27 Αυγούστου 2021

Αμετανόητη η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει να είναι ο δυνάστης και καταστροφέας των Ελλήνων!

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης 
Οικονομολόγος- Διεθνολόγος, αρθρογράφος
ΜSc Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού  
Ethnikosagwn.blogspot.com  
Email: theofanis28@gmail.com  
 
Λιβαδειά, 27-08-2021  
 
Η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει αμετανόητη να εκβιάζει τους Έλληνες πολίτες, να μη σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και να ομοιάζει με τις χειρότερες δικτατορίες που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα! Ο υπουργός Υγείας της ΝΔ ως άλλος Μένγκελε του χιτλερικού καθεστώτος ανακοίνωσε μέτρα υποχρεωτικά για τους μη εμβολιασθέντες που δεν επιθυμούν να λάβουν μέρος στο μεγαλύτερο πείραμα στη ιστορία της ανθρωπότητας που μπορεί να εξελιχθεί εν καιρώ, σύμφωνα με κάποιους επιστήμονες, στο μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία της ανθρωπότητας!  
 
Ήδη τα δυσμενή αποτελέσματα από τους εμβολιασμούς είναι παγκοσμίως φανερά καθότι σύμφωνα με τα στοιχεία της βάσης δεδομένων της ΕΕ EudraVigilance μέχρι τις 14 Αυγούστου είχαν καταγραφεί 21.766 θάνατοι και 2.074.410 παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, ενώ oι μισές περίπου παρενέργειες είναι σοβαρές, δηλαδή οι 1.021.867!  
 
Επίσης, στη χώρα μας παρά τη συσκότιση που υφίσταται σχετικά με την καταγραφή θανάτων και παρενεργειών από αυτούς έχουν σημειωθεί αρκετοί θάνατοι ανά την ελληνική επικράτεια! Mε πρόσφατο περιστατικό το θάνατο 48 χρονης από την Καλαμάτα και ενός 52 χρονου από την Αθήνα!  
 
Κύριε Κικίλια μπορείτε να εξηγήσετε ποια είναι τα ευεργετικά αποτελέσματα του εμβολιασμού στην κοινωνία μας όταν, επί παραδείγματι ,στις 24 του παρόντος έτους στην Ελλάδα καταγράφηκαν 4608 κρούσματα κορωνοϊού, 32 θάνατοι και οι διασωληνωμένοι ήταν 326 (θυμίζοντας μέρες Νοεμβρίου 2020, στην κορύφωση του δεύτερου κύματος), ενώ πέρυσι την ίδια ημερομηνία, χωρίς εμβολιασμούς , τα κρούσματα ήταν 170, οι διασωληνωμένοι 31 και οι θάνατοι 0!!!  
 
Η ανάλγητη κυβέρνηση της ΝΔ εκβιάζει τους εργαζομένους στα νοσοκομεία και στην πρωτοβάθμια φροντίδα ότι θα τεθούν σε αναστολή εργασίας αν δεν εμβολιαστούν από 1 Σεπτεμβρίου! Αδιαφορεί για τα σημαντικά προβλήματα που θα προκύψουν στη λειτουργία των νοσοκομειακών δομών και στις δομές πρωτοβάθμιας υγείας, καθότι περίπου 21644 εργαζόμενοι στο ΕΣΥ, εκ των οποίων 19416 στα νοσοκομεία και 2248 στην πρωτοβάθμια φροντίδα δεν έχουν εμβολιαστεί! Έτσι, θα οδηγηθούμε στην υποβάθμιση των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών με κίνδυνο για τη ζωή των ασθενούντων Ελλήνων!! Ειδικά, το πρόβλημα στα νοσοκομεία της Κεντρικής Μακεδονίας θα είναι οξύτατο, καθότι εκεί εντοπίζεται το μεγαλύτερο ποσοστό των μη εμβολιαζόμενων που εργάζονται σε νοσοκομειακές δομές!  
 
