11 Αυγούστου 2021

Kάτι συμβαίνει στον πλανήτη. Το FOXnews καταγγέλει “τη μεγαλύτερη συγκάλυψη στην ανθρώπινη Ιστορία” από τα μεγάλα Αμερικανικά ΜΜΕ

Kάτι συμβαίνει στον πλανήτη. Το FOXnews καταγγέλει “τη μεγαλύτερη συγκάλυψη στην ανθρώπινη Ιστορία” από τα μεγάλα Αμερικανικά ΜΜΕ τα οποία έθαψαν τη μελέτη-βόμβα των Ρεπουμπλικάνων που απεκάλυψε ότι η COVID κυκλοφορούσε στη Wuhan από τον Σεπτέμβριο του 2019.
 
Σύμφωνα με την Έκθεση οι Παγκόσμιοι Στρατιωτικοί Αγώνες την μετέτρεψαν σε πανδημία!
 
Το FOXNews καταγγέλει συγκάλυψη από τα μεγάλα Αμερικανικά ΜΜΕ (που περιέργως σύσσωμα είναι με μία σύριγγα στο χέρι και παροτρύνουν τους πολίτες να εμβολιαστούν) της Έκθεσης των Ρεπουμπλικάνων η οποία αποκαλύπτει ότι ο ιός COVID-19 κυκλοφορούσε στη Wuhan από τον Σεπτέμβιο του 2019 και ένα μήνα αργότερα στις 18 Οκτωβρίου 2019 οι Παγκόσμιοι Στρατιωτικοί Αγώνες που διεξήχθησαν στην πόλη της Κίνας λειτούργησαν ως “superspreaders” για να διασπείρουν τον ιό ανά το κόσμο καθώς πολλοί αθλητές απεκάλυψαν ότι είχαν συμπτώματα COVID-19.
 
Η αποκάλυψη της σύμπτωσης με τους Στρατιωτικούς Αγώνες της Wuhan αφήνει υπόνοιες ότι ίσως να μην πρόκειται για ένα ατύχημα διαρροής από το γνωστό Ινστιτιτούτο της Wuhan αλλά για εσκεμμένη ενέργεια κατά της ανθρωπότητας γι΄αυτό άλλωστε το FOXnews κάνει λόγο για “greatest cover-up in human history.”
 
Τα CNN, MSNBC, ABC News, NBC News και CBS News δεν κατάφεραν να καλύψουν την έκθεση!
 
Πολλά από τα βασικά σημεία της έκθεσης των Ρεπουμπλικανών επικεντρώθηκαν σε δραστηριότητες μέσα και γύρω από τη Wuhan που φαίνεται να δείχνουν ότι ο ιός κυκλοφορούσε στην Κίνα ήδη από τον Σεπτέμβριο, πολύ πριν το γραφείο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας στις 31 Δεκεμβρίου 2019, αναφερθεί στην ανακοίνωση του ιστοτόπου της Δημοτικής Επιτροπής Υγείας της Wuhan που έκανε λόγο σχετικά με περιπτώσεις «ιογενούς πνευμονίας» στη πόλη.
 
Τον Σεπτέμβριο, η βάση δεδομένων γενετικής αλληλουχίας του εργαστηρίου Wuhan τέθηκε εκτός σύνδεσης στη μέση της νύχτας, η οποία, σύμφωνα με τον Ρεπουμπλικάνο Γερουσιαστή του Τέξας Michael McCaul, έδειξε ότι προσπαθούσαν να «κρύψουν» ή να «καλύψουν» κάτι που προκαλεί σημαντική ανησυχία.
 
Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης σιωπούν για τα ανησυχητικά ευρήματα της έρευνας των Ρεπουμπλικάνων της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής για τις πιθανές ρίζες του COVID-19 τη Δευτέρα, παρά το γεγονός ότι ένας νομοθέτης το χαρακτήρισε ως τη «μεγαλύτερη συγκάλυψη στην ανθρώπινη ιστορία».
 
Τα ευρήματα-βόμβες της μελέτης έκαναν την πιο λεπτομερή την περίπτωση ότι η πανδημία του κοροναϊού προήλθε από διαρροή από ιολογικό εργαστήριο της Ουχάν, αλλά τα CNN, MSNBC, ABC News, NBC News και CBS News δεν κατάφεραν να καλύψουν την έκθεση.
Ο συνεργάτης του Fox News Joe Concha-κεντρική photo είπε ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι γι αυτό.
 
Δείτε ΕΔΩ κατεβάστε και κρατήστε στο Αρχείο σας την Έκθεση των Ρεπουμπλικανών για τη προέλευση του ιού. Σας συνιστούμε στη συνέχεια να αναρωτηθείτε γιατί δεν θα διαβάσετε λέξη γι΄αυτή ούτε στα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ. Κάτι συμβαίνει στο πλανήτη!
 
«Λειτουργεί ως υπενθύμιση ότι όταν τα ίδια που έσπευσαν να επικρίνουν τον Ρεπουμπλικανό γερουσιαστή Τομ Κάτον ο οποίος ήταν από τους πρώτους που είπε ότι αυτό μπορεί να προήλθε από ένα εργαστήριο και επίσης όταν ο Πρόεδρος Τραμπ επαναλάμβανε το ίδιο πράγμα, παρουσιάστηκαν αμφότεροι ως απερίσκεπτοι θεωρητικοί συνωμοσίας », ανέφερε ο Joe Concha την Τρίτη στο« Fox & Friends ».
 
