1 Αυγούστου 2021

Τουρκοεμάδα

Γράφει ο ΠαπαΗλίας Υφαντής
 
Το κείμενο, που διαβάστηκε στις εκκλησιές την Κυριακή (25-7-21) ήταν μάλλον κουτοπόνηρο παρά διαφωτιστικό. Υποστηρίζει ότι η Εκκλησία ενεργεί με βάση την επιστήμη. Ποια όμως επιστήμη; Αυτή, που σέβεται τον άνθρωπο ή τη νεοταξική , που έχει θεό της το σατανά και έργο της τη δολοφονία του ανθρώπου;
 
Ένα χαρακτηριστικό περιστατικό, θα μας δώσει να καταλάβουμε περί ποιας «επιστήμης» πρόκειται. Αναφέρει ο ιερέας-γιατρός π. Στυλιανός Καρπαθίου: Στην επιτροπή «ειδικών» συζητούσαν. Και κάποιος ρώτησε περί του πρακτέου: «Θα κάνουμε ο, τι πουν οι επιστήμονες αποφάνθηκε άλλος. Γιατί εμείς δεν είμαστε επιστήμονες, αναρωτήθηκε ο πρώτος. Και παίρνει την απάντηση: Όταν λέμε επιστήμονες εννοούμε τους Αμερικάνους»! «Όπερ έδει δείξαι», όπως θα έλεγαν και οι παλιοί μαθηματικοί.  
 
Το πόσο οι Αμερικάνοι ευεργέτησαν την ανθρωπότητα το ξέρουν οι άνθρωποι του Αφγανιστάν, του Ιράκ, της Συρίας, της Λιβύης τη; Σερβίας, της Κύπρου. Και αν θέλετε ακόμη οι κατοίκοι της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι, που ύστερα από λίγες μέρες «γιορτάζουν» το ολοκαύτωμά τους απ’ τις αμερικάνικες ατομικές βόμβες.  
 
Αλλά ας έρθουμε στο προκείμενο: Είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο κορονοϊός είναι εργαστηριακό δημιούργημα. Και ότι μπορεί να ξεκίνησε απ’ την Κίνα, αλλά η ούγια του γράφει ΗΠΑ. Και με ποιο σκοπό; Προκειμένου να αποδεκατίσουν το ανθρώπινο γένος, έτσι ώστε από εφτάμισι δισεκατομμύρια να επιβιώσουν τα εφτακόσια εκατομμύρια.  
 
Και τα εμβόλια; Πέραν των θανάτων και των παρενεργειών, που διαπιστώνονται αλλά αποσιωπώνται απ’ τα ΜΜΕ, αποσκοπούν στη μετάλλαξη του DNA των εμβολιασμένων. Σε τρόπο ώστε ο σημερινός άνθρωπος και να μεταβληθεί σε ζόμπι έξωθεν και άνωθεν παρακολουθούμενο και καθοδηγούμενο. Που σημαίνει ότι ο χαφιές, που άλλοτε μας παρακολουθούσε από κάποια απόσταση, τώρα θα είναι μέσα στο σώμα μας.  
 
Κι αυτά δεν λέει κάποιος παπάς, αλλά ο νομπελίστας Montagnier που επιδημαίνει: «Το DNA των εμβολιασμένων ανθρώπων έχει ήδη αλλάξει. Δεν έπρεπε να το πειράξουνε. Οι Γιατροί που προωθούν τα εμβόλια είναι ηλίθιοι, δεν ξέρουν τι κάνουν»!  
 
Προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι καθόλου ηλίθιοι. Είναι απλά κακούργοι. Όπως κακούργοι είναι και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι. Καθώς και τα εξωνημένα ΜΜΕ, που με την τρομοκρατία τους για τον κορονοϊό και τώρα με την υπέρ των εμβολίων προπαγάνδα δολοφονούν το λαό αλλά και τις επερχόμενες γενεές . Και ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Εκτελούν με υπερβάλλοντα ζήλο το μακάβριο έργο, που τα νεοταξικά τους αφεντικά τους ανέθεσαν.  
 
Και σαν να μην έφταναν όλ’ αυτά πρόσφατα Ψήφισαν νόμο για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων. Με την απειλή μάλιστα απόλυσης των εργαζομένων και διακοπή της μισθοδοσίας. Τις συνέπειες των οποίων προφανώς αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν οι λουκουμομπεμπέδες , που παριστάνουν τους υπουργούς και πρωθυπουργούς. Αφού, όπως λέει ο ποιητής «ποτέ δεν έφαγαν με πόνο το ψωμί τους». Το μόνο, σπορ, στο οποίο αριστεύουν είναι των μπαταχτσήδων και τζαμπατζήδων. Δεδομένου ότι φέσωσαν το λαό με εκατοντάδες εκατομμυρίων, που πήραν δανεικά και αγύριστα. Ποτ σημαίνει ότι δεν είναι απλώς άχρηστοι αλλά και εφιαλτικά επικίνδυνοι.  
 
