13 Μαρτίου 2021

ΑΚΚΕΛ: Η Α.Πελώνη έγραφε για «Εκκλησιαστική ΚΥΠ» σε αντιορθόδοξη συμμαχία με την Scientology

Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, έγραφε για «Εκκλησιαστική ΚΥΠ» σε αντιορθόδοξη συμμαχία με την Scientology, τονίζει το ΑΚΚΕΛ.
 
Παρακάτω η ανακοίνωση των ΑΚΚΕΛ:
 
«Οι σκελετοί στο ντουλάπι της Κυβερνητικής Εκπροσώπου, Αριστοτελίας Πελώνη, δεν είναι μόνο η δικαιολόγηση του απρόκλητου ξυλοδαρμού πολιτών από αστυνομικούς (ένα θέμα το οποίο το ΑΚΚΕΛ είχε αναδείξει από το προηγούμενο έτος με επιστολές στην ΠΟΑΣΥ, Αρχηγό, Περιφερειακούς διοικητές για τη νομιμότητα των διαταγών που δέχονται και τον τρόπο που λειτουργούν 1). Μετά από ένα έτος, το ΑΚΚΕΛ ασχολείται πάλι με την κα Πελώνη, αν και την πρώτη φορά τα ellinikahoaxes.gr μπλόκαραν την αναδημοσίευση της αποκάλυψης. 
 
Η πρόσφατη ανάδειξη της Αριστοτελίας Πελώνη ως Κυβερνητικής Εκπροσώπου της κυβέρνησης Μητσοτάκη (μετά από την παραίτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου), αναδεικνύει και ενισχύει ταυτόχρονα τον ανθελληνικό-αντιορθόδοξο χώρο που εξυπηρέτησε στο παρελθόν και αναγνωρίστηκε(;) από το ίδιο το State Department. Σχετίζεται με τη δράση της εξτρεμιστικής οργάνωσης Scientology (γνωστής στο παρελθόν και ως ΚΕΦΕ) κατά του μακαριστού π. Αντωνίου Αλεβιζοπούλου, επικεφαλή της Συνοδικής Επιτροπής επί των Αιρέσεων και Παραθρησκευτικών Οργανώσεων.  
 
Ήταν μία ολοκληρωτική επίθεση και απόπειρα υπονόμευσης «εκ των έσω» κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας, με τον π. Αντώνιο να είναι ο κυριότερος στόχος. 
 
Η κα Πελώνη στήριξε ανοιχτά τον χώρο της Σαηεντολογίας με τον περιβόητο αυτοαποκαλούμενο δερβίση Τάκη Αλεξίου της αμαρτωλής ΠΑΝΙΦΕ (με έδρα την Κομοτηνή!), την οποία εισαγγελική Αναφορά χαρακτήρισε το 1996 ως δορυφορική οργάνωση του ΚΕΦΕ, εκπροσώπου της Scientology. Κατασχεμένα έγγραφα του ΚΕΦΕ (από τον τότε αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωάννη Αγγελή) μεταξύ άλλων αποκαλύπτουν μέχρι και παρέμβαση της CIA υπέρ του ΚΕΦΕ με κλείσιμο τμήματος της ΕΥΠ. Η σημερινή Κυβερνητική Εκπρόσωπος του Μητσοτάκη, Αριστοτελία Πελώνη, επιτέθηκε κατά του π. Αντωνίου Αλεβιζοπούλου και της Εκκλησίας γράφοντας για δήθεν «Εκκλησιαστική ΚΥΠ» ευθυγραμμισμένη με τη γραμμή που πέρασε η Scientology μέσω «δημοσιογράφων» όπως του Ιού της τότε Ελευθεροτυπίας. 
 
Η κα Πελώνη τοποθετήθηκε στην θέση της Αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου στις 20 Ιανουαρίου 2020, με κάποιους να γράφουν ότι είναι μήνυμα από τον Μητσοτάκη στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα. 
 
Ο Πέτσας έφυγε, ο Ταραντίλης έφυγε, η Πελώνη έμεινε και βασιλεύει. 
 
Η τοποθέτησή της αρχικά στην θέση της Αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου σε μία χρονική περίοδο πρωτοφανούς επίθεσης στην Εκκλησία (με κλείσιμο των Εκκλησιών και απαγόρευση της λατρείας) είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να είναι τυχαία. 
 
Ο σύζυγός της ήταν στενός συνεργάτης της Άννας Διαμαντοπούλου (αυτή που μεταξύ άλλων ήθελε να γράφονται υποχρεωτικά τα ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και όταν καταποντίστηκε το ΠΑΣΟΚ μεταπήδησε στη Νέα Δημοκρατία ως Γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής! Η ίδια μετά από Τα Νέα μεταπήδησε στην «σεσημασμένη» Καθημερινή. Και οι δύο είναι υπότροφοι του Marshall Memorial Fellowship (MMF) του German Marshall Fund of the US, ενώ η ίδια το 2008 (τρία χρόνια μετά από την επίθεσή της στην Εκκλησία) ήταν υπότροφος του International Visitor Leadership Programme (IVLP)… του State Department! 
 
