νιόπλιας, που είχε έτοιμη την αλλαγή του Μαρίνου πριν από τη φάση του πέναλτι, προτίμησε να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον Χριστοδουλόπουλο ο οποίος δικαίωσε τον προπονητή του σκοράροντας για το 2-2 στο 84'!

Ξέροντας ότι το 2-2 δίνει προβάδισμα στη Ρόμα, ο Παναθηναϊκός τα έπαιξε όλα για όλα για να πάρει εκείνος τη νίκη. Η μπάλα πήγε πολλές φορές στον Σαλπιγγίδη για να γεμίσει στην αντίπαλη περιοχή. Στη σέντρα του 89' ο Σισέ βρέθηκε, επιτέλους, σε πλεονεκτική θέση και έγραψε με άπιαστη κεφαλιά το 3-2! Παίζοντας αποτελεσματικά στην άμυνα στα λεπτά που απέμειναν οι πράσινοι πανηγύρισαν μία μεγάλη νίκη και υποχρέωσαν τη Ρόμα στην πρώτη ήττα της μετά την 28η Οκτωβρίου!

πηγή contra.gr