24 Ιουλίου 2021

Στα πορθμεία του Άδη (1ο μέρος)

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑ 
 
 
Mετά από την αποκάλυψη των καθημερινών περιστατικών παρενεργειών και θανάτων από αρκετά (μη καθεστωτικά) ΜΜΕ, πολλοί από όσους είχαν κάνει την πρώτη δόση των εμβολίων δεν πήγαν να κάνουν τη δεύτερη, με αποτέλεσμα να υπάρχει καθίζηση των εμβολιασμών και το αφήγημα της ασφάλειας των εμβολίων να κατακρημνιστεί πανηγυρικά.  
 
Γι’ αυτό και η δικτατορική κυβέρνηση των ΚΥΑ, εκεί που επέμενε ότι ένα 70% εμβολιασμού είναι αρκετό για να επιτευχθεί η ανοσία της αγέλης, ανασκεύασε και τώρα ζητά εμβολιασμό των πάντων, ακόμα και των ψύλλων, εκβιάζοντας με αντισυνταγματικά μέτρα Απαρτχάιντ τους Έλληνες πολίτες, πριν λήξουν τα εμβόλια που αγόρασε με τα δικά τους χρήματα.  
 
Τι θα κάνει λοιπόν ένα δικτατορικό καθεστώς, όπως της κυβέρνησης Μητσοτάκη, προκειμένου να πιέσει τους πολίτες να εμβολιαστούν;  
 
– Θα αφήσει τα μη εμβολιασμένα παιδιά να λιμοκτονήσουν;  
– Θα εμποδίσει τα μη εμβολιασμένα παιδιά να πάνε σχολείο;  
– Θα συλλάβει και θα φυλακίσει τους μη εμβολιασμένους ενήλικους;  
– Θα τους διακόψει το ρεύμα;  
– Θα γενοκτονήσει όσους αντιδρούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, βαφτίζοντάς τους «ψεκασμένα αντιεμβολιαστικά φασιστόμουτρα» και «εχθρούς της κοινωνίας»;  
– Θα το τερματίσει, διότι ήδη έχει τεντώσει πάρα πολύ το σχοινί (ιδιωτικοποιήσεις δημοσίων οργανισμών αντί πινακίου φακής από ξένες εταιρείες, μουσουλμανικός λαθρεποικισμός, εξόντωση γηγενών Ελλήνων παντοιοτρόπως, και τελευταία, θέσπιση ομοφυλοφιλικής και παιδεραστικής διαπαιδαγώγησης από τη νηπιακή ηλικία);  
– Θα δημιουργήσει μια λεγεώνα εθελοντών εκτελεστών, ικανών να εξοντώσουν ή να αναγκάσουν να μεταναστεύσουν μέσα σε λίγα χρόνια εφτά εκατομμύρια Έλληνες που αυτοπροσδιορίζονται ως Έλληνες, προκειμένου να τους αντικαταστήσει από τριτοκοσμικούς αλλόθρησκους και αλλοεθνείς;  
 
Οι λαγοί του συστήματος 
 
Αν απαντήσατε ΝΑΙ σε όλα αυτά, στην επόμενη διαδήλωση πηγαίνετε να διαδηλώσετε και μετά πείτε ότι χάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ότι άρχισε η πτώση της.  
Είστε σίγουροι όμως ότι χάνει αυτή και όχι εσείς;  
 
Στο σημείο αυτό αξίζει να εντοπίσουμε το εξής γεγονός: μετά από πολλά χρόνια, και συγκεκριμένα μετά τους Αγανακτισμένους, προσφάτως διαδήλωσαν αρκετές χιλιάδες Έλληνες. Ωστόσο, επί της ουσίας δεν υπήρχαν άλλα αιτήματα και δεν καταγγέλθηκε τίποτε άλλο, για παράδειγμα, ο λαθρεποικισμός της πατρίδας μας, το επαχθές χρέος και τα μνημόνια, η τρομακτική ανεργία των νέων και η σφαγή των συνταξιούχων, και η διαφθορά των κυβερνώντων, αλλά η διαμαρτυρία επικεντρώθηκε στην κατάργηση της υγειονομικής χούντας Μητσοτάκη.  
 
Η διοργάνωση εκδηλώσεων διαμαρτυρίας δεν σημαίνει ότι σηματοδοτείται το τέλος ενός δικτάτορα και της δικτατορίας του.  
 