Αφού ούτε πολύ ούτε λίγο έρχονται να αναστήσουν τον εκπρόσωπο της μεσαιωνικής ιερής εξέτασης τον διαβόητο Τουρκουεμάδα. Και μάλιστα με πρόσχημα την προστασία του αγαθού της υγείας. Έτσι ώστε να κάμουν το Ελλαδιστάν, τη γερμανική μπανανία του 21ου αιώνα, χειρότερη απ’ την Ισπανία του Μεσαίωνα. Και λέω χειρότερη γιατί ο Τουρκοεμάδα έκαιγε τους αιρετικούς, τους Μωαμεθανούς και τους Εβραίους, για να τους στείλει στον παράδεισο. Ενώ ο Τουρκοεμάδα του Ελλαδιστάν θα τους καίει στην πυρά της ανεργίας, για να τους στείλει στην κόλαση της απελπισίας. Και το πόσο κυνικοί είναι τεκμαίρεται εκ του γεγονότος ότι επέλεξαν για τον επαίσχυντο αυτό ρόλο τον υπουργό υγείας. Και μάλιστα βάφτισαν οι γελοιωδέστατοι το τερατούργημά τους «επιχείρηση ελευθερίας».  
 
Και έχουν φτάσει σε τέτοιο βαθμό αναισχυντίας , ώστε να χαρακτηρίζουν «αρνητές» αυτούς , που απορρίπτουν τα ολέθρια εμβόλια. Ποιοι; Οι αρνησίθρησκοι και αρνησιπάτριδες. Οι αρνητές κάθε έννοιας δικαίου και αλήθειας. Που κουρέλιασαν το Σύνταγμα και ποδοπάτησαν κάθε έννοια δικαιώματος, αξιοπρέπειας και ελευθερίας. Που ατιμάζουν και βιάζουν κατά συρροή τη δημοκρατία και μολαταύτα μέσα στην αβυθομέτρητη υποκρισία τους δεν παρέλειψαν μόλις προχθές (24-7-21) να την «τιμήσουν»!
 
Και η Σύνοδος βαφτίζει «επιστήμη» αυτή «την πειθήνια, δουλοπρεπή και υποτακτική στάση. Και ζητάει την υπακοή του λαού απέναντι σε μια βρωμερή τσογλαναρία που ηδονίζεται να παριστάνει τον επιλοχία (βλέπε κάτι Χαρδαλιαδες, Γεραπετριτες, Τσιοδρες, Βασιλακοπουλους και λοιπές εντεταλμένες περιφερόμενες αποτυχίες που εκτελούν τα πρόστυχα σχέδια αρχιμαφιοζων ντηλεράδων)», όπως πολύ εύστοχα παρατηρεί η Αριστέα Τσούλου (Σαιτ: Τρελογιάννης). Και ζητούν απ’ το λαό να κάμει υπακοή. Υπακοή στο υγειονομικό αυτό απαρτχάϊντ. Τι να πεί κάποιος, ύστερα απ’ όλα αυτά, για τους δεσποτάδες, που υπακούουν στους αχρείους αυτούς και προτρέπουν μάλιστα και το λαό να υπακούσει κι αυτός, για ν’ αυτοκτονήσει!  
 
Πώς όμως μπορεί κάποιος ν’ αντισταθεί απέναντι σ’ αυτή την ηλιθιότητα, που ασφυκτικά μας πολιορκεί;  
 
Πρώτη γραμμή άμυνας είναι να κλείσουμε τις τηλεοράσεις. Που επί 24ώρου βάσεως μας βομβαρδίζουν με τρομοκρατία και παραπλάνηση.  
 
Δεύτερη γραμμή άμυνας είναι βέβαια οι εκλογές. Οπότε πρέπει να μαυρίσουμε μια και καλή αυτούς, που με τις απάτες, τις προδοσίες και τις ρεμούλες τους έκαμαν μαύρη τη ζωή μας.  
 
Και πάνω απ’ όλα ν’ απαλλαγούμε απ’ την καλπονοθευτική SINGULAR LOGIC, που σαν τον Νέρωνα και τον Καλιγούλα ανακηρύσσει πρωθυπουργούς τους πιθήκους και αρχιερείς τα άλογα της Νέας Τάξης καθαρμάτων.
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.