24 Μαΐου 2021

Αποκωδικοποίηση της διεστραμμένης νοοτροπίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων

22 Μαΐου 2021 Δείτε το άρθρο του Makia Freeman στο Activist Post εδώ: https://tinyurl.com/ycprwzph [1]
 
Μετάφραση Απολλόδωρος
 
Η ΙΣΤΟΡΙΑ: Ποια είναι η νοοτροπία ή η ψυχολογία πίσω από τη σκοτεινή δύναμη που πραγματικά κυβερνά τον κόσμο;
 
ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ: Αν μπορούσαμε να κατανοήσουμε καλύτερα τη νοοτροπία της ΝΔΤ, θα μπορούσαμε να αντιληφθούμε τις αδυναμίες της, οι οποίες είναι πολλές. Είναι καλό να τις αναγνωρίζουμε, αλλά κυρίως να τις βλέπουμε στον εαυτό μας. 
 
Είναι ζωτικής σημασίας να έχουμε επίγνωση της νοοτροπίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων, καθώς βιώνουμε την εντατικοποίηση της μακροχρόνιας ατζέντας της. Ενώ κάθε εβδομάδα που περνάει φαίνεται να μας φέρνει όλο και πιο παράξενες ειδήσεις στην εξέλιξη της επιχείρησης Coronavirus, αξίζει να κάνουμε ένα βήμα πίσω για να δούμε τη νοοτροπία που ενορχηστρώνει αυτή την απάτη - αυτή τη νοοτροπία της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Αν θέλουμε να ζήσουμε ελεύθεροι, πρέπει να κατανοήσουμε τη φύση της δύναμης που επιδιώκει να μας υποδουλώσει. Αυτό το άρθρο είναι μια προσπάθεια να σκιαγραφήσουμε μερικά από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της διεφθαρμένης και διεστραμμένης ψυχολογίας της άρχουσας τάξης της Νέας Τάξης Πραγμάτων (ΝΤΠ). Με το να καταλάβετε πώς σκέφτονται αυτοί οι άνθρωποι, πώς βλέπουν αυτούς που βρίσκονται έξω από τη λατρεία τους (τις μάζες του κοινού), πώς βλέπουν τον κόσμο και τι τους παρακινεί, ελπίζω ότι μπορείτε να αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε τι χρειάζεται για να διασφαλίσουμε ότι θα τους νικήσουμε και θα διατηρήσουμε έναν κόσμο ειρήνης, ελευθερίας και αφθονίας. Ευχαριστούμε όπως πάντα τον David Icke, ο οποίος, μετά από 30 χρόνια έρευνας πλήρους απασχόλησης, έχει αποστάξει και κοινοποιήσει την ουσία αυτής της νοοτροπίας στον κόσμο, με την ελπίδα ότι μπορούμε να κατανοήσουμε και να αναγνωρίσουμε αυτή τη δύναμη. 
 
1. Δεν αντέχει τις εκπλήξεις 
 
Χαρακτηριστικό γνώρισμα της νοοτροπίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι η έντονη δυσανεξία ή ακόμη και το μίσος για τις εκπλήξεις. Για πολλούς ανθρώπους, είναι χαρά και ανακούφιση να ζουν αυθόρμητα, τουλάχιστον για ένα μέρος του χρόνου, χωρίς να χρειάζεται να διευκρινίζουν τα πάντα. Όχι όμως και για τη ΝΤΠ. Αυτή η νοοτροπία πρέπει να έχει σχεδιάσει απολύτως κάθε λεπτομέρεια. Και όχι μόνο αυτό, αλλά πρέπει να διασφαλίσει ότι τίποτα δεν μπορεί να συμβεί για να διαταράξει τα σχέδιά της. Τα πάντα πρέπει να είναι επακριβώς υπολογισμένα και αυστηρά ελεγχόμενα. Ο Icke το εξηγεί με την αναλογία ενός αθλητικού αγώνα. Αν θέλετε να επηρεάσετε το αποτέλεσμα, ελέγχετε τη μία ομάδα ή πλευρά- αν θέλετε να ελέγξετε απόλυτα το αποτέλεσμα, ελέγχετε και τις δύο πλευρές. Αυτό δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Δεν χρειάζεται πολύ μεγάλη φαντασία για να δει κανείς πώς αυτό παίζεται στην πολιτική των ΗΠΑ, με τις στημένες εκλογές να πηγαίνουν πίσω τουλάχιστον μέχρι τις ημέρες του JFK (του οποίου ο πατέρας Joseph Kennedy με τις καλές διασυνδέσεις αγόραζε ψήφους γι' αυτόν), αν όχι πολύ περισσότερο. Το πρόσφατο φιάσκο με την είσοδο του Biden ήταν σοκαριστικά αναμφισβήτητη και κραυγαλέα νοθεία, ωστόσο ο Biden εξακολουθεί να κάθεται (ή μάλλον να κρύβεται στο υπόγειο του Λευκού Οίκου). Η ΝΤΠ δεν "ελπίζει" να εκλεγεί ένας συγκεκριμένος υποψήφιος. Το κάνουν να συμβεί, κάθε φορά. 
 
