23 Νοεμβρίου 2021

Η πανδημία των… τσιμπημένων!

Του Πέτρου Μαγγανιάρη 
 
Βασικό χαρακτηριστικό του τρόπου που κυβέρνηση – ειδικοί και ΜΜΕ χειρίζονται την πανδημία είναι η σχεδόν μηδενική δημοσιοποίηση στοιχείων, ειδικά όσον αφορά την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των εμβολίων.
 
Με πάνω από 6,5 εκατομμύρια Έλληνες εμβολιασμένους ελάχιστα δεδομένα έχουν δοθεί για το πώς κατανέμονται κρούσματα, οι νοσήσεις και οι θάνατοι μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων πολιτών, στοιχεία που φυσικά διαθέτουν ειδικοί και κυβέρνηση αλλά μόνο επιλεκτικά δημοσιοποιούνται.  
 
Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η εργαλειοποίηση της πανδημίας με στόχο την διασπορά και αναπαραγωγή του φόβου και του διχασμού στο εσωτερικό της ελληνικής κοινωνίας.  
 
Η τεχνητή αντίθεση εμβολίασμένων – ανεμβολίαστων προωθείται σταθερά από την κυβέρνηση με την αγαστή συνεργασία «ειδικών» και των ΜΜΕ και την εκκωφαντική σιωπή ή και πλειοδοσία σύσσωμης της κοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης.  
 
Οι υπαρκτές κοινωνικές και πολιτικές αντιθέσεις συσκοτίζονται, τα συνταγματικά δικαιώματα και οι ατομικές ελευθερίες των πολιτών καταπατώνται, η υποτέλεια της χώρας βαθαίνει, ένα αυταρχικό καθεστώς αυθαιρεσίας και αντιδημοκρατικής εκτροπής εμπεδώνεται.  
 
Τον τελευταίο μήνα για την εξυπηρέτηση των παραπάνω επιδιώξεων εφευρέθηκε ένα καινούριο σλόγκαν: Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ!  
 
Για ό,τι αρνητικό συμβαινει στη χώρα φταιει η ανεύθυνη μειοψηφία του 30% των πολιτών που αρνούνται να αντιστοιχηθούν με το σωτήριο υγειονομικό πρόταγμα.  
 
Όλοι σχεδόν οι νοσούντες, διασωληνωμένοι και θανόντες του τελευταίου μήνα, προέρχονται από αυτό το 30%. Στο πυρ το εξώτερον, λοιπόν.  
 
Έχουν έτσι όμως τα πράγματα;  
Στις 20/10 ο εξαφανισμένος για καιρό Σωτήρης Τσιόδρας παρουσίασε τα αποτελέσματα μελέτης, σύμφωνα με τα δεδομένα της οποίας τα εμβόλια εμφανίζουν εξαιρετική αποτελεσματικότητα…. (το σχετικό λινκ)  
 
Μεταξύ άλλων έδωσε λοιπόν και στοιχεία για την κατανομή θανάτων μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων μέχρι 11/10.  
 
Έτσι για την περίοδο από 1/1/2021 εως 11/10/2021 είχαμε συνολικά:  
8572 θανάτους ανεμβολίαστων  
607 θανάτους εμβολιασμένων με 1 δόση και  
701 θανάτους εμβολιασμένων πλήρως (PFIZER + MODERNA + ASTRA + JOHNSON μονοδοσικό).  
 
Μια παρατήρηση: Το σύνολο θανάτων που προκύπτει από τα παραπάνω στοιχεία δηλ. 9880 με βάση τα ημερήσια δελτία του ΕΟΔΥ δεν αντιστοιχεί με την 11/10 αλλά μάλλον με την 27/9. Μπορεί η 11/10 να είναι η ημέρα δημοσίευσης της μελέτης ή απλά τα στοιχεία να μαγειρεύονται …. Αλλά μικρή σημασία έχει για αυτό που θέλουμε να αναδείξουμε.  
 
Στις 7/11 ο ΕΟΔΥ τώρα, δίνει νέα στοιχεία για την περίοδο από 1/1/2021 εως 7/11/2021:  
770 θανάτους εμβολιασμένων με 1 δόση και 1.673 θανάτους εμβολιασμένων πλήρως (PFIZER + MODERNA + ASTRA + JOHNSON μονοδοσικό).  
 
Έχουμε επίσης 9.014 θανάτους ανεμβολίαστων (προκύπτει από το δελτίο ΕΟΔΥ της 7/11. Εκεί ανακοινώνονται 16.295 νεκροί από την αρχή της πανδημίας. Αφαιρώντας τους 4.838 νεκρούς του 2020 έχουμε 16.295-4.838=11.457. Αφαιρώντας τους θανάτους εμβολιασμένων 11.457-770-1.673= 9.014)  
 
Τα στοιχεία αυτά δημοσιεύτηκαν στον ελληνικό ιστότοπο της Huffington Post στις 11/11/2021 (δείτε το σχετικό λινκ).  
 
Τα παραπάνω νούμερα μπήκαν σε ένα πίνακα για να είναι πιο εύκολη η κατανόηση.  
 
Στην τρίτη στήλη έγινε υπολογισμός των διαφορών ανά κατηγορία (ανεμβολίαστοι, εμβολιασμένοι με 1 δόση, πλήρως εμβολιασμένοι) ανάμεσα στις 2 περιόδους 1/1 εως 27/9 και 1/1 εως 7/11.  
 
Έτσι, η τρίτη στήλη απεικονίζει την κατανομή θανάτων ανά κατηγορία για την περίοδο 28/9 έως 7/11. 
 
