Σελίδες

31 Δεκεμβρίου 2009

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2010.

Ας είναι το 2010 έτος προσωπικής και οικογενειακής ευτυχίας για όλους μας. Με υγεία και ευημερία. Κι ας αποτελέσει το έτος κατά το οποίο θα ξεκινήσει η εθνική ελληνική ανάταση.
 
Σας ευχόμαστε να εορτάσετε τον ερχομό του νέου έτους με χαρά ανάμεσα στα αγαπημένα σας πρόσωπα μακρυά από χαρτοπαιξίες και κραιπάλη......
 
Χρόνια Πολλά και ο γεννηθέντας Κύριος ας μας χαρίσει ότι είναι ωφέλιμο.

Εμβλημα από το μπράτσο Τούρκου πιλότου αφιερωμένο στον κ. Βενιζέλο που επιδιώκει την μείωση των αμυντικών δαπανών!!

Η παραπάνω φωτογραφία είναι εξαιρετικά αφιερωμένη στην στρατηγική ψυχραιμία του κ. Βενιζέλου και στο πλεόνασμα ειρήνης του "dongfire" κ. Μπεγλίτη...

Το εικονιζόμενο patch "κοσμεί" το μπράτσο ενός ιπταμένου της 162 Filo της συμμαχικής -κατά τα άλλα- ΤΗΚ η οποία εδρεύει στην αεροπορική βάση Πανόρμου (Βandirma) . Η συγκεκριμένη μοίρα πετάει με F-16 Block 40 και το κωδικό της όνομα είναι Ζipkin δηλαδή "καμάκι"...
Στο συγκεκριμένο σήμα διακρίνουμε ένα τουρκικό μαχητικό να καμακώνει ένα μπλέ Μιράζ με κατακόκκινο καμάκι επάνω απο το νοτιοανατολικό Αιγαίο. Η επιγραφή "Malkoçoğlu Zipkinlar" (καμάκια των Μαλκότσογλου) συμπληρώνει τον συμβολισμό έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένα περιθώριο παρερμηνείας. Η οικογένεια Malkoçoğlu είναι μέρος της Οθωμανικής κληρονομιάς των γειτόνων και ηγήθηκε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα (15ο-16ο αιώνα) το σώμα των Αkinci (μτφ επιδρομείς), ατάκτων ιππέων οι οποίοι επέδραμαν σε γειτονικούς λαούς της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, με συστηματικό πλιάτσικο και σφαγές ...Πέρα απο την ξεκάθαρη εκδήλωση προθέσεων που αντιπροσωπεύουν, τα συγκεκριμένα προκλητικά patch των Τούρκων στοχεύουν και στην τόνωση του ηθικού των ιπταμένων τους, καθώς συνήθως στο Αιγαίο το "καμάκωμα" το κάνουν άλλοι...

εν κρυπτώ
από το ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΛΛΑΔΑ

Το Ισλάμ και οι νέοι "Ελληνες" ιθαγενείς έδειξαν τον σωστό τρόπο εορτασμού των Χριστουγέννων στο κέντρο του Πειραιά!!!!!


Τα παιδιά μας κατεβηκαν να χαρούν στον Πειραιά και έπεσαν πάνω στους αυριανούς "Ελληνες" ιθαγενείς μουσουλμάνους που αυτομαστιγώνονταν!!!! Αίματα και αηδία χάλασαν την διαθεση κάθε περαστικού και τρόμαξαν τα παιδιά μας.
Μπράβο κ. Παπανδρέου. Οι αυριανοί ψηφοφόροι σας δείχνουν την κουλτούρα τους.

Αντιγράφω από το Ελλήνων Αφύπνιση το μήνυμα μιας απλής ελληνίδας αναγνώστριας:

Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τον τρόπο επίδειξης της πίστης αυτών των ανθρώπων. Σεβαστή η πίστη τους, σεβαστή και η θρησκεία τους.
Η δική μου η θρησκεία όμως δεν είναι αυτή. Η δική μου η αισθητική δεν είναι αυτή. Η δική μου η ηθική δεν είναι αυτή.
Η δική μου πίστη επιβάλει αυτές τις ημέρες να βλέπω παντού ευτυχία και χαρά. Η δικές μου παραδόσεις θέλουν αυτές τις ημέρες να ακούω παντού χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Η δική μου πίστη θέλει στις πλατείες κάτω από τα στολισμένα χριστουγεννιάτικα δένδρα να υπάρχει η φάτνη (παρατηρήσατε ότι έχει εξαφανιστεί η φάτνη από τις πλατείες;).
Η δική μου παράδοση θέλει, αυτές τις ημέρες να κάνουμε ότι μπορεί ο καθένας μας προκειμένου να μην υπάρχει πόνος, να μην υπάρχει δυστυχία, να προστατέψουμε και να βοηθήσουμε όποιον μπορούμε, ιδίως τα μικρά παιδιά. Και όταν λέω «δική μου» αναφέρομαι στην πλειοψηφία των Ελλήνων.
Το θέαμα των αυτομαστιγωμένων ανθρώπων δεν είναι σε καμία περίπτωση μέσα στις προδιαγραφές των ημερών. Δεν είναι μέσα στις προδιαγραφές των ελληνικών παραδόσεων. Δεν είναι μέσα στις προδιαγραφές της ελληνικής ψυχοσύνθεσης.
Σοκαρίστηκα. Και είμαι 50 χρονών. Στην ψυχή των παιδιών που παρακολούθησαν το θέμα, τι γράφτηκε;
Και σαν να μην έφτανε αυτό, στις ειδήσεις αφιέρωσαν αρκετή ώρα στο θέαμα. Πιθανόν ήθελαν να δείξουν ότι οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές και αποδέχονται και αυτή την ακραία εκδήλωση πίστης από αλλόθρησκους.
Ποιός επέτρεψε να γίνει αυτό; Αν οι κύριοι αυτοί ήθελαν να γιορτάσουν με αυτόν τον τρόπο ας κλεινόντουσαν μέσα σέ ένα ναό τους και αν δεν έχουν ας ζητούσαν ένα κλειστό στάδιο (η πολιτική της υποτέλειας δεν θα επέτρεπε σε κανένα να αρνηθεί), ας πήγαιναν σε έναν ερημικό τόπο... Γιατί έπρεπε να υποβληθούμε σε αυτό το θέαμα;
Βομβαρδιζόμαστε κάθε μέρα από παντού για την ανάγκη να αλλάξουν οι Έλληνες τις «ρατσιστικές τους» πεποιθήσεις και να αποδέχονται τα δικαιώματα των παντός είδους ξένων που έχουν κατακλύσει την Πατρίδα μας και να σεβόμαστε την θρησκεία τους και τις παραδόσεις τους.
Το δικό μου δικαίωμα στην θρησκεία μου, στα πιστεύω μου, στην παράδοσή μου, ποιός θα το σεβαστεί; Προσβάλει η φάτνη στις πλατείες τις ημέρες των Χριστουγέννων, ο σταυρός, ή η εικόνα του Χριστού στα σχολεία, στα δικαστήρια και αλλού, τους αλλόθρησκους (που στο κάτω-κάτω ήρθαν απρόσκλητοι στην Πατρίδα μου που σύμφωνα με το Σύνταγμα η επίσημη θρησκεία της είναι η Χριστιανική) και δεν προσβάλει κανέναν το αποτρόπαιο θέαμα του αυτομαστιγώματος;
Ήθελα να μιλήσω, να φωνάξω, να ουρλιάξω, αλλά φοβήθηκα, δείλιασα και θύμωσα με το εαυτό μου. Στο λεωφορείο για το σπίτι μου έκλαψα από ντροπή για την κατάντια μου. Ασφαλώς και άλλοι θεατές το ίδιο αισθάνθηκαν. Και έγινε ακόμα πικρότερη η ήττα μου γιατί αισθάνθηκα για άλλη μια φορά υπόδουλη στην ίδια μου την Πατρίδα, όπου το αναφαίρετο δικαίωμα στην ελευθερία (του λόγου, της πίστης, της ιδιαιτερότητος, της εργασίας, της υγείας κ.λπ.) είναι για όλους τους άλλους εκτός των Ελλήνων.
Ορμώμενη από ένα γεγονός που με σοκάρισε σας στέλνω τις σκέψεις μου, τα παράπονά μου, τήν διαμαρτυρία μου με την ελπίδα ότι θα βρεθεί χώρος στην εφημερίδα σας ώστε να δημοσιευθεί.

Δήμητρα


Υ.Γ.
Πριν μερικές ημέρες κάτι κυρίες από την Ανατολική Ευρώπη με ανάγκασαν να κατέβω από το τραμ για το Σύνταγμα, επειδή έβηχα. Όταν κάποιος κύριος επιχείρησε να με υποστηρίξει χαρακτηρίστηκε «ρατσιστής», «βρωμοέλληνας». Και πάλι δεν αντέδρασα, ούτε και οι άλλοι Έλληνες επιβάτες.

Υπέγραψε κι εσύ για μια Ελλάδα των Ελλήνων. Οχι στην παραχώρηση κληρονομικών και ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων στους φιλοξενούμενους.....

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ...

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ,

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΠΡΟΣ:
- Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
- Τον Πρόεδρο της Κυβερνήσεως
- Τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
- Την Εθνική Αντιπροσωπεία.
- Τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα.
- Κάθε αρμόδια δικαστική αρχή.

ΚΟΙΝ:
- Την Ιεραρχία της Ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας.
- Τις Νομαρχίες και Δήμους
- Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τις Εθνικές Αντιπροσωπείες των χωρών
μελών της Ε.Ε

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΒΑΘΥΤΑΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ:

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ.

1.1 Η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, για την παραχώρηση μαζικά, της Ελληνικής Ιθαγένειας και του δικαιώματος Εκλέγειν και Εκλέγεσθαι ,σε εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς, που βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας, δεν αποτελεί προϊόν της θέλησης, του ελληνικού Λαού.

1.2 . Η πολιτική αυτή δεν παρουσιάστηκε στους Έλληνες πολίτες, προεκλογικά, ούτε στις τηλεοπτικές συζητήσεις των πολιτικών αρχηγών, ούτε στις δημόσιες συγκεντρώσεις του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ. Βρισκόταν «κρυμμένη», με ασαφή διατύπωση , στα «ψιλά γράμματα», του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ.

1.3. Μας ανησυχεί και μας προβληματίζει η σπουδή, με την οποία η κυβέρνηση, σπεύδει να υλοποιήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, προς τις οργανώσεις των αλλοδαπών και τις διεθνείς ΜΚΟ, δεσμεύεις τις οποίες απέκρυψε προεκλογικά από τον Ελληνικό Λαό, υιοθετώντας ένα εμφανέστατα αντισυνταγματικό νομοσχέδιο, το οποίο καταστρατηγεί και την ευρωπαϊκή συνθήκη για το Μεταναστευτικό, του Οκτώβριου του 2008, που αντιτίθεται στις μαζικές νομιμοποιήσεις μεταναστών.

1.4. Μας ανησυχεί και μας προβληματίζει η «άνεση»,με την οποία η κυβέρνηση εισάγει διατάξεις που παραβιάζουν το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της χώρας. «Το άρθρο 5 §2 του Συντάγματος, λέει ότι: «Όλοι όσοι βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους , χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων ». Δεν λέει πουθενά , ότι αποκτούν πολιτικά δικαιώματα και ελληνική ιθαγένεια, όλοι όσοι βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια. Όλες οι εξουσίες υπάρχουν υπέρ του ελληνικού λαού και του ελληνικού Έθνους. Δεν υπάρχουν υπέρ των λαθρομεταναστών και των παιδιών τους.

1.5. Πιστεύουμε ότι ,το νομοσχέδιο της κυβέρνησης, θα αυξήσει και θα πολλαπλασιάσει, την άφιξη των λαθρομεταναστών στη χώρα μας, διογκώνοντας, τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, που ήδη έχει προκαλέσει, η μαζική άφιξη εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών τα τελευταία χρόνια. Οι λαθρομετανάστες είναι ήδη πάρα πολλοί , και κάθε μέρα έρχονται περισσότεροι, συμπιέζοντας τους μισθούς, αυξάνοντας την ανεργία, και τα ελλείμματα του Ασφαλιστικού Συστήματος. Η ανεξέλεγκτη εισβολή συνιστά απειλή για τη ζωή ημών και των παιδιών μας, καθώς εμφανίζονται νέα ή άγνωστα μέχρι τούδε νοσήματα ή ιοί, και επανεμφανίζονται ασθένειες που εθεωρούντο ως εκλιπούσες.(Όπως η φυματίωση).

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ

2.1. Είμαστε απολύτως αντίθετοι με την εξίσωση και εξομοίωση των Ποντίων με τους λαθρομετανάστες και των Βορειοηπειρωτών με τους Αλβανούς, την οποία εισάγει η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο της . Το θεωρούμε πλήρη εξευτελισμό, του ελληνικού Έθνους. Δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιούνται οι Έλληνες παλιννοστούντες στην Πατρίδα, ως προκάλυμμα , για να παραχωρηθεί το δικαίωμα του Εκλέγειν και Εκλέγεσθαι στους λαθρομετανάστες.

