Σελίδες

23 Φεβρουαρίου 2021

Μητσοτάκη και Παναγιωτόπουλε σας ενοχλεί τίποτα σε αυτήν την αφίσα;

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μια χώρα ιδιαιτέρως φιλική στην κυβέρνηση ανδρεικέλων που εξουσιάζει την πατρίδα μας, πραγματοποιούν στο διάστημα 21 με 25 Φεβρουαρίου την έκθεση IDEX NAVDEX και μάλιστα ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε την χώρα στα πλαίσια φιλικής επίσημης επίσκεψης....
 
Παραπάνω βλέπουμε την αφίσα της έκθεσης όπου τα Σκόπια αναφέρονται ως "Μακεδονία"....
 
Τα σχόλια είναι περιττά....
 
ΥΓ. Ούτως ή άλλως και να διαμαρτυρόταν ο Παναγιωτόπουλος τι θα άλλαζε; Θα έγραφαν απλά "Βόρεια Μακεδονία" κοινώς κάτι και πάλι ανύπαρκτο.... και προσβλητικό για τους Ελληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.