Όπως επίσημα περιγράφεται το πρόγραμμα από το State Department (στο οποίο συμμετείχε η κα Πελώνη) είναι το κυριότερο επαγγελματικό πρόγραμμα ανταλλαγών με μικρής διάρκειας επισκέψεις στις Ηνωμένες Πολιτείες από υπάρχοντες ή εξελισσόμενους ξένους ηγέτες σε μία ποικιλία τομέων και ότι οι επαγγελματικές συναντήσεις αντανακλούν τα επαγγελματικά ενδιαφέροντα των συμμετεχόντων όπως επίσης και υποστήριξη στους στόχους εξωτερικής πολιτικής των Ηνωμένων Πολιτειών.  
 
Επίσης όσοι έλαβαν μέρος δεν υπέβαλλαν αίτηση συμμετοχής αλλά επιλέγονται ετησίως από το προσωπικό των Αμερικανικών πρεσβειών από όλο τον κόσμο.  
 
Δηλαδή, η Κυβερνητική Εκπρόσωπος της κυβέρνησης Μητσοτάκη επιλέχθηκε από το διπλωματικό (και «διπλωματικό»;) προσωπικό της Πρεσβείας των ΗΠΑ να συμμετάσχει σε αμερικανικό κυβερνητικό πρόγραμμα υποστήριξης της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ, τρία χρόνια αφότου εξυπηρέτησε την Scientology κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας και μάλιστα επιλέχθηκε την περίοδο που εκτυλισσόταν η περίεργη επιχείρηση «Πυθία». Να την χαίρεστε στην κυβέρνηση. 
 
Υπαγόρευση ορολογίας δολοφονίας χαρακτήρα κατά ιερέα 
 
Η Αριστοτελία Πελώνη, Κυβερνητική Εκπρόσωπος της κυβέρνησης Μητσοτάκη, φαίνεται ότι εντάχθηκε και λειτούργησε εντός δικτύου της Scientology, στο οποίο διοχετεύθηκε συγκεκριμένη συκοφαντική ορολογία δολοφονίας χαρακτήρα για να εκτοξευθεί εναντίον του ιερέα Αντωνίου Αλεβιζόπουλου. Διοχετεύθηκε από την μετωπική οργάνωση του ΚΕΦΕ, την περιβόητη ΠΑΝΙΦΕ («Πανελλήνια Ιστορική και Φιλοσοφική Εταιρία κατά του Ρατσισμού και της Ξενοφοβίας», με έδρα στην Κομοτηνή). Η ΠΑΝΙΦΕ ήταν η πρώτη που προώθησε το δίπτυχο «ξενοφοβία-ρατσισμός» από τις αρχές του ’90, το οποίο σήμερα είναι βασική καθεστωτική «καραμέλα» που την «πιπιλίζει» ο κάθε ανθέλληνας καθεστωτικός. 
 
Αυτό το δίκτυο της Scientology, της ΠΑΝΙΦΕ, του ΙΟΥ Ελευθεροτυπίας, της Αριστοτελίας Πελώνη κλπ προώθησε για να επιβάλλει την υιοθέτηση συγκεκριμένου χαρακτηρισμού για την Συνοδική Επιτροπή της Εκκλησίας. Η εν λόγω Επιτροπή έχει την ευθύνη της επιστημονικής μελέτης ομάδων για να ενημερώνει τους πιστούς (και την Ιεραρχία της Εκκλησίας) αν η λειτουργία ή η φιλοσοφία της ομάδας (και η εφαρμογή της) δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον χριστιανικό τρόπο ζωής. Πάρα πολλές ομάδες λειτουργούν παραπλανητικά και ο απλός πολίτης δεν μπορεί να γνωρίζει από μόνος του τι είναι η καθεμία. 
 
Στο βιβλίο του κ. Τάκι Αλεξίου (ζωτικού συμμάχου της Σαηεντόλοτζυ από τη δορυφορική οργάνωση ΠΑΝΙΦΕ), στις 21/8/1995 χαρακτηρίζει τη Συνοδική Επιτροπή ως «Εκκλησιαστική ΚΥΠ». Αυτόν ακριβώς τον χαρακτηρισμό χρησιμοποιούν τα στελέχη του «Ιού» της Ελευθεροτυπίας όπως φαίνεται από το δημοσίευμά τους στις 22/10/2005. Επιπλέον, τον ίδιο χαρακτηρισμό χρησιμοποιεί σε άρθρο της η Αριστοτελία Πελώνη στα ΝΕΑ (5/12/2005) με τίτλο «Διώξεις από την εκκλησιαστική ΚΥΠ» και σχετικά ίδια βλέπουμε στο άρθρο του Π. Παπαβασιλείου στο «ΕΘΝΟΣ», που έχει τίτλο «Αντιαιρετικός αγών με μεθόδους … ΚΥΠ». Το άρθρο στα ΝΕΑ επαναλαμβάνει πλήρως την έκφραση του «Ιού» της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ για τον κ. Αλεξίου: «έχει μπει στο στόχαστρο της εκκλησιαστικής ΚΥΠ». Αν αυτό δεν είναι διοχέτευση «γραμμής», τότε τι είναι; 
 