2.2. Θεωρούμε ότι είναι απολύτως απαράδεκτο, να παραχωρείται η ελληνική ιθαγένεια, σε παιδιά αλλοδαπών, και να μετατρέπονται οι Έλληνες Ομογενείς ,σε μετανάστες. Ζητούμε την άμεση παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας, με πλήρη πολιτικά δικαιώματα, στους Ποντίους και τους Βορειοηπειρώτες , οι οποίοι είναι Έλληνες . Απαιτούμε την παροχή του δικαιώματος ψήφου στους Έλληνες Ομογενείς της Διασποράς.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ

3.1.Είμαστε απολύτως αντίθετοι με την παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά των λαθρομεταναστών, και στα παιδιά απροσδιορίστου εθνικότητας .Τα παιδιά αυτά δεν είναι Έλληνες και δεν μπορούν να αποκτήσουν την Ελληνική Ιθαγένεια.

3.2.Τα παιδιά αυτά μπορούν ,εάν έχουν, τις απαραίτητες προϋποθέσεις που προβλέπει ο νόμος, ( δεκαετή μόνιμη και νόμιμη παραμονή στην Ελλάδα), να ζητήσουν την ελληνική υπηκοότητα. Μέχρι τότε, όπως προβλέπει ο νόμος, μπορούν να έχουν το καθεστώς, του «επί μακρόν διαμένοντος».

3.3. Είμαστε αντίθετοι στην καταχρηστική και ανεξέλεγκτη παραχώρηση του καθεστώτος του «επί μακρόν διαμένοντος», προκειμένου να μη χρησιμοποιηθεί ως όχημα για τη μεταχρονολόγηση του προβλήματος, με στόχο την προσωρινή μόνο αναβολή των μαζικών και ανεξέλεγκτων ελληνοποιήσεων. Για την παραχώρηση της ιδιότητας του "επί μακρόν διαμένοντος", θα πρέπει η κάθε μια περίπτωση να κρίνεται προσωπικά και να συνεκτιμώνται κριτήρια.(επαγγελματική δραστηριότητα, παραβατικό παρελθόν κλπ,). Και φυσικά να παραχωρείται σε ποσοστό που δεν θα αλλοιώνει δραστικά την κοινωνική σύνθεση του τόπου διαμονής τους. Σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να ξεπερνά σε ποσοστό, τον μέσο όρο των 23 χωρών μελών της Ε.Ε. που δεν ήταν αποικιοκρατικές δυνάμεις. (Με εξαίρεση δηλαδή, της Γαλλίας , της Μεγάλης Βρετανίας, της Πορτογαλίας, και της Ισπανίας).

3.4. Είμαστε απολύτως αντίθετοι στην παραχώρηση της Ελληνικής Ιθαγένειας, στα παιδιά των λαθρομεταναστών και στα παιδιά απροσδιορίστου εθνικότητας, διότι ανοίγει το δρόμο σε δεύτερο χρόνο, για την παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας στους αγνώστου ταυτότητας, προέλευσης και ποινικού παρελθόντος γονείς τους. Διότι οι γονείς του «Ελληνος», θα έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν την ιθαγένεια του παιδιού τους.

3.5. Μας ανησυχεί και μας προβληματίζει η αοριστία των διατάξεων το νομοσχέδιο που ενέκρινε η κυβέρνηση. Το κριτήριο της φοίτησης σε ελληνικό σχολείο είναι απολύτως απαράδεκτο. Η ελληνική ιθαγένεια δεν συνδέεται με το σχολείο. Στο μέλλον εκατοντάδες χιλιάδες νέοι θα εισέρχονται στη χώρα μας, ως απροσδιορίστου εθνικότητας, θα φοιτούν τρία χρόνια σε ελληνικό σχολείο, και θα αποκτούν αυτομάτως την «ελληνική ιθαγένεια».

3.6. Μας ανησυχεί και μας προβληματίζει το ότι δεν προβλέπονται λόγοι εξαιρέσεων από τις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου . Με τον τρόπο αυτό, τα «αλβανόπουλα», που συνελήφθησαν στα επεισόδια του Δεκεμβρίου, τα «αλβανόπουλα» που έκαιγαν την ελληνική σημαία , θα αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια. Τα «αλβανόπουλα», στα Καλύβια, που πηγαίνουν σε ελληνικό σχολείο, και μαχαίρωναν και απειλούσαν τους Έλληνες συμμαθητές τους, θα αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

4.1.Είμαστε απολύτως αντίθετοι με την παραχώρηση δικαιώματος ψήφου στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές στους παράνομους και παρανόμως νομιμοποιηθέντας ( λαθρο)μετανάστες. Με τον τρόπο αυτό δημιουργούνται επίσημες μουσουλμανικές και μειονοτικές κοινότητες στην καρδιά όλων των ελληνικών πόλεων. Το επόμενο βήμα θα είναι η μουσουλμανοποίηση της γειτονιάς, η γκετοποίηση της καθημερινότητας, και η εκρηκτική εκδήλωση προβλημάτων "διαπολιτισμικής" συμβίωσης, μέσα στην απόλυτη ανομοιογένεια που δεν "νομιμοποιείται" με σχέδια νόμου τα οποία αποθρασύνουν τον εισβολέα.

4.2. Η παραχώρηση δικαιώματος ψήφου στους λαθρομετανάστες είναι απολύτως αντισυνταγματική. Το δικαίωμα ψήφου δεν είναι ατομικό δικαίωμα. Δεν παζαρεύεται με κανέναν. Δεν εκχωρείται ανεξέλεγκτα στον "φυτευτό" μουσουλμάνο εισβολέα.

4.3.Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι γηγενείς , ούτε Έλληνες για να δικαιούνται πολιτικών δικαιωμάτων, τα οποία τους στερήθηκαν. Έχουν πολιτικά δικαιώματα στην πατρίδα τους. Η παρουσία τους στη χώρα μας προέκυψε ξαφνικά, αναπάντεχα, πρόσφατα, και συνιστά πρόβλημα ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ, ΚΑΤΟΧΗΣ, και ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗΣ ΑΛΩΣΗΣ της Ελληνικής κοινωνίας.

4.4 Πιστεύουμε ότι, όλοι είμαστε ίσοι σαν άνθρωποι. Δεν είμαστε όμως ίσοι σαν πολίτες. Εμείς δεν έχουμε δικαίωμα ψήφου στην Αλβανία, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, και σε άλλες χώρες. Η παραχώρηση του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, θα δημιουργήσει τεράστιους πολιτικούς κινδύνους, για την πατρίδα μας , και την εθνική ανεξαρτησία. Η εγγραφή των Αλβανών σε ειδικές εκλογικές καταστάσεις στην Ήπειρο, θα δημιουργήσει την πολιτική βάση, για την διεκδίκηση της Μεγάλης Αλβανίας. Η κυβέρνηση απερίσκεπτα δημιουργεί το ελληνικό Κόσσοβο. Οι συνέπειες θα είναι ολέθριες.

4.5. Η εγγραφή των Αλβανών και χιλιάδων Ασιατών μουσουλμάνων σε ειδικές εκλογικές καταστάσεις στα νησιά του Αιγαίου, θα δημιουργήσει την πολιτική βάση για την απόσπαση των νησιών αυτών, με τη θέληση του πληθυσμού τους, από την Ελλάδα και την παραχώρησή τους στην Τουρκία. Η κυβέρνηση απερίσκεπτα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την απόσπαση εδαφών από την Ελλάδα. Η εγγραφή των λαθρομεταναστών σε ειδικές εκλογικές καταστάσεις στη Θράκη δημιουργεί τις πολιτικές προϋποθέσεις για την «Τουρκική Δημοκρατία Δυτικής Θράκης». Για λόγους ύψιστης εθνικής σημασίας επιβάλλεται όχι η νομιμοποίηση αλλά η άμεση απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τη Θράκη.

4.6. Ζητούμε να παραχωρηθεί το δικαίωμα ψήφου στις τοπικές εκλογές, στους μετανάστες από την Ε.Ε., με εξαίρεση των μεταναστών από την Βουλγαρία,. (Για τους δήμους και τις κοινότητες της βορείου Ελλάδος).

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

5.1 Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Ελληνικής Πολιτείας. Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας των λαθρομεταναστών, επιτυγχάνεται με την εισαγωγή νομοθεσίας που τιμωρεί αυτούς που τους εκμεταλλεύονται, και όχι με την παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας, και του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Ξαφνικά δεν έγιναν «ανθρωπιστές», οι τοκογλύφοι, οι εργολάβοι, οι τραπεζίτες, οι καναλάρχες , οι βιομήχανοι και οι μαφιόζοι, που εκμεταλλεύονται αυτούς τους δυστυχισμένους ανθρώπους και εμάς .

5.2. Για την αποτελεσματική προστασία των ανθρωπίνων και εργασιακών δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών, απαιτούμε την άμεση ψήφιση από την ελληνική βουλή, ως εθνικού νόμου, της Οδηγίας που ψήφισε καταρχήν το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, για την ποινικοποίηση της εκμετάλλευσης από τους εργοδότες των λαθρομεταναστών.

ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

6.1. Η ιστορία απέδειξε ότι οι «πολυ-πολιτισμικές» κοινωνίες μπορούν να υπάρξουν ειρηνικώς, μόνο υπό συνθήκες αυταρχικών καθεστώτων.

6.2 . Η κυβέρνηση, χωρίς την έγκριση του Ελληνικού Λαού, προωθεί το πρότυπο μιας «Ανοιχτής Κοινωνίας», όπου δεν υπάρχει «κοινωνία», αλλά μόνον άτομα, δεν υπάρχουν τάξεις, έθνος, λαός, υπάρχει μόνο «πληθυσμός», δεν υπάρχουν συλλογικά δικαιώματα, αλλά μόνο ατομικά, και ατομικό δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού. Όπου δεν θα υπάρχει «πόλη», παρά μόνο «πολίτες».

ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ

ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ.

ΕΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΟΤΕ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΟΡΟΥΝ.

ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΒΙΑΙΩΣ.

ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟΥΣ ΔΗΘΕΝ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥΣ» ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕ ΘΑ ΣΚΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΑΟΣ ΜΠΕΝΕΤΟΝ


ΟΝΟΜ/ΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ E-MAIL ΥΠΟΓΡΑΦΗ


Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.
28-12-2009

ΣΧΟΛΙΟ
Οποιος φίλος επιθυμεί μπορεί να στείλει το ενυπόγραφο email του και να συμμετασχει στην κίνηση.
Οποιος επιθυμεί περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνεί με το Ελληνικό Φόρουμ στο email kiriakos45@hotmail.com
Επίσης μπορείτε να υπογράψετε ψηφιακά στην ιστοσελίδα του Π.Σ.Θερμοπύλες.

28 Δεκεμβρίου 2009

Λίγα λόγια για την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας από τον Σπύρο Χατζάρα.

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, είναι αυτόφωτο και αυτοφυές, λαϊκό κίνημα, του Ανωνύμου, του Έλληνος.
Δεν είναι κόμμα, δεν είναι σύλλογος, δεν είναι ΜΚΟ. Είναι μια ενωτική κίνηση από τα κάτω, όλων των Ελλήνων, αριστερών, δεξιών, πασόκων, για τον σεβασμό της συνταγματικής νομιμότητας ,της λαϊκής κυριαρχίας, και της εθνικής Ανεξαρτησίας.
Η Επιτροπή θα δίνει ονόματα των μελών της όταν χρειάζεται.
Δεν αναζητούμε νέους ηγέτες και εκπροσώπους. Για να δώσουμε τη μάχη της ενημέρωσης δεν χρειαζόμαστε εκπροσώπους. Χρειάζεται η εθελοντική επαναστατική-πατριωτική προσφορά του κάθε ενός από εμάς. Χιλιάδες στόματα, χιλιάδες χέρια, χιλιάδες πόδια.
Προσκαλούμε τα μέλη των πατριωτικών κινήσεων και κομμάτων να παλέψουν μαζί μας.
Να εξηγήσουμε σε όλους τους πολίτες ότι άλλο πράγμα η ανθρωπιά και άλλο η Δημοκρατία.
Να καταλάβουν, ότι η «νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης», δεν είναι πράξη ανθρωπιάς. Ότι έχει απώτερους στόχους. Την άλωση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Την εμφύτευση μουσουλμανικών και μειονοτικών κοινοτήτων σε όλη την Ελλάδα.
Ο Αγώνας μας, έχει στόχο να καταλάβουν όλοι, το τι θα προκαλέσει η «ανθρωπιά», σε 10 χρόνια.
Θα δώσουμε τη μάχη της εθνικής αφύπνισης με το σύστημα παραπληροφόρησης των εργολάβων της ψωρο-ελίτ.
Παράλληλα θα κάνουμε ότι μπορούμε για να εμποδίσουμε αυτή την εξέλιξη, με τα όπλα που μας προσφέρει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Το δημοψήφισμα θα γίνει υποχρεωτικά στις δημοτικές εκλογές.
Καλούμε από τώρα όλους τους πολίτες, να αναλάβουν πρωτοβουλίες, για συγκρότηση υπερκομματικών ,πατριωτικών, δημοτικών κινήσεων, σε κάθε δήμο σε κάθε κοινότητα της χώρας.
Για την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας
Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ. Ορισμένα ονόματα από τα δεκάδες μέλη της Επιτροπής
ΝΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΑΣΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΧΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΣΑΝΗΣ
ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΡΑΠΤΗΣ
ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΡΤΗΣ - ΛΕΥΚΑΔΑ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ
ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΚΩΣΤΑΣ- ΕΔΕΣΣΑ
ΙΑΣΩΝ ΚΙΑΝΟΣ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΑΝΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΤΕΣ – ΣΠΑΡΤΗ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

Δημοψήφισμα για τους λαθρομετανάστες. Του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου.

Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου

Αναφορικά με την πρότασή κάποιων blogs για ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ με θέμα τους λαθρομετανάστες και την λαθρομετανάστευση θέλω να τους συγχαρώ και να επικροτήσω την πρόταση.


Αναμφίβολα η φτώχεια η οποία μαστίζει σχεδόν τα μισό πληθυσμό της ανθρωπότητας των 6 και πλέον δισεκατομμυρίων ατόμων ( σχεδόν 3 δισεκατομμύρια άνθρωποι ζούνε με λιγότερο από 40 ευρώ τον μήνα) γίνεται ΚΙΝΗΤΡΟ για την αναζήτηση ενός καλύτερου αύριο σε κάποια από τις αναπτυγμένες όπως και τις αναπτυσσόμενες χώρες.
Ο έλεγχος εκείνων που προσπαθούν (και συχνά πετυχαίνουν) να εισέλθουν παράνομα στη χώρα μας έπρεπε να θεωρείται "εκ των ων ουκ άνευ" (ή όπως το θέλει λατινιστί η διεθνής κοινότητα sine qua non...)

ΔΕΝ αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο έλλειψης ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ η απαγόρευση όπως και η επιστροφή στην γείτονα Τουρκία εκείνων που εισήλθαν παράνομα στην ΕΛΛΑΔΑ καθότι η συνεχής ροή θα έχει ως νομοτελειακή κατάληξη το Ελληνικό Κράτος να γίνει ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ απέναντι στους δικούς τους πολίτες.

Μελετώντας τους περισσότερους από 800,000 συμπατριώτες μας που πήγαν να δουλέψουν στην Ευρώπη και κυρίαρχα στην τότε Δυτική Γερμανία στην Διδακτορική μου διατριβή το 1970 "zur problematik der griechischen arbeitnehmer in der Bundesrepublik Deutschland" διαπίστωσα ότι είχαν υποστεί από τις Ελληνο - Γερμανικές Επιτροπές που λειτουργούσαν στην Ελλάδα ΠΟΛΛΟΥΣ εξονυχιστικούς ελέγχους για θέματα υγείας και ΓΝΩΡΙΖΑΝ επακριβώς οι Γερμανικές Αρχές που θα εργαζόταν ο καθένας και η καθεμιά τους και ποια ακριβώς ήταν η διεύθυνση κατοικίας τους στην Γερμανία.

Πώς να τολμήσει να περάσει τα τότε σύνορα της Δυτικής Γερμανίας ένας ή περισσότεροι λαθραίοι Έλληνες, Γιουγκοσλάβοι, Ιταλοί, Ισπανοί, Πορτογάλοι και. Φυσικά…Τούρκοι;
Βέβαια στο "ξέφραγο αμπέλι" που μοιάζει να είναι εδώ και μερικές δεκαετίες η Ελλάδα πώς να περιμένει κανείς κάτι τέτοιο ιδιαίτερα μάλιστα όταν κάθε ώρα του 24ωρου οι Τούρκοι δουλέμποροι ξεφορτώνουν το ανθρώπινο (σαφώς ταλαιπωρημένο) φορτίο τους σε κάποιο ελληνικό νησί...

Το "παραμύθι" των ταλαιπωρημένων και οικονομικά "πάμφτωχων" λαθρομεταναστών από Πακιστάν και Αφγανιστάν είναι πολύ ΔΥΣΚΟΛΟΧΩΝΕΥΤΟ όταν γνωρίζει κανείς ότι σε εκείνες τις χώρες το μηνιάτικο είναι της τάξης των 30 ευρώ αλλά κάθε άτομο πληρώνει στους Τούρκους δουλεμπόρους 2 και 3 χιλιάδες ευρώ (εάν κάποιος διαθέτει τόσα χρήματα ΓΙΑΤΙ να έρθει με τόσες ταλαιπωρίες και με αμφίβολη έκβαση της προσπάθειάς του στην Ελλάδα;)

Είναι - σε αναλογία λογικής και οικονομικής φύσεως - σαν να είχα βρει εγώ γράφοντας την διδακτορική μου διατριβή ότι στις δεκαετίες του 195ο, 1960 και λιγότερο του 1970 οι Έλληνες αφήνανε τις βίλλες τους στο Πανόραμα ή τη Γλυφάδα, δεν τους ήταν αρκετά τα 70 ή 80 χιλιάδες ευρώ το χρόνο και γινόντουσαν μετανάστες (gastarbeiter) στη Δυτική Γερμανία ζώντας με άλλους 3,4 ή και 5 στο ίδιο δωμάτιο για να εισπράξουνε... χίλια ευρώ το μήνα!!!!

Υπάρχουν λοιπόν και ΑΔΙΕΡΕΥΝΗΤΕΣ και ΔΥΣΝΟΗΤΕΣ διαστάσεις στο θέμα των λαθρομεταναστών...
Σε ότι αφορά το δημοψήφισμα που έγινε πρόσφατα στην ΕΛΒΕΤΙΑ αποδείχτηκε πρακτικά ότι ξεπεράσανε πολλοί δημοσιογράφοι «στα γρήγορα» το ΚΡΙΣΙΜΟ σημείο αναφοράς που ήταν η ουσία του Δημοψηφίσματος δηλαδή η ανέγερση μουσουλμανικών τεμενών και μιναρέδων για τους περίπου 400,000 νόμιμους μουσουλμάνους μετανάστες που φιλοξενούνται εκεί...

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ έγινε για ΠΡΩΤΗ φορά στον 21ο αιώνα στην Ελλάδα στις 29 Νοεμβρίου 2009 για επιλογή Προέδρου της Ν.Δ. όπου διαπιστώθηκε (να μου επιτραπεί η μεταφορά και απόδοση στη νεοελληνική του Βιβλικού αποφθέγματος ότι τελικά ήταν «άλλες οι επιθυμίες των…ΚΥΡΙΩΝ και άλλα πρόσταξε ο ΛΑΟΣ!»)
Προσωπικά λέω ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ από έναν λαό που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ αλλά λαός με πλούσια εμπειρία και ως χώρα ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ και ως χώρα ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...
Ως γιος Πόντιου Πατέρα και Θρακιώτισας Μικρασιάτισας Μητέρας που πέρασα τη μισή ζωή μου σε Αμερική και Ευρώπη έχω το δικαίωμα να δηλώνω γνώστης και της τραγικότητας της προσφυγιάς και της οδύνης της μοναξιάς της μετανάστευσης...

ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ που ΤΡΟΜΑΖΕΙ τους πολιτικούς μας ΠΡΕΠΕΙ να γίνει το συντομότερο δυνατόν!...

από το Ας μιλήσουμε επιτέλους

26 Δεκεμβρίου 2009

Υποπτη η επιθυμία απόδοσης ιθαγένειας και όχι υπηκοότητας στους αλλοδαπούς φιλοξενούμενους.......

Ύποπτη η απόδοση Ιθαγένειας και όχι Υπηκοότητας...!
Μας προξένησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον μια λεπτομέρεια που δεν σχολιάστηκε από πολλούς σε ότι αφορά τις βλέψεις του ΠΑΣΟΚ για απόδοση ιθαγένειας στους (λαθρο) μετανάστες…! Γνωρίζαμε μέχρι τώρα ότι όταν ένα παιδί μεταναστών γεννηθεί για παράδειγμα …στην Γερμανία, αποκτά την Γερμανική υπηκοότητα..! Εδώ εμείς, σύμφωνα με το εθνοκτόνο σχέδιο του κ. Παπανδρέου θα δώσουμε την Ελληνική ιθαγένεια…!

Κανείς λοιπόν στα «έγκυρα» και «έγκριτα» Μ.Μ.Ε δεν στάθηκε σε αυτήν την… λεπτομέρεια, η οποία όμως είναι ταυτόχρονα και επικίνδυνη και ύποπτη…! Για ποιόν λόγο ο Πρωθυπουργός της χώρας θα δίνει την Ελληνική ιθαγένεια και όχι την Ελληνική υπηκοότητα στους ανθρώπους αυτούς; Γνωρίζει ποια είναι η διαφορά μεταξύ των 2 αυτών όρων; Εμείς καλοπροαίρετα θα θεωρήσουμε πως δεν γνωρίζει την διαφορά. Ας δούμε λοιπόν συνοπτικά και με απλά λόγια την διαφορά έτσι όπως την εντοπίσαμε σε ένα απλό λεξικό στο διαδίκτυο.

Υπηκοότητα:
ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη ενός κράτους με το κράτος αυτό!
Ιθαγένεια: ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη με το κράτος στο οποίο ανήκει!

Συνειδητοποιείτε συνέλληνες την διαφορά μεταξύ των 2 όρων; Στην υπηκοότητα έχουμε να κάνουμε απλά με τον πολιτικό δεσμό ανάμεσα στον πολίτη και το κράτος, ενώ στην ιθαγένεια έχουμε να κάνουμε με τον πολιτικό δεσμό ανάμεσα στον πολίτη και το κράτος στο οποίο αυτός ανήκει!! Δηλαδή το κράτος του, την πατρίδα του!! Ιθαγενείς είμαστε εμείς οι Έλληνες στην πατρίδα μας δηλαδή!! Εδώ που είναι οι ρίζες μας!! Με το να δώσει λοιπόν ο αξιότιμος Πρωθυπουργός την Ελληνική Ιθαγένεια και όχι την Υπηκοότητα τους κάνει σαν εμάς!! Αφού περάσει λοιπόν το νομοσχέδιο, το οποίο δεν θα το επιτρέψουμε, η γη η Ελληνική θα τους ανήκει δικαιωματικά καθώς θα είναι Ιθαγενείς!!! Δεν θα έχουν μόνο την υπηκοότητα αλλά και κάτι παραπάνω! Η επεξήγηση του όρου είναι ξεκάθαρη! Θα τους ανήκει η γη μας! Η γη των προγόνων μας! Θα τους ανήκει η χώρα μας! Το ερώτημα είναι για ποιόν λόγο ενώ σε όλη την Ευρώπη έχουμε απόδοση υπηκοότητας εμείς είμαστε τόσο γενναιόδωροι και δίνουμε Ιθαγένεια;;; Αφυπνισθείτε Έλληνες! Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση! Η γη αυτή ανήκει στους Έλληνες! Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες! Ξεσηκωθείτε και αντιδράστε καθώς αν περάσει η εθνοκτόνος σκέψη του ΠΑΣΟΚ η γη αυτή θα ανήκει και στους μετανάστες, που θα είναι Έλληνες Ιθαγενείς και όχι απλά Έλληνες υπήκοοι!! Αφυπνισθείτε επιτέλους Έλληνες! ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!

από το Ελλήνων Αφύπνιση

ΣΧΟΛΙΟ
Φίλοι μου με το θέμα της ιθαγένειας και της υπηκοότητας έχουμε ασχοληθεί και σε παλιότερη ανάρτησή μας που μπορείτε να δείτε ολόκληρη ΕΔΩ.
Θα σας μεταφέρω μόνο απόσπασμα των σχολίων μου εκείνης της ανάρτησης για να μην επαναλαμβανόμαστε εφόσον η θέση μου είναι σταθερά η ίδια. Δηλαδή ούτε ιθαγένεια αλλά ούτε και υπηκοότητα. Θα δεχόμουν την συζήτηση μόνο για υπηκοότητα υπό προϋποθέσεις, μόνο για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί εδώ....

Τότε λοιπόν (22 Μαϊου 2009) μεταξύ άλλων είχα γράψει :

Επανειλλημένα έχουμε τονίσει ότι σαν Ελληνες και Χριστιανοί και σύμφωνα με αυτά που οι πρόγονοί μας, μας άφησαν σαν ιερή παρακαταθήκη έιμαστε υποχρεωμένοι να φιλοξενούμε στην πατρίδα μας, όσους ξένους υπηκόους την επισκέπτονται ακόμα και με παράνομο τρόπο. Συνεπώς είμαστε υποχρεωμένοι να παρέχουμε ανθρώπινες συνθήκες ζωής σε οικονομικούς μετανάστες, απλούς μετανάστες ή και λαθρομετανάστες που μπαίνουν στα σύνορά μας. Αυτή μας η υποχρέωση όμως δεν συνεπάγεται καμιά άλλη υποχρέωση μόνιμης εγκατάστασης ή εύρεσης εργασίας σε κανέναν από αυτούς τους ανθρώπους. Μπορούν να μείνουν προσωρινά στην Ελλάδα και να τους παρασχεθεί καθε δυνατή ανθρωπίνως βοήθεια υλική, ηθική υγειονομική κλπ. Ομως εδώ παρουσιάζεται μια κατάσταση εχθρικής, επιθετικής ενεργείας από την γειτονική μας Τουρκία τα τελευταία 3 χρόνια, αλλά κι από την Αλβανία τα τελευταία 15 χρόνια. Μαζική εισβολή με παρακίνηση των γειτονικών κρατών εκατοντάδων χιλιάδων με τάσεις να γίνουν εκατομμύρια, ατόμων που σκοπό έχει την αποδιοργάνωση και αλλοτρίωση της Ελληνικής κοινωνίας.
............................