Τα φιλελεύθερα ΜΜΕ αγνοούν εντελώς το βίντεο του εργαστηρίου Wuhan
 
«Η Wall Street Journal, η Washington Post, οι New York Times είχαν όλοι τους δημοσιογράφους που είχαν αποβληθεί από την Κίνα στην αρχή της πανδημίας, οπότε ήταν αδύνατο να επαληθευτεί κάτι ή να ληφθούν απαντήσεις».  
 
Ο Concha είπε ότι η εύρεση της προέλευσης της πανδημίας είναι “η πιο σημαντική έρευνα που μπορούμε να κάνουμε στη ζωή μας”, επειδή η ιστορία θα επαναληφθεί εάν δεν μάθουμε πώς ξεκίνησε η πανδημία. Ακόμη και οι Δημοκρατικοί το παραδέχονται αυτό.” 
 
H ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ  
 
Πρόκειται για πυρηνική βόμβα. Το κουβάρι της πανδημίας αρχίζει να ξετυλίγεται αργά και βασανιστικά που λέμε.  
 
Η πυρηνική βόμβα δεν είναι άλλη από ντοκουμενταρισμένη έκθεση των Ρεπουμπλικάνων που δημοσιεύει το FOXnews σύμφωνα με την οποία στην πόλη της Wuhan είχαν καταγραφεί από τον Σεπτέμβριο του 2019 κρούσματα COVID-19 τα οποία οι Παγκόσμιοι mini Ολυμπιακοί Αγώνες των Στρατιωτικών που ξεκίνησαν στην πόλη στις 18 Οκτωβρίου 2019 (οι 10.000 αθλητές από 109 χώρες είχαν φθάσει εδώ νωρίτερα) μετέτρεψαν σε πανδημία καθώς πολλοί αθλητές επέστρεφαν στις χώρες τους παραπονούμενοι για συμπτώματα.  
 
Βy Team  
 
Το μεγάλο ερώτημα τώρα είναι εάν πρόκειται για ατύχημα ή εάν κάποιοι είχαν στη κυριολεξία εξαπολύσει τον ιό στην ανθρωπότητα γνωρίζοντας ότι 10 χιλιάδες αθλητές με τους συνοδούς τους θα ήταν τα πλέον αποτελεσματικά “βαποράκια” για την παγκοσμιοποίηση της Covid-19 και την μετατροπή της σε πανδημία με την “βοήθεια” των tests!  
 
Ποιοι έπαιζαν με τη φωτιά λίγο πριν 10 χιλιάδες και πλέον αθλητές και συνοδοί από 109 χώρες του κόσμου θα έφθαναν στη πόλη της Wuhan. Οι Κινέζοι πάντως που είχαν επενδύσει πολλά στους αγώνες για την άρτια διεξαγωγή τους δεν είχαν λόγους γι΄αυτή την εθνική αυτοχειρία παρότι θα μπορούσαν να συμμετέχουν στη συγκάλυψή της. Τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου παρουσιάζουν δηλώσεις αθλητών που ισχυρίζονται ότι οι εκδηλώσεις διεξήχθησαν χωρίς θεατές και ότι η Wuhan ήταν μια «πόλη -φάντασμα»!  
 
Μήνες πριν από το ξέσπασμα της COVID-19, το Εθνικό Εργαστήριο Βιοασφάλειας Wuhan ζήτησε προσφορές για σημαντικές ανακαινίσεις στα συστήματα ασφάλειας και επεξεργασίας αποβλήτων σε ερευνητικές εγκαταστάσεις που λειτουργούσαν για λιγότερο από 2 χρόνια, σύμφωνα με μια νέα έκθεση του Κογκρέσου για την προέλευση της πανδημίας, που έχει στη διάθεσή του το Fox News. 
 
«Μια τόσο σημαντική ανακαίνιση τόσο σύντομα μετά την έναρξη της λειτουργίας της εγκατάστασης φαίνεται ασυνήθιστη», ανέφερε η έκθεση του Ρεπουμπλικανικού εκπροσώπου της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής. Τα έργα για την απολύμανση του αέρα, τα επικίνδυνα απόβλητα και τα κεντρικά συστήματα κλιματισμού “δημιουργούν ερωτήματα σχετικά με το πόσο καλά λειτουργούσαν αυτά τα συστήματα τους μήνες πριν από την εμφάνιση του COVID-19”.
 


FILE PHOTO: Peter Daszak, a member of the World Health Organization (WHO) team tasked with investigating the origins of the coronavirus disease (COVID-19), uses his mobile phone at a hotel in Wuhan, Hubei province, China February 3, 2021. REUTERS/Thomas Peter/File Photo 
 




 
Ο αληθινός λόγος για τη δημοσίευση της προμήθειας είναι ασαφής, όπως και πότε ή αν ξεκίνησε ακόμη η εργασία. Προσθέτει ένα άλλο ουσιαστικό στοιχείο στο αμφιλεγόμενο επιχείρημα ότι η πανδημία ξεκίνησε σε ένα εργαστήριο της Wuhan, συμπεριλαμβανομένης της ύποπτης συμπεριφοράς και της συσκότισης από την κυβέρνηση της Κίνας και σημάδια ότι η πανδημία ξεκίνησε μήνες πριν από την υποτιθέμενo ξέσπασμα. 
 
