4 Απριλίου 2021

Προς όλους τους Αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδας μας

Γράφει η Κατερίνα Χατζηθεοδώρου
 
Αξιότιμοι(;)* κύριοι αξιωματικοί των Ε.Δ. της Πατρίδας μας,
μετά μεγάλης ανησυχίας και οδύνης διαπιστώνω, όπως και κάθε εχέφρων Έλληνας που η καρδιά του χτυπάει για την Πατρίδα μας και το μέλλον της,  
 
- ότι κατ’ εξακολούθησιν και επιμόνως ανέχεσθε τις ενέργειες της κυβέρνησης/εων που, κατά διαδοχή, μεταβάλλουν την ενδοχώρα, αλλά καθ‘ υπερβολήν τα αιγαιοπελαγίτικα νησιά μας σε αποικίες αλλοθρήσκων, αλλοφύλων και αλλοτρόπων (αλλοπολιτισμικών) εξαιρετικά εχθρικών προς τις δικές μας αυτές παραμέτρους συνοχής του Έθνους μας (σχετικό άρθρο ΕΔΩ) (άνω τελεία, η οποία περιέργως χάθηκε από τη γραφή μας)  
 
- ότι ανέχεσθε επί χρόνια ένα κρεσέντο διάλυσης της Πατρίδας μας, επιτρέποντας τις λαθραίες και εντελώς παράνομες διελεύσεις των συνόρων μας από τις ορδές αυτές. Μπορείτε να κατονομάσετε μία χώρα της Γης στην οποία οι Ένοπλες Δυνάμεις να το επιτρέπουν αυτό επί τόσα χρόνια και με τέτοιους μέγιστους αριθμούς διελεύσεων, πλην ίσως της Μητρόπολης (προ Τραμπ) της Παγκοσμιοποίησης, ήτοι των ΗΠΑ;  
 
- ότι ανέχεσθε να τοποθετούνται δομές “φιλοξενίας” των ως άνω αλλοθρήσκων, αλλοφύλων και αλλοτρόπων σε κομβικά σημεία για την άμυνα της Πατρίδας έναντι της Τουρκίας. Η οποία Τουρκία, μεθοδικά με πάμφθηνα αεροπορικά εισιτήρια και άλλες “υποσχέσεις”, όπως η διέλευση άνετα και ακίνδυνα προς τον παράδεισο-Ελλάδα, έχει συγκεντρώσει στο έδαφος της αυτές τις καθ’ όλα εχθρικές προς εμάς ορδές και καταφανέστατα τις χρησιμοποιεί για να διαλύσει την Πατρίδα μας. Με την πρόθυμη “αρωγή”, βέβαια ,των εδώ αντινατιβιστών πρωθυπουργών – ελληνιστί αντιαυτοχθόνων, δηλαδή ανθελλήνων, εφ’ όσον οι Έλληνες είναι οι αυτόχθονες σε αυτήν εδώ την ιερή και πανέμορφη γωνιά της γης, εδώ και χιλιάδες χρόνια  
 
- ότι ανέχεσθε αυτήν την εργαλειοποίηση εκ μέρους της Τουρκίας αυτών των ασύδοτων και αταυτοποίητων “οντοτήτων”, αμφιβόλου παρελθόντος και αδήλου μέλλοντος, γνωρίζοντας πολύ καλά τους θανάσιμους κινδύνους που εγκυμονεί για την Ελλάδα και το λαό της. Συμβάλλετε έτσι καθοριστικά, εσείς οι πρόμαχοι του Έθνους, με την ανοχή και συχνά τη συνεργασία σας με τους εσωτερικούς πεμπτοφαλαγγίτες, στη διάλυση του Έθνους και Γένους των Ελλήνων.  
 