Εν ολίγοις, η νοοτροπία της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι η νοοτροπία ενός φρικιού του ελέγχου. Και τι κρύβεται πίσω από την ψυχολογία ενός φρικιού του ελέγχου ; Η έλλειψη άνεσης με το άγνωστο και με το να μην έχεις τον έλεγχο. Με άλλα λόγια, ο φόβος (βλέπε #11). 
 
2. Το Κίνημα πολιτικής ορθότητας των «ξύπνιων» PC Woke και το Virtue Signalling 
 
Η νοοτροπία της ΝΤΠ, όντας πολύ μακριά από μια συνείδηση βασισμένη στην καρδιά, στερείται σαφώς καλοσύνης, συμπόνιας και ενσυναίσθησης. Σε έναν κόσμο όπου μια τόσο ξεκάθαρη έλλειψη ενσυναίσθησης θα μπορούσε να την καταστήσει εξοστρακισμένη, η νοοτροπία της ΝΔΤ πρέπει να το αναπληρώσει προσποιούμενη ότι νοιάζεται. Ωστόσο, δεδομένου ότι όλα αυτά είναι ένα τέχνασμα, πρέπει να καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να εντυπωσιάσει τους άλλους και να επιδείξει εμφανώς την (ψεύτικη) καλοσύνη της. Αυτός είναι ο λόγος για την εμμονή τύπου Χόλιγουντ με τις επιπολαιότητες και την εμφάνιση. «Όλα έχουν να κάνουν με την εικόνα, μωρό μου». Αυτό είναι επίσης το θεμέλιο για την πρόσφατη έκρηξη του κινήματος PC (πολιτικά ορθό) woke, το οποίο δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να επιδεικνύει πόσο ευγενικό είναι μέσω της συνεχούς επίδειξης αρετών. Οι άνθρωποι που είναι πραγματικά ευγενικοί δεν χρειάζεται να καυχιούνται για το πόσο ευγενικοί είναι- οι άνθρωποι που είναι πραγματικά ασφαλείς δεν χρειάζεται να επιδεικνύονται για να κρύψουν την ανασφάλειά τους- οι άνθρωποι που πραγματικά βλέπουν τους άλλους ως ανθρώπους, όλους ίσους, κοιτάζοντας τον χαρακτήρα τους και όχι το χρώμα του δέρματός τους, δεν χρειάζεται να διακηρύσσουν πόσο υπέροχα αντιρατσιστές είναι. 
 
3. Στρατιωτικού τύπου διαχείριση της αντίληψης: Περισσότερο στύψιμο από ένα πλυντήριο ρούχων 
 
Για να προχωρήσω περισσότερο σε αυτό το σημείο, η νοοτροπία της ΝΤΠ δεν έχει απλώς εμμονή με την εικόνα για να υποδηλώσει με αρετή τα διαπιστευτήριά της ως ξύπνια (για να καλύψει την έλλειψη καρδιάς της)- έχει επίσης εμμονή με την εικόνα για να ελέγξει τις μαζικές πεποιθήσεις, τη γνώμη και την αντίληψη. Πρόκειται για μια στρατιωτικού τύπου διαχείριση της αντίληψης. Αυτό αντικατοπτρίζεται σε όσα έχουν πει κάποιοι από τους οπαδούς της. Πάρτε, για παράδειγμα, τον αρχι-Εσωτερικό του ΝΤΠ και εγκληματία πολέμου Χένρι Κίσινγκερ, ο οποίος κάποτε δήλωσε ότι "δεν είναι θέμα του τι είναι αλήθεια που μετράει, αλλά θέμα του τι γίνεται αντιληπτό ως αλήθεια". 
 