Με άλλα λόγια, οι δημόσιες νοσοκομειακές δομές θα στερηθούν τις υπηρεσίες έμπειρου προσωπικού! Επίσης, η απάνθρωπη κυβέρνηση της ΝΔ, που αυτοπροσδιορίζεται ως φιλελεύθερη, θα οδηγήσει στην ανέχεια χιλιάδες εργαζόμενους! Ακόμη, το μέτρο της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού το επέκτεινε στους φαρμακοποιούς και ιδιώτες γιατρούς, ενώ προϊδεάζει ότι θα το εφαρμόσει και σε άλλες κατηγορίες εργαζομένων! Επιπρόσθετα, διαχωρίζει για ακόμη μια φορά τους Έλληνες πολίτες σε εμβολιαζόμενους και μη δημιουργώντας μια δυστοπική κοινωνία! Ακόμη εξαναγκάζει, με φθηνό τρόπο, τους ανεμβολίαστους φοιτητές, εκπαιδευτικούς, ακαδημαϊκούς, εργαζομένους σε τουρισμό, εστίαση, τηλεοπτικές, κινηματογραφικές, θεατρικές, μουσικές και χορευτικές παραγωγές να υποβληθούν σε 2 εργαστηριακά rapid tests την εβδομάδα και στους υπόλοιπους ανεμβολίαστους εργαζομένους του ιδιωτικού, καθώς και τους απασχολούμενους στο δημόσιο τομέα (να κάνουν 1 εργαστηριακό rapid test την εβδομάδα)! Επιπλέον, αυτοί που θα ταξιδεύουν σε ηπειρωτικούς και νησιωτικούς προορισμούς με αεροπλάνο, πλοίο, τρένο και ΚΤΕΛ πρέπει να υποβάλλονται σε 1 εργαστηριακό rapid test την εβδομάδα 48 ώρες πριν το ταξίδι τους! To οξύμωρο της όλης υπόθεσης είναι ότι τα εργαστηριακά rapid tests θα πραγματοποιούνται σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα με οικονομική επιβάρυνση για τον Έλληνα πολίτη 10 ευρώ /τεστ! Άρα οι κυβερνώντες εμμέσως αναγνωρίζουν ότι τα self tests που μέχρι τώρα παρείχε δωρεάν το κράτος στους Έλληνες πολίτες ήταν άχρηστα και καταργεί τη δωρεάν υγεία!  
 
Ρωτάτε κύριοι της κυβέρνησης της ΝΔ αν έχουν αυτή την οικονομική δυνατότητα τα μεσαία και τα χαμηλά στρώματα της Ελληνικής κοινωνίας που, για να μη λησμονούμε, ήσασταν βασικοί υπεύθυνοι για την καταβαράθρωση του βιοτικού τους επιπέδου από το 2012 και μετα (βλέπε μνημόνια με πρωθυπουργό τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ κ. Σαμαρά και Υπουργό Εσωτερικών τον κ. Μητσοτάκη); Παίζετε με τις ζωές και έχετε μετατρέψει σε εφιάλτη τα όνειρα των Ελλήνων πολιτών!
 
Επίσης, ο κ Κικίλιας αγνοεί, επιδεικτικά, ότι σύμφωνα με τους επιστήμονες η μετάλλαξη Δέλτα μεταδίδεται εξίσου εύκολα και από τους εμβολιαζόμενους, ενώ τα εμβόλια, σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, έχουν χαμηλή αποτελεσματικότητα στην εν λόγω μετάλλαξη που έχει κυριαρχήσει και στη χώρα μας! Παρά ταύτα οι εμβολιαζόμενοι θα μπορούν να υποβάλλονται σε rapid tests δωρεάν σε δημόσιες δομές, εν αντιθέσει με τους μη εμβολιαζόμενους! Ενώ θα μπορούν να ευρίσκονται σε κλειστούς χώρους διασκέδασης (καφέ, εστιατόρια, σινεμά, κλειστά γήπεδα) και στα ανοιχτά γήπεδα, δυνατότητες που θα στερούνται οι μη εμβολιαζόμενοι!
 
Δηλαδή πρόκειται για παρανοϊκές αποφάσεις που συνιστούν την απολυτη κοινωνική διακριση, πρωτοφανές για τη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας μας και αίσχιστου είδους, που επιβάλλονται από την απάνθρωπη κυβέρνηση του ΝΔ! Η οποία διακατέχεται από τιμωρητική διάθεση για τους Έλληνες πολίτες δρώντας δικτατορικά! Ακόμη, κ. Κικίλια δείχνετε ιδαίτερη εμμονή να εμβολιάσετε όλους τους Έλληνες, ακόμα και τα παιδια, όταν θνησιμότητα παρουσιάζεται κυρίως στις μεγαλύτερες ηλικίες άνω των 70 ετών!
 
