1 Φεβρουαρίου 2021

Ανοικτή επιστολή στον πρωθυπουργό με μια σημαντική πρόταση για την δημόσια υγεία και την άρση των lockdown.

Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής
 
κ. Πρωθυπουργέ!. Ιδού μια ρηξικέλευθη πρόταση μου για την άρση του λοκντάουν και τη θεαματική μείωση (μέχρι και του μηδενισμού) των θανάτων εξαιτίας του κορωνοϊού!
 
Κύριε Πρωθυπουργέ!
 
Μέχρι να εμβολιαστεί το 70% των Ελλήνων πολιτών κατά του κορωνοϊού, ώστε να επιτευχθεί η πολυπόθητη ανοσία αγέλης, με το ρυθμό που γίνονται οι εμβολιασμοί,, βλέπω η ανοσία αγέλης να επιτυγχάνεται προς το τέλος του έτους!. 
 
Έτσι, ο κορωνοϊός τους επόμενους 11 μήνες, με τη μεταλλαγμένη μορφή του θα βρίσκεται σε πλήρη δράση (με μια πιθανή ύφεση τους καλοκαιρινούς μήνες), με αποτέλεσμα να πεθάνουν χιλιάδες Έλληνες (όπως αυτό το ζήσαμε κατά τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2020). 
 
Και εσείς, κ. Πρωθυπουργέ, για να μειώσετε τους θανάτους απ' αυτό το φονικό ιό, (που χτυπάει περισσότερο τους υπερήλικες με υποκείμενα νοσήματα), θα μας επιβάλετε δυστυχώς και άλλα λοκντάουν (μέσα σ' αυτούς τους 11 μήνες), τα οποία όμως είναι καταστροφικά τόσο για την οικονομία μας, όσο και για τη ψυχική μας υγεία και θα αυξήσουν κατά γεωμετρική πρόοδο τη φτώχεια των Ελλήνων πολιτών, οπότε δεν θα έχουμε θανάτους μόνο εξαιτίας του κορωνοϊού, αλλά θα έχουμε θανάτους και εξαιτίας της απόλυτης φτώχειας!. 
 
Για να αποφύγετε όλα αυτά τα δυσάρεστα (που παραπάνω σας ανέπτυξα), κ. Πρωθυπουργέ, πρέπει εδώ και τώρα να αλλάξετε ρότα και να μην επιμένετε στη μέθοδο του ακορντεόν (ανοίγουμε-κλείνουμε την οικονομία και την κοινωνία), αλλά να κάνετε άρση του λοκντάουν και να ανοίξετε τα πάντα και να ισχύουν με αυστηρό τρόπο όλα τα νυν περιοριστικά μέτρα (μάσκες, αποστάσεις κ.λ.π).  
 
Πρέπει όμως πρώτα να έχετε εξασφαλίσει ικανές ποσότητες του θαυματουργού φαρμάκου regeneron της Αμερικάνικης Φαρμακευτικής Εταιρίας regeneron (της οποίας συνιδρυτής είναι ο Ελληνικής καταγωγής Ιατρός κ. Γιανκόπουλος).  
 
Το εν λόγω φάρμακο όταν δίνεται έγκαιρα σε άτομα που νοσούν από κορωνοϊό, (μέσα στις τρείς πρώτες ημέρες της ασθενείας τους), η επιτυχία του, ανέρχεται στο ποσοστό 100%!!!. 
 
Το ότι, η επιτυχία του θαυματουργού φαρμάκου regeneron ανέρχεται στο ποσοστό 100%, επιβεβαιώθηκε στην Αγγλία.  
 
Το εν λόγω φάρμακο, δόθηκε έγκαιρα, σένα μεγάλο αριθμό ατόμων που νόσησαν από κορωνοϊό, σε 16 Αγγλικά Νοσοκομεία και πολλοί από τους ασθενείς ήταν υπερήλικες και με υποκείμενα νοσήματα και δεν πέθανε κανείς!!!!. 
Δηλαδή το θαυματουργό φάρμακο regeneron είχε επιτυχία 100%!!!. 
 
Το μυστικό αυτού του φαρμάκου (που είναι ένα κεκτεϊλ αντισωμάτων), κ. Πρωθυπουργέ, έγκειται στο εξής: 
 
Όταν δοθεί έγκαιρα στους ασθενείς, επειδή έχει δύο είδη αντισωμάτων, χτυπάω τον κορωνοϊό εν τη γενέσει του, τον εξασθενεί σε μεγάλο βαθμό και αυτοί οι ασθενείς (και ειδικά υπερήλικες που έχουν και υποκείμενα νοσήματα) περνάνε τον κορωνοϊό, σαν μια απλή γρίπη!!!!!!!!!!!!!!!. 
 