Γι αυτό και πριν ολοκληρωθεί με δραματικό τρόπο, αυτό το εφιάλτικό σενάριο, που ήδη έχει ξεκινήσει, πρέπει και οφείλει το κράτος να μας προστατέψει ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ κι όχι με ημίμετρα.
.......................

Πρέπει να ακολουθηθεί μια αυστηρή μεταναστευτική πολιτική με συγκεκριμένους στόχους :
1. Να εγκαταλείψουν άμεσα την χώρα όλοι οι λαθρομετανάστες.
2. Να θωρακιστούν τα Ελληνικά σύνορα ώστε να μην περνάει ούτε "κουνούπι" από τους "φίλους" γείτονες.
3. Να δοθεί μια παράταση 6 μηνών σε όλους τους οικονομικούς μετανάστες που δεν έχουν μόνιμη εργασία και κατοικία να εγκαταλείψουν την χώρα.
4. Να δοθούν στους εναπομείναντες μετανάστες (γνώμη μου είναι ότι δεν θα ξεπερνούν τις 200.000) που έχουν στήσει νοικοκυριό στην χώρα μας οικονομικά και κοινωνικά δικαιώματα κι οχι πολιτικά. Στα παιδιά τους, υπό προϋποθέσεις (αν έχουν γεννηθεί στην χώρα μας) μπορεί να δοθεί η ελληνική υπηκοότητα κι οχι φυσικά η ελληνική ιθαγένεια. Και μάλιστα δεν καταλαβαίνω την πρεμούρα των αναρχοκουλτουριαροπροοδευτικάκηδων για την χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας την στιγμή που η υπηκοότητα διασφαλίζει πλήρως τα δικαιώματά τους.........
5. Να ξεκινήσει πρόγραμμα ενσωμάτωσης στην ελληνική κοινωνία των επίσημα πλέον εγκατεστημένων μεταναστών με υποχρεωτική εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας και των νόμων του Ελληνικού κράτους που οφείλουν να σέβονται.

Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν έχουμε την απαίτηση να υποχρεώσουμε, τους νόμιμους και καταγέγραμμένους μετανάστες που θα απομείνουν στην χώρα μας, μετά την λήψη των παραπάνω μέτρων, να αλλαξοπιστήσουν, να χάσουν δια της βίας την υπηκοότητά τους ή την ιθαγένειά τους δηλαδή να αποκοπούν από τον εθνικό κορμό της χώρας προέλευσής τους και να αποβάλουν την κουλτούρα τους.
Αυτό άλλωστε αντιβαίνει προς τον σεβασμό των ατομικών δικαιωμάτων που εξασφαλιζουν οι διεθνείς κανόνες αλλά και το Ελληνικό Σύνταγμα.
Ομως μονο έτσι θα μπορέσουμε ως Ελληνες να διαφυλαξουμε την δική μας εθνικότητα και πολιτιστική μας κληρονομιά.

Υπαξιωματικός της Ε.Φ. που ανακρίθηκε για την κλοπή της σωρού του Τάσσου Παπαδόπουλου ξεσπά.....Πάλι ρεζίλι έγινες ανθέλληνα Χριστόφια...

Σας παραθέτω το γράμμα του Εθνοφρουρού Νικόλαου Θεοδώρου που ανακρίθηκε ως ύποπτος μεταξύ άλλων πατριωτών Κυπρίων για την κλοπή της σωρού του Τάσου Παπαδόπουλου!!!!!

Καλούν στελέχη της Εθνικής Φρουράς για ανάκριση...!

Ώστε λοιπόν, έγινε και αυτό. Φτάσαμε στο πιο ξεφτιλισμένο σημείο για μια "ευρωπαϊκή" χώρα, να καλεί η ίδια στελέχη της Εθνικής Φρουράς για ανάκριση, ότι πήραν τα λείψανα του Τάσσου Παπαδόπουλου!

Η ίδια η πατρίδα, την οποία υπηρετώ εδώ και 15 χρόνια ως υπαξιωματικός, η ίδια η πατρίδα, που με προσέλαβε να την υπηρετήσω, με καλεί τώρα και με ανακρίνει ότι πήρα το σώμα του ανθρώπου που δόξασε τον Ελληνισμό. Μπράβο. Να πώ τι; Να γράψω, τι; Να κλάψω, γιατί; Να γελάσω, γιατί; Να θυμώσω; Γιατί; Να βρίσω; ποιόν; Πείτε μου εσείς.

Και έφτασε στο σημείο, το κράτος να σέρνει έναν επιλοχία Ε.Φ. Από σταθμό σε σταθμό, να του παίρνουν σάλιο για DNA, δακτυλικά αποτυπώματα, λέτε και είναι κανένας στυγνός εγκληματίας του Μπρούκλιν. Ποιός είμαι, ο Ντίλινγκερ; Και έφτασε στο σημείο το κράτος να στέλνει με ένταλμα ερεύνης πέντε αστυνομικούς στο σπίτι μου για έλεγχο!
Να βρείτε τι; Τι περιμένετε να βρείτε σε ένα διαμέρισμα 70 τ.μ.; Κανένα Παοφόρο; Κανένα ΑΜΧ30; Τίποτε μπαζούκας, ή τους S300; Τι περιμένατε να βρείτε μέσα στα συρτάρια με τα εσώρουχα της γυναίκας μου; Τι περιμένατε να βρείτε όταν με το ζόρι χωρώ εγώ, η γυναίκα μου και τα βιβλία μου; Τι; Πείτε μου, τι;

Και βγηκαν τα τηλεοπτικά κανάλια και οι "έγκυρες" εφημερίδες με πάρα πολύ ευκολία και βρήκαν τους ενόχους. Ανακρίθηκαν Ελλαδίτες ΕΠΥ - Θεωρούνται Χρυσαυγίτες έγραφε η "αλήθεια" (12-12-09). Μπράβο της. Ξεκάθαρες κουβέντες μια και φοράω παντελόνια. Η Χρυσή Αυγή ήταν κατά του σχεδίου Ανάν και είπε ΟΧΙ. ΌΧΙ είπα και εγώ. Ναι. Υπό αυτήν την έννοια είμαι Χρυσαυγίτης. ΟΧΙ, είπε και ο Τάσσος Παπαδόπουλος. Είναι και ο μακαρίτης ο Πρόεδρος Χρυσαυγίτης; Πείτε μου γιατί έκανε το κράτος έλεγχο στο τηλεφωνό μου, με ποιούς μίλησα, τι είπα και τι δεν είπα.

Ε, με ποιούς να μιλάω ρε παιδιά; Με τις Ερυθρές Ταξιαρχίες; Θα ήταν πιο έντιμο για το κράτος να μου πει ξεκάθαρα, ότι θα σου κάνουμε έλεγχο και θα σε ανακρίνουμε, γι' αυτό και γι' αυτό, παρά να με κατηγορείτε ότι πήρα τη σορό του Προέδρου Παπαδόπουλου. Τα βλέπεις Νικόλα Παπαδόπουλε; Εγώ που ήμουν μαζί σου το βράδυ της πρώτης Κυριακής των προεδρικών εκλογών, στα γραφεία του ΔΗΚΟ και βλέπαμε τα αποτελέσματα, με ανακρίνουν, για να πώ τι ξέρω για τη σορό του πατέρα σου. Πόσα θαυμαστικά να βάλω άραγε; Δημοκρατία έχουμε και πιστεύω ό,τι θέλω. Πιστεύω ότι εγώ κρίνω σωστά. Πιστεύω και είμαι, όλα όσα δεν είσαστε εσείς. Διαβάστε το πρόγραμμα διακυβέρνησης του κ. Χριστόφια, στη σελίδα 37. Είμαι αυτό που εσείς θέλετε να εξαλείψετε. Εάν είναι έγκλημα η αγάπη για την πατρίδα, τότε κάντε λαϊκά δικαστήρια, δικάστε με και σκοτώστε με. Κρίμα κυπριακό κράτος, κρίμα. Έπεσα έξω.

Νικόλαος Θεοδώρου
Επιλοχίας ΕΠΥ στην Εθνική Φρουρά από το 1995

Υ.Γ. Προς τη γυναίκα μου: Άντρη Σταύρου - Θεοδώρου, σε ερωτώ. Στις επόμενες εκλογές, θα ψηφίσεις πάλι ΑΚΕΛ;

Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ"
το είδαμε στο Ελλήνων Αφύπνιση

ΣΧΟΛΙΟ
Που ψάχνετε βρε αποτυχημένοι να βρείτε τους ενόχους του ανθελληνικού χτυπήματος της κλοπής της σωρού του Τάσου Παπδόπουλου; Ψάχνετε ανάμεσα στους πατριώτες που τον τιμούσαν; Μα πόσο γελοίοι μπορείτε να γίνετε; Μέσα στον ανθελληνικό και αντιπατριωτικό παροξυσμό σας έχετε τρελαθεί.....
Αντί να επικεντρωθείτε ανάμεσα στους εχθρούς της Ελλάδος και της Κύπρου ή τουλάχιστον στους κοινούς εγκληματίες βρήκατε αφορμή να φέρετε αναστάτωση στους πατριώτες Κυπρίους αδερφούς μας.

Βρε μπας και την σωρό την κλέψατε εσείς; Γιατί έτσι που χρησιμοποιείτε και εκμεταλλεύεστε το συμβάν για να πλήξετε τους αδερφούς μας πατριώτες, με βάζετε σε υποψίες.....

Αληθινές συλλήψεις ή προβοκάτσια; Ελληνική κατασκοπεία σε βάρος της Τουρκίας;

Μετά από επιχείρηση της Τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών, της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και της διεύθυνσης αντικατασκοπίας της Τουρκικής αστυνομίας, συνελήφθησαν τρεις τούρκοι πολίτες με την κατηγορίας της κατασκοπίας υπέρ της Ελλάδας, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν στους διαδικτυακούς τους χώρους ΜΜΕ της γείτονος.

Οι τρεις συλληφθέντες παρακολουθούνταν επί περίπου έναν χρόνο, πριν εκτελεστεί η επιχείρηση και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είχαν φωτογραφήσει και κινηματογραφήσει στρατιωτικές ασκήσεις των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, ναυτικές βάσεις και στρατόπεδα, σε τρεις περιοχές της Τουρκίας: Την Αλικαρνασσό (Μποντρούμ), την Σμύρνη και το Αϊβαλί.

Ο ένας εξ αυτών δούλευε ως αρτοποιός, ο άλλος ως ταξιδιωτικός πράκτορας και ο τρίτος ήταν ελεύθερος επαγγελματίας. Μάλιστα για τον τελευταίο, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, υπήρχαν εις βάρος του καταδίκες για διακίνηση λαθρομεταναστών και εμπόριο λευκής σαρκός, καθώς και μια καταδίκη για βιασμό.

Για κάθε φωτογραφία, οι συλληφθέντες έπαιρναν 700 ευρώ για κάθε φωτογραφία και 2.000 ευρώ για κάθε κινηματογράφηση από «έλληνες πράκτορες» που βρισκόταν σε ελληνικό νησί-το οποίο δεν κατονομάζεται-και τις παρέδιδε ο ταξιδιωτικός πράκτορας λόγω της ευχέρειας που είχε να μετακινείται από την μια πλευρά των συνόρων στην άλλη χάρις στην ιδιότητά του. Κατόπιν ο παραδίδων τα στοιχεία επέστρεφε στην Τουρκία όπου κατέθετε σε τραπεζικούς λογαριασμούς τα χρήματα που αναλογούσαν στο καθένα ξεχωριστά. Οι δύο εκ των κατηγορουμένων συνελήφθηκαν στην Σμύρνη και ο ένας στην Αλικαρνασσό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η όλη επιχείρηση εκτελέστηκε-σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ-χωρίς να έχει ενημερωθεί ο Πρωθυπουργός και o υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας ως είθισται, εγείροντας πολλά ερωτηματικά για το αν πρόκειται για σύλληψη πρακτόρων ή προβοκάτσια σε βάρος της Ελλάδας με σκοπό την αύξηση της έντασης μεταξύ των δύο χωρών.