Λίγες εβδομάδες πριν από τo deadline που έθεσε ο προέδρος Biden στις Αμερικανικές Υπηρεσίες Πληροφοριών για να παορυσιάσουν τις εκθέσεις τους σχετικά με την προέλευση της πανδημίας, οι Ρεπουμπλικάνοι θα ανακοινώσουν την πιο λεπτομερή υπόθεσή τους υποστηρίζοντας ότι οι ερευνητές στη Wuhan θα μπορούσαν να έχουν χειριστεί γενετικά τον ιό και ότι «η υπεροχή των στοιχείων υποδηλώνει ότι ο SARS-CoV- 2 απελευθερώθηκε κατά λάθος (;) από ένα εργαστήριο ιολογίας του Wuhan ».
 
Το προσωπικό του αντιπροσώπου Michael McCaul, R-Texas-ο κορυφαίος Ρεπουμπλικανός στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής-House Foreign Affairs Committee, θα συμπεριλάβει αυτές τις πληροφορίες ως προσθήκη στην ‘Eκθεσή τους του Σεπτεμβρίου.  
 
Τους τελευταίους μήνες, περισσότεροι ειδικοί στη δημόσια υγεία, επιστήμονες και κυβερνητικοί αξιωματούχοι ζήτησαν έρευνα για μια πιθανή διαρροή εργαστηρίου, καθώς και εξετάσεις για το αν ο ιός ξεκίνησε φυσικά. Έχουν ζητήσει μια διεξοδική, ανεξάρτητη έρευνα, στην Κίνα, για την προέλευση της πανδημίας, αν και το ΚΚ της Κίνας αρνήθηκε την πρόσβαση.  
 
Χωρίς τη συνεργασία της κυβέρνησης της Κίνας, υπάρχει σημαντικός σκεπτικισμός για το εάν οποιαδήποτε από τις έρευνες της αμερικανικής κυβέρνησης θα δώσει μια συγκεκριμένη αφήγηση για το πώς προέκυψε η πανδημία. Πέρα από τη συνεχιζόμενη ανασκόπηση της κυβέρνησης Biden, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, υπό την προηγούμενη διοίκηση, δημοσίευσε μια αποχαρακτηρισμένη έκθεση λίγες μέρες πριν την αποχώρηση από το αξίωμα της κυβέρνησης Trump. Εκείνη την εποχή, προσέφερε την πιο λεπτομερή αναφορά ότι ο κοροναϊός είχε διαρρεύσει από ένα εργαστήριο της Wuhan. 
 
Μάλιστα ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικλ Πομπέο θα έλεγε χαρακτηριστικά
 
– Τίποτα δεν αλλάζει την υποψία μου ότι ο κοροναϊός προήλθε από το εργαστήριο της Wuhan.
 
Επικαλούμενοι τη συνεχιζόμενη ανασκόπηση της κοινότητας πληροφοριών, οι Δημοκρατικοί ηγέτες έχουν δείξει μικρό ενδιαφέρον για τις έρευνες του Κογκρέσου, αφήνοντας τους Ρεπουμπλικάνους στις επιτροπές Εξωτερικών Υποθέσεων, Ενέργειας και Εμπορίου της Βουλής να διεξάγουν τις δικές τους ανασκοπήσεις. Οι Δημοκρατικοί ελέγχουν το Κογκρέσο, και τις επιτροπές του, και οι Ρεπουμπλικάνοι, επομένως, δεν έχουν εξουσία κλήτευσης.  
 
Χρησιμοποιώντας ανακοινώσεις έργων που δημοσιεύτηκαν στον ιστότοπο προμηθειών της κινεζικής κυβέρνησης, μαζί με άλλα στοιχεία ανοιχτού κώδικα, συνεντεύξεις με πρώην αξιωματούχους της διοίκησης και επιστήμονες, ερευνητικά έγγραφα και διεθνείς εκθέσεις Τύπου, οι Ρεπουμπλικάνοι στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων έχτισαν το επιχείρημά τους σε ένα χρονοδιάγραμμα που ισχυρίζεται ότι o ιός διέφυγε από το Iνστιτούτο Iολογίας της Wuhan «κάποια στιγμή πριν από τις 12 Σεπτεμβρίου 2019».  
 
Εκείνη την ημέρα, το Πανεπιστήμιο της Wuhan που βρίσκεται, λιγότερο από ένα μίλι από την έδρα του WIV, εξέδωσε μια ειδοποίηση για εργαστηριακούς ελέγχους. Αργότερα, η ιογενής βάση δεδομένων του Ινστιτούτου της Wuhan εξαφανίστηκε από το διαδίκτυο. Αργότερα εκείνο το βράδυ, το ινστιτούτο δημοσίευσε μια ανακοίνωση με την οποία ζητούσε προσφορές για “υπηρεσίες ασφαλείας” στο εργαστήριο “που περιλάμβαναν θυρωρούς, φύλακες, παρακολούθηση βίντεο, περιπολίες ασφαλείας και άτομα που χειρίζονταν την “εγγραφή και υποδοχή ξένου προσωπικού”. 
 