Σε αυτή την περίπτωση, αυτό που οδηγεί στην εμμονή για την εικόνα είναι επίσης μια ακατέργαστη επιθυμία για έλεγχο και μια έλλειψη ανοχής για την ευρεία κατανομή της εξουσίας και την αποκεντρωμένη λήψη αποφάσεων. Πρόκειται για την εντρύφηση, το να φέρνει τις άλλες νοοτροπίες στο δικό της επίπεδο και συχνότητα, ώστε να μπορεί να τις ελέγχει. Αυτό οδηγεί τη νοοτροπία της ΝΤΠ στο να διαστρεβλώνει την αλήθεια για κάθε θέμα κάτω από τον ήλιο, ώστε να φαίνεται καλύτερα και να διαμορφώνει τις αντιλήψεις των ανθρώπων για να προωθήσει τους δικούς της στόχους. 
 
4. Πάντα δίκιο, ποτέ λάθος 
 
Έχετε γνωρίσει ποτέ ένα άτομο που πρέπει πάντα να έχει δίκιο, ό,τι κι αν συμβεί; Τι γίνεται με ένα άτομο που θα επιχειρηματολογήσει, θα υπερασπιστεί και θα βρει παραθυράκια σε κάθε κατάσταση, επειδή φοβάται θανάσιμα να κάνει λάθος; Όπως και να 'χει, οι άνθρωποι αυτοί χαρακτηρίζονται από έλλειψη υπευθυνότητας και έλλειψη προθυμίας να αναλάβουν την ευθύνη όταν την αξίζουν. Ο πρώην διευθυντής της CIA και υπουργός Εξωτερικών υπό τον Τραμπ, ο σιωνιστής Mike Pompeo, διακήρυξε με υπερηφάνεια ότι επί των ημερών του στη CIA: "Είπαμε ψέματα, εξαπατήσαμε, κλέψαμε"! Η νοοτροπία της ΝΤΠ θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να προωθήσει την ατζέντα της, ακόμη και αν χρειαστεί να πει ψέματα, να εξαπατήσει, να κλέψει, να τραυματίσει και να σκοτώσει. 
 
5. Δεν μπορεί να κάνει ενσυναίσθηση 
 
Συνεχίζοντας από το σημείο 2, η νοοτροπία της ΝΔΤ στερείται συμπόνιας, οπότε δεν ξέρει ακριβώς πώς να την κάνει. Δεν τα καταφέρνει πολύ καλά με την ενσυναίσθηση. Ένα διδακτικό παράδειγμα είναι οι πρόσφατες παράλογες διαφημίσεις της CIA για την “αφύπνιση” (woke), όπου η CIA προσπαθεί απεγνωσμένα να σας πείσει ότι είναι κάτι που δεν είναι. Σκεφτείτε το - πρόκειται για μια υπηρεσία που έχει υποκινήσει σταθερά, κατά τη διάρκεια 7+ δεκαετιών, μερικές από τις πιο κακές και τερατώδεις πράξεις που έχουν γίνει από ανθρώπους στον πλανήτη, συμπεριλαμβανομένης της ανατροπής ξένων κυβερνήσεων, της δολοφονίας ξένων και εγχώριων ηγετών (π.χ. JFK), την παράνομη πώληση όπλων, την ενίσχυση της παραγωγής επικίνδυνων ναρκωτικών (ηρωίνη και κοκαΐνη) για την εισαγωγή τους στις ΗΠΑ στη μαύρη αγορά, τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης με την πληρωμή δημοσιογράφων μέσω της επιχείρησης Mockingbird (βλ. #3 για τη διαχείριση της αντίληψης) και τη διεξαγωγή πειραμάτων ελέγχου του νου των πολιτών της (MK Ultra). Τώρα, υποτίθεται ότι ξαφνικά πρέπει να πιστέψουμε ότι η CIA απέκτησε συνείδηση και νοιάζεται βαθιά, πραγματικά για τις μειονότητες, τα φυλετικά ζητήματα και την ισότητα των φύλων; Είναι πέρα για πέρα γελοίο, ωστόσο το καλό με όλα αυτά είναι ότι η νοοτροπία της ΝΤΠ δεν βλέπει πόσο διαφανείς είναι οι “αφυπνιστικές” της προσπάθειες. 
 