Είναι αδύνατο αυτό να είναι σύμπτωση. Σε τρεις διαφορετικές εφημερίδες, δηλαδή, αντιγράφεται η ορολογία που εισήγαγε ο σημαντικός σύμμαχος της εξτρεμιστικής οργάνωσης … 10 ολόκληρα χρόνια πριν γραφούν τα άρθρα!!! Αυτό είναι ισχυρότατο στοιχείο της μακρόχρονης ώσμωσης και ζύμωσης μεταξύ συγκεκριμένου δημοσιογραφικού χώρου και του πολιτικοστρατηγικού χώρου της Σαηεντόλοτζυ (η οποία εξυπηρετήθηκε από την ίδια την CIA όπως αποκαλύπτει εσωτερικό έγγραφο)».
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Μια η Κεραμέως της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, μια η άθεη Σακελλαροπούλου, μια η σαϊεντόλοτζυ Πελώνη, μια κάτι πρώην πασόκοι και συριζαίοι που ορκίστηκαν με πολιτικό όρκο και ανέλαβαν κυβερνητικά πόστα κλπ... έχουμε πλέον καταλάβει τι ρόλο παίζει ο Μητσοτάκης όχι μόνο για εθνικά μας ζητήματα που τα προδίδει διαδοχικά αλλά και για την Ορθοδοξία μας...
Το φασιστοειδές της Νέας Τάξης που έχει αμπαρώσει τους Ελληνες στα σπίτια τους και ΜΟΝΟ με την άδειά του (το γνωστό SMS ή το παλιόχαρτο) μπορείς να κυκλοφορείς έξω σε μια παγκόσμια πρωτοτυπία που μόνο οι Κινέζοι αποδέχονται, υποκρίνεται τον Ελληνα, τον Ορθόδοξο και τον Δημοκράτη....

Να δούμε επιτέλους πότε θα τελειώσει αυτό το ψευτορωμέικο...



Share

2 σχόλια:

Unknown είπε...

ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΗ Η ΠΑΝΙΦΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΆ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;;ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΤΛ;;;

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Κατάρχην να σας ευχαριστησω για το σχολιο...
Λοιπον πολλα στοιχεία για την λεγόμενη ΠΑΝΙΦΕ αλλα και για μερικους εκ των σημερινα ενεργων πολιτικών θα βρειτε ΕΔΩ
https://www.oodegr.com/oode/thriskies/saientologia/ypostiriktes1.htm

Στην συνεχεια οφειλω να πω ότι εντόπισα μερικούς υποστηρικτες της ΠΑΝΙΦΕ στην κοντρα της με την Εκκλησία της Ελλάδος και θεωρω οτι μετα την διαλυση της πολα απο τα μελη της θα προσχωρησαν σε αυτούς τους χώρους...
Συμφωνα με Δελτιο Τυπου του γνωστου και μη εξαιρετέου ανθελληνικου κεντρου που ονομαζεται "Ελληνικο Παρατηρητηριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι" που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ
http://greekhelsinki.blogspot.com/1996/01/blog-post_20.html
ονοματίζονται καποιες οργανώσεις που αυτοπροσδιορίζονται ως συνεργαζόμενες:
1. Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ελσίνκι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα),
2. Ελληνική Ομάδα για τα Δικαιώματα των Μειονοτήτων (Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ομάδας για τα Δικαιώματα των Μειονοτήτων)
3. Οργάνωση SOS-Ρατσισμός

Υπαρχει επισης κι ενα πολυ καλο άρθρο που γραφτηκε στην Ελευθεροτυπια (ο γνωστός ιός) αλλα με την αντιθετη θέση δηλαδη υπερ των αιρεσεων και των καταστροφικών σεχτών, που ομως αθελα του μας δίνει πληροφορίες πως άξια στελεχη της αστυνομιας και της ΕΥΠ μαζι με καλους κι Ελληνορθοδοξους δημοσιογραφους μπορεσαν να ερευνησουν τις δραστηριότητες αυτών των καθαρμάτων...
http://www.iospress.gr/mikro1998/mikro19980314.htm

Ελπίζω να σας διαφωτισα...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.