Επικαλούμενη μαρτυρία «πρώην ανώτερου Αμερικανού αξιωματούχου», η έκθεση ισχυρίζεται ότι ο Ταγματάρχης Chen Wei, ειδικός στη βιολογία και την άμυνα των χημικών όπλων, ανέλαβε τον έλεγχο του εργαστηρίου βιοασφάλειας (επιπέδου 4) του Ινστιτούτου Wuhan στα τέλη του 2019. Αυτός ο χρόνος αποδεικνύει ότι το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα «ανησυχούσε για τη δραστηριότητα που συμβαίνει εκεί καθώς τα νέα του ιού εξαπλώνονταν», σύμφωνα με την έκθεση. “Αν ανέλαβε τον έλεγχο το 2019, αυτό θα σήμαινε ότι ο κεντρικός αντισυμβαλλόμενος γνώριζε για τον ιό νωρίτερα και ότι το ξέσπασμα ξεκίνησε νωρίτερα”. 
 
Δορυφορικές εικόνες της Wuhan τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2019 έδειξαν σημαντική αύξηση των επισκέψεων στο νοσοκομείο και των αναζητήσεων στο διαδίκτυο για συμπτώματα COVID-19.  
 
Η έκθεση ισχυρίζεται επίσης ότι η χαρτογράφηση δεδομένων αποκαλύπτει ότι οι ερευνητές στο εργαστήριο της Wuhan χρησιμοποιούσαν τα λεωφορεία και το Μετρό της πόλης για τις καθημερινές μετακινήσεις τους στη δουλειά, εξαπλώνοντας τον ιό σε όλη την πόλη.
 
Η επιτροπή χρησιμοποίησε επίσης μια συνέντευξη στο Bloomberg με τη Δρ Danielle Anderson-photo, Αυστραλή ιολόγο, για να καθορίσει μερικά από τα πρότυπα μετακίνησης του εργαστηρίου. H Anderson είναι ο μόνος ξένος επιστήμονας που έχει αναλάβει έρευνα στο εργαστήριο BSL-4 του Ινστιτούτου Ιολογίας της Wuhan, σύμφωνα με το Bloomberg. H ίδια σύμφωνα με το δημοσίευμα υποστήριξε ότι η είσοδος και η έξοδος από την εγκατάσταση ήταν προσεκτικά οριοθετημένη και περιελάμβανε απαιτήσεις για χρονοβόρες χημικές απολυμάνσεις και προσωπικά ντους.
 
Εκείνη την εποχή, οι Ρεπουμπλικάνοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι ο ιός εξαπλωνόταν σε όλο το κέντρο της Wuhan, λίγο πριν τους Παγκόσμιους Στρατιωτικούς Αγώνες-World Military Games, οι οποίοι «έγιναν διεθνής φορέας, εξαπλώνοντας τον ιό σε πολλές ηπείρους σε όλο τον κόσμο». 
 
The U.S. Armed Forces Sports team marches during opening ceremonies for the 2019 CISM Military World Games in Wuhan, China Oct. 18, 2019. Teams from more than 100 countries will compete in dozens of sporting events through Oct. 28. (Dept. of Defense/EJ Hersom)  
 
Τον Οκτώβριο του 2019, η Wuhan (για την ακρίβεια από τις 18 Οκτωβρίου 2019 που έγινε η τελετή έναρξης έως τις 27 Οκτωβρίου 2019) φιλοξένησε τους Παγκόσμιους Στρατιωτικούς Αγώνες του 2019, οι οποίοι προσέλκυσαν πάνω από 10 χιλιάδες στρατιωτικούς αθλητές από ολόκληρο το κόσμο (ανάμεσά τους και 42 Έλληνες) σε μία διοργάνωση που θυμίζει mini Ολυμπιακούς Αγώνες.  
 
Τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου παρουσιάζουν δηλώσεις αθλητών που ισχυρίζονται ότι οι εκδηλώσεις διεξήχθησαν χωρίς θεατές και ότι η Wuhan ήταν μια «πόλη -φάντασμα».
 
Αθλητές από διάφορες χώρες παραπονέθηκαν για συμπτώματα που μοιάζουν με COVID και τέσσερις χώρες που έστειλαν αθλητές επιβεβαίωσαν την παρουσία του COVID-19 τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2019, πριν από τη δημοσίευση της επιδημίας, σύμφωνα με την έκθεση.
 
EVENT 201  
 
18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019. Την ίδια μέρα που στη Wuhan ξεκινάνε οι Παγκόσμιοι Αγώνες των Στρατιωτικών στη Νέα Υόρκη γίνεται μία προσομοίωση πανδημίας με τίτλο EVENT 201. 
 
Σ΄αυτό το σημείο υπάρχει μία ενδιαφέρουσα σύμπτωση. Την ημέρα που τη Wuhan γινόταν η Τελετή Έναρξης των Παγκόσμιων Στρατιωτικών Αγώνων, δηλαδή στις 18 Οκτωβρίου 2019, στην Νέα Υόρκη το World Economic Forum, το Iδρυμα Gates, και το Johns Hopkins Center for Health Security διοργάνωσαν στη Νέα Υόρκη το περίφημο EVENT 201.
 