6. Προβάλλει μια ψεύτικη αίσθηση παντοδυναμίας 
 
Η νοοτροπία της Νέας Τάξης Πραγμάτων μοιάζει πολύ με τους Borg από το Star Trek. Ένα από τα βασικά τους συνθήματα ήταν: "Η αντίσταση είναι μάταιη". Αυτό είναι το μήνυμα που η νοοτροπία συνεχίζει να προβάλλει. Θέλει απεγνωσμένα να πιστέψουμε ότι η άθλια ατζέντα του ελέγχου της είναι ένα τετελεσμένο γεγονός, ένα αμετάκλητο συμπέρασμα, ενώ δεν είναι. Σκεφτείτε το: μια πραγματικά παντοδύναμη δύναμη δεν χρειάζεται να σας πείσει ότι είναι παντοδύναμη και ότι δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Η δύναμή της θα γινόταν προφανής και δεν θα υπήρχε ανάγκη για προσπάθειες πειθούς. Μόνο μια δύναμη που είναι κρυφά αδύναμη, αλλά προσπαθεί να προβάλει μια εικόνα δύναμης, θα κατέφευγε σε αυτού του είδους τα ψυχολογικά μηνύματα. Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ, πολλές φορές: η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν είναι πέτρινη. Η ίδια η πράξη σας να διαβάσετε αυτά τα λόγια και να πάρετε αυτό το μήνυμα στην καρδιά σας με έναν ενδυναμωμένο τρόπο, εμποδίζει τον εφιάλτη της ΝΤΠ από το να γίνει πραγματικότητα. Ο κόσμος αφυπνίζεται και αυτή η διαδικασία δεν μπορεί να σταματήσει. 
 
7. Η λογοκρισία και η κουλτούρα της ακύρωσης: Δεν αντέχει τις αποχρώσεις του γκρι ή τις αντίθετες απόψεις 
 
Μια άλλη ένδειξη ότι η νοοτροπία της ΝΔΤ είναι άκαμπτη, καθώς και εγγενώς ανασφαλής και αδύναμη, είναι ότι δεν αντέχει τις αποχρώσεις του γκρι ή τις αντίθετες απόψεις. Παγιδεύεται πολύ στη δογματική ασπρόμαυρη σκέψη. Θυμηθείτε τι είπε ο διανοητικά ανάπηρος πρόεδρος των ΗΠΑ George W. Bush μετά την επιχείρηση ψευδούς σημαίας της 9/11: "Ή είσαι μαζί μας ή είσαι με τους τρομοκράτες". Η έκρηξη της λογοκρισίας και της κουλτούρας της ακύρωσης (cancel culture) τα τελευταία χρόνια είναι ενδεικτική μιας τεράστιας ανασφάλειας. Η λογοκρισία είναι μια σιωπηρή παραδοχή από τους λογοκριτές ότι τα επιχειρήματα, οι θεωρίες ή οι πεποιθήσεις τους είναι πολύ αδύναμα, επειδή δεν μπορούν να σταθούν στο πεδίο της μάχης της ανοιχτής συζήτησης, όπου οι ιδέες ανταλλάσσονται ελεύθερα και αναλύονται κριτικά. 
 
8. Δεν μπορεί να ανεχθεί το χιούμορ 
 
Σταμάτα να γελάς! Δεν επιτρέπονται τα αστεία! Η νοοτροπία της ΝΔΤ παίρνει τον εαυτό της πολύ σοβαρά, τόσο σοβαρά μάλιστα που δεν ανέχεται το χιούμορ. Ο John Lennon συνειδητοποίησε ενστικτωδώς αυτή την αλήθεια όταν συμβούλευε τους ανθρώπους να γελούν με το σύστημα: 
 
"Όταν φτάνεις στο σημείο να πρέπει να χρησιμοποιήσεις βία, τότε παίζεις το παιχνίδι του συστήματος. Το κατεστημένο θα σε εκνευρίσει - θα σου τραβήξει τα γένια, θα σου χτυπήσει το πρόσωπο - για να σε κάνει να πολεμήσεις. Γιατί όταν σε έχουν κάνει βίαιο, τότε ξέρουν πώς να σε χειριστούν. Το μόνο πράγμα που δεν ξέρουν πώς να σε χειριστούν είναι η μη βία και το χιούμορ". 
 