Στους συλληφθέντες απαγγέλθηκε και η κατηγορία του άρθρου 331 του τουρκικού ποινικού κώδικα, για πολιτική και στρατιωτική κατασκοπία σε βάρος της χώρας, ποινή που επιφέρει ακόμη και την καταδίκη σε θάνατο.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι τουρκικές αρχές κατέσχεσαν εντός των οικιών των γραφείων και των αυτοκινήτων των συλληφθέντων, 2 ραδιόφωνα, 2 ασυρμάτους χειρός, 3 ζευγάρια κιάλια, 1 εγχειρίδιο χρήσης, 4 φωτογραφικές μηχανές, 2 κάμερες, αρνητικά φιλμ που περιείχαν φωτογραφίες από στρατόπεδα και ασκήσεις, 1 πιστόλι των 9 χιλιοστών και 170 φυσίγγια, 1 φορητό υπολογιστή, 11 κινητά τηλέφωνα και 3 φορητές μνήμες με φωτογραφίες από τουρκικούς στρατιωτικούς σχηματισμούς.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.grαπό το Greek National Pride

ΣΧΟΛΙΟ
Αν πρόκειται για αληθινή ιστορία, μπράβο στην ΕΥΠ γιατί νομίζαμε ότι κοιμάται.....
Αν πρόκειται για τουρκική προβοκάτσια, ευχόμαστε στην ΕΥΠ καλα ξυπνητούρια.....

25 Δεκεμβρίου 2009

Δείτε την πλύση εγκεφάλου που κάνουν στα παιδιά της ΣΤ Δημοτικού ώστε να αποδέχονται και να συμβιώνουν με τους μετανάστες που ήρθαν απρόσκλητοί!!

(κάντε κλικ για μεγέθυνση)

ΑΥΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤ΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΛΩΣΣΑΣ !!!

Στο κάτω κείμενο έχουμε την "επιστολή" συμπληρωμένη....!

Κύριε Δήμαρχε,


Είμαστε μαθητές της 6ης τάξης Δημοτικού Σχολείου
και αποφασίσαμε να διαμαρτυρηθούμε για τη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη Χώρα μας.
Το πρόβλημα που μας απασχολεί είναι ότι φοβόμαστε να πάμε σχολείο μη τυχόν και μας χτυπήσουν ή μας μαχαιρώσουν αυτοί οι ξένοι, για να μας πάρουν το χαρτζηλίκι μας και το κινητό τηλέφωνο που μας αγόρασαν οι γονείς μας.
Οι άνθρωποι αυτοί φυσικά έχουν μεγαλώσει έτσι και έχουν μάθει ότι θέλουν να το παίρνουν με τη βία, χωρίς να σέβονται τη ζωή των άλλων!
Μας στεναχωρεί το γεγονός ότι αυτοί που μας κυβερνούν, μας έχουν εγκαταλείψει στη τύχη μας και δεν ενδιαφέρονται ούτε για τη ζωή μας ούτε για την Ελλάδα!
Νομίζουμε ότι οι "ταλαιπωρημένοι αυτοί πρόσφυγες" δεν είναι πρόσφυγες, γιατί κανείς δεν τους έδιωξε από τη πατρίδα τους, όπως μας λέτε ψέμματα, γιατί οι ίδιοι λένε ότι πλήρωσαν 4.000 έως 5.000 ευρώ για να τους φέρουν μέσω Τουρκίας εδώ, για να περνάνε καλύτερα!
Και επειδή δεν είναι δυνατόν να είχαν τόσα πολλά λεφτά, πιστεύουμε ότι τους τα έδωσαν κάποιοι που θέλουν να κάνουν κακό στη πατρίδα μας στέλνοντάς τους εδώ.

Ακόμα πιστεύουμε πως αυτοί που μας κυβερνούν, παίζουν το παιχνίδι αυτών που μας στέλνουν εδώ αυτούς τους ξένους, που είναι οι Αμερικανοί που θέλουν να κυριαρχήσουν και να κυβερνήσουν όλο το πλανήτη διαλύοντας τα κράτη με την Εθνική και πληθυσμιακή διάβρωση και τη παγκοσμιοποίηση!
Διότι μόνο με την Εθνική διάβρωση θα μπορέσουν να πετύχουν το σκοπό τους, που δεν είναι άλλος από τη διάλυση του κράτους μας.
Μπορούμε να αδιαφορούμε για αυτά που συμβαίνουν; Για τους Έλληνες που οι ξένοι κακοποιοί σκοτώνουν για να τους ληστέψουν; Για τα σπίτια που ανοίγουν και κλέβουν συνέχεια; Για το γεγονός ότι φοβόμαστε να βγούμε από τα σπίτια μας για να παίξουμε ή για να πάμε στο φροντιστήριο;
Γι΄αυτό λοιπόν θα ήταν πολύ σημαντικό κατά τη γνώμη μας να απαιτήσετε να φύγουν όλοι αυτοί οι ξένοι από την Ελλάδα για ζήσουμε πάλι ελεύθερα χωρίς να είμαστε κλειδωμένοι στα σπίτια μας, χωρίς φόβο, χωρίς μαχαιρώματα, χωρίς ληστείες, χωρίς φόνους, χωρίς διαρρήξεις, χωρίς βιασμούς, χωρίς ναρκωτικά και χωρίς πολλά άλλα ξενόφερτα πράγματα που ήταν άγνωστα σε μας και που τα έφεραν μαζί τους αυτοί οι ξένοι που ήλθαν παράνομα στη Χώρα μας.
Ελπίζουμε η επιστολή μας να ξυπνήσει μέσα σας τον Έλληνα που ίσως κοιμάται....

efenpress
από το ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ: ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΟΛΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ- ΠΑΣΟΚΟΙ –ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΥΠΝΟΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ

ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ.

Η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών στις «σκηνοθετημένες» εκλογές του Οκτωβρίου εμπιστεύθηκε την τύχη της πατρίδας και όλων μας, στο ΠΑΣΟΚ.
Μπορεί να ήταν μια πληγωμένη πατρίδα, αλλά ήταν πατρίδα.
Μπορεί να ήταν μια χρεοκοπημένη πατρίδα, αλλά ήταν πατρίδα.

80 μέρες μετά, τα πρώτα επιτεύγματα της νέας διακυβέρνησης, είναι η αποφυλάκιση των εμπόρων ναρκωτικών και των παιδόφιλων, η παραχώρηση πολιτικών δικαιωμάτων στους λαθρομετανάστες, και ιθαγένειας στα παιδιά τους.

Ο ελληνικός λαός στην μεγάλη πλειοψηφία του διαφωνεί με αυτές τις επιλογές όπως δείχνουν ακόμα και οι «κατά παραγγελία» σφυγμομετρήσεις.

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΣΕ 5-10 ΧΡΟΝΙΑ , ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΙΝΑΡΕ ,ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ.

Σε δέκα χρόνια από σήμερα , αν αφήσουμε να περάσουν αυτές οι επιλογές, θα έχουμε στη Βουλή δεκάδες Αλβανούς, Ψευτομακεδόνες, Βούλγαρους, και Τούρκους Βουλευτές, οι οποίοι θα υπερασπίζονται τα συμφέροντα των χωρών προέλευσής τους.

Ο Έλληνας πολίτης θα χάσει τα κυριαρχικά του δικαιώματα στη χώρα του.

Η μάχη που έχουμε μπροστά μας είναι για την διατήρηση της κυριαρχίας του ελληνικού λαού και την προστασία του Συντάγματος.

Πρέπει να πούμε στον ελληνικό λαό ξεκάθαρα την αλήθεια.

Η κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν είναι ΠΑ.ΣΟ.Κ. Το ΚΚΕ, δεν είναι ΚΚΕ, και η ΝΔ δεν είναι ΝΔ.

Έλληνες, πράκτορες διεθνών οργανώσεων, έχουν διεισδύσει στα κόμματα και στους πλέον σημαντικούς και ευπαθείς τομείς της κοινωνικής μας ζωής, όπως η Παιδεία, η εξωτερική πολιτική, τα ΜΜΕ, και εργάζονται εδώ και πολύ καιρό συστηματικά. Και έχουν κατορθώσει να δημιουργήσουν ένα σημαντικό προγεφύρωμα, με την οικονομική ενίσχυση των ξένων Κέντρων.

Οι πράκτορες που έχουν καταλάβει την εξουσία προσπαθούν να τη χρησιμοποιήσουν σε βάρος του ελληνικού λαού.

Αυτοί είναι οι «ακραίοι» που βιάζονται. Αυτοί είναι που κάνουν την προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου , στηριζόμενοι στην άγνοια των πολλών και στην σιωπή των οπορτουνιστών «παντός καιρού» , που ψηφίζουν σε όλα ΝΑΙ, για να διατηρήσουν τα προσωπικά τους προνόμια.

Στόχος των «ανθρωπιστικών» μέτρων, που αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο, είναι ο εξισλαμισμός της Ελλάδας. Φυτεύουν μουσουλμανικές κοινότητες σε κάθε δήμο της χώρας.

Αυτή η εξέλιξη δεν θα περάσει!

Η «ανθρωπιά» δεν έχει καμία σχέση με τα πολιτικά δικαιώματα και την ιθαγένεια.

Η σιωπηρή αγανάκτηση του ελληνικού λαού θα μετατραπεί σε ποτάμι οργής και αντίστασης που θα τους πνίξει. Και τους πράκτορες στην κυβέρνηση, και τις επιλογές τους και τους νεοταξίτες υποβολείς αυτών των επιλογών.

Αν επιχειρήσουν να ανοίξουν την πόρτα του φρενοκομείου θα τους ακολουθήσουμε.

Θα χρησιμοποιήσουμε τα δικά τους μέσα.
Θα σηκώσουμε όποιο γάντι και αν μας πετάξουν
Και έχουμε τη δύναμη να τους νικήσουμε γιατί έχουμε αυτό που δεν διαθέτουν.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ.
ΟΤΙ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΑΜΑΧΗΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΟΜΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ*

Εκατοντάδες πολίτες τις τελευταίες μέρες συσπειρώνονται στο κάλεσμά μας. Καλούμε κάθε Έλληνα, πέρα και πάνω από τις κομματικές του συμπάθειες και επιλογές να δώσει μαζί μας τον αγώνα για την Ελλάδα, την εθνική μας ταυτότητα, και την συνταγματική νομιμότητα. Και είμαστε μόλις στην αρχή. Στην αρχή μιας προσπάθειας αγνής, άδολης, ακομμάτιστης, αποφασισμένης να φτάσει μέχρι το τέλος.

Ευχαριστούμε τα ιστολόγια από την πρώτη στιγμή στήριξαν αυτή την προσπάθεια.:

ΔΕΛΤΙΟ 11: http://deltio11.blogspot.com/

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ: http://ellinikoforum.blogspot.com/

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ: http://protesilaos.blogspot.com/

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: http://kostasxan.blogspot.com/

ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ: http://www.ellinikiafipnisis.blogspot.com/

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. http://eglimatikotita.blogspot.com/

ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ: http://cretanpatriot.blogspot.com/

ΤΟΝ ΠΑΠΑΗΛΙΑ ΥΦΑΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΥΠΕΡΒΑΣΗ: http://papailiasyfantis.blogspot.com

Εκατοντάδες μπλόγκς και χιλιάδες πολίτες θα την κάνουν δική τους υπόθεση μέσα στις επόμενες μέρες.

Περιμένουμε η φωνή της αντίστασης να φτάσει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Σε κάθε Ελληνική οικογένεια όπου γης.

Ζητάμε από τους συναδέλφους στη Μακεδονία, στην Ήπειρο, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, στην Στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στα νησιά του Αιγαίου, στην «Επτάνησο Πολιτεία» και στην Κρήτη να στήσουν επιτροπές και να τις πλαισιώσουν με χιλιάδες αγωνιστές.

*Τις επόμενες ημέρες η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας θα έχει τα δικά της γραφεία.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των παραπάνω ιστολογίων ή στα mails:
kiriakos45@hotmail.com και deltio11@gmail.com

από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

ΣΧΟΛΙΟ
Θα υποστηρίξουμε την προσπάθεια με την ελπίδα να ανατραπούν τα σχέδια της Νέας Ταξης για την πατρίδα μας.

Του ΦιλοΧρίστου ημών στρατού..........

Τέτοιες εικόνες μας κάνουν ακόμα να ελπίζουμε σαν Ελληνες.
Καλά Χριστούγεννα στα στρατευμένα μας παιδιά. Μόνιμους και κληρωτούς.

(Η φωτογραφία από το ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΛΛΑΔΑ)

Μαχαίρι στον λαιμό του Χριστού μέσα στις Αγιες μέρες αποφάσισε να βάλει το Indymedia. Δείτε και φρίξτε.

Τα καθάρματα του Indymedia προκαλούν.........
Δείτε τι ανάρτησαν στο αισχρό blog τους χριστουγεννιάτικα.....
Που είναι η δίωξη να κλείσει επιτέλους αυτή την ανθελληνική και αντιχριστιανική αναρχογιάφκα; Η μόνο blog μετά απο καταγγελίες αλβανών κλείνουν;

Μαχαίρι λοιπόν στον λαιμό του Χριστού και της Ελλάδος.
Υπάρχει κανείς με ελληνική ψυχή εκεί στην Δίωξη; Υπάρχει και το ξέρουμε......
Εκκληση σε όποιον γνωρίζει άτομα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για επέμβαση.

Λουκέτο τώρα.....

(το είδαμε στο Ελληνικό Φόρουμ)

24 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ φίλοι μου. Να τα πούμε;


Το ιστολόγιό μας εύχεται σε όλους τους φίλους, αναγνώστες, σχολιαστές και γενικώς περαστικούς, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
Ο Θεός να χαρίζει σε όλους υγεία και ευτυχία. Ο γεννημένος Κύριος να χαρίζει στην Ελλάδα μας ειρήνη και ευημερία.
Καλά Χριστούγεννα.