 
Tι ήταν το EVENT 201; Μια προσομοίωση Πανδημίας (!) που έκανε λόγο για 65.000.000 νεκρούς. Οι διοργανωτές του EVENT 201 ανέβασαν εδώ τα VIDEO της εκδήλωσης τα οποία περιγράφουν τις φάσεις της πανδημίας.
 
Μετά την αποκάλυψη της έρευνας των Ρεπουμπλικάνων που θέλει τον ιό να διαχέεται στην Wuhan τον Σεπτέμβριο του 2019 και τους Στρατιωτικούς Αγώνες της Wuhan που κάνουν Τελετή Έναρξης στις 18 Οκτωβρίου του 2019 και διαρκούν έως τις 27 Οκτωβρίου του 2019 με αθλητές να παραπονούνται για συμπτώματα COVID-19 η ημερομηνία διεξαγωγής του EVENT 201 εάν δεν πρόκειται για μία αλλόκοτη σύμπτωση είναι σίγουρα ένα τρολάρισμα της Ιστορίας. Απ΄όλες τις απόψεις ενδιαφέρον.  
 
Καθώς η πανδημία θα συμπέσει με την προσομοίωση οι διοργανωτές του Event θα κάνουν την εξής τοποθέτηση:
 
Statement about nCoV and our pandemic exercise  
 
In October 2019, the Johns Hopkins Center for Health Security hosted a pandemic tabletop exercise called Event 201 with partners, the World Economic Forum and the Bill & Melinda Gates Foundation. Recently, the Center for Health Security has received questions about whether that pandemic exercise predicted the current novel coronavirus outbreak in China. To be clear, the Center for Health Security and partners did not make a prediction during our tabletop exercise. For the scenario, we modeled a fictional coronavirus pandemic, but we explicitly stated that it was not a prediction. Instead, the exercise served to highlight preparedness and response challenges that would likely arise in a very severe pandemic. We are not now predicting that the nCoV-2019 outbreak will kill 65 million people. Although our tabletop exercise included a mock novel coronavirus, the inputs we used for modeling the potential impact of that fictional virus are not similar to nCoV-2019.  
 
Με το ξέσπασμα της πραγματικής πανδημίας το Johns Hopkins ανέλαβε να μας ενημερώνει τακτικά για τις εξελίξεις και τα στατιστικά της πραγματικής πανδημίας, το World Economic Forum παρότι δεν είναι Οργανισμός Υγείας αλλά οικονομικό forum μας ενημερώνει για τις προσεχείς μεταλλάξεις από τον ιστότοτοπό του π.χ. μετάλλαξη Lamda, και ο γνωστός Bill Gates εμφανίζεται να επικοινωνεί πολύ τακτικά με τον Fauci όπως θα αποδειχθεί από την ηλεκτρονική αλληλογραφία του τελευταίου. Οπως σημείωσε ο Tucker Carlson του Foxnews ο Gates δεν είναι γιατρός. Ποιος ο λόγος της τακτικής επικοινωνίας εν μέσω πανδημίας με τον Fauci;
 
Το προσωπικό της επιτροπής των Ρεπουμπλικανών τώρα βασίζει επίσης στο επιχείρημά του για την εργαστηριακή προέλευση του ιού επικαλούμενο συνέντευξη σε ιταλικό ΜΜΕ του Αμερικανού Δρ Ralph Baric, ο οποίος μελετά τους κορωνοϊούς στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας και ο οποίος συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο ιολογίας Wuhan. Ο Baric σ΄εκείνη τη συνέντευξη ισχυρίστηκε ότι οι επιστήμονες μπορούν να κατασκευάσουν έναν ιό “χωρίς να αφήνουν κανένα ίχνος. Ο Δρ Baric είπε το MIT Technology Review ότι “Δεν δημιουργήσαμε ποτέ supervirus.”
 
Το Ρεπουμπλικανικό προσωπικό παραθέτει επίσης μια διατριβή του 2017 από έναν διδάκτορα που εργάστηκε στο WIV και ο οποίος απεκάλυψε ότι οι κοροναϊοί θα μπορούσαν να χειριστούν χωρίς να αφήσουν ίχνη. Είπαν επίσης ότι πήραν συνέντευξη από «επιστήμονες και νυν και πρώην κυβερνητικούς αξιωματούχους των ΗΠΑ», οι οποίοι αμφισβήτησαν εάν ο ιός αναπτύχθηκε φυσικά λόγω της εξαιρετικά μολυσματικής φύσης του, της έλλειψης ενδιάμεσου ξενιστή και της υψηλής αποτελεσματικότητας σύνδεσής του με τον ανθρώπινο υποδοχέα ACE2.
 
Ορισμένοι επιστήμονες έχουν επισημάνει ότι συχνά χρειάζονται χρόνια για να προσδιοριστεί η προέλευση του φυσικού ιού. Αναφέρουν για παράδειγμα το σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο (SARS) το οποίο ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2003. Την ίδια χρονιά οι ερευνητές ανακάλυψαν τον ενδιάμεσο ξενιστή αν και χρειάστηκε να φθάσουμε μέχρι το 2017 για να εντοπιστεί η προέλευσή του στις νυχτερίδες.
 