Το κίνημα πολιτικής ορθότητας (PC) έχει σκοτώσει την κωμωδία, αλλά οι αληθινοί κωμικοί εκεί έξω θα συνειδητοποιήσουν ότι η δουλειά τους είναι να επικοινωνούν τις σκληρές αλήθειες (που οι άνθρωποι θα προτιμούσαν να μην ακούνε ή να μην αντιμετωπίζουν) με το πρόσχημα του χιούμορ. Ευχαριστούμε τον George Carlin - είσαι ένας θρύλος. Το να γελάς με τον παραλογισμό της επίσημης αφήγησης, είτε πρόκειται για την Επιχείρηση Κορονοϊός είτε για οποιοδήποτε άλλο είδος επιχείρησης με ψεύτικη σημαία, είναι ένας πολύ καλός τρόπος τόσο για να επικοινωνήσεις την αλήθεια όσο και για να εκτονώσεις τον ιδρώτα και την ένταση που συνεπάγεται το να είσαι ένας αναζητητής της αλήθειας και μαχητής της ελευθερίας. 
 
9. Βλέπει την υπόλοιπη ανθρωπότητα ως βοοειδή 
 
Μια ενσυναισθητική νοοτροπία εξετάζει τα συναισθήματα και τις ανάγκες των γύρω της. Η ψυχοπαθητική νοοτροπία της ΝΤΠ βλέπει τους ανθρώπους γύρω της ως πράγματα που πρέπει να εκμεταλλευτεί ή να χρησιμοποιήσει για το δικό της κέρδος. Ο πρώην διευθυντής της CIA Allen Dulles, εγκέφαλος της δολοφονίας του JFK, μετρούσε διαρκώς αν οι άνθρωποι γύρω του ήταν "χρήσιμοι" ή όχι, ακόμη και αυτοί που τον συμπαθούσαν. Η φράση "άχρηστοι φαγάδες" για να περιγράψει τις μάζες της ανθρωπότητας αποδίδεται στον Kissinger. Ξανά και ξανά, οι εγκάθετοι της ΝΔΤ έχουν εκφράσει την περιφρόνηση και την αηδία τους για την υπόλοιπη ανθρωπότητα. Αυτή είναι η νοοτροπία τους που μιλάει από μόνη της. 
 
10. Δεν πρόκειται μόνο για τα χρήματα 
 
Ορισμένοι άνθρωποι που μελετούν την παγκόσμια συνωμοσία πιστεύουν ότι όλα γίνονται για τα χρήματα. Δεν είναι έτσι. Ναι, σε πολλά επίπεδα, πρόκειται για τα χρήματα, επειδή η νοοτροπία της Νέας Τάξης Πραγμάτων χρησιμοποιεί τη χειραγώγηση του χρήματος για να αποσπάσει τον πλούτο από την κοινωνία μέσω των αιμοσταγών τραπεζικών οικογενειών της. Ωστόσο, δεν πρόκειται μόνο για τα χρήματα. Το χρήμα είναι ένα εργαλείο ελέγχου, και η ατζέντα της ΝΤΠ αφορά τη μακροχρόνια εξουσία και τον έλεγχο. Το χρήμα είναι ένα μέσο για ένα σκοπό. Αυτή η ατζέντα είναι χιλιετιών, διαγενεακή και περιλαμβάνει υπερδιαστατικά όντα, τα οποία προφανώς ξεφεύγουν κατά πολύ από το πεδίο εφαρμογής αυτού του άρθρου. Το χρήμα είναι απλώς ένα εργαλείο για αυτή τη νοοτροπία. 
 
