24 Μαΐου 2021

Συνταγματικά άκυρη η "Συμφωνία των Πρεσπών"

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr 
 
Την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021 δημοσίευα το άρθρο μου “Παμμακεδονική αντίδραση κατά του Πρωθυπουργού για τη Συμφωνία των Πρεσπών”!  
 
Θα σας παραθέσω παρακάτω τις επισημάνσεις φίλου μου αναγνώστη και οι οποίες νομίζω πως είναι εξόχως σημαντικές: 
 
«Η συμφωνία των Πρεσπών ψηφίστηκε παράνομα και αντισυνταγματικά. Θα έπρεπε δηλαδή, σύμφωνα με το Σύνταγμά μας, να ψηφιστεί από τα 2/3 της Βουλής. Που σημαίνει ότι η συμφωνία αυτή, είναι άκυρη. 
 
Και θα εξηγηθώ: 
 
Καταρχάς, πρόκειται για συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων και ως διακρατική συμφωνία θέλει 180 βουλευτές. 
 
Επίσης, η εκχώρηση τμήματος της ελληνικής ΑΟΖ στα Σκόπια, είναι παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Και η παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας θέλει 180 βουλευτές. 
 
Όποιος δηλαδή ψήφισε υπέρ της παραχώρησης του ελληνικότατου ονόματος Μακεδονία σε ξένο κράτος, διέπραξε εθνική προδοσία. 
Και άρα διέπραξε εσχάτη προδοσία κατά της Ελλάδας. 
 
Η ποινή για την εσχάτη προδοσία είναι ισόβια φυλάκιση, αφού έχει καταργηθεί η θανατική ποινή και η εσχάτη προδοσία ποτέ δεν παραγράφεται, ούτε με το νόμο περί …μη ευθύνης υπουργών. 
Ας σκεφτούμε και κάτι ακόμα, γιατί τα Σκόπια δεν έχουν πρόσβαση στη θάλασσα από την …Αλβανία; Ή από τη Βουλγαρία; 
Επίσης, η Αυστρία ή η Ελβετία, έχουν ΑΟΖ; 
 
Μάθετε ακόμα, ότι εκτός του γεγονότος ότι οι Σλάβοι πήγαν στην περιοχή χίλια χρόνια αργότερα και με τον χάρτη που είχε πρόσφατα και το γερμανικό Deutsche Welle, αποδεικνύεται ότι οι Σκοπιανοί δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με την αρχαία Μακεδονία. Και άρα δεν έχουν σχέση με το Φίλιππο και το μέγα Αλέξανδρο. 
Μόνο τα νότια Σκόπια, που σημαίνει το Μοναστήρι και η Γευγελή, έχουν σχέση με την Αρχαία Μακεδονία.
 
Αυτά που δεν θέλησε να καταλάβει ο Βενιζέλος όταν η Ελλάδα μπορούσε άνετα. Και όπου τότε ζούσαν μόνο Έλληνες. Ο οποίος Βενιζέλος παραχώρησε τη Βόρειο Ήπειρο στο νεοσύστατο κράτος της Αλβανίας. Κήρυξε και εθνικές εκλογές εν καιρώ πολέμου. 
Αυτό όμως είναι μια άλλη ιστορία… 
 
Εγώ θα συνεχίσω και θα αναρωτηθώ, τι δουλειά έχουν στα Σκόπια τα δεκάδες αγάλματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου; 
Δεν θα έπρεπε πρωτίστως να τους υποχρεώσουμε να τα κατεβάσουν; 
Και βέβαια δεν εννοώ εμένα, δε θα τους υποχρεώσω εγώ. Εννοώ όλους τους προδότες και εθνομηδενιστές που μας κυβερνάνε τις τελευταίες δεκαετίες.  
Απάντησα όμως μόνος μου για ποιον λόγο αυτά τα αγάλματα υπάρχουν ακόμα… 
 
Πάνω σε αυτή τη “Συμφωνία”, η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας το 2009 με την κ. Βασιλική Θάνου, ήταν πως δεν υπάρχει και ποτέ δεν υπήρξε Μακεδονικό έθνος ούτε Μακεδονική γλώσσα. 
Κάτι που όλοι μας βέβαια γνωρίζουμε από την αρχαιότητα. 
Δεν υπήρξε Μακεδονικό ή Θρακιώτικο ή Κορινθιακό ή Σπαρτιάτικο έθνος, ούτε βέβαια αντίστοιχη γλώσσα. 
Ένα είναι το Έθνος από αρχαιοτάτων χρόνων, το ελληνικό. Και μία είναι η γλώσσα, η ελληνική. 
 
Οριστική και αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου υπήρξε λοιπόν το 2009, η οποία απόφαση, δεν σηκώνει αμφισβήτηση και η οποιαδήποτε υπογραφή για το αντίθετο, αποτελεί εθνική προδοσία. 
Δεν μπορεί, δεν έχει το δικαίωμα, η Νομοθετική εξουσία να αντιτίθεται στη Δικαστική εξουσία. 
 