Σας παραθέτω μια αξίολογη περυσινή ανάρτηση μας για την επιστροφή στα Ορθόδοξα Χριστιανικά μας Χριστούγεννα η οποία είναι πάντα επίκαιρη.

Το παρακάτω κείμενο το βρήκα τυχαία στην ιστοσελίδα της Μητρόπολης Σάμου καί Ικαρίας, είναι πραγματικά τόσο τραγικά επίκαιρο στίς μέρες μας ...

Το σκηνικό της γιορτής έτοιμο. Φέτος, λίγο νωρίτερα από πέρυσι. Κλέβουμε κάθε χρόνο λίγες μέρες παραπάνω. Οι μέρες των γιορτών είναι λίγες τελικά. Πού να προλάβεις να διασκεδάσεις, κούραση και πλήξη μιας ολόκληρης χρονιάς σε 15 μόνο μέρες...
Πρόσχημα είναι τα Χριστούγεννα. Ο Χριστός γίνεται άλλοθι. Χριστούγεννα σε καιρούς παγκοσμιοποίησης. Τί γυρεύει, αλήθεια, ο Χριστός στην πλατεία του Πεκίνου, στην αίθουσα υποδοχής του Λευκού Οίκου; Ισοπεδωτικά μονότροπα και ανιαρά γιορτάζει τα Χριστούγεννα όλος ο πλανήτης. Το παγκόσμιο αναψυκτικό, ο μέγας χορηγός της παγκόσμιας γιορτής.

Πρωτεύουσες του κόσμου, πόλεις και χωριά ανταγωνίζονται τούτες τις μέρες σ΄ ένα εορταστικό παραλήρημα, στο ξόδεμα της ελπίδας. Ακόρεστα τα ένστικτα του ανθρώπου, απίστευτα εφευρετική η αγορά. Καταιγισμός διαφημίσεων και προσφορών. Δελεάζουν τις πιο απίθανες επιθυμίες. Home cinema, dvd player, ψηφιακή videocamera και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Το γιορτινό τραπέζι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Πρώτο θέμα επικαιρότητας η τιμή πώλησης της γαλοπούλας. Δόλωμα ο 13ος μισθός. Απαραίτητο συμπλήρωμα το τραπεζικό «εορτοδάνειο». Πολιτικές αντιπαραθέσεις στα τηλεοπτικά παράθυρα για τα αγαθά ευρείας κατανάλωσης με μπόλικη δόση υποκρισίας. Θα μας πείσουν στο τέλος, ότι το πρόβλημα των απόκληρων της ζωής είναι η αύξηση της τιμής των κουραμπιέδων,... όχι ο ευτελισμός της αξιοπρέπειας του ανθρώπου μπροστά στην πρωτοκαθεδρία των κερδών.

Μέσα σ΄ όλα περισσεύει και η φιλανθρωπία. Φροντίζουν οι καναλάρχες γι΄ αυτό. Εικόνες κοινωνικής δυστυχίας κατακλύζουν τους τηλεοπτικούς μας δέκτες και ερεθίζουν τα φιλάνθρωπα αισθήματα. Υποκριτικά και ανέξοδα: ο ανέραστος σύζυγος, ο ανύπαρκτος πατέρας, ο εκμεταλλευτής εργοδότης ελεεί την ανέχεια του κόσμου στα βρώμικα χεράκια του παιδιού των φαναριών, στο δίσκο εράνου των κυριών του φιλοπτώχου, στον τηλεμαραθώνιο αγάπης που έγινε πια τηλεοπτικός θεσμός. Πλειοδοσία αισθημάτων και ... απόσβεση ενοχών !

Και μέσα στους στολισμένους και φωταγωγημένους δρόμους των πόλεων, στην κοσμοσυρροή των πολυκαταστημάτων, κυκλοφορεί ανατριχιαστικά η παγωνιά της απουσίας του Θεού. Περιοριζόμαστε έτσι «στη γέννηση του ηθικολόγου Ιησού, του ακίνδυνου Χριστού των κηρυγμάτων, των στερεότυπων ευχών, του ρομαντικού Ναζωραίου των παραισθήσεων» (Γιανναράς).

Αυτοκτονίες και εγκλήματα πάθους τέτοιες μέρες έρχονται στο προσκήνιο με τρόπο τραγικό και παράταιρο, απειλώντας την ειδυλλιακή ευτυχία της γιορτής. Με στατιστικές και μελέτες πασχίζουν κοινωνιολόγοι και ψυχολόγοι να εξηγήσουν την έκρηξη του παραλογισμού και της ανομίας, να λύσουν το αίνιγμα της αντίφασης που κρύβεται στη συνωμοσία της χαράς.

Κι όταν οι γιορτές τελειώσουν... Το χριστουγεννιάτικο δένδρο με τα στολίδια στο κουτί για του χρόνου, τα επιπλέον κιλά άγχος δυσβάσταχτο για την αισθητική του σώματος που αφέθηκε, «οι μέρες των γιορτών που πέρασαν τόσο γρήγορα» και οι δόσεις του δανείου που μόλις άρχισαν να τρέχουν. Κουρασμένα Χριστούγεννα... Zωή εκπτώσεων που γίνεται επιβίωση. Βαριά και πηχτή η νύχτα των συνειδήσεων. Περισσότερο έντονη η μελαγχολία των μεθεόρτιων στιγμών.

Στον αντίποδα του αγοραίου κοσμοπολιτισμού των Χριστουγέννων ο μυστικός κόσμος της παράδοσης που γέννησε το ήθος αυτού εδώ του τόπου, μπολιασμένος με την πίστη της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Στη γλώσσα και τη ζωή της Εκκλησίας τα Χριστούγεννα σημαίνουν Σάρκωση. Σάρκωση θα πει πως ο απερινόητος, απρόσιτος και άκτιστος Θεός ταπεινώνεται και γίνεται ένα με τη φθαρτή και θνητή φύση μας. Πραγματικά, όχι φανταστικά. Γίνεται πλήρης, όμοιος με μας άνθρωπος, αποκτά σάρκα και οστά. Αδειάζει η θεότητα μέσα στο κορμί της ανθρωπότητας από αγάπη και μόνον.

Σκάνδαλο για τη λογική, τρέλα ακατανόητη. «Μυστήριον ξένον ορώ και παρόδοξον» ψάλλει ο υμνωδός της Εκκλησίας και έχει βαθιά επίγνωση του μυστηρίου που συντελείται, της παραδοξότητας δίχως προηγούμενο. Μόνο με πίστη, δηλαδή εμπιστοσύνη, χωρίς όρους και όρια βιώνεις τέτοια αποκάλυψη. Ρίσκο, τελικά, η πίστη στο Θεό - όπως και στον έρωτα - δεν έχει ασφαλίσεις, κατοχυρώσεις, αποδείξεις. Διακινδυνεύεις, χάνεις ή κερδίζεις τα πάντα. «Κι΄ όποιος δεν απελπίστηκε απ΄ όλα δεν τρέχει κοντά στον Θεό» (Κόντογλου).

Με τόλμη που εκπλήσσει ακόμη και σήμερα, ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος σχολιάζει το γεγονός της Σάρκωσης του Θεού: «Πόρνη επιθυμούσε ο Θεός; - αναρωτιέται - ναι πόρνη, τη δική μας (ανθρώπινη) φύση - εξηγεί... Ήταν τρανός κι΄ αυτή ταπεινή, τρανός στη φύση... αχώρητος στο νου, άπιαστος από τη σκέψη. Πώς να το πω; Πώς να το παραστήσω; Το μεγαλείο του απέραντο, πού να πιαστεί η σοφία του με αριθμούς. Κι αυτός ο μέγας και τρανός επεθύμησε πόρνη (την ανθρώπινή μας φύση). Και τι κάνει; Δεν της στέλνει κάποιον απ΄ τους δούλους του, δεν στέλνει άγγελο στην πόρνη αλλά καταφθάνει αυτός ο ίδιος, ο ερωτευμένος. Επειδή δεν μπορούσε ν΄ ανέβει εκείνη στα ψηλά, κατέβηκε ο ίδιος στα χαμηλά. Έρχεται στην καλύβα της. Τη βλέπει μεθυσμένη, καταπληγωμένη και εξαγριωμένη. Και με ποιο τρόπο έρχεται; Όχι μ΄ ολοφάνερη τη θεότητά του, αλλά γίνεται εντελώς ίδιος μαζί της...»

Αυτό είναι το μεγαλείο της Σάρκωσης! Και μια τέτοια θεολογία και φιλοσοφία ζωής που πιστεύει σ΄ αυτήν, είναι που γέννησε τον πολιτισμό που ξέρει γιατί γιορτάζει τα Χριστούγεννα. Πολιτισμό γιορτής με επίγνωση, δίχως φαντασιώσεις, ηθικισμούς και λυρικές εξάρσεις. Πολιτισμό που σαρκώθηκε και αποτυπώθηκε διαχρονικά,
- στην υμνολογία των αγίων ημερών με την ιλιγγιώδη ποίηση και το κατανυκτικό μέλος των τροπαρίων
- στην ορθόδοξη εικόνα της Γέννησης με το βρέφος Ιησού τυλιγμένο νεκρικά σάβανα μέσα σε λάρνακα, να θυμίζει το Σταυρό, την Ταφή και την Ανάστασή του
- στην ταπεινή λογοτεχνία ενός Παπαδιαμάντη κι ενός Κόντογλου που κράτησαν την πίστη των ανθρώπων στο σωστό της το ύψος
- στο λαϊκό πολιτισμό που τραγουδά τη Σάρκωση, στα κάλαντα, με το στόμα των παιδιών πως «Άναρχος Θεός καταβέβηκεν και εν τη Παρθένω κατώκησεν...»
- και που ξέρει να στρώνει τραπέζι γιορτινό απλό και λιτό αλλά αρχοντικό και φιλόξενο έτσι που να δοξάζεται η ύλη και τα υλικά αγαθά δίχως να γινόμαστε δούλοι τους.

Τούτη την παράδοση που δίνει μέτρο ζωής υποτιμούμε σήμερα εμείς από παχυλή άγνοια, την πουλάμε στα ανταλλακτήρια της ιστορίας, την κάνουμε μουσείο για τους ξένους. Ανυποψίαστοι, γονατισμένοι και γυμνοί απομείναμε έτσι να γιορτάζουμε Χριστούγεννα...
- στολίζοντας κακόγουστα τα σπίτια, τους δρόμους και τις πόλεις μας
τραγουδώντας ανάλαφρα στιχάκια κι΄ αυτά από μετάφραση
χαζεύοντας με συγκίνηση εικόνες θρησκευτικής ζωγραφικής που παριστάνουν καλοθρεμμένο μωρό με ροδοκόκκινα μάγουλα που βαφτίσαμε Χριστό
- ξενυχτώντας σε ρεβεγιόν μαζικής και απρόσωπης διασκέδασης για να καταλήξουμε σε κάποια εκκλησιά εκτελώντας αγχωμένα το ετήσιο θρησκευτικό μας καθήκον «για το καλό του χρόνου».

Τι κρίμα, αλήθεια, βαφτισμένος ορθόδοξος, να ζεις στην Ελλάδα και να γιορτάζεις σαν δυτικοευρωπαίος...
Όπως και να χει... Καλά Χριστούγεννα!

Ο συντάκτης του κειμένου δεν αναφέρεται,- "Oμιλία από το 10ο Ενιαίο Λύκειο Πατρών" .

23 Δεκεμβρίου 2009

Χριστούγεννα 2009. Οδοιπορικό στην μαρτυρική Κορυτσά της Β. Ηπέιρου.

Το είδαμε στο ιστολόγιο Αντιπαρακμή.

Την Κυριακή 20/12/2009 συμμετείχαμε στην αποστολή του ΠΑΣΥΒΑ-ΣΦΕΒΑ στην μαρτυρική γη της Β. Ηπείρου, στην περιοχή της Κορυτσάς. Πολλές φορές τα λόγια είναι δύσκολο να εκφράσουν συναισθήματα.

Η αποστολή επιγραμματικά περιελάμβανε:

1. Επίσκεψη στην εκκλησία του χωριού Πολένα της Κορυτσάς.

Η εκκλησία του χωριού χτίστηκε με δωρεές των φίλων της ΣΦΕΒΑ και τωνΣυνεργαζόμενων Γυναικείων Σωματείων Θεσσαλονίκης πριν 10 χρόνια περίπου.

Οι κάτοικοι του Πολένα, αν και αλβανόφωνοι (εξαιτίας των σκληρών διώξεων του κομμουνιστικού καθεστώτος, που με φυλακίσεις και εξορίες τιμωρούσε όσους τολμούσαν να μιλήσουν την ελληνική γλώσσα στην περιοχή της Κορυτσάς) έχουνε όμως πλήρη αίσθηση της Ελληνικής τους καταγωγής και ουδέποτε επέτρεψαν την παρουσία μουσουλμάνων στο χωριό τους σε μια προσπάθεια να κρατηθούνε Έλληνες κ Ορθόδοξοι.

