8 Ιουλίου 2021

ΝΕΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γράφει η Μαίρη Καρά 
 
    Η υπογραφή του 1ου Μνημονίου το 2011 ήταν η αφορμή για να γεμίσει η πλατεία Συντάγματος με αγανακτισμένους πολίτες, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αυθαίρετες πολιτικές αποφάσεις. Η αυθόρμητη παρουσία τους εκεί σηματοδότησε την αρχή μιας πολύχρονης διαμαρτυρίας ενάντια στο πολιτικό κατεστημένο.
    Οι καθημερινές παρουσίες των προβληματισμένων Ελλήνων στον χώρο διαμαρτυρίας, έγινε η αφορμή για να γνωριστούν μέσα από τις κοινές αντιλήψεις τους και να αναπτυχθεί ανάμεσά τους ο σπόρος ενός πατριωτικού δεσμού, με κοινό στόχο τον Αγώνα για την Ελευθερία της Ελλάδας. Από αυτό το φυτώριο πατριωτικού ενδιαφέροντος δημιουργήθηκαν τα κινήματα, σε αντίθεση και αντιδιαστολή με τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα.  
 
    Η προσπάθεια Ένωσης των Ελλήνων άρχισε τότε στην πλατεία Συντάγματος, όπου γνωρίστηκαν όσοι κάτοικοι της Αθήνας έφτασαν εκεί, χωρίς πρόσκληση από κάποιον πολιτικό ή κοινωνικό φορέα. Οι πιο πολλοί είχαν ενημερωθεί από το διαδίκτυο, πως γινόταν μια προσπάθεια να κατεβεί κόσμος στην Πλατεία και αυτή η ιδέα διαδόθηκε από κάποιους χρήστες. Αυτή η ιδέα όμως καρποφόρησε και δημιουργήθηκε ένα Κίνημα. 
 
    Την Ιδέα αυτή βρήκαν σωστή όσοι σκεφτόμενοι Έλληνες διακατέχονταν από ανιδιοτελή αγάπη για την πατρίδα τους και διαισθάνονταν τις δυσμενείς επιπτώσεις που θα είχε η υποταγή στις απαιτήσεις των δανειστών. Ένιωσαν πως το χρέος τους προς την πατρίδα, τους καλούσε να διαμαρτυρηθούν για την υποταγή της Κυβέρνησης στο Δ.Ν.Τ. και δήλωσαν συμμετοχή με την φυσική παρουσία τους έξω από το κοινώς Κυνοβούλιο.  
 
    Από τότε υποψιάζονταν τον σκοτεινό ρόλο, που θα έπαιζαν οι εκλεγμένες Κυβερνήσεις από τους «άνωθεν» εξουσιαστές μας, ως προς το μέλλον, τόσο της Ελλάδας ως Κράτος όσο και του Ελληνικού λαού. Από τότε συνειδητοποίησαν, πως για να υπερισχύσουν έναντι του πολιτικού προσωπικού, έπρεπε να στηριχτούν στον μεγάλο αριθμό προσέλευσης πολιτών.
 
    Η προσπάθεια συνένωσης των Ελλήνων συνεχίστηκε και τα επόμενα χρόνια, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα μέχρι σήμερα. Τους λόγους τους γνωρίζουμε όλοι εμείς που συμμετείχαμε στα πατριωτικά κινήματα, με κοινό στόχο την Απελευθέρωση.
 
    Μετά λύπης μου διαπιστώνω πως μετά από μια δεκαετία Αγώνων για Ανεξαρτησία, βρισκόμαστε σήμερα στο ίδιο σημείο, ακριβώς από εκεί που ξεκινήσαμε τότε, γεμάτοι από πατριωτικό μεράκι. Μόνο που σήμερα το μεράκι έχει πάει περίπατο μαζί με την αγωνιστικότητα των τότε πατριωτών. Οι κενοφιλοδοξίες των «αρχηγίσκων» που ξεπήδησαν από τα κινήματα μα και τα πρακτοράκια, έφεραν στον πατριωτικό χώρο την διάσπαση.
 
    Σήμερα όμως που ο κίνδυνος για την πατρίδα μας αλλά και για την ίδια την ζωή μας είναι πολύ… ορατός, τι μας κρατάει ακόμα αδρανείς και δεν κάνουμε το τολμηρό βήμα, για το φωτεινό μέλλον που ονειρευόμαστε για τα παιδιά μας; Έχουμε χάσει εκτός από τα δικαιώματά μας και την δύναμη της ψυχής μας για Αγώνα; Έχουμε έλλειψη πίστης στον Θεό και στα Ιδανικά της Ελλάδας; Από λόγια όμως είμαστε πλούσιοι!  
 
    Ευτυχώς δεν τα χάσαμε όλα και βρισκόμενοι ένα βήμα πριν τον γκρεμό, μια αχτίδα ελπίδας ξεφύτρωσε ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμέναμε. Πάλι μέσα από το διαδίκτυο και από τις ενημερώσεις ανάμεσα σε ενδιαφερόμενους πολίτες, ξεπήδησε μια ευλογημένη κίνηση! Σε πείσμα των καναπεδάτων που περίμεναν δήθεν ένα αρχηγό να βγει μπροστά… ιδού ένας αγνός Έλληνας αγωνιστής πάλι από τους Αγανακτισμένους, πήρε πρόσφατα την πρωτοβουλία να βγει μπροστά! 
 