Καθώς οι εκκλήσεις για τουλάχιστον διερεύνηση της θεωρίας της διαρροής εργαστηρίου έχουν αποκτήσει διεθνή αναγνώριση, η κινεζική κυβερνητική προπαγάνδα έχει γίνει πολύ πιο επιθετική για να τη διαλύσει.
 
Στις 27 Φεβρουαρίου 2020, η Health Times, δημοσίευσε μια συνέντευξη με τον Yu Chuanhua, τον Αντιπρόεδρο της Στατιστικής και της Κοινωνίας Πληροφοριών του Hubei, ο οποίος συνέταξε μια βάση δεδομένων με επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19. Ανέφερε έναν ασθενή που αρρώστησε στις 29 Σεπτεμβρίου 2019 και ότι “Υπήρξαν δύο περιπτώσεις-κρούσματα τον Νοέμβριο των οποίων ο χρόνος έναρξης ήταν 14 Νοεμβρίου και 21 Νοεμβρίου 2019″.  
 
“Πριν από τη δημοσίευση της συνέντευξης στις 27 Φεβρουαρίου, ο Yu τηλεφώνησε στον δημοσιογράφο και προσπάθησε να ανακαλέσει τις πληροφορίες σχετικά με τους δύο άρρωστους ασθενείς του Νοεμβρίου 2019. Είναι πιθανό ότι αυτό έγινε για να συμμορφωθεί με την εντολή του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας που εκδόθηκε δύο ημέρες πριν, «σύμφωνα με την έκθεση του Κογκρέσου. 
 
Σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Ιανουαρίου 2021, η Δρ Shi Zheng-li, (η γνωστή ως Βat Woman) ανώτερος επιστήμονας στο Ινστιτούτο ιολογίας Wuhan, ρωτήθηκε για την εξαφάνιση της δημόσιας βάσης δεδομένων του εργαστηρίου από το Διαδίκτυο. H Shi, σύμφωνα με την έκθεση, είχε «δώσει πολλές αντικρουόμενες απαντήσεις» για το λόγο κατάργησης της βάσης δεδομένων και απάντησε: «Δεν θα απαντήσω σε καμία από τις ερωτήσεις σας εάν η περιέργειά σας βασίζεται στη συνωμοσία του «φτιαγμένου από τον άνθρωπο ή της διαρροή από εργαστήριο του SARS-CoV-2 ή κάποιες μη λογικές ερωτήσεις με βάση την υποψία σας. ”  
«Χωρίς εμπιστοσύνη, χωρίς συνομιλία», είπε.  
“No trust, no conversation,”
 
ΑΘΛΗΤΕΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ COVID-19 ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ THΣ WUHAN  
 
Ο νέος κορωνοϊός ενδέχεται να κυκλοφορούσε στην Ιταλία από τον Οκτώβριο του 2019, σύμφωνα με την πρώτη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη χώρα και η οποία δημιουργεί εκ νέου αμφιβολίες για την πραγματική προέλευση της Covid-19. Οι ακαδημαϊκοί στο Istituto Nazionale Tumori εξέτασαν αρχικά δείγματα αίματος από 959 ασθενείς για να ελέγξουν για καρκίνο του πνεύμονα. Επανεξέτασαν τα ίδια δείγματα πέρυσι για να αναζητήσουν ίχνη του ιού και διαπίστωσαν ότι 111 περιείχαν Covid αντισώματα-αποκαλύπτουν οι Financial Times.  
 
Oι Financial Times με την αποκάλυψη ότι είχαν εντοπισθεί κρούσματα COVID-19 στην Ιταλία ήδη από τον Oκτώβριο του 2019 άνοιξαν το κουτί της Πανδώρας και οδήγησαν την έρευνα στον μήνα κλειδί. Ίσως φωτογράφισαν με ακρίβεια και την ημερομηνία έναρξης του ξεσπάσματος του κοροναιού> 18 Oκτωβρίου 2019. Πόλη Wuhan της Κίνας.  
 
Εδώ όπου περισσότεροι από 10.000 αθλητές και συνοδοί από 109 χώρες έλαβαν μέρος στους 7th CISM Military World Games.
Ανάμεσά τους και 46 αθλητές και συνοδοί από την Ελλάδα.  
 
Σ΄αυτή τη περίπτωση που πλέον είναι και η πλέον πιθανή η Δύση δεν χρειάζεται τη βοήθεια της Κίνας για να εντοπίσει τη προέλευση του ιού. Την έχει μέσα στα σπίτια της. Το μυστήριο είναι γιατί αρνείται να στρέψει το βλέμμα της στους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες και επέστρεψαν στις πατρίδες τους με Covid-19.
Aνάμεσά τους τουλάχιστο 60 Καναδοί Αθλητές.  
 
Το ρεπορτάζ της Diane Francis στη FINANCIAL POST είναι συγκλονιστικά αποκαλυπτικό.  
 