Χάρη στη στήριξη των ΣΦΕΒΑ-ΠΑΣΥΒΑ τα παιδιά τους διδάσκονται εδώ και 10 χρόνια την Ελληνική γλώσσα σε φροντιστήριο (φωτογραφίες του κτιρίου θα δείτε πιο κάτω).

2.
Χριστουγεννιάτικη Γιορτή μέσα στην εκκλησία του χωριού.

Παρά το κρύο μέσα στην εκκλησία, νιώσαμε τη ζεστασιά των μικρών παιδιών, των κατοίκων και του ιερέα του χωριού.


3. Επίσκεψη στο φροντιστήριο Ελληνικής γλώσσας.
Παιδιά του φροντιστηρίου με τα μικρά δωράκια που τους προσφέρθηκαν (τα παιδάκια διάλεγαν το δωράκι που προτιμούσανε):

Και τώρα ακολουθούνε οι φωτογραφίες από το κτίριο που γίνονται τα μαθήματα της Ελληνικής γλώσσας (υπο τύπου ιδιωτικού φροντιστηρίου αφού οι Αλβανοί ΔΕΝ επιτρέπουν τη λειτουργία Ελληνικού μειονοτικού σχολείου. Τα έξοδα λειτουργίας του φροντιστηρίου γίνονται από τον ΠΑΣΥΒΑ & ΣΦΕΒΑ).

Η εξωτερική εικόνα του φροντιστηρίου:

μία σειρά ασοβάτιστα τούβλα οι τοίχοι-ούτε κουβέντα για μόνωση!, τα περισσότερα τζάμια σπασμένα ή πρόχειρα κλεισμένα με χαρτόνια, με εξαίρεση τα δύο επάνω παράθυρα όπου βρίσκεται η αίθουσα διδασκαλίας τα κουφώματα των οποίων επισκεύσασε ποιος άλλος, η ΣΦΕΒΑ και ο ΠΑΣΥΒΑ.
Οι Ελληνικές κυβερνήσεις μπορούνε να σπαταλούνε εκατομμύρια ευρώ σε μίζες κ σκάνδαλα, χρήματα όμως για τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχουν.
Εξάλλου η Αλβανία είναι ΦΙΛΗ χώρα. Ας μην προκαλούμε...

Ευτυχώς κάποιοι Έλληνες, με τις λίγες δυνατότητες που διαθέτουν,
κάνουν το χρέος τους στα διψασμένα για ελληνισμό αδέρφια μας.

Σκεφθείτε ότι την ημέρα της επίσκεψης τα πάντα ήταν καλυμένα με χιόνι και πάγους (ακόμη και οι δρόμοι).

Η ηρωική δασκάλα Χαρά Νικοπούλου , η οποία άντεξε στις πιέσεις και τις διώξεις ακόμη και στον ξυλοδαρμό στα πομακοχώρια του Έβρου, παραβρέθηκε στην αποστολή και επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Βόρειο Ήπειρο. Δίπλα της ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Γ. Κουριαννίδης. Προσέξτε το άθλιο ξύλινο πάτωμα και τη λάμπα που λείπει από το φωτιστικό.
Ελλείψεις παντού.

Η αισιοδοξία των μικρών βορειοηπειρωτόπουλων όμως, παραμένει, όπως και το χαμόγελο στα πρόσωπά τους. Κρατώντας τα μικρά τους δωράκια λένε "ευχαριστούμε" .
Αισθάνονται ότι Η Ελλάδα (μέσα από την προσπάθεια των ΣΦΕΒΑ-ΠΑΣΥΒΑ) δεν τους ξέχασε κ αυτά τα Χριστούγεννα.

4. Επίσκεψη
στην κλινική της Μητρόπολης και σε ίδρυμα.
Ακολούθησε επίσκεψη στην κλινική της ορθόδοξης μητρόπολης Κορυτσάς και προσφορά φαρμακευτικού υλικού (που έχει χορηγηθεί δωρεάν από φίλους της ΣΦΕΒΑ στη Θεσσαλονίκη), επίσκεψη σε δημόσιο ίδρυμα που φιλοξενεί αναπήρους (δόθηκαν αναπηρικά καρτσάκια δώρα κλπ στους νοσηλευομένους κλπ) και τέλος παρακολουθήσαμε την Χριστουγεννιάτικη γιορτή των φροντιστηρίων Ελληνικής γλώσσας της πόλης της Κορυτσάς που έγινε στην υπόγεια αίθουσα του μητροπολιτικού ναού παρουσία του μητροπολίτη κ. Ιωάννη.

5. Προσκύνημα στους τάφους 2 Ελλήνων στρατιωτών.

Στον ηρωικό ΜΟΡΑΒΑ. Χωριό Μπομποστίτσα Κορυτσάς. Ένα μικρό παλιό εκκλησάκι, ζεστά ανακαινισμένο. Το αθεϊστικό καθεστώς Χότζα, από το 1967 επέβαλλε υποχρεωτική αθεϊα στην Αλβανία, γκρέμισε ή μετέτρεψε σε σταύλους κ αποθήκες τις εκκλησίες και απαγόρευσε κάθε θρησκευτική πράξη.

Στη βάση του μεγάλου σταυρού βρίσκονται τα οστά 2 Ελλήνων στρατιωτών.


Πότε επιτέλους θα γίνουν τα στρατιωτικά κοιμητήρια για τους υπόλοιπους χιλιάδες έλληνες στρατιώτες & αξιωματικούς που θυσιάστηκαν στα ηρωϊκά βουνά;
Πότε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα κάνει καποια Ελληνική κυβέρνηση το ΧΡΕΟΣ της προς τα ΠΑΙΔΙΑ της;;;

Υπάρχουνε οι στρατιωτικοί χάρτες που διαφύλαξαν κρυφά δεκαετίες οι βορειοηπειρώτες και παραδόθηκαν στην ελληνική πρεσβεία και περιέχουν όλα τα σημεία επάνω στα βουνά όπου είναι θαμμένοι οι έλληνες πολεμιστές, η σειρά με την οποία είναι θαμμένοι, ώστε να είναι εύκολα αναγνωρίσιμοι.
Πρώτα θαβόταν οι αξιωματικοί, με σειρά βαθμού, και μετά οι στρατιώτες, καθώς και τα ονόματά τους.
Πότε επιτέλους θα δικαιωθούνε τα παλικάρια μας ου θυσιάστηκαν ρε αλήτες Έλληνες πολιτικοί;
Ως πότε λίγες δεκάδες Έλληνες θα κάνουνε ότι δεν κάνει η Ελληνική Κυβέρνηση;

καθαρίσαμε πρόχειρα την μαρμάρινη πλάκα


στη βάση του Σταυρού αποκαλύφθηκε κάτω από το χιόνι και τον πάγο:

ΑΙΩΝΙΑ ΜΝΗΜΗ
ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΥΙΟΙ
ΑΔΕΛΦΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΕΝΟΙ ΕΔΩ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

ΣΦΕΒίτες, ψέλνουν τον Ελληνικό εθνικό ύμνο:

6. Επίσκεψη
στα ελληνικά εκπαιδευτήρια "Ομηρος".

Μία από τις 5-6 Ελλαδίτισες δασκάλες, αφιερωμένα μέλη της Ορθ.Χριστ.Αδελφότητας ΑΠΟΛΥΤΡΩΣΙΣ, που εδώ και χρόνια στηρίζουν με την παρουσία τους τα ελληνικά φροντιστήρια στην περιοχή της Κορυτσάς.
Στη φωτογραφία η δασκάλα ξεναγεί τους επισκέπτες στο Ελληνικό σχολείο Κορυτσάς "ΟΜΗΡΟΣ" .

Το σχολείο λειτουργεί σαν ιδιωτικό.
Οι αλβανοί δεν επιτρέπουνε την ίδρυση ελληνικού μειονοτικού σχολείου σε μη αναγνωρισμένες μειονοτικές ζώνες όπως η περιοχή της Κορυτσάς.

Μία ακόμη περιγραφή της παραπάνω εξόρμησης μπορείτε να διαβάσετε και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΣΦΕΒΑ (www.sfeva.gr)

7. Η παρούσα πολιτική καστάσταση στο χώρο της Β.Ηπείρου:
Όλα τα παραπάνω την ώρα που τα δύο μεγάλα Ελλαδικά πολιτικά κόμματα (ΠΑΣΟΚ & ΝΔ) πέτυχαν να διχάσουνε πολιτικά τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου (ενώ έπρεπε όλοι να μείνουνε ενωμένοι ως μία ενιαία εθνική μειονότητα).

Επίσης εξωφρενικό και τραγικό συνάμα:
Πρωην κομμουνιστές, κάποιοι μάλιστα που επί Χότζα έπαιρναν υποτροφίες από το καθεστώς και σπούδαζαν στην Ελλάδα (τότε που στα σύνορα υπήρχαν ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα, και οι Έλληνες βορειοηπειρώτες σάπιζαν στις φυλακές και τις εξορίες και φυσικά δεν είχαν καμία δυνατότητα να έλθουν στην μάνα Ελλάδα), αυτοί, οι πρώην κομμουνιστές και συνεργάτες τους, όχι μόνο δεν ζήτησαν ποτέ συγνώμη αλλά κάποιοι πέτυχαν να βρίσκονται ακόμη και στην πολιτική ηγεσία της ελληνικής μειονότητας και συμμετέχουν στο να κατευθύνουν την τύχη της.
Αληθινά τραγικό...

Αν οι βορειοηπειρώτες συσπειρωθούν ενωμένοι γύρω από την ΟΜΟΝΟΙΑ και μιμηθούν αντίστοιχες μειονότητες στα Βαλκάνια, με πολύ λιγότερα νομικά δικαιώματα (πχ η αναγνώριση της Αυτονομίας της Β. Ηπείρου από την ίδια την Αλβανία το 1914 και ο χαρακτηρισμός της μειονότητας ως "εθνικής μειονότητας" από τις διεθνής συνθήκες) τότε μπορομε να ελπίζουμε για ένα καλύτερο μέλον για τον γηγενή ελληνισμό της περιοχής.

Κλείνοντας το οδοιπορικό θα πούμε ότι:

Ευτυχώς υπάρχουνε ακόμη Έλληνες , αγνοί πατριώτες με Χριστό και Ελλάδα στην ψυχή τους, και παρά την προκλητική απουσία της ελληνικής κυβέρνησης θα συνεχίσουν να αγωνίζονται. Και συμμετέχοντας στην εξόρμηση αυτή νοιώσαμε την ζεστασιά της ψυχής τους.

ΣΧΟΛΙΟ
Αξίζουν κάθε βοήθεια τα ταλαιπωρημένα αδέρφια μας στην Β. Ηπειρο.
Καλή Λευτεριά αδέρφια μου.

22 Δεκεμβρίου 2009

Συνελήφθει για σύσταση συμμορίας προ δύο ημερών ο Σύριος που κατηγόρησε αστυνομικό ότι του έσκισε το Κοράνιο. Τα πουλημένα ΜΜΕ το απέκρυψαν!!

Τον θυμάστε εκείνο τον αλλοδαπό, Σύριο μουσουλμάνο που του έσκισε δήθεν ο αστυνομικός το κοράνιο και έγιναν τα επεισόδια προ καιρού; Ε, λοιπόν πριν δύο μέρες η αστυνομία τον συνέλαβε για σύσταση συμμορία διαρρηκτών!!!! Κανένα ΜΜΕ δεν μετέδωσε φυσικά την είδηση.
Ανάμεσα στα μέλη της συμμορίας του πιάστηκαν και καταζητούμενοι βιαστές.

Ετσι καταλαβαίνετε πόσο στημένη ήταν η δουλειά από συγκεκριμένα κόμματα και ΜΜΕ....

Η ενημέρωση είναι από το ιστολόγιο ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ

21 Δεκεμβρίου 2009

Γράμμα στον σύντροφο Παπανδρέου από έναν αγανακτισμένο πολίτη......

Σύντροφε Παπανδρέου,
Έχω ένα αυτοκίνητο 1400 cc του 1993. Το αγόρασα τον Γενάρη του 2009 , 1000 ευρώ γιατί αυτές ήταν και οι δυνατότητες μου. Μέχρι τώρα τα χιλ/τρα που έκανα ήταν 2.500. Τα τέλη κυκλοφορίας ήταν 200 περίπου ευρώ. Σήμερα έρχεται η Κυβέρνηση και μου ζητά να πληρώσω τέλη κυκλοφορίας 350 ευρώ. Και ο λόγος είναι ότι επειδή είναι παλιό το αυτοκίνητο ρυπαίνει (δηλαδή αν πληρώσω παραπάνω τέλη κυκλοφορίας δεν θα ρυπαίνει;).

Αυτή είναι η λογική της φοροεισπρακτικής Κυβερνητικής Δεξιάς και Σοσιαλιστικής "ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ"; Το αυτοκίνητο αυτό πέρασε από ΚΤΕΟ και έχει πιστοποιητικό ότι πληρεί τούς όρους και μπορεί να κυκλοφορεί χωρίς να ρυπαίνει. Βέβαια έχει δίκιο η κυβέρνηση.