Ζήσαμε την περίπτωση του τέως Προέδρου Τραμπ, ο οποίος ασθένησε από κορωνοϊό, από τις πρώτες ημέρες της ασθενείας του του δόθηκε το φάρμακο regeneron (όπως ο ίδιος ανακοίνωσε) και ο κ. Τραμπ, μέσα σε 3 ημέρες πήρε εξιτήριο από το στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν και αμέσως ακμαίος και δυνατός ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα!. 
 
Το ίδιο συνέβη και με τους δυο Αγίους Αρχιεπισκόπους μας, τον κ.κ Ιερώνυμο και τον κ.κ Αναστάσιο (Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας), που είναι και οι δυο τους, σε μεγάλη ηλικία και έχουν και υποκείμενα νοσήματα, αφού νοσηλεύτηκαν στον Ευαγγελισμό για 12 ημέρες, πήραν εξιτήριο και απεχώρησαν υγιέστατοι!!!. 
 
Κύριε Πρωθυπουργέ! 
 
Όλα αυτά που σας είπα παραπάνω, (για το θαυματουργό φάρμακο regeneron), για να βεβαιωθείτε ότι είναι πέρα για πέρα αληθινά, δεν έχετε παρά να τηλεφωνήσετε στον ομόλογο σας, Πρωθυπουργό της Αγγλίας κ. Τζόνσον και θα σας τα επιβεβαιώσει!!!. 
 
Και τώρα ήλθε η ώρα, κ. Πρωθυπουργέ, να σας εξηγήσω πως θα δίνετε το εν λόγω φάρμακο και σε πόσους και σε ποιούς ασθενείς, όταν κάνετε την άρση του λοκντάουν!.. 
 
Με την άρση του λοκντάουν είναι ολοφάνερο ότι θα αυξηθούν τα κρούσματα και θα φθάσουν σε τετραψήφιο αριθμό και μάλιστα τους μήνες Φλεβάρη και Μάρτη που είναι μήνες με χαμηλές θερμοκρασίες και ο κορωνοϊός θεριεύει.  
 
Ας υποθέσουμε τώρα (για την απλούστευση των συλλογισμών μου και την κατανόηση των πολύ απλών μαθηματικών πράξεων που θα σας κάνω), ότι έχουμε ημερησίως τον ίδιο αριθμό κρουσμάτων και ας πούμε ότι έχουμε κάθε μέρα 5.000 κρούσματα! 
 
Βάζω αυτό το πολύ μεγάλο αριθμό κρουσμάτων (5.000 κρούσματα κάθε μέρα για να υπολογίσω το πιθανό μέγιστο κόστος που θα έχει το Ελληνικό κράτος κάθε μήνα, όταν το θαυματουργό φάρμακο regeneron θα δίνεται δωρεάν (όπως δωρεάν δίνεται και το εμβόλιο)!. 
 
Ας υπολογίσουμε το πιθανό μέγιστο κόστος που θα έχει το κράτος τον μήνα Φλεβάρη, όταν το regeneron θα χορηγείται σε όλα τα άτομα (είτε έχουν είτε δεν έχουν υποκείμενο νόσημα), και είναι θετικά στον κορωνοϊό. 
 
Υποθέσαμε ότι κάθε μέρα ότι θα έχουμε 5.000 κρούσματα (μετά την άρση του λοκντάουν). 
Επειδή ο μήνας Φλεβάρης έχει 28 ημέρες στα μη δίσεκτα έτη και 29 ημέρες στα δίσεκτα, ας πάρουμε ότι όλοι οι μήνες τους έτους έχει ο καθένας από 30 ημέρες(άρα και Φλεβάρης 30), για να στρογγυλοποιήσουμε τα αποτελέσματα!. 
 
Έτσι με 30 ημέρες ο Φλεβάρης και 5.000 κρούσματα την ημέρα, σε όλο το Φλεβάρη θα έχουμε 30χ5.000=150.000 κρούσματα!.  
 
Μην θορυβηθείτε όμως, κ. Πρωθυπουργέ, για το μεγάλο μηνιαίο αριθμό κρουσμάτων (150.000), γιατί σε όλους που είναι θετικοί στο κορωνοϊό, (μετά από μοριακό τεστ) θα τους χορηγηθεί πολύ έγκαιρα το θαυματουργό φάρμακο regeneron (με επιτυχία 100%) και όλοι θα επιζήσουν!!!. 
 