Γερουσιαστές στις Ηνωμένες Πολιτείες ζήτησαν έρευνα σχετικά με το αν οι Παγκόσμιοι Αγώνες του Οκτωβρίου 2019 στη Wuhan ήταν οι super-spreader της Covid-19 και αν οι αξιωματούχοι θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι κάτι δεν πάει καλά, δεδομένου ότι η πόλη φαινόταν ασυνήθιστα άδεια και περιγράφεται από ορισμένους συμμετέχοντες ως «πόλη-φάντασμα»
 
Το Κοινοβούλιο του Καναδά πρέπει να κάνει το ίδιο, σύμφωνα με ορισμένα μέλη των Καναδικών Ένοπλων Δυνάμεων (CAF) που συμμετείχαν στους Αγώνες και επέστρεψαν με συμπτώματα τύπου COVID, τα οποία φαινόταν να αγνοούν φαινόμενοι στρατιωτικοί.  
 
Ο Καναδάς έστειλε περίπου 180 στρατιωτικούς αθλητές και προσωπικό υποστήριξης στους Αγώνες.  
 
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν τον Οκτώβριο, αλλά η Κίνα δεν αποκάλυψε τον ιό στον κόσμο μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου. 
 
Δύο καναδικές στρατιωτικές πηγές, οι οποίοι ζήτησαν την ανωνυμία τους επειδή υπηρετούν επί του παρόντος στις καναδικές ένοπλες δυνάμεις, δήλωσαν ότι η στρατιωτική γραφειοκρατία αγνόησε τα συμπτώματά τους και επίσης αποκάλυψαν ότι η Κίνα κάλυπτε ένα ξέσπασμα μήνες πριν παραδεχτεί την ύπαρξη COVID. «Ήταν μια πόλη 15 εκατομμυρίων ανθρώπων που ήταν κλειδωμένη», είπε μια πηγή που συμμετείχε στους αγώνες. «Ήταν περίεργο, αλλά μας είπαν ότι αυτό ήταν για να διευκολύνουμε τους συμμετέχοντες στους αγώνες.» 
 
Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι «ήμουν πολύ άρρωστος 12 μέρες μετά την άφιξή μας, με πυρετό, ρίγη, έμετο, αϋπνία.… Στην πτήση της επιστροφής (στα τέλη Οκτωβρίου), 60 Καναδοί αθλητές τέθηκαν σε απομόνωση στο πίσω μέρος του αεροπλάνου στη διάρκεια της 12ωρης πτήσης. Ήμασταν άρρωστοι με συμπτώματα που κυμαίνονται από βήχα έως διάρροια και ανάμεσα σ΄αυτά”.
 
Οι Καναδικές Δυνάμεις έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν εάν πήραν COVID στους Στρατιωτικούς Παγκόσμιους Αγώνες του 2019 στο Wuhan  
 
Μετά την επιστροφή του στον Καναδά, η πηγή είπε ότι τα μέλη της οικογένειας αρρώστησαν και τα συμπτώματά του επιδεινώθηκαν, όπως κόπωση, ρινορραγίες, πυρετός και πόνος όταν ανέπνεε. Πήγε σε στρατιωτικό γιατρό. «Έχω εξεταστεί για διάφορα ζητήματα, αλλά ποτέ για κάτι αναπνευστικό», είπε. «Μερικές εβδομάδες αργότερα, προσφέρθηκα να κάνω μια δοκιμή αντισωμάτων, αλλά αγνοήθηκα!».  
 
Πολλοί Αμερικανοί στρατιωτικί αθλητές που συμμετείχαν αρρώστησαν επίσης με συμπτώματα τύπου COVID. Σύμφωνα με την Washington Post, οι στρατιωτικοί ηγέτες των ΗΠΑ είτε εξαφάνισαν την ιδέα από πρώτο χέρι, ή την αγνόησαν!  
 
«Δεδομένων των αναπάντητων ερωτήσεων σχετικά με την προέλευση της πανδημίας, οι πληροφορίες που αφορούν την υγεία των μελών των υπηρεσιών που συμμετείχαν στους Αγώνες του 2019 θα μπορούσαν να παράσχουν βασικά στοιχεία για να κατανοήσουν πότε εμφανίστηκε για πρώτη φορά το COVID-19», δήλωσε ο εκπρόσωπος Mike Gallagher στην έρευνά μας.  
 
Διαβάστε εδώ αναλυτικά! 
 
Μια δεύτερη καναδική στρατιωτική πηγή που μίλησε στην National Post είπε: «Το ένα τέταρτο από εμάς αρρώστησε, εκεί και όταν επιστρέψαμε. Μερικοί ήταν ξαπλωμένοι για εβδομάδες. Αυτό μας έκανε πιθανούς φορείς για τον ιό. Ο στρατός δεν έκανε τίποτα. Ήμουν άρρωστος και άλλοι, επίσης, με συμπτώματα Wuhan. … Τελικά μου δόθηκε ένα τεστ επιχρίσματος, το οποίο μετρά μόνο την πρόσφατη έκθεση και μου είπε να προχωρήσω και να το αγνοήσω…”  
 