11. Είναι πάντα ανήσυχο και φοβισμένο 
 
Τώρα ερχόμαστε στο προτελευταίο σημείο και στην ουσία του θέματος. Η νοοτροπία της ΝΔΤ είναι παρανοϊκή, ανήσυχη και φοβισμένη. Αυτό εξηγεί τις συνεχείς ψυχολογικές προβολές που εκτοξεύει, όπως το να αποκαλεί τους γνήσιους αναζητητές της αλήθειας "παρανοϊκούς θεωρητικούς συνωμοσίας" μόνο και μόνο επειδή αμφισβητούν τα πράγματα και σκέφτονται κριτικά. Είναι παρανοϊκή ότι θα εκτεθεί και θα αποκαλυφθεί ανά πάσα στιγμή. Είναι ανήσυχη, πάντα σε εγρήγορση, πάντα προωθεί την ατζέντα της, ανησυχώντας ότι τα πράγματα μπορεί να μην λειτουργήσουν. Η νοοτροπία της Νέας Τάξης Πραγμάτων προωθεί τόσο πολύ φόβο επειδή αισθάνεται τόσο πολύ φόβο. Είναι φόβος! (Για όσους θέλουν μια βαθύτερη κατανόηση αυτού, παρακαλώ δείτε τα άρθρα μου για το wetiko και τους Archons). 
 
Κάτω από όλη την ανάλυση, είναι ο φόβος. Η νοοτροπία της ΝΤΠ φοβάται θανάσιμα μια ενωμένη, αφυπνισμένη ανθρωπότητα που θα ξεσηκωθεί με έναν μη βίαιο, μη συμμορφούμενο τρόπο για να μπει στην αληθινή θεϊκή της δύναμη. Δυστυχώς για τη νοοτροπία της ΝΤΠ, αυτό είναι το κληρονομικό μας δικαίωμα και τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει. 
 
Αξίζει επίσης να τονιστεί η γνήσια ψυχοπάθεια που κρύβεται πίσω από αυτή τη νοοτροπία. Αυτό το απόσπασμα είναι από ένα άρθρο Behind a Manufactured Crisis: Η σύνδεση COVID-19 και ψυχοπάθειας: 
 
"Με βάση την επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά αυτών των ισχυρών οικογενειών και ατόμων σε όλη την ιστορία και σήμερα, μπορούμε να παρατηρήσουμε αυτό που οι ψυχολόγοι και οι ψυχίατροι αποκαλούν παρατηρήσιμα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με μια κατάσταση που ονομάζεται κλινική (πρωτογενής) ψυχοπάθεια. Πρόκειται για μια γενετική (συγγενή) κατάσταση που χαρακτηρίζεται από την αδυναμία να νιώθει κανείς τα κατά τα άλλα φυσιολογικά ανθρώπινα συναισθήματα της ενσυναίσθησης, της ενοχής και των τύψεων. Εγγενώς στερημένοι από αυτούς τους περιορισμούς, ο άσκοπος πόλεμος, τα τρομοκρατικά γεγονότα, η πείνα, η γενοκτονία, οι δολοφονίες και ο έλεγχος και η χειραγώγηση του νου γίνονται καθημερινές επιχειρηματικές πρακτικές". 
 
12. Είναι αποκομμένο από το Πνεύμα / την Πηγή / τον Θεό / την άπειρη συνείδηση 
 
Πείτε το όπως θέλετε - Πνεύμα, Πηγή, Θεός, Άπειρη Συνείδηση κ.λπ. - όποια κι αν είναι η αντίληψή σας για το από τι προερχόμαστε, σε τι επιστρέφουμε και τι είμαστε. Η νοοτροπία της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι αποκομμένη από τη σύνδεσή της με το άπειρο. Είναι τόσο επικεντρωμένη στον κόσμο των 5 αισθήσεων των σωματιδίων και του χονδροειδούς υλισμού που δεν έχει καμία εκτίμηση για μια διευρυμένη επίγνωση. Για να το θέσω αλλιώς, η άρχουσα τάξη που διακατέχεται από αυτή τη νοοτροπία είναι τόσο αποκομμένη από τον Θεό που πρέπει να το παίξει θεός - και έτσι έχουμε τον υπερανθρωπισμό, την επιθυμία να είμαστε αθάνατοι, παρόλο που ήδη είμαστε. Αυτή η τρανσουμανιστική επιθυμία βασίζεται στην άρνηση και την απόρριψη της ψυχής μας και στο φόβο του θανάτου. Έτσι, τόσο μεγάλο μέρος αυτής της νοοτροπίας επιστρέφει στο φόβο. 
 