Απόδειξη; Τα Κίτρινα Γιλέκα της Γαλλίας που αυτό το έχουν εμπεδώσει πολύ καλά. Μετά από εκατοντάδες διαδηλώσεις, νεκρούς, ανάπηρους και πολύ ξύλο, ο Μακρόν και οι νόμοι του παραμένουν ακόμα παντοδύναμοι.  
 
Στα καθ’ ημάς, μετά από τις μεγαλειώδεις διαδηλώσεις εναντίον της παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας μας, οι προδότες και οι ξενοκράτες παραμένουν πάντα στις θέσεις τους και ουδόλως απώλεσαν το παραμικρό τους οφίτσιο.  
 
Ο καλύτερος τρόπος λοιπόν να μην βιώσουμε ακόμα μια σκληρή απογοήτευση όπως αυτή της κατάργησης της ετυμηγορίας του ελληνικού λαού με το δημοψήφισμα του 2015 που αγνοήθηκε παντελώς και της υπογραφής της συμφωνίας των Πρεσπών παρά τις μεγαλειώδεις διαδηλώσεις, είναι να μάθουμε να λειτουργούμε με τη λογική και όχι με το συναίσθημα.  
 
Εφιστώ λοιπόν την προσοχή σε όλους όσους ίσως πίστεψαν ότι μετά από τις τελευταίες μαζικές διαδηλώσεις κατά των απολυταρχικών μέτρων της κυβέρνησης Μητσοτάκη, σηματοδοτήθηκε το τέλος αυτής της κυβέρνησης και των δικτατορικών μέτρων της, ότι τα ολοκληρωτικά καθεστώτα προβλέπουν με ακρίβεια:  
 
− τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να ξεσπάσει η λαϊκή οργή στο διαδίκτυο,  
− τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να ξεσπάσει η λαϊκή οργή κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων,  
− τον εντοπισμό, τον διασυρμό και την καταστολή των αντιφρονούντων,  
− την οργάνωση της αντίστασής τους,  
− πώς μπορούν να ξεσπάσουν και να επεκταθούν αστικές ταραχές,  
− τέλος, έχουν ήδη σχεδιασμένη την καταστολή αυτών των ταραχών από τα ΜΑΤ, και εν ανάγκη ακόμα και από ξένους ιδιωτικούς στρατούς, και πολλά άλλα.  
 
Ωστόσο, τα ολοκληρωτικά καθεστώτα και οι Στοές αυτό που απεχθάνονται περισσότερο είναι τα απρόβλεπτα και τα αυθόρμητα περιστατικά. Διότι δεν θέλουν να ξεπεραστεί το σημείο που έχουν ορίσει ως σημείο ισορροπίας και να εμφανιστούν τα μακράν της ισορροπίας συστήματα, μετά τις λεγόμενες διχαλώσεις, πριν οι κυβερνώντες να έχουν ολοκληρώσει έναν συγκεκριμένο κύκλο σχεδίων.  
 
Γι’ αυτό φροντίζουν επιμελώς να παρακολουθούν και να καθορίζουν ποια άτομα και ποιες καταστάσεις μπορούν να τους χρησιμεύσουν ως βαλβίδες εκτόνωσης των μαζών, μ’ άλλα λόγια ως false flags, και επίσης να τοποθετούν τα κατάλληλα πρόσωπα στις κατάλληλες κρατικές θέσεις προκειμένου να εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη συνέχεια της καταλήστευσης και της καταδυνάστευσης όσων δεν ανήκουν στην πολιτική τάξη που υπηρετεί τη διεθνή ολιγαρχία.  
 
Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια προετοιμάζουν από καιρό και προβάλλουν τους λεγόμενους «λαγούς» πριν ξεσπάσει η λαϊκή οργή, οι οποίοι θα διοχετεύσουν τις οργισμένες αντιδράσεις σε ανώδυνες για το καθεστώς δράσεις, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν ανεπιθύμητες και απρόβλεπτες διχαλώσεις.  
 
Μόνιμοι εχθροί 
 
Για την ιστορία, υπενθυμίζω ότι η νεώτερη επίθεση της διεθνούς τραπεζοκρατίας κατά των μαζών και της επιβολής της Pax Americana, ξεκίνησε το 2001 με την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης που χρησίμευσε ως επιχείρημα για την επιβολή της νομοθεσίας Patriot Act, διεισδύοντας έτσι υπογείως στη νομοθεσία όλης της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την δικαιολογία ενός αόρατου εχθρού, που τότε ήταν η τρομοκρατία της Αλ Κάιντα και άλλων οργανώσεων-φαντασμάτων.  
 
