3 Σεπτεμβρίου 2021

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους στις δομές υγείας και στήριξη οικονομική και υλική.

Γράφει ο Ηλίας Ευαγγελόπουλος
 
Ελληνίδες και Έλληνες, ο αχαρακτήριστος πρωθυπουργός της χώρας με την κυβέρνησή του έχουν κηρύξει τον πόλεμο στους Έλληνες εργαζόμενους στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα που αποφάσισαν να μην σκύψουν το κεφάλι και να διαφυλάξουν την υγεία τους από το δηλητήριο, που με τον εξαναγκασμό και άλλα δόλια μέσα προσπαθούν να τους εκχύσουν στο σώμα τους.
 
Τι και αν δήλωνε τόσο αυτός όσο και ο πρώην υπουργός υγείας ότι το εμβόλιο δεν θα γίνει υποχρεωτικό για να ξεγελάσει τους καλόπιστους και να τους εμβολιάσει! Τώρα που κατάφεραν να τους εμβολιάσουν δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο στους υπόλοιπους. Και μάλιστα κατά παράβαση του ευρωπαϊκού δικαίου που απαγορεύει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.  
 
Σύμφωνα με το άρθρο 5 της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα:  
 
“Επέμβαση σε θέματα υγείας μπορεί να υπάρξει μόνον αφού το ενδιαφερόμενο πρόσωπο δώσει την ελεύθερη συναίνεσή του, κατόπιν προηγούμενης σχετικής ενημέρωσής του. Το πρόσωπο αυτό θα ενημερώνεται εκ των προτέρων καταλλήλως ως προς το σκοπό και τη φύση της επέμβασης, καθώς και ως προς τα επακόλουθα και κινδύνους που αυτή συνεπάγεται. Το ενδιαφερόμενο πρόσωπο μπορεί ελευθέρα και οποτεδήποτε να ανακαλέσει τη συναίνεσή του”.  
 
Βλέπουμε όμως ότι το εγχώριο πολιτικό σύστημα όπως δεν υπάκουσε στο ελληνικό σύνταγμα και προχώρησε στην υπογραφή των μνημονίων έτσι και σήμερα αδιαφορεί για το ευρωπαϊκό δίκαιο και επιβάλει με τη μέθοδο του εξαναγκασμού τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.  
 
Και επειδή δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τους ακόμα λογικά σκεπτόμενους Έλληνες όλους μαζί, το κάνει σταδιακά. Αυτή τη στιγμή έχει στοχοποιήσει τους εργαζόμενους στις δομές υγείας. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και οι άλλοι κλάδοι. Και οπωσδήποτε οι φοιτητές και τα παιδιά.  
 
Αυτός ο αγώνας όμως για τον ελληνικό λαό είναι συλλογικός. Δεν θα πρέπει να πέσει στην παγίδα που του στήνει το ελεγχόμενο και υποταγμένο εγχώριο σύστημα εξουσίας, να τον τεμαχίσει και να τον αντιμετωπίσει τμηματικά, για να βρει λιγότερες αντιστάσεις και να ολοκληρώσει το έργο που του έχει ανατεθεί.  
 
Προτείνουμε σε κάθε πόλη και νομό να δημιουργηθούν επιτροπές στήριξης, των εργαζομένων σε διαθεσιμότητα, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων και τροφίμων για την εξυπηρέτηση των οικογενειακών τους αναγκών.  
 
Είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και δέχονται την επίθεση της εχθρικής εγχώριας κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού ο οποίος δίνει την εντολή της επίθεσης. Είναι ο βασικός αίτιος των όσων συμβαίνουν στη χώρα μας. Έχει διαιρέσει τον ελληνικό λαό δημιουργώντας έναν άτυπο εμφύλιο πόλεμο χρησιμοποιώντας ως κυρίαρχο όπλο το ψέμα.  
 
Δυστυχώς και η αντιπολίτευση της χώρας ελεγχόμενη πλήρως από τον διεθνή σιωνιστικό παράγοντα υποβαστάζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη.  
 
Είναι η πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία που ο λαός δίνει την μάχη εντελώς μόνος του, χωρίς την στήριξη της εκκλησίας. Και αυτό έχει την δική του σημασία για την αξία του αγώνα.  
 
Εφόσον η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τον οικονομικό εξαναγκασμό, οι Έλληνες πολίτες μπορούν και πρέπει να απαντήσουν στην κυβέρνηση με το ίδιο όπλο.  
 
Επομένως μένει σε μας τον ελληνικό λαό, με ομόνοια, αγωνιστικότητα, αλληλοϋποστήριξη και ομοψυχία να δώσουμε την μητέρα πάντων των μαχών για να σώσουμε το ελληνικό έθνος και ιδιαίτερα τη νεολαία μας και την πατρίδα. Όλοι μαζί θα νικήσουμε!  
 
Αν το κάνουμε, να είμαστε σίγουροι ότι το μίασμα της πολιτικής που φέρνει την πολιτική και οικονομική ανωμαλία στην πατρίδα μας, θα το στείλουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.  
 
Ηλίας Ευαγγελόπουλος  
Οικονομολόγος  
Αντιπρόεδρος “Εθνεγερσίας”



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.