Η επιχείρηση Coronavirus είναι μια βιαστική πορεία προς τη γραμμή του τερματισμού 
 
Σκεφτείτε αυτό το σημείο. Ο συνήθης τρόπος δράσης της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι να χρησιμοποιεί την προσέγγιση του βατράχου σε μια κατσαρόλα που βράζει, να εισάγει και να επιβάλλει την ατζέντα της στους ανθρώπους βήμα προς βήμα, ώστε να μην το αντιληφθούν. Ωστόσο, μετά την έναρξη της επιχείρησης Coronavirus, η ΝΤΠ έχει αλλάξει την τακτική της. Αυτό που εκτυλίσσεται τώρα φαίνεται να είναι περισσότερο μια τρελή βιασύνη προς τη γραμμή του τερματισμού - πριν την προσπεράσουν και χάσει τον αγώνα. Όπως έχω περιγράψει παραπάνω, η νοοτροπία της Νέας Τάξης Πραγμάτων φοβάται πάντα μήπως πιαστεί σε ένα ψέμα και αποκαλυφθεί. Φαίνεται ότι υπάρχει μια προσπάθεια να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι με το εξαιρετικά μαγνητικό μη-εμβόλιο COVID, ενώ η επίσημη αφήγηση εξακολουθεί να έχει κάποια επιρροή στο μυαλό των ανθρώπων. Ωστόσο, με την αυξανόμενη συνειδητοποίηση ότι όλη αυτή η επιχείρηση COVID είναι μια γιγαντιαία απάτη-δημία, γεμάτη με ψεύτικες μετρήσεις κρουσμάτων, ψεύτικες δοκιμές PCR, ψεύτικες μετρήσεις θανάτων και έναν ψεύτικο ιό, η αλήθεια έχει εξαπλωθεί πολύ και ευρέως. Μετατρέπεται σε αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο. Θα εισάγει η ΝΤΠ τα νανορομπότ και τις ίνες της στην ανθρωπότητα πριν οι άνθρωποι ξυπνήσουν επαρκώς; 
 
Λύσεις για να διαταράξετε τη νοοτροπία της Νέας Τάξης Πραγμάτων 
 
Ποιες είναι λοιπόν οι λύσεις; Λοιπόν, δώστε στη ΝΤΠ αυτό που δεν αντέχει και δεν της αρέσει! Μισεί τις εκπλήξεις, γι' αυτό δώστε της εκπλήξεις! Μισεί το χιούμορ, οπότε γελάστε μαζί της! Νομίζει ότι είναι παντοδύναμη, γι' αυτό προβάλλετε τις αδυναμίες της. Λατρεύει τη λογοκρισία, γι' αυτό αρνηθείτε την αυτολογοκρισία! Ευδοκιμεί στη βία, γι' αυτό αντισταθείτε χωρίς βία. Χρειάζεται την ενέργεια, την υπακοή και τη συμμόρφωσή σας, γι' αυτό αρνηθείτε να συμμορφωθείτε! 
 
Τέλος, κάντε την εσωτερική δουλειά για να εξαλείψετε κάθε πτυχή της νοοτροπίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων μέσα σας. Αυτό είναι το δυσκολότερο μέρος από όλα αυτά, αλλά ο καθένας από εμάς πρέπει να κάνει αυτή τη δουλειά. Κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει για εσάς. Σκεφτείτε ειλικρινά πόση από αυτή τη νοοτροπία υπάρχει μέσα σας, και στη συνέχεια εργαστείτε για να την εντοπίσετε, να την ενσωματώσετε και να τη μεταμορφώσετε. Όπως είπε ο Γιουνγκ, "Αυτός που κοιτάζει έξω, ονειρεύεται. Όποιος κοιτάζει μέσα του, ξυπνάει". Το να γνωρίζετε κάθε λεπτομέρεια της ΝΤΠ είναι καλό, και το να γνωρίζετε τις λύσεις είναι καλό, αλλά πρέπει να μεταμορφώσουμε τον εαυτό μας εσωτερικά για να αλλάξουμε τον κόσμο έξω.  
 
 
Ο Makia Freeman είναι συντάκτης του ιστότοπου εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης / ανεξάρτητων ειδήσεων The Freedom Articles, συγγραφέας του βιβλίου Cancer: The Lies, the Truth and the Solutions (Τα ψέματα, η αλήθεια και οι λύσεις) και ανώτερη ερευνήτρια στο ToolsForFreedom.com. Ο Makia είναι στο Steemit και στο LBRY. 
 
Πηγές: 
 
Δικτυογραφία:
1.-- Decoding the Twisted New World Order Mindset - Activist Post 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.