8 Απριλίου 2021

Η ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 
Της Λέττας Καλαμαρά
 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο τελευταίος μίας σειράς Πρωθυπουργών που ασέλγησαν πολιτικά στην Ελλάδα και στους Έλληνες με μοναδικό αυτοσκοπό το δέσιμο της χώρας και των πολιτών στο άρμα του Παγκόσμιου Βαθέος Κράτους. Με εντολοδόχο από τον Κ.Σημίτη μέχρι τον ίδιο μία Ουννική Ε.Ε. ο Κ.Μητσοτάκης φτωχοποίησε την Ελλάδα ως Κράτος και μετέτρεψε τους Έλληνες σε ζόμπι που ζητούν καθημερινά επιδοτήσεις, vouchers και δωρεές ευπατριδών για να ανασάνουν.
 
Φυσικά τίποτα δεν είναι τσάμπα και η Ελλάδα βρίσκεται υποθηκευμένη για 100 χρόνια, με μισθούς πείνας και συντάξεις που σε λίγα χρόνια θα είναι ασήμαντες και εμβόλια για τον COVID-19 αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και παρενεργειών σύμφωνα με άλλα Κράτη της Δύσης που τα αποκλείουν από ηλικιακές κατηγορίες ανθρώπων. Το χειρότερο, το τελευταίο σχέδιο των Ούννων οραματίζεται την Ελλάδα ως Νέα Γιουγκοσλαβία κομματιασμένη σε ανεξάρτητα κρατίδια με πρώτο και καλύτερο φυσικά τον τόπο καταγωγής του Κυριάκου Μητσοτάκη. 
 
Στην παρούσα φάση οι Έλληνες, γέροντες, ενήλικες και παιδιά, είναι τιμωρημένοι στα σπίτια τους με τα καταστήματα κλειστά κατά το δοκούν και κάθε υγιής οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική δραστηριότητα να έχει διακοπεί. Ταυτόχρονα τα πρώτα κύματα τουριστών φθάνουν και απολαμβάνουν την Ελλάδα.  
 
Μόνη διέξοδος η μετάβαση των Ελλήνων στο εξωτερικό και η επιστροφή τους ως τουρίστες στην Κρήτη, Ρόδο και Σαντορίνη. Αυτή είναι η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη που υπόσχεται φτώχεια με το νέο Σχέδιό του για μία ακόμη δεκαετία και αυτο-χειροκροτείται. 
 
Οι ιθαγενείς Έλληνες βρίσκονται πλέον με rapid test κινεζικής προέλευσης στο χέρι κατ'εντολή της Γερμανίας τα οποία συμπτωματικά ανακαλύφθηκαν μόλις έφθασαν οι τουρίστες για να χαζέψουν τα συντρίμμια της καταστροφικής διακυβέρνησης Μητσοτάκη που επιμένει να κρατάει την Ελλάδα στον ουννικό άξονα, στις Κεντρικές Δυνάμεις μίας Ευρώπης που διαλύεται. Είναι απορία πώς τα rapid test δεν υλοποιήθηκαν μήνες πριν και να απελευθερωθούν οι Έλληνες και Ευρωπαίοι. 
 
Το καταστροφικό σχέδιο Μητσοτάκη και των αφεντικών του ενάντια στον ελληνικό λαό θα ανατραπεί από τις παγκόσμιες εξελίξεις που βρίσκονται προ των θυρών ενάντια στο Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα, τους πειρατές του ανθρώπινου είδους που μετέτρεψαν τα Κράτη σε όργανα και υποχείριά τους.  
 
Τότε θα έρθει και η ώρα της τιμωρίας που αξίζουν όσων βασάνισαν τον λαό, εκποίησαν την πατρίδα μας και ενδιαφέρθηκαν αποκλειστικά για την προσωπική και την οικογενειακή ευημερία τους προκαλώντας το κοινό αίσθημα και την κοινή λογική ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ. Μία νέα δίκη της Νυρεμβέργης είναι μπροστά μας για τους εμπνευστές αυτής της καταπάτησης θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των ντόπιων δοσίλογων συνεργατών τους. ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.
 



Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

........Μία νέα δίκη της Νυρεμβέργης είναι μπροστά μας.......
Μακαρι αλλα δεν το βλεπω, βραζουμε μεν αλλα ακομα δεν ειμαστε ζεματισμενοι, που κ αυτο αν γινει θα ειμαστε μουδιασμενοι.
Ας ελπισουμε οτι οι εξελιξεις αν οχι κοντα, να ειναι θετικες καθοριστικα για τους απλους καλους ανθρωπους.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.