Στη συνέχεια, στις 22 Ιανουαρίου 2020, οι Καναδοί που συμμετείχαν στους Αγώνες Wuhan έλαβαν μια επιστολή από τον Γενικό Χειρουργό που έλεγε ότι «δεν γνώριζε κανένα» COVID-19 μεταξύ των συμμετεχόντων και ότι, «ο ατομικός σας κίνδυνος να εκτεθείτε σε 2019-nCoV κατά τη διάρκεια προσωρινής υπηρεσίας στην πόλη Wuhan ήταν αμελητέος. ” 
 
«Πώς το ήξεραν;» αναρωτιέται ο αξιωματικός των Καναδών Δυνάμεων. «Θα πίστευα ότι η intelligence ή η medical intelligence community θα το είχε εξετάσει και θα το είχε παρακολουθήσει αυτό, αλλά αυτό δεν συνέβη. Οι αθλητές επέστρεφαν άρρωστοι στις χώρες τους, με συνεχή συμπτώματα. Στην Ευρώπη, οι αθλητές δοκιμάστηκαν και οι Γάλλοι, Ιταλοί και έξι Ισπανοί επέστρεψαν και αναγνωρίστηκαν ότι είχαν τον ιό το διάστημα 2019-20″ 
 
Το Ταχυδρομείο επικοινώνησε με το γραφείο του Γενικού Χειρουργού (Surgeon General) και η Julia Scott σύμβουλος επικοινωνίας στο Canadian Forces Health Services Public Affairs Department απάντησε με email, λέγοντας: «Δεν γνωρίζουμε κανένα μέλος της CAF ή πολίτες να έχουν αρρωστήσει στους Αγώνες ή μετά την επιστροφή τους . Δεν έχουν εντοπιστεί περιπτώσεις COVID-19 σε αυτήν την ομάδα. 
 
«Καθώς η διαμονή τους στη Wuhan ήταν πολύ πριν από την κήρυξη της πανδημίας COVID-19 και πριν κανείς γνώριζε τον ιό, τα μέλη δεν δοκιμάστηκαν κατά την επιστροφή τους. Οι δοκιμές για τη COVID-19 δεν ήταν διαθέσιμες στον Καναδά πριν από τον Ιανουάριο του 2020.… Μόλις συνειδητοποιήσαμε τους πιθανούς κινδύνους, η CAF και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έλαβαν άμεσα προληπτικά μέτρα για την αποφυγή οποιασδήποτε ασθένειας ή πρόσθετης έκθεσης στα μέλη της CAF που σχετίζονται με το νέο κοροναϊκό».
 
 
(Οι απαντήσεις των αρμοδίων υπουργείων και υπηρεσιών ανά το κόσμο είναι αποκαλυπτικές για την κοινή γραμμή συγκάλυψης!)  
 
Μία από τις πηγές περιέγραψε την επιστολή του Γενικού Χειρουργού ως «χαστούκι στο πρόσωπο» και είπε ότι έκτοτε «δεν υπήρξε ουδεμία επικοινωνία με κανέναν από εμάς». Πρόσθεσε ότι τώρα είναι πολύ αργά για μια δοκιμή αντισωμάτων για να προσδιοριστεί αν είχαν COVID ή όχι εκείνη τη στιγμή, επειδή τώρα έχουν εμβολιαστεί πλήρως. «Νομίζω ότι αξίζει μια έρευνα», πρόσθεσε. 
 
Μιλώντας στη Mail , η Γερμανίδα παίκτρια του βόλεϊ, Jacqueline Brock, ισχυρίστηκε ότι κόλλησε το COVID-19 στη διάρκεια των αγώνων σύμφωνα με το ρεπορτάζ του insidethegames.
 
Είπε: «Μετά από λίγες μέρες, μερικοί αθλητές από την ομάδα μου αρρώστησαν, αρρώστησα κι εγώ τις τελευταίες δύο ημέρες.  
 
“Ποτέ δεν ένιωσα τόσο άρρωστη στο παρελθόν. Ηταν μια πολύ οδυνηρή εμπειρία, νομίζω ότι ήταν COVID-19.”  
 
Η Γαλλίδα πενταθλητής Elodie Clouvel ισχυρίστηκε ότι αυτή και ο σύντροφός της Valentin Belaud κόλλησαν τον ιό στους αγώνες. 
 

Ο Ιταλός ξιφομάχος Matteo Tagliarol είπε επίσης ότι όλοι στο διαμέρισμά του στην πόλη αρρώστησαν με συμπτώματα “που έμοιαζαν με αυτά του COVID-19”. 
 
Ο τριαθλητής του Λουξεμβούργου Oliver Gorges είπε ότι αρρώστησε με γρίπη με συμπτώματα Covid-19 ενώ αναφερόμενος στην εικόνα της πόλης εκείνη το διάστημα (18-27 Οκτωβρίου 2019) είπε ότι η Wuhan έμοιαζε με πόλη φάντασμα.
 
 
H Σουηδέζα πενταθλήτρια Melina Westerberg είπε ότι πολλοί συμπατριώτες της ήταν άρρωστοι στους Αγώνες.
 
Το insidethegames έχει επικοινωνήσει με τους διοργανωτές των εκδηλώσεων το Διεθνές Στρατιωτικό Αθλητικό Συμβούλιο για απάντηση.

πηγή




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.