Τι εκπληκτικό προκύπτει λοιπόν από επίσημα στοιχεία;  
 
Την περίοδο από 28/9 έως 7/11 δηλ. τον τελευταίο 1 μήνα και κάτι είχαμε:  
• 442 θανάτους ανεμβολίαστων  
• 163 θανάτους εμβολιασμένων με 1 δόση και  
• 972 θανάτους εμβολιασμένων πλήρως (PFIZER + MODERNA + ASTRA + JOHNSON μονοδοσικό)  
• 1.577 θανάτους συνολικά  
 
Ναι καλά διαβάζετε…  
 
Τις τελευταίες 40 ημέρες, λοιπόν, που είχαμε, σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, την …. «πανδημία των ανεμβολίαστων», σε σύνολο 1.577 θανάτων, το 61,63% ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ! Και μόλις το 28,03% ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ!  
 
Τα ανωτέρω δε ποσοστά θνητότητας ταυτίζονται εντέλει με τα ποσοστά εμβολιασμού. Δηλαδή μια τρύπα στο νερό. Αυτά και περισσότερα στοιχεία προφανώς γνωρίζει και η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών κα Μαρία Θεοδωρίδου που στις 15/11 στην επίσημη ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών δήλωνε:  
 
«Η εμφάνιση και ραγδαία επέκταση της μετάλλαξης Δέλτα μείωσε το αρχικό κλίμα του ενθουσιασμού. Η αρχική αισιόδοξη άποψη, ότι τα εμβόλια θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σημαντική μείωση και εξαφάνιση του ιού και να μειωθεί η διασπορά, δεν έγινε».  
 
Είναι φανερό πως το όποιο οφελος προστασίας προκύπτει από τον εμβολιασμό αντισταθμίζεται από την αυξημένη κινητικότητα των εμβολιασμένων σε σχέση με τους ανεμβολίαστους αφού με τα μέτρα της κυβέρνησης οι μεν πρώτοι κινούνται ελεύθερα και χωρίς ελέγχους οι δε δεύτεροι πρακτικά είναι σε καθεστώς lockdown.  
 
Η κατάσταση δε θα χειροτερεύει καθώς προχωράμε προς το χειμώνα και επιπλέον είναι κοινώς ομολογημένο πως ο ούτως ή άλλως μειωμένος λόγω παραλλαγής ΔΕΛΤΑ βαθμός προστασίας των εμβολίων μειώνεται περαιτέρω ή και εξαφανίζεται προϊόντος του χρόνου.  
 
Με βάση τα παραπάνω προκύπτουν εγκληματικές ευθύνες των υπευθύνων , κυβέρνησης και επιτροπής επιστημόνων και εγείρονται αμείλικτα ερωτήματα για τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας και τις στοχεύσεις που υποκρύπτονται.  
 
• Πως γίνεται την ίδια περίοδο που οι πλήρως εμβολιασμένοι αποτελούν το 61,63% των συνολικων θανατων της εξεταζόμενης περιοδου, ταυτόχρονα το ποσοστό τους στις ΜΕΘ να κυμαίνεται, σύμφωνα με τις ημερήσιες ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ, μεταξύ 15-17%;  
 
• Γιατί αποκρύπτονται ή αλλοιώνονται τα βασικά στοιχεία παρακολούθησης των κρίσιμων δεικτών της πανδημίας , την ίδια στιγμή που στους εμβολιασμενους πολίτες καλλιεργείται μια επίπλαστη και δυνητικά θανατηφόρα εντύπωση πως το εμβόλιο τους παρέχει σχεδόν πλήρη προστασία.  
 
• Γιατί οι δημόσιοι φορείς εκπροσώπησης, πολιτικά κομματα, συνδικαλισμός δεν απαιτούν απόλυτη διαφάνεια, δημοκρατικές διαδικασίες, ελεύθερη αντιπαράθεση επιστημονικών απόψεων για τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας;  
 
Είναι φανερό πως ο τρόπος που η κυβέρνηση έχει επιλέξει να διαχειρίζεται την πανδημία είναι εξόχως πολιτικός και ουδόλως με υγειονομικά κριτήρια.  
 
Μοιραία και στο στενό πεδίο της υγειονομικής διαχείρισης της κρίσης τα αποτελέσματα είναι τραγικά .Το δημόσιο σύστημα υγείας έχει καταρρεύσει και οι θάνατοι Ελλήνων από όλες τις αιτίες πλην COVID το τελευταίο 7μηνο έχουν εκτοξευτεί.  
 
Οι Έλληνες πολίτες δεν έχουν κανένα λόγο να πέφτουν στην παγίδα της τεχνητής πόλωσης που προωθεί η κυβέρνηση και να χωρίζονται σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.  
 
Το εύλογο ζητούμενο της ελληνικής κοινωνίας για υγειονομική ασφάλεια μόνο στα πλαίσια μιας διαφανούς και ανοιχτής δημοκρατικής κοινωνίας μπορεί να επιτευχθεί. Την δημοκρατική εκτροπή που μοιραία οδηγεί και σε καταβαράθρωση του βιοτικού μας επιπέδου, μόνο ένας αγωνιστικός και ενωμένος λαός μπορεί να αποτρέψει. Άλλως το μέλλον μας προοιωνίζεται εξόχως δυστοπικό.  
 
το είδαμε ΕΔΩ 



Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ,
ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ...ΤΟ ΣΚΑΚΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΑ ΠΟΥΛΙΑ Κ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΠΟΥΛΙΑ !
ΚΡΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΚΟΤΟΥΣ .

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.