    Ο πρώην Ναύαρχος και Νομικός ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ μας κάλεσε στα Προπύλαια να μοιραστούμε ως αγανακτισμένοι πολίτες τις αγωνίες και ανησυχίες μας για το αβέβαιο μέλλον που μας ετοιμάζουν οι πολιτικοί προδότες. Σαν βάλσαμο δεχτήκαμε την πρόσκλησή του για Αντι-δραση στην Γενοκτονία που μας οδηγούν τα καταχθόνια σχέδια της παγκοσμιοποίησης, που ξεπερνούν σε φαντασία και τα βιβλία του Οργουελ.  
 
    Η Ιδέα της πλήρους υποταγής στην Δικτατορία του Μεγάλου Αδελφού μάς ταρακούνησε! Συνειδητοποιήσαμε όμως, πως η πραγματικότητά μας κοντεύει να ξεπεράσει και την φαντασία. Γι’ αυτό τον ακούσαμε με προσοχή να εκφράζει με ειλικρίνεια τις σκέψεις του και αυτονόητο ήταν να κερδίσει την εμπιστοσύνη μας. Συμφωνήσαμε μαζί του, πως η άμεση προτεραιότητά μας πρέπει να είναι η ενεργοποίησή μας για δυναμική αντί-δραση. Πως με υψηλό φρόνημα και Εθνική συνείδηση πρέπει να αναλάβουμε το χρέος μας προς την Πατρίδα και το Έθνος.
 
    Με την φυσική παρουσία μας στα Προπύλαια είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τους άλλους πατριώτες και όλοι μαζί να πάρουμε μια ανάσα Ελευθερίας με την συμμετοχή μας στην εκδήλωση και στην υπογραφή του παρακάτω Ψηφίσματος, το οποίο μεταφέρω περιληπτικά με τις κυριότερες διατάξεις του.  
 
    Εμείς οι υπογράφοντες την ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Έλληνες Πολίτες δηλώνουμε, ότι θα αγωνιστούμε για την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας από την ΚΑΤΟΧΗ, την οποία βιώνουμε από την 6-5-2010, επαναφέροντας την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, που πρώτοι οι Πρόγονοί μας εδίδαξαν στον Κόσμο και που τόσο πολύ έχει απαξιωθεί από τους Κυβερνήτες-Εξουσιαστές Παγκόσμια.  
 
    Καλούμε τους Πολίτες, που αντιλαμβάνονται και θέλουν να τιμήσουν την έννοια της λέξης αυτής, να αφήσουν τα δεσμά με τα οποία λειτουργούσαν πάντα και που έφεραν την Ελλάδα στο Χείλος του Γκρεμού εγκαταλείποντας τα Πολιτικά Κόμματα και με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους, να απαιτήσουν την παράδοση της Διακυβέρνησης του Τόπου στον ίδιο τον Λαό, ο οποίος μέσα από Δημοκρατικές Διαδικασίες θα κληθεί να αποφασίσει για το Μέλλον του με ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. 
 
    Η διαδικασία αυτή θα ξεκινήσει άμεσα και θα αρχίσει να υλοποιείται από μια Προσωρινή Κυβέρνηση την οποία ο ίδιος θα επιλέξει και που θα προταθεί η σύνθεσή της από τους ίδιους τους Πολίτες, μέσα από Οργανωμένες Τοπικές Συνελεύσεις Πολιτών. Οι άμεσοι στόχοι της Κυβέρνησης αυτής πρέπει να είναι δεσμευτικά απόλυτα οι εξής: Παραπομπή στην Δικαιοσύνη όσων έφεραν την Ελλάδα σε Καθεστώς ΚΑΤΟΧΗΣ.  
 
    Άμεσες διαδικασίες καταγγελίας και αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΕΥΡΩ, με την επιστροφή σε Εθνικό Κρατικό Νόμισμα. Επαναπροσδιορισμός της Διεθνούς Θέσης της Χώρας στην Βάση της Αμοιβαιότητας και της εφαρμογής του Διεθνούς Δικαίου. ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ που να αφορά τα χρέη των Πολιτών στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα, με εξαίρεση τα δόλια Χρέη. Διαγραφή των Χρεών προς Τράπεζες και επαναφορά άμεση στους Νόμιμους Ιδιοκτήτες των περιουσιακών στοιχείων των Πολιτών που λεηλατήθηκαν στα χρόνια της ΚΑΤΟΧΗΣ
    Αυτά τα θέματα μας βρήκαν σύμφωνους και πιστεύοντας πως είναι η τελευταία μας ευκαιρία για Αντί-σταση, αποφασίσαμε πως πρέπει να ενωθούμε όλοι οι Έλληνες και να αγωνιστούμε ενάντια στον κοινό μας εχθρό τη ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.
 
ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 10-7-2021
ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.