Επιπλέον, του κ. Κικίλια του διαφεύγει το γεγονός ότι σύμφωνα με τον καθηγητή Ιατρικής κ. Andrew Pollard, που είναι επικεφαλής της ομάδας για το εμβόλιο της Οξφόρδης και πρόεδρος της βρετανικής επιτροπής εμβολιασμού και ανοσίας Joint Committee on Vaccination and Immunisation, που συμβουλεύει την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, η παραλλαγή Δέλτα του κορωνοϊού καθιστά απίθανη την επίτευξη τείχους ανοσίας και επιμένει ότι πρέπει να εμβολιαστούν ακόμη 1.000.000 συμπολίτες μας για να κτιστεί το λεγόμενο τείχος ανοσίας; Καθότι σύμφωνα με την έκδοση της προδημοσίευσης των τελευταίων στοιχείων της μελέτης https://www.imperial.ac.uk/medicine/research-and-impact/groups/react-study/the-react-1-programme/ τα εμβόλια για την αντιμετώπιση του COVID-19 παρέχουν μόνο 49% ανοσία κατά της μετάλλαξης Δέλτα (πηγή capital.gr)! Άρα προς τι κ. Υπουργέ Υγείας η κοινωνική απομόνωση, η στέρηση του δικαιώματος στην εργασία και η οικονομική επιβάρυνση που επιβάλλεται στους μη εμβολιασθέντες και οι αναφορές από κυβερνητικά στελέχη ότι είναι επικίνδυνοι για το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο; Κύριοι της ΝΔ ποιους σκοπούς εξυπηρετείτε;  
 
Ποιες εντολές νοσηρών εγκεφάλων εκτελείτε που εκφοβίζουν εδώ και ενάμιση χρόνο την ανθρωπότητα και θέλουν να τη μετατρέψουν σε άβουλα όντα χωρίς δικαιώματα, νούμερα της Νέας Τάξης Πραγμάτων και σαν πρόβατα επί σφαγή; Εν κατακλείδι, κύριοι της κυβέρνησης της ΝΔ φαίνεται ξεκάθαρα ότι χρησιμοποιείτε μεθοδεύσεις και υλοποιείτε σχεδιασμούς που υπαγορεύονται από τη Μεγάλη Επανεκκίνηση που είναι μέρος της Ατζέντας 21 σκοπός των εμπνευστών της οποίας είναι η επίτευξη της παγκόσμιας διακυβέρνησης ή της παγκόσμιας δικτατορίας του Αντιχριστου σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ιωάννη! Απέναντι σε όλα αυτά τα σκοτεινά που βιώνουμε και θα βιώσουμε χρειάζεται αφύπνιση, επαγρύπνηση, αντίσταση και ακλόνητη πίστη στο Θεό με νοερά προσευχή στο Δημιουργό μας, την Υπεραγία Θεοτόκο, τους Αρχαγγέλους και τους Αγίους! Γι’ αυτό πρέπει να παρευρεθούμε στο Σύνταγμα και το Λευκό Πύργο την Κυριακή 29 Αυγούστου στις 19:00 η ώρα στη συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των δικτατορικών μέτρων που επιβάλλει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη! Ο δίκαιος αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη! «Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία», όπως έλεγαν οι αγωνιστές του 1821, καθώς και για τη διασφάλιση της Δημοκρατίας και τη διατήρηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων!  
 