Σίγουρα θα αγωνιάτε κ. Πρωθυπουργέ, πόσο θα είναι το μηναίο πιθανό μέγιστο κόστος του κράτους με τη χορήγηση του regeneron σε όλους που είναι θετικοί στο κορωνοΪό! 
 
Έρχομαι ευθύς αμέσως και σας το υπολογίζω: 
 
Το φάρμακο regeneron το χορηγούμε μόνο μια φορά στον κάθε άτομο που βγει θετικός στον κορωνοΪό, μετά από μοριακό τεστ. 
Έτσι σε κάθε κρούσμα αντιστοιχεί 1 δόση regeneron. 
Στα 5.000 κρούσματα κάθε μέρα, αντιστοιχούν 5.000 δόσεις regeneron!. 
 
Και στα 150.000=30χ5.000 κρούσματα το μήνα, αντιστοιχούν  
150.000 δόσεις regeneron!!! 
Επειδή 1 δόση regeneron κοστίζει 1000 ευρώ, τότε το μηνιαίο πιθανό μέγιστο κόστος του κράτους θα είναι: 
150.000 Χ 1000=150.000.000 (εκατό πενήντα εκατομμύρια ευρώ). 
 
Στο σημείο αυτό κ. Πρωθυπουργέ, θέλω να σας αναφέρω ότι σε ένα μήνα καραντίνας χάνονται από την οικονομία μας 3,5 δισεκατομμύρια ευρώ και το κράτος ξοδεύει το μήνα για τους εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα που είναι σε αναστολή εργασίας και για τις εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που είναι κλειστές λόγω του λοκντάουν πολλά πολλά περισσότερα χρήματα, από τα 150 εκατομμύρια ευρώ που θα ξοδεύει το μήνα, από την αγορά 150.000 δόσεων regeneron!. 
 
Τι είναι λοιπόν τα 150 εκατομμύρια ευρώ το μήνα που θα δίνεται για την αγορά του εν λόγω φαρμάκου, από τα δισεκατομμύρια ευρώ που χάνονται (παραπάνω σας τα ανάφερα), από μια μηνιαία καθολική καραντίνα;
 
Με τα 150 εκατομμύρια ευρώ που θα ξοδεύει το κράτος, κ. Πρωθυπουργέ, για το regeneron, θα σωθεί και η οικονομία μας και θα σώζονται όλοι οι Έλληνες που νοσούν από κορωνοϊό, αρκεί το regeneron να χορηγηθεί έγκαιρα στους ασθενείς!. 
 
Κύριε Πρωθυπουργέ 
 
Εάν συμφωνείτε σε αυτή τη ρηξικέλευθη και σωτήρια πρόταση μου, να ενημερώσετε τον Ελληνικό λαό με διάγγελμα σας, για τα όσα παραπάνω σας ανάφερα και να τονίσετε στους Έλληνες με έμφαση ότι, εάν διαπιστώσουν ότι έχουν κάποια συμπτώματα που υποψιαζόμαστε τον κορωνοϊό (βήχα, δέκατα κ.λ.π) να σπεύσουν να κάνουν μοριακό τεστ και εάν είναι θετικοί στον κορωνοϊό να πάνε αμέσως στο πλησιέστερο Νοσοκομείο ή Κέντρο υγείας θα τους χορηγηθεί ενδοφλεβίως 1 δόση του regeneron και θα γυρίσουν στο σπίτι τους και εκεί στο σπίτι αφού μείνουν για μερικές ημέρες θα περάσουν τον κορωνοϊό σαν να έχουν περάσει μια απλή γρίπη!!! 
 
Κύριε Πρωθυπουργέ! 
Εάν εφαρμόσετε αυτή τη ρηξικέλευθη πρόταση μου (και μάλιστα σε όσο το δυνατόν συντομότερο χρόνο), θα σώσετε και την οικονομία μας και τον λαό που κυβερνάτε και θα είστε ένας Άξιος Κυβερνήτης και σίγουρα θα επανεκλεγείτε ως Πρωθυπουργός με ποσοστό πάνω από 50%!!!. 
 
Εάν όμως πείτε όχι και δεν εφαρμόσετε αυτή την πρόταση μου (που είναι πέρα για πέρα ριζοσπαστική), θα έχω αρνητικά συναισθήματα για εσάς και θα μου δώσετε το δικαίωμα να σκεφθώ ότι δεν ενδιαφέρεστε για το λαό σας και την οικονομία μας, αλλά ενδιαφέρεστε για αλλότρια συμφέροντα!!! 
 
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.