24 Ιουνίου 2021

ΔΕΔΔΗΕ: ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Γράφει ο Νικόλαος Αναξίμανδρος
 
ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΙΩΝ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΥΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΠΟΝΗΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗ ΣΕ ΠΑΛΑΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. 
 
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΞΗΓΕΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.
 
ΔΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΩΡΕΣ ΕΠΙ ΩΡΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΚΟΜΜΑΤΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΕΗ ΑΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΠΩΣ ΕΒΑΛΑΝ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ.  
 
 
” Δια του Ν.4001-2011 ιδρύθηκε η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία ”ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ , η αλλιώς ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ή ΔΕΔΔΗΕ ….. Στην αρχική της σελίδα (βλέπε φωτό 1) η ΔΕΔΔΗΕ αυτοπροσδιορίζεται μεν ως Ανώνυμη Εταιρεία, αλλά κι ως 100% θυγατρική της ΔΕΗ Α.Ε., κάτι που ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΟΥΔΟΛΩΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, αφού, όπως φαίνεται στην επόμενη εικόνα απ το καταστατικό της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (βλ. φωτό 2) αναφορικά με το μετοχικό της κεφάλαιο, πουθενά δεν αναφέρεται ότι την κυριότητα του 100% των μετοχών, ή έστω το πλειοψηφικό πακέτο αυτής ΚΑΤΕΧΕΙ Η ΔΕΗ Α.Ε…… 
 
Το χειρότερο όλων είναι ότι η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. δια των στελεχών της, αντιποιούμενη κάποια δημόσια αρχή, (βλέπε άρθρο 175 Π.Κ.) στέλνει οδηγίες στην Ελληνική Αστυνομία και σε όλες τις Εισαγγελίες της χώρας, αιτούμενη εις αυτές να προβαίνουν σε κάθε σχετική πράξη, προκειμένου να τιμωρούνται οι παραβάτες, Έλληνες Πολίτες, που δήθεν διαπράττουν το αδίκημα της ρευματοκλοπής……. 
 
Το εξωφρενικότερο όλων είναι ότι η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. δια των ιδιωτικών συνεργείων της μεταβαίνει σε κατοικίες, βιομηχανικούς χώρους και καταστήματα, αφού προηγουμένως έχει εντοπίσει, ποιά από αυτά διατηρούν παλιούς μετρητές, όπου και συνήθως διαπιστώνει ότι έχουν ”παραβιασθεί” οι σύνδεσμοι του μετρητού, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η σωστή μέτρηση της καταναλούμενης ηλεκτρικής ενέργειας και προχωρά σε αντικατάσταση του παλιού μετρητού με νέο, αφού δήθεν ο παλιός πηγαίνει στα δήθεν εξειδικευμένα κέντρα της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ,όπου εκεί και διαπιστώνεται η δήθεν ”ρευματοκλοπή” ……..  
 
Το πρόβλημα σε όλα τα προηγούμενα είναι ότι η ως άνω διαδικασία γίνεται ερήμην των χρηστών των μετρητών, ήτοι τόσο η διαπίστωση της παραβιάσεως των μετρητών, όσο και η αντικατάσταση αυτών, αλλά και η δήθεν εργαστηριακή επιβεβαίωση της παραβιάσεως…. Τα δήθεν έγγραφα δια των οποίων δήθεν καλούνταν οι καταναλωτές να παρευρεθούν κατά την καταμέτρηση, την αντικατάσταση και την εργαστηριακή έρευνα , δεν εντοπίζονται ποτέ στις σχετικές δικογραφίες, που διαβιβάζονται στις Εισαγγελίες της χώρας……  
 
Το ακόμη εξωφρενικότερο όλων είναι ότι εκτός των ως άνω , με τον ίδιο αυθαίρετο και αδιαφανή τρόπο η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε προχωρά και σε δήθεν υπολογισμό της δήθεν συνολικής ποσότητος της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώθηκε παρανόμως εκ του καταναλωτού ….. Πουθενά όμως εκ των δικογραφιών και από κανένα έγγραφο, ευρισκόμενο εις αυτές δεν αποδεικνύεται με ποιόν τρόπο και με ποιά στοιχεία προσμετρήθηκε, τόσο η δήθεν παρανόμως καταναλωθείσα ηλεκτρική ενέργεια, όσο και το πως αυτή μεταφράστηκε σε ευρώ, τα οποία διεκδικεί με ΑΜΕΣΗ διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. εκ των καταναλωτών………..  
 