Υ.Γ. Το παρόν άρθρο το αφιερώνω στoν τριαδικό Θεό (Πατήρ, Υιός και Άγιο Πνεύμα), στην μνήμη της Υπεραγίας Θεοτόκου, των Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, του Ιωάννη του Προδρόμου, των Αποστόλων Παύλου και Πέτρου, των δώδεκα Αποστόλων, των Εβδομήκοντα Αποστόλων, των Ευαγγελιστών, των Δικαίων Νώε και Έσδρα, Iωάννη του Δαμασκηνού, Ιωσήφ του Μνήστωρος, Λαζάρου, των προφητών Ηλία, Ιωήλ, Μωυσή, Ζαχαρία και Αβραάμ, των Αγίων του Θεού Πάντων, Αναργύρων, Σεραφείμ του Σαρώφ, Θεοδώρων, Ιούδα του Θαδαίου, Μερκουρίου, Μαρδαρίου, Παντελεήμονα, Γεωργίου του Τροπαιοφόρου,, Δημητρίου του Μυροβλήτη, Νεκταρίου, Παϊσίου, Λεοντίου, Χααλάμπου, Ιερουσαλήμ, Γλυκερίας, Μάρθας, Ιωάννη του Ελεήμονα, Ιωάννου, Ισιδώρων, Θεοδώρας, επτά Μακκαβαίων, Παμμεγίστων Ταξιαρχών, Ποιμήν, Φανουρίου, Ανθούσα η Νέα, Λιβερίου του Ομολογητή, Οσίου επισκόπου Κορδούη της Ισπανίας, Αρκαδίου του Βασιλιά, Θεοκλήτου (οι τελευταίοι επτά Άγιοι εορτάζουν σήμερα), Μωυσή του Αιθίοπα, Διομήδη, Λαυρεντίου, Τριακοντατριών Μαρτύρων από την Ηράκλεια, Δάμωνα, πατέρων των Σπηλαίων του Κιέβου, Προφήτιδας Άννας θυγατέρας του Φανουήλ Θεοδώρας της Θεσσαλονίκης, Αρκαδίου του θαυματουργού επισκόπου Αρσινόης Κύπρου, Βασιλείου του Μακεδόνα του αυτοκράτορα, Ευρυτάνων, Sebbi, Aλεξάνδρου του Σβιρ (εορτάζει στις 30 Αυγούστου), Δεκαέξι Μαρτύρων των Θηβαίων και πάντων των Αγίων από την Ελλάδα, Κύπρο, Ρωσία, Σερβία, Ρουμανία, Ισπανία, Παλαιστίνη, Συρία, Λίβανο, Ουκρανία, Αφρική και ΗΠΑ. Επιπλέον, τα αφιερώνω στα εννέα Αγγελικά Τάγματα και στο φύλακα Άγγελο το δικό μου, της μητέρας μου, της αδερφής μου, του πατέρα μου, των γιαγιάδων και παππούδων μου, καθώς και στους φύλακες Άγγελους όλων των συγγενών και φίλων μου!  
 
Επίσης, το αφιερώνω στη μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντος πατέρα μου Θωμά (Ταξίαρχος ε.α. ελληνικής αστυνομίας και διατελέσαντας αστυνομικός διευθυντής Ημαθίας, αστυνομικός υποδιευθυντής Πιερίας και διοικητής αστυνομικού τμήματος Κολινδρού, Κατερίνης και Γρεβενών, καθώς και διοικητής τμήματος τροχαίας Κατερίνης), στους αποθανόντες παππούδες μου Βασίλειο Γκατζή (ανάπηρος στον ελληνοϊταλικό πόλεμο 1940- 1941), Βασίλειο Μακρυγιάννη (συμμετείχε στην εθνική αντίσταση με ένα από τα ένοπλα σώματα του ΕΔΕΣ του στρατηγού Ναπολέοντα Ζέρβα και ήταν Ανθυπαστυνόμος στην Ελληνική Χωροφυλακή) στις αποθανούσες γιαγιάδες μου Φανή Μακρυγιάννη (δασκάλα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης) και Στυλιανή Γκατζή, στους προπαππούδες μου Ιωάννη Γκατζή (αποθανόντα στην μάχη μεταξύ ελληνικών και βουλγαρικών δυνάμεων στο Κιλκίς-Λαχανά τον Ιούνιο του 1913), ιερέα Δημήτριο Γκατζή, Σπυρίδων Μακρυγιάννη, Αθανάσιο Σάββα και Θωμά, στις προγιαγιάδες μου Μαρία Μακρυγιάννη, Βασιλική Σάββα, Ευανθία Γκατζή και Φωτεινή, στο θείο μου Δημήτριο, πάππου προς πάππου, στους συγγενείς και φίλους μου, στο νονό μου Βασίλειο και στη νονά μου Ελβίρα, στον πνευματικό μου Αρχιμανδρίτη Στέφανο Παπαθανασίου, στο Γεώργιο Καραϊσκάκη, στον Κολοκοτρώνη, στον Αθανάσιο Διάκο, στο Μάρκο Μπότσαρη, στον Κωνσταντίνο Κανάρη, σε αυτούς που θυσιάστηκαν και αγωνίστηκαν για τις αξίες και τα ιδανικά του Έθνους μας, καθώς και στους κεκοιμημένους από αρχής κόσμου! Ακόμη, το αφιερώνω στους ζώντες μητέρα μου Μαρία στην αδερφή μου Στυλιανή (Ινώ), στους συγγενείς και φίλους μου, καθώς και στους ασθενούντες και μη του κόσμου! Όποιος μπορεί παρακαλώ ας μνημονεύσει τα παραπάνω ονόματα των συγγενών και προσφιλών μου ανθρώπων στις προσευχές του και ας δώσει να διαβαστούν σε Θείες λειτουργίες, καθότι βοηθιούνται σημαντικά αυτοί που μνημονεύονται και αυτοί που μνημονεύουν σύμφωνα με τους Αγίους της Ορθόδοξης εκκλησίας μας!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.