Θέτοντας αυτές τις διαπιστώσεις υπό τη βάσανο της λογικής συμπεραίνουμε αδιάψευστα ότι τρεις μόνον εκδοχές μπορούν να συμβαίνουν και καμία άλλη:  
 
α. ή είσθε σίγουροι ότι η Τουρκία θα πάρει από την Ελλάδα ό,τι ακριβώς επιδιώκει σε αυτήν τη φάση του επεκτατισμού της “ειρηνικά”, μέσω της “ειρηνόφιλης” τωρινής κυβέρνησης ή της επόμενης. Και το αποδέχεσθε, ίσως και με ευχαρίστηση, ως την πλέον ακίνδυνη λύση για σας. Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς το ότι δεν αντιδράτε σε αυτήν την πιθανότατη εκδοχή, αλλά τηρείτε σιγή νεκρού ασυρμάτου;  
 
β. ή, σε περίπτωση πολέμου, ουδόλως σας ενδιαφέρει αν θα οδηγηθεί σε γενοκτονική σφαγή ο άμαχος ελληνικός πληθυσμός από τις έσω εχθρικές ορδές (ίσως και οι οικογένειες σας, όταν εσείς θα είσθε στο μέτωπο), τις οποίες η Τουρκία θα τις εξοπλίσει στο άψε-σβήσε. Ήδη, ανακαλύπτονται συνεχώς κρυμμένα πολεμικά όπλα, συμβάντα που άλλοτε τα μαθαίνει ο ελληνικός λαός και άλλοτε -πιο συχνά- όχι.  
 
Επί πλέον… ουδόλως σας ενδιαφέρει αν θα οδηγήσετε σε ήττα την Ελλάδα, με ταυτόχρονη θυσία αναρίθμητων ελληνόπαιδων στο άνθος της ηλικίας τους, που τόσο λιγοστό είναι στην Ελλάδα. Καθ’ όσον, με μαθηματική βεβαιότητα, θα τα οδηγήσετε ως πρόβατα επί σφαγή στον Μολώχ ενός άνισου πολέμου, από εμπρός και από τα μετόπισθεν, τον οποίο κανένας στρατός δεν μπορεί να αντέξει, ούτε καν οι ημίθεοι των Θερμοπυλών!  
 
Θα θέλατε, λοιπόν, η Ιστορία να σας χαρακτηρίσει ως τους σύγχρονους, επί τη ανοχή σας, Εφιάλτες του Ελληνικού Έθνους;  
 
γ. ή έχετε ήδη επιλέξει, μυστικά από τον ελληνικό λαό και ομού μετά της προδοτικής πολιτικής ηγεσίας συνολικά, εφ’ όσον όλο το πολιτικό κατεστημένο σιγοντάρει την κυβερνητική προδοτική στάση με τη δική του “μετά χαράς” ανοχή (όρα Σύριζα και όλους τους άλλους του “Συνταγματικού” τόξου -τρομάρα τους! έχουν καταπιεί το Σύνταγμα με τα εξώφυλλα σε όλα τα θέματα) την εξής λύση στα ελληνοτουρκικά:  
 
να συμβεί απλώς ένα πολεμικό επεισόδιο με την Τουρκία, τόσο αμφίρροπο και θνησιγενές που να αποτελέσει την “κάλυψη” της κυβέρνησης ώστε να εκτελέσει τις εντελόμενες από την Παγκοσμιοποιητική “ελίτ” με αρχιτέκτονα την “ελίτ” της Γερμανίας (ελίτ: ό,τι πιο σκοταδιστικό υπάρχει στον πλανήτη) εδαφικές, κυριαρχικές και άλλες “αγαπησιάρικες” παραχωρήσεις προς αυτήν. Δήθεν χάριν της “ειρήνης” τουτέστιν μιας σύντομης ψευδοειρήνης, εφ’ όσον η Τουρκία ποτέ δε θα σταματήσει τις επεκτατικές βλέψεις μέχρι να πάρει τα πάντα, είναι αυτός ο τύπος αρπακτικού.  
 