Λεβέντη μου Προθυπουργέ (με την ψήφο μου σε έβγαλα) ωρυόσουν και φώναζες "που πήγαν τα λεφτά". Τα βρήκες όμως αμέσως . Τα πήραν όσοι έχουν παλιά αυτοκίνητα και γιαυτό τους τα ζητάς πίσω. Την πληροφόρηση τη πήρες από τον Σουφλιά ο οποίος το 2005 τα διόδια Θεσσαλονίκη- Κατερίνη τα αύξησε από 1,4 ευρώ σε 2 ευρώ. Σού το σφύριξε ο Σουφλιάς.

Πρόσεξε ορέ κλεφτόπουλο, οι... γιωταχήδες είναι απατεώνες. Αυτοί πήραν τις μίζες και είμαστε σ' αυτό το οικονομικό χάλι.Ψάχνω ο βλάκας τις τσέπες μου, μαλώνω με την γυναίκα μου. Που πήγαν τα λεφτά από τις μίζες που πήρα. Δεν βρίσκω ούτε ένα ευρώ. Και εγώ ο φτωχός ψάχνω την ψήφο μου και αναρωτιέμαι μήπως αντικατέστησα τους απατεώνες με άλλους απατεώνες.. Το συμπέρασμα είναι ότι αυτό συνέβη. Και το ερώτημα μου είναι ποιος Σοσιαλιστής Υπουργός η Πρωθυπουργός με ούμπαλα θα βγει και θα μου δώσει μιαν λογική και αντρίκια εξήγηση γιατί θα πρέπει να πληρώσω 80% επιπλέον στα τέλη κυκλοφορίας .

Μου είναι πολύ βαρύ να πληρώσω τις μίζες του Τσουκάτου, του Χριστοφοράκου, της μονής Βατοπεδίου, τις μίζες από τις προμήθειες κάθε είδους, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ, ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΣ ΞΕΠΑΡΑΔΙΑΣΑΝ, ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Και βέβαια την ευθύνη για την εξήγηση την έχεις εσύ, απέναντι των ψηφοφόρων σου. Πες τους Βουλευτές της Θεσσαλονίκης να κάνουν μια βόλτα στην Θεσσαλονίκη και στα πέριξ και να δουν αν υπάρχει ένας δρόμος έστω 500 μέτρων που να είναι ασφαλής για αυτοκίνητα και περισσότερο για δίκυκλα. Έχουν κάνει ποτέ μια βόλτα στην Θεσσαλονίκη να δουν το χάλι της; Δεν νομίζω να γνωρίζουν κατά που πέφτει η Μοναστηρίου, η Γιαννιτσών, η 28ης Οκτωβρίου, η Γρηγορίου Λαμπράκη, η Εθνικής Αμύνης και μιλάω γι αυτές τις οδούς γιατί σε αυτές κινούμαι.

Όταν πηγαίνεις σε ένα σούπερ μάρκετ ψωνίζεις προϊόντα, σου κάνουν λογαριασμό και πληρώνεις την αξία. Εγώ για ποια ανταπόδοση πληρώνω με τα τέλη κυκλοφορίας και τούς φόρους;
Πες μου γαμώ το χαΐρι μου.
Είμαι εξοργισμένος.
Τα παίρνετε και δεν δίνετε τίποτα.

Με καθόλου εκτίμηση.
Ένας αηδιασμένος ψηφοφόρος.
ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!

Αναγνώστης
από το apneagr

Βρέθηκαν οι ρίζες του Πρωθυπουργού της Βαρδαρίας Νικόλα Γκρουέφσκι. Ο παππούς του ήταν Ελληνας από την Φλώρινα και έπεσε ηρωϊκά μαχόμενος το 1940!!!

Ο παππούς του Νικόλαος Γρούιος καταγόταν από το χωριό Αχλάδα της Φλώρινας και είχε δώσει τη ζωή του για την προάσπιση της ελληνικής ανεξαρτησίας. Κατά τον Εμφύλιο η γιαγιά του σημερινού πολιτικού ηγέτη μαζί με τον πατέρα του αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν στην πρώην Γιουγκοσλαβία.

«Ελληνας» είναι ο πρωθυπουργός των Σκοπίων κ. Νίκολα Γκρουέφσκι! Οσο κι αν φαίνεται απίστευτο, είναι όμως αληθινό. Οι παππούδες -από την πλευρά του πατέρα- του πρωθυπουργού της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας κατάγονταν από το χωριό Αχλάδα, το οποίο σήμερα ανήκει στον Δήμο Μελίτης Φλώρινας. Μάλιστα ο παππούς του κ. Γκρουέφσκι ονομαζόταν Νικόλαος Γρούιος.


Το όνομα του Νικόλαου Γρούιου περιλαμβάνεται σε στήλη πεσόντων που βρίσκεται στο Δημοτικό Σχολείο της Μελίτης, στη μνήμη των Ελλήνων που κατάγονταν από τη συγκεκριμένη περιοχή και έχασαν τη ζωή τους στη διάρκεια του Α’ Βαλκανικού Πολέμου του 1912, του ελληνοτουρκικού πολέμου του 1920-1922 και του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Νικόλαος Γρούιος, παππούς του σημερινού πρωθυπουργού των Σκοπίων, κ. Νίκολα Γκρουέφσκι, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, πολεμώντας με τις ελληνικές δυνάμεις.

Κατά πληροφορίες, κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου, η γιαγιά του κ. Γκρουέφσκι μαζί με τον πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού της FYROM αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν στην πρώην Γιουγκοσλαβία. Λίγα χρόνια αργότερα, ο πατέρας του κ. Γκρουέφσκι παντρεύτηκε με μια Σκοπιανή. Το παιδί τους ονομάστηκε Νίκολα, από το όνομα του παππού του Νικόλαου Γρούιου.


Οι πληροφορίες λένε ότι οι γονείς του κ. Γκρουέφσκι έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ ο Σκοπιανός πρωθυπουργός φέρεται να έχει διαρρήξει τις σχέσεις με τον πατέρα του. Παρά το γεγονός ότι ο παππούς του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ ήταν ένας Ελληνας πατριώτης, ο οποίος θυσιάστηκε δίνοντας τη ζωή του για την προάσπιση της ελληνικής ανεξαρτησίας, ο κ. Γκρουέφσκι κατέληξε να είναι ένας άνθρωπος που μισεί την Ελλάδα.

Οι Ελληνες των Σκοπίων αποκαλούνται υποτιμητικά «εγκένσκι», όπως, για παράδειγμα, οι γηγενείς Αυστραλοί αποκαλούν τους Ελληνες μετανάστες «γουόγκς».
Από την περιθωριοποίηση ή ίσως και εξαιτίας του χωρισμού των γονιών του, στον κ. Γκρουέφσκι καλλιεργήθηκε τεράστιο μίσος για οτιδήποτε ελληνικό. Κι έτσι ο εγγονός του Ελληνα πατριώτη από την Αχλάδα της Φλώρινας έγινε ένας Σκοπιανός εθνικιστής που θεωρεί ότι η Ελλάδα έχει καταλάβει περιοχές της υποτιθέμενης «Μακεδονίας» (όπως την αντιλαμβάνονται ορισμένοι Σκοπιανοί) που περιλαμβάνουν ακόμη και τη Θεσσαλονίκη και φτάνουν μέχρι το Αιγαίο. Από εκεί άλλωστε προέρχεται και το «εγκένσκι», ένας περιφρονητικός χαρακτηρισμός που οι Σλάβοι των Σκοπίων απέδιδαν στους Ελληνες που είχαν διαφύγει στα Σκόπια κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου.

Ο κ. Γκρουέφσκι, γιος Ελληνα μετανάστη που γεννήθηκε το 1970 στα Σκόπια και έχει αναρριχηθεί σήμερα στη θέση του πρωθυπουργού της FYROM, γνωρίζει ίσως καλύτερα από τον καθένα την πραγματικότητα για τη Μακεδονία. Οπως, επίσης, ο κ. Γκρουέφσκι γνωρίζει ότι δεν υφίσταται «μακεδονική» μειονότητα στην Ελλάδα, ότι δεν υπάρχει «Αιγαιακή Μακεδονία» και ότι η γενέθλια γη των προγόνων του δεν είναι «σκλαβωμένη», όπως προκλητικά έχει υπαινιχθεί ουκ ολίγες φορές.
Αν και ο κ. Γκρουέφσκι επιχειρεί να χρησιμοποιήσει την καταγωγή του για να ισχυριστεί ότι η Μακεδονία ως σύνολο δεν έχει δήθεν... απελευθερωθεί (!), ή ότι τα Σκόπια ως η υποτιθέμενη συνέχεια της αρχαίας Μακεδονίας δεν περιλαμβάνουν όλους τους Μακεδόνες, δεν θα πρέπει να ξεχνά ποτέ ότι κατά το ήμισυ είναι και ο ίδιος Ελληνας.

Διότι η σκοπιανή προπαγάνδα θέλει να μετατρέψει τους Ελληνες που έφυγαν λόγω του εμφυλίου πολέμου προς τη Γιουγκοσλαβία σε δήθεν Σλάβους, που για ορισμένους ανιστόρητους έζησαν στο ελληνικό τμήμα της ιστορικής Μακεδονίας και αναγκάστηκαν να αποδεχτούν ελληνικό επώνυμο, αλλά διατήρησαν τη μητρική τους γλώσσα! Προφανώς, ο μύθος της δημιουργίας του κράτους των Σκοπίων εξυπηρετεί ορισμένους εθνικιστές παραχαράκτες της Ιστορίας όπως ο κ. Γκρουέφσκι και άλλοι, που προσπαθούν να δημιουργήσουν την εντύπωση του ομοιογενούς έθνους των υποτιθέμενων «καθαρών» Μακεδόνων.

Για τις απόψεις και τη στάση του κ. Γκρουέφσκι έναντι της Ελλάδας ίσως αρμόδια να απαντήσει είναι κάποια από τις επιστήμες που ασχολούνται με τη συμπεριφορά του ανθρώπου.
Διότι ουδείς μπορεί να δώσει μια εύκολη εξήγηση για το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός των Σκοπίων μισεί τη χώρα καταγωγής του, έχει τόσο μεγάλα απωθημένα εναντίον της Ελλάδας ώστε να υποδαυλίζει ακόμη και τις αλυτρωτικές βλέψεις ορισμένων ακραίων εθνικιστικών στοιχείων της χώρας του ή επιμένει να υποστηρίζει την ύπαρξη μακεδονικής -δήθεν- εθνότητας..

πηγή "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"
από το Ελλήνων Αφύπνιση

Παράλληλα στο ιστολόγιο ΙΔΙΑΖΟΝΤΩΣ διαβάσαμε σε ρεπορτάζ του Παναγιώτη Σαββίδη που επισκεύτηκε το χωρίο καταγωγής του Γκρουέφσκι:

Οι κάτοικοι του χωριού είναι εξοργισμένοι με τον Σκοπιανό πρωθυπουργό για τα όσα υποστηρίζει στην προκλητική επιστολή του προς τον Έλληνα ομόλογό του, για ύπαρξη «μακεδονικής» μειονότητας στην περιοχή της δυτικής Μακεδονίας.

«Είμαστε Έλληνες, είτε αρέσει στον κ. Γκρούεφσκι, είτε όχι», λέει νεαρός κάτοικος του χωριού, επισημαίνοντας πως αυτοί που δηλώνουν «Μακεδόνες» μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. «Ας μας πουν, πού έκαναν τις περιουσίες τους», τονίζει με νόημα ο ίδιος.

Με το τέλος του εμφυλίου πολέμου, το 1949, η γιαγιά του και ο πατέρας του Ν. Γκρούεφσκι βρέθηκαν στο έδαφος της σημερινής ΠΓΔΜ, ακολουθώντας τους κομμουνιστές μετά την ήττα τους. Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμη και στα Σκόπια, η γιαγιά του Ν. Γκρούεφσκι λάμβανε τη σύνταξη του ΟΓΑ από το ελληνικό κράτος, όπως λένε κάτοικοι της Αχλάδας.

Οι γονείς του Ν. Γκρούεφσκι χώρισαν, όταν ο σημερινός πρωθυπουργός των Σκοπίων, ήταν σε πολύ μικρή ηλικία. Ο ίδιος μεγάλωσε με τη μητέρα του, που δήλωνε φανατική «Μακεδόνισσα».

«Εδώ, είναι Ελλάδα. Ο κ. Γκρούεφσκι ή Γρούιος είναι καλοδεχούμενος να ‘ρθει στο χωριό μας και να δει το μέρος από το οποίο κατάγεται, να δει το χωριό όπου έζησε ο παππούς του, ο οποίος πέθανε για την Ελλάδα,» μας λέει κάτοικος του χωριού.

ΣΧΟΛΙΟ
Τώρα εξηγείται γιατί ο Γκρουέφσκι δεν θέλει να λέει ότι είναι Σλάβος. Γιατί απλούστατα δεν είναι. Γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι Ελληνας. Ομως για δικούς του προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους έχει επιλέξει την μετατροπή του σε γενίτσαρο!!!

Τα έχουμε ξαναπεί. Την πιο σκληρή εχθρότητα η χώρα μας την δέχεται συνήθως από τους προδότες της. Είναι το αιώνιο ριζικό μας. Εδώ παράγονται μεγάλοι ήρωες και τιποτένιοι προδότες......