Η Νομοθετική εξουσία δεν επιτρέπεται να εναντιώνεται στις αποφάσεις της Δικαστικής εξουσίας, αφού η διάκριση των Εξουσιών είναι η θεμελιώδης αρχή του κράτους δικαίου και βεβαίως της Δημοκρατίας μας. 
Η αποδεδειγμένα ενυπόγραφη παραβίαση τελεσίδικης απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας, αποτελεί προπαρασκευαστική πράξη εσχάτης προδοσίας. 
Αφού η υπογραφή, η επίσημη υπογραφή αποτελεί πράξη και όχι μια …ομιλία και μάλιστα στη βουλή. 
 
Με τον Μπαρμπαρούση όμως μάθαμε ότι ο εισαγγελέας έχει το δικαίωμα να διατάξει τη σύλληψη κάποιου που μηνύθηκε για εσχάτη προδοσία και δε χρειάζεται ούτε καν άρση της βουλευτικής ασυλίας. 
 
Με τις δεκάδες άλλες μηνύσεις για εσχάτη προδοσία που έχουν υποβληθεί εναντίον βουλευτών, εναντίον υπουργών, αλλά και εναντίον Κοτζιά και Τσίπρα ακόμα, γιατί στέλνουν συνέχεια το φάκελο στη βουλή και ζητείται η άρση βουλευτικής ασυλίας; 
 
Μάλλον, εικάζεται ότι οι αποφάσεις της …ανεξάρτητης “Δικαιοσύνης”, εξαρτώνται από την εκάστοτε κυβέρνηση. 
 
Τέλος, θα σας ενημερώσω πως μόλις κάποιος καταδικαστεί για εσχάτη προδοσία, οι πράξεις που έκανε και για τις οποίες καταδικάστηκε, απλά δε θα ισχύουν άλλο. 
Μιας και θα επρόκειτο για κάποιον που η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη τον καταδίκασε ως προδότη και οι προδοτικές πράξεις για τις οποίες καταδικάστηκε, αίρονται.Σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο!!



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, διαβάζω και ακούω πολλούς να κάνουν συζητήσεις, αναλύσεις και να βγάζουν συμπεράσματα, πάνω σε λανθασμένα δεδομένα! Μπορείς να χτίσεις ένα κτίριο πάνω σε σαθρά θεμέλια;
Όλα αυτά που αναλύει ο κύριος Αποστόλου είναι πολύ σωστά και σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, ή/και το Σύνταγμα της Ελλάδος! Όμως, λαμβάνει σαν δεδομένο ότι έχουμε Δημοκρατία! Επομένως, έχουμε Νομοθετική, Εκτελεστική και Δικαστική Εξουσίες! (το γεγονός ότι έχουν αλλοιώσει και το Σύνταγμα της Ελλάδος είναι αντικείμενο ερεύνης για αντικειμενικούς επιστήμονες!)
Όμως, από μικροί, στο μάθημα της ΑΓΩΓΗΣ του ΠΟΛΙΤΟΥ που κάναμε στο Γυμνάσιο, μαθαίναμε ότι σε μια Δημοκρατία αυτές οι Εξουσίες είναι ΔΙΑΚΡΙΤΕΣ!!! Τί σημαίνει "Διακριτές";;; Σημαίνει ότι επανδρώνονται από ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πρόσωπα, δίχως σχέση μεταξύ τους ώστε η μία να ΕΛΕΓΧΕΙ την άλλην!!!
Βλέπετε να υπάρχει κάτι τέτοιο στην σύγχρονη Ελλάδα;;;
Στις εκλογές, υποτίθεται ότι ψηφίζουμε με σκοπό να εκλέξουμε την Νομοθετική Εξουσία (300 Βουλευτές/Νομοθέτες). Όμως, το "πολιτικό κόμμα" (ΔΕΝ πιστεύω ότι έχουν κάτι το "πολιτικό", γι΄αυτό και βάζω εισαγωγικά!) που έχει την πλειοψηφία πάει και καταλαμβάνει ΚΑΙ την Εκτελεστική Εξουσία!!! Όπως λέει ο Λαός: "Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει"!!! Κατόπιν, βάζουν κι ένα "Υπουργό Δικαιοσύνης" (άσχετο!) πάνω στο κεφάλι των Δικαστών και ελέγχουν ΚΑΙ την ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ (συνήθως δια των προαγωγών και των τοποθετήσεων!).
Οπότε, την Εξουσία (και τις 3!!!) καταλαμβάνει η ίδια κομματική οργάνωση με συνήθως Δικτάτορα τον "Πρόεδρο του Κόμματος"!!!
Αυτή είναι η "Δημοκρατία" μας! Περιμένετε εσείς να λειτουργήσει "Δημοκρατικά";;; Όλες οι ενέργειες που ακολουθούν είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ, ΑΝΗΘΙΚΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ, κ.ο.κ.
Δημοσθένης ο Μακεδών

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.