Δια τα όσα καταγγέλλω έχω στοιχεία από αρκετές περιπτώσεις στα χέρια μου και σε όλες τις περιπτώσεις ο τρόπος που δρούν τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε είναι πανομοιότυπος και ειλικρινώς σας λέω ότι οι πράξεις και οι παραλείψεις των συνεργείων της πληρούν τις προυποθέσεις τουλάχιστον τριών ποινικών αδικημάτων (385, 386, 174)…… Εντός του θέρους θα υπάρχει δικαστική συνέχεια στο σήριαλ…. 
Μέχρι τότε, αν η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θεωρεί ότι συκοφαντείται δυσφημιστικώς, ξέρει τον δρόμο…… 
 
ΔΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΩΡΕΣ ΕΠΙ ΩΡΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΚΟΜΜΑΤΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΕΗ ΑΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΠΩΣ ΕΒΑΛΑΝ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ……….. 
ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΜΕ ΦΩΤΙΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. 
 
ΔΕΔΔΗΕ: ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. – ΣΧΟΛΙΑ
 
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΧΕΙ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.  
 
ΕΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΡΕΦΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΣΙΛΟΓΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ.  
 
ΕΑΝ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΑΞΕΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΕΝΗΝΤΑΕΤΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ, ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΩ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΠΕΡ ΜΑΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ ΜΙΑ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΥΣΩΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΔΙΚΟ “ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ” ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. ΜΙΑ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΥΝΟΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.  
 
ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΟΤΙ ΝΟΜΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΝΕΜΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ. ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΜΥΖΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. 
 



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί νομίζω λειτουργούν με τις αρχές του ´σύγχρονου managment!!!
Τα στελέχη της επιχείρησης πρέπει να αυξήσουν τα έσοδα για να πάρουν bonus.
Οπότε δεν έχουν μόνιμο προσωπικό αλλά προσλαμβάνουν συνεργεία τα οποία θα πληρώσουν όσο το δυνατόν λιγότερο τους εργαζόμενους και θα πρέπει να βρουν κάποιο ποσοστό ρευματοκλοπών μήπως πάρουν και αυτοί bonus!!!

Οπότε το θέμα είναι πρόβλημα των "συνδικαλιστικών" οργανώσεων, οι οποίες είναι:
1. οργανώσεις επιχειρήσεων
2. οργανώσεις εργαζομένων
3. οργανώσεις καταναλωτών
Η οργανώσεις των επιχειρήσεων διεκδικούν σταθερά τα δικαιώματα τους από τους πολιτικούς, οι άλλες δύο κατηγορίες δεν γνωρίζουν καν ότι υπάρχουν δικαιώματα, ποιος θα τους τα διδάξει το σχολείο ή ο ΟΑΕΔ :D.

Καλό και δωρεάν βιβλίο για τα εργατικά δικαιώματα και καθήκοντα είναι το:
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (ΕΡΓΑΤΙΚΟ) (ΤΕΥΧΟΣ Β')
http://ebooks.edu.gr/ebooks/d/8547/4252/24-0203_02_Stoicheia-Astikou-kai-Ergatikou-Dikaiou-%ce%92-Meros_B-EPAL_Vivlio-Mathiti.pdf
Αλλά χρειάζεται και κάτι ανάλογο για τα δικαιώματα και καθήκοντα του καταναλωτή, τα δικαιώματα-καθήκοντα του ασθενή-υπηρεσίες υγείας, τα δικαιώματα-καθήκοντα του πολίτη, τα καθήκοντα του βουλευτή, του δήμαρχου κτλ.
Προσωπικά πιστεύω ότι η υγεία στην Ελλάδα είναι χάλια γιατί οι περισσότεροι ασθενείς είναι αγράμματοι γέροι και τους εκμεταλλεύονται, οι νεώτερες γενιές δυσκολεύονται πολύ να καταλάβουν γιατί πρέπει να δώσουν φακελάκι αφού πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές, γιατί να ακολουθούν θεραπείες που τους δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από λύσεις, γιατί ο ιατρός τους θεωρεί χαζούς και δεν τους εξηγεί τι έχουν αφού και οι δύο πανεπιστήμιο τέλειωσαν κτλ.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

...........ΕΑΝ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΑΞΕΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΕΝΗΝΤΑΕΤΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ, ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΩ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΟΥ...

Μαλλον δεν θα εχετε τετοια ''τυχη'' να κρεμαστουν !!! ζητατε το ανεφικτο .

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.