Τις οποίες παραχωρήσεις, διαφορετικά, δε θα μπορούσε ποτέ η κυβέρνηση να τις “εκτελέσει” (ως “άνωθεν” εντολές που είναι) διότι αποτελούν την ουσιαστική και τυπική “εκτέλεση” της Ελλάδος. Και ο γνήσιος ελληνικός λαός αείποτε αρνείται να θανατωθεί η Πατρίδα του, προσφέροντας θυσία τη δική του ζωή. Και σε αυτήν την περίπτωση, ποιος είδε τον Έλληνα και δεν τον φοβήθηκε!  
 
Αξιότιμοι(;)* κύριοι αξιωματικοί των Ε. Δ. της Πατρίδας μας, η γειτονιά μας τελεί υπό ανάφλεξη και η ώρα της κρίσεως για εσάς πλησιάζει.  
 
Αν έχει μένει μέσα στα στήθη σας ένας ελάχιστος χτύπος καρδιάς για την Ελλάδα και μια στοιχειώδης αξιοπρέπεια, διότι ευρίσκεσθε προ γενικής κατακραυγής πλέον, ας ανακρούσετε πρύμναν σε όλα τα οποία ανέχεσθε και ας συμπεριφερθείτε ως ΕΛΛΗΝΕΣ. Και δεν είναι μόνον η Ιστορία που θα σας τιμήσει, αλλά και σύσσωμοι οι υπόλοιποι ΕΛΛΗΝΕΣ.  
 
Διαφορετικά, αυτοί οι τελευταίοι πρέπει να δώσουν όρκο σε Θεό και Πατρίδα, ότι θα τιμωρήσουν, ακόμα και χύνοντας το αίμα τους, όλους τους επίορκους που έδρασαν ενάντια στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, τη συνοχή και την ακεραιότητα της Ελλάδος. Και φυσικά ενάντια σε κάθε προφανή λογική και ευθύνη, παριστάνοντας τον αδαή περί την κοινή λογική ή τον άνευ ευθύνης -άλλοι αποφάσιζαν!  
 
Ως εκ της φύσεως του δικού σας όρκου, είσθε οι πρώτοι στη λίστα, αν…  
 
Ελλάδα, 1η Απριλίου 2021  
 
 
* Θα ήθελα πολύ να λείπει το ερωτηματικό από την προσφώνηση “αξιότιμοι”, αλλά η μέχρι τώρα στάση των πολλών, άρα της εικόνας που δίνει το σύνολο, δεν επιτρέπει την λέξη αυτή χωρίς ερωτηματικό. Θα πρέπει από εδώ και μπρος να αποδείξουν ότι αξίζουν πράγματι να τους αποδίδεται τιμή, ακόμα και δόξα, από τον γνήσιο ελληνικό λαό.




Share

1 σχόλιο:

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ είπε...

Σαράντα χρόνια μετά, την 1η Αυγούστου 2004, στα αποκαλυπτήρια του μνημείου πεσόντων της μάχης της ΕΠΙΚΉΣ ΝΚΗΦΟΡΑΣ ΜΑΧΗΣ της Τηλλυρίας 63-64, ο Στρατηγός Γεώργιος Καρούσος αναφέρει: «Σας βεβαιώνουμε, νεκροί συμπολίτες μας, ότι είμαστε έτοιμοι να λογοδοτήσουμε για τον απρόσφορο θάνατο σας. Έτοιμοι για όλα, όταν σε λίγο εκμετρώντας τον βίο μας, βρεθούμε απέναντι σας. Αλίμονο στους ανέτοιμους που ζουν με τις ψευδαισθήσεις ότι θα αποφύγουν το κολαστήριο της αδέκαστης ιστορίας, που επέρχεται ως καταλύτης και κριτής αδυσώπητος, για όσα έπραξαν εις βάρος αυτών που τους εμπιστεύτηκαν».

ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΎΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΆΛΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΎΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΕΝΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΕΠΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΙΕΡΕΣ;



ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ... - ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamilyhttp://koukfamily.blogspot.com › blo...

20 Apr 2020 — Ο Αντιστράτηγος Γεώργιος Καρούσος γεννήθηκε στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας το 1928. Έλαβε μέρος σε 97 μάχες. Προήχθηκε 2 φορές ...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.