Επειδή όμως κανένα αφήγημα δεν κρατάει για πάντα, η επικαιροποίηση του εχθρού βαφτίστηκε ιός Sars-Cov2 που οι διεθνείς ολιγάρχες ιδανικά ονειρεύονται να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι θα εξελίσσεται αενάως με αναρίθμητες μεταλλάξεις.  
 
Αυτές τις μεταλλάξεις οι δουλικές κυβερνήσεις θα αγωνιστούν να τις κρατήσουν ζωντανές τουλάχιστον για εννέα ακόμα χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2030 που είναι και το έτος ορόσημο της Ατζέντας 2030 για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του ΟΗΕ.  
 
Η γράφουσα εξ αρχής δεν πίστεψε ότι η ψευτοπανδημία Covid-19 δεν ήταν ακόμα ένα τσίρκο. Εξ αρχής δεν πίστεψε ότι η ψευτοπανδημία ξέσπασε εντελώς συμπτωματικά σε παγκόσμια κλίμακα εξ αιτίας ενός φονικού ιού της φύσης. 
 
Και πώς να το πιστέψει όταν γνωρίζει ότι εδώ και τουλάχιστον τριακόσια χρόνια οι κεφαλές των ιερατείων της εξουσίας έχουν δηλώσει επανειλημμένως ότι ονειρεύονται έναν ελεήμονα αποπληθυσμό, σχέδιο που στα τέλη του 20ού αιώνα ανέπτυξαν λεπτομερώς στο Ευαγγέλιό τους που είχε τίτλο Tα όρια της ανάπτυξης (The limits to growth), που εξεδόθη για πρώτη φορά το 1972 από τη γνωστή και μη εξαιρετέα Λέσχη της Ρώμης, αλλά και σε πολυάριθμα άλλα εγχειρίδια. 
 
Το σενάριο του Ιδρύματος Ροκφέλερ 
 
Επίσης, μόνο κατά τον 20ό αιώνα, εκατοντάδες ήταν και οι ανερυθρίαστες δηλώσεις διάφορων εκπροσώπων των ελίτ στα ΜΜΕ ότι ο πληθυσμός της Γης πρέπει να μειωθεί.Ένας από τους πυλώνες των ελίτ, το εκλεπτυσμένα ελεήμον Ίδρυμα Ροκφέλερ, έδειχνε πάντα και εξακολουθεί να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γι’ αυτό το ζήτημα.  
 
Συγκεκριμένα δε, το 2010 σε μία μελέτη του με τίτλο Scenarios for the Future of Technology and International Development (Σενάρια για το μέλλον της τεχνολογίας και τη διεθνή ανάπτυξη) είχε περιγράψει λεπτομερώς ένα σενάριο πανδημίας γρίππης που θα σκότωνε οκτώ εκατομμύρια ανθρώπους.  
 
Και πράγματι, διαβάζοντας το κεφάλαιο με τίτλο Lock Step στη σελ. 18 του εγγράφου, που αναφέρεται στο πρώτο από τα τέσσερα πιθανά μέλλοντα που είχε προβλέψει το Ίδρυμα μέχρι το 2030, δεν μπορεί παρά να μείνουμε άφωνοι:  
 
Περιγράφει μια πανδημία που θα ξεκινούσε το 2012 από την Κίνα, η Κίνα θα έκλεινε τα σύνορά της, θα απαγόρευε τις μετακινήσεις, αλλά θα ανένηπτε πρώτη, ο κόσμος θα φορούσε υποχρεωτικά μάσκες παντού, θα του μετρούσαν τη θερμοκρασία για να εισέρχεται στα σούπερ-μάρκετ και στους σταθμούς των μέσων μαζικής μεταφοράς, περιλάμβανε στάδια εγκλεισμών, έκρηξη της ηλεκτρονικής παρακολούθησης των πολιτών και των βιομετρικών μεθόδων ελέγχου των πολιτών από τις κυβερνήσεις, άνοδο του εθνικισμού και στροφή των κυβερνήσεων προς τον ολοκληρωτισμό.  
 
Κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας οι κυβερνήσεις θα έβαζαν σε λειτουργία προηγμένες μεθόδους σάρωσης (σκαναρίσματος) των ανθρώπων για να διαγνώσουν την υγειονομική τους κατάσταση (QR codes), οι τηλεδιασκέψεις και η τηλε-εκπαίδευση θα γενικεύονταν, και εντέλει οι κυβερνήσεις των ανεπτυγμένων κρατών θα έφτιαχναν τα δικά τους εθνικά δίκτυα ίντερνετ, μιμούμενες την …Κίνα.  
 
Η πανδημία βεβαίως θα είχε θανατηφόρα επίδραση στις οικονομίες: η διεθνής κινητικότητα τόσο των ανθρώπων όσο και των αγαθών θα σταματούσε, εξουθενώνοντας βιομηχανίες όπως ο τουρισμός και σπάζοντας τις παγκόσμιες αλυσίδες ανεφοδιασμού. Τα συνήθως γεμάτα πολυκαταστήματα και τα κτίρια γραφείων θα έμεναν άδεια για μήνες, χωρίς εργαζόμενους και πελάτες.  
 
Παράλληλα με την πανδημία, η αλλαγή του κλίματος θα οδηγούσε σε τόσο μεγάλες πλημμύρες, που πολλές πρωτεύουσες όπως η Νέα Υόρκη θα μετατρεπόταν σε λίμνες μετά από κάθε μεγάλη καταιγίδα, και όλα αυτά εξ αιτίας του φαινομένου του …θερμοκηπίου.  
 
Σ’ αυτόν τον μετά την πανδημία κόσμο, η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής αναλαμβάνεται από τα Ηνωμένα Έθνη, και τελικά τα κράτη χάνουν την εθνική τους κυριαρχία, εις όφελος της ασφάλειάς τους.  
 
Τέτοιες συνέπειες μιας πανδημίας γρίππης προέβλεπε το Ίδρυμα Ροκφέλερ εντελώς συμπτωματικά και τυχαία, που ωστόσο, φωτογραφίζουν αυτά ακριβώς που βιώνουμε σήμερα.
 
Όσο για τους εμβολιασμούς, προφανώς άφησε την οργάνωσή τους σε άλλους ελεήμονες οργανισμούς, όπως το Ευρωδιευθυντήριο, που, όπως όλα δείχνουν, εξαπατά τους πολίτες ασύστολα. Ιδού πως:  
 
Ο βρώμικος ρόλος του Ευρωδιευθυντήριου  
 
Στις 7 Δεκεμβρίου του 2018, το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενέκρινε την Σύσταση αρ. 2018/C 466/01 για την ενίσχυση της συνεργασίας για την καταπολέμηση των ασθενειών που προλαμβάνονται με εμβολιασμό.  
 
Ένας από τους στόχους της Σύστασης ήταν «η καταπολέμηση της παραπληροφόρησης σχετικά με τον εμβολιασμό στο διαδίκτυο και η ανάπτυξη τεκμηριωμένων εργαλείων και υλικού καθοδήγησης για την υποστήριξη των κρατών μελών στην αντιμετώπιση του δισταγμού απέναντι στον εμβολιασμό, και την αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης στο διαδίκτυο».  
 
Επίσης τόνιζε, ότι «θα πρέπει να εξεταστούν οι περιπτώσεις όπου τα ποσοστά εμβολιαστικής κάλυψης των εργαζομένων του τομέα της υγείας είναι ανεπαρκή σε σχέση με τις εθνικές συστάσεις, προκειμένου να προστατευτούν οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι και οι ασθενείς τους».  
 
Λίγους μήνες αργότερα εξεδόθη ένας Χάρτης πορείας για την υλοποίηση των δράσεων για την ενίσχυση της συνεργασίας για την καταπολέμηση των ασθενειών που προλαμβάνονται με εμβολιασμό ο οποίος σκοπίμως δεν είναι μεταφρασμένος στα ελληνικά, και όριζε ότι «οι χώρες της ΕΕ έπρεπε να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν εθνικά σχέδια εμβολιασμού και πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της εμβολιαστικής κάλυψης, καθώς και να καθιερώσουν συστηματικούς ελέγχους της κατάστασης στον τομέα των εμβολιασμών».  
 
