2 Ιανουαρίου 2022

Οι Έλληνες σε lockdown και οι μουσουλμάνοι γιόρτασαν την πρωτοχρονιά στην πλατεία Συντάγματος!

Την ώρα που οι Έλληνες ήταν κλεισμένοι στα σπίτια του και παρακολουθούσαν το κακόγουστο σόου Μπακογιάννη-Ρουβά στην τηλεόραση, οι παράνομοι μετανάστες «κατακτούσαν» την πλατεία Συντάγματος. 
 
Όχι, δεν πρόκειται για υπερβολή, καθώς όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο το πακιστανικό κανάλι URDU Greece έκανε διθυραμβικό αφιέρωμα στην πλατεία Συντάγματος γιατί είχε γεμίσει με μουσουλμάνους άνδρες!
 
Όπως φαίνεται στο βίντεο στην πλατεία Συντάγματος βρίσκονται μόνο αλλοδαποί, κυρίως Πακιστανοί, την ώρα που οι Έλληνες ήταν αναγκασμένοι να αλλάξουν χρόνο στα σπίτια τους, καθώς τους απαγορεύθηκε μέχρι και η πρόσβαση στη συναυλία του Ρουβά. Να θυμίσουμε ότι ο Λυκαβηττός αντί να γεμίσει με θεατές γέμισε με κλούβες ΜΑΤ.  
 
Αντιθέτως οι αλλοδαποί στο κέντρο της Αθήνας δεν τήρησαν κανέναν μέτρο ασφαλείας για τον Covid-19, ελάχιστοι φορούσαν μάσκα, παρά τον συνωστισμό, ενώ παρόλο που είναι υποχρεωτική οι δυνάμεις ασφαλείς δεν έκοψαν ούτε ένα πρόστιμο. Γι' ακρίβεια δεν βλέπουμε καν να υπάρχει κάποιος αστυνομικός ώστε να κάνει τον απαραίτητο έλεγχο.  
 
Την ίδια ώρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, περηφανευόταν για τους 10.000 αστυνομικούς που βγήκαν στους δρόμους, αλλά μάλλον χρησιμοποιούνται για να κυνηγούν τους Έλληνες ανεμβολίαστους και όσους Έλληνες αποφασίσουν να κάνουν κάποιο «πάρτι» (όπως «βαφτίζεται» κάθε μάζωξη). 
 
Να σημειώσουμε ότι στο βίντεο εκτός από Έλληνα δεν βλέπουμε ούτε κάποια γυναίκα.   
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Πότε θα ξεβρωμίσει ο τόπος μας;
Πότε θα ξαναδούμε οικογένειες Ελλήνων την πρωτοχρονιά στο κέντρο της πρωτεύουσας;
Πότε θα ξαναγίνουμε ΕΛΛΗΝΕΣ;
Οταν μπορέσουμε να ξεβρωμίσουμε τον τόπο από τα πουλημένα τομάρια που μας κυβερνούν τα τελευταία 25 χρόνια....
Καλή Λευτεριά 
 
ΥΓ. Μια απορία...
Τι ακριβώς γιορτάζουν αυτοί οι μουσουλμάνοι;
Εμείς γιορτάζουμε τα 2022 χρόνια από την έλευση του Κυρίου....



Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

........ΥΓ. Μια απορία...
Τι ακριβώς γιορτάζουν αυτοί οι μουσουλμάνοι;
Εμείς γιορτάζουμε τα 2022 χρόνια από την έλευση του Κυρίου....
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝ, ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ Κ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΑΡΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΒΡΗΚΑΝ Κ ΠΟΛΛΟΥΣ εΛΛΗΝΑΡΑΔΕς ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΝΕ Κ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ .
ΟΛΑ ΚΑΛΑ !! ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.