Μέσα στις δεσμεύσεις των κρατών μελών για τον εμβολιασμό ήταν «η δημιουργία ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών πληροφοριακών συστημάτων ανοσοποίησης για αποτελεσματική παρακολούθηση των προγραμμάτων ανοσοποίησης» (σελ. 3).  
 
Σημειωτέον ότι στον ίδιο χάρτη, σελ. 4, αναφέρονται «Οδηγίες για την υπέρβαση νομικών (και τεχνικών) εμποδίων στη διαλειτουργικότητα των εθνικών συστημάτων πληροφοριών ανοσοποίησης».  
 
Eπιπλέον, στην σελ. 9, αναφέρεται ότι από το 2019 έως το 2022 προβλέπονται «δράσεις για τη διευκόλυνση του έγκαιρου διαλόγου με προγραμματιστές, εθνικούς φορείς χάραξης πολιτικής και ρυθμιστικές αρχές, προκειμένου να υποστηριχθεί η έγκριση καινοτόμων εμβολίων, συμπεριλαμβανομένων των αναδυόμενων απειλών για την υγεία», μ’ άλλα λόγια φωτογραφίζεται η ψευτοπανδημία και τα «καινοτόμα» mRNA εμβόλια πρωτεΐνης ακίδας κατά της Covid-19.  
 
Το πλάνο της υλοποίησης των δράσεων τελείωνε το 2022 με μια κοινή «κάρτα εμβολιασμού / διαβατήριο» για τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  
 
Είναι οφθαλμοφανές ότι o Xάρτης αφορούσε κυρίως πειραματικά εμβόλια που τότε δεν είχαν μεν παρουσιαστεί, αλλά προφανώς ήταν έτοιμα. Όχι, δεν αφορούσε τους γενικά αθώους εμβολιασμούς για φυματίωση, μηνιγγίτιδα, ιλαρά, παρωτίτιδα, ερυθρά, ανεμοβλογιά, τέτανο-διφθερίτιδα-κοκκύτη, και όλες τις άλλες ασθένειες που ξέραμε.  
 
Όχι, το ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού δεν είναι επινόηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής όπως πιστεύουν οι αφελείς.  
 
Έχει προβλεφθεί χρόνια πριν. Το αποδεικνύουν τα επίσημα έγγραφα του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που βρίσκονται σε κοινή θέα.  
 
Αυτή είναι και η απάντηση σε όσους εξακολουθούν να απορούν πως πρόλαβαν τα Υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης των κρατών μελών της ΕΕ να ετοιμάσουν τόσα νομοθετήματα και πως ήταν έτοιμες σε χρόνο μηδέν όλες οι σχετικές με τη ψηφιακή διαχείριση της ψευτοπανδημίας πλατφόρμες, όπως θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε.

Τα ίδια τα γεγονότα μαρτυρούν το αντίθετο.

Η ψήφιση του νόμου 4675/2020 στην Ελλάδα για απαγόρευση αντιβιοτικών χωρίς συνταγή ιατρού και υποχρεωτικό εμβολιασμό ως έκτακτο και προσωρινό μέτρο προστασίας της δημόσιας υγείας, στις 11.3.2020, δηλαδή την ίδια μέρα (!) της επίσημης κήρυξης της αναπνευστικής λοίμωξης του SARS-Cov2 από τον ΠΟΥ ως πανδημίας, αποδεικνύει το έγκλημα εκ προμελέτης κατά του ελληνικού λαού, και βεβαίως κατά όλων των λαών.

Όποιος αναρωτιέται ακόμα γιατί οι κυβερνήσεις δαπανούν τεράστια ποσά στα ΜΜΕ για την προβολή των εμβολιασμών, πρέπει να αντιληφθεί ότι αυτό επιβάλλεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή που υπακούει σε έξωθεν εντολές.

Οι λαοί φτωχοποιούνται, οι νέοι είναι άνεργοι, οι συντάξεις των Ευρωπαίων πετσοκόβονται, αλλά τα χρήματα των φορολογουμένων κατευθύνονται σε επιδόματα προς τους λαθρομετανάστες, σε πειραματικές επεμβάσεις αλλοίωσης του DNA και σε ποικίλες ηλεκτρονικές εφαρμογές παραβίασης των προσωπικών τους δεδομένων, καθώς και σε δήθεν πράσινη ενέργεια. 

συνεχίζεται στο 2ο μέρος

πηγή




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.