8 Φεβρουαρίου 2021

Το πιόνι της Νέας Τάξης, Γκρέτα Τούνμπεργκ, «προδόθηκε» στην Ινδία μαζί με πλήθος διασήμων. Κατηγορείται για «εξωτερική παρέμβαση», «οργάνωση βίαιων εξεγέρσεων» και «προώθηση μίσους»...

Η Γκρέτα φανέρωσε κατά λάθος την οργανωμένη προσπάθεια της Νέας Τάξης για δημιουργία κοινωνικής αποσταθεροποίησης μέσω «κινημάτων»...! Μένει να αποκαλυφθεί η παγκόσμια εγκληματική οργάνωση...!
 
Η Γκρέτα Τούνμπεργκ μοιράστηκε κατά λάθος ένα μήνυμα στο Twitter που έδειχνε τις οδηγίες που τις έστειλε η ομάδα των καθοδηγητών της σχετικά με τις βίαιες αγροτικές διαδηλώσεις που συμβαίνουν αυτές τις ημέρες στην Ινδία, πυροδοτώντας μια αστυνομική έρευνα και μια πολιτική καταιγίδα, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
 
H 18χρονη αριστερή οικολόγος - ακτιβιστής μοιράστηκε - και στη συνέχεια διέγραψε γρήγορα - ένα μήνυμα που περιγράφει λεπτομερώς μια λίστα με «προτεινόμενες δημοσιεύσεις και ενέργειες» σχετικά με τις συνεχιζόμενες διαμαρτυρίες, σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις που σώθηκαν από το Breaking 911.
 
 

Teenage climate activist Greta Thunberg posted a document to Twitter containing tweets that she was told to post and actions she should take regarding the current protests in India. She quickly deleted the tweet.
 
Στη λίστα αυτή, σύμφωνα με το New York Post υπήρχαν μια σειρά από συμβουλές σχετικά με το τι θα δημοσιεύσει η ίδια σε συγκεκριμένο χρόνο, ζητώντας της μάλιστα να δημοσιεύσει και να προσθέσει ετικέτες σε άλλες διασημότητες που θα κάνουν tweets σχετικά με αυτό το γεγονός, συμπεριλαμβανομένης της ποπ σταρ Rihanna. 
 
Rihanna
@rihanna
why aren’t we talking about this?! #FarmersProtest
 
Εκτός από την καταιγίδα του Twitter, η «εργαλειοθήκη» που μοιράστηκε επίσης πρότεινε να επισημανθούν οι προγραμματισμένες διαδηλώσεις στις ινδικές πρεσβείες.  
 
Στο σημείο αυτό σας καλούμε να θυμηθείτε παλαιότερο άρθρο μας στο οποίο αναλύεται ο σκοπός δημιουργίας «κινημάτων» που δρουν «υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της δημοκρατίας» παγκοσμίως. Στο άρθρο αυτό με τίτλο «Εξαγωγή τεχνογνωσίας στην οργάνωση «πολύχρωμων επαναστάσεων». Τα «αυθόρμητα» κινήματα παγκοσμίως και η χρηματοδότηση τους...», μπορείτε να δείτε με στοιχεία ποιοι οργανώνουν τέτοια κινήματα, ποιοι τα χρηματοδοτούν και για ποιο σκοπό. Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι αντίστοιχα «κινήματα» υπάρχουν και στη χώρα μας...!  
 
Επανερχόμενοι στη Γκρέτα, το υλικό της καμπάνιας αυτής και το πρότυπο κοινωνικών μέσων δημιουργήθηκε από το «Poetic Justice Foundation» του Καναδά, το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι μια ομάδα βάσης που δημιουργεί «εκδηλώσεις για πρόκληση και διακοπή των συστημικών ανισοτήτων και προκαταλήψεων», σύμφωνα με δημοσίευμα του Times Now . Ο ιστότοπος της ομάδας επιβεβαιώνει ότι «συμμετέχει ενεργά στο #FarmersProtest.» 
 
Στη συνέχεια, η ομάδα μοιράστηκε στο Facebook μια σειρά στιγμιότυπων οθόνης από τις δημοσιεύσεις που φαίνεται να έχουν πάρει διασημότητες για κοινή χρήση.
 
We stand in solidarity with the community for raising awareness on the #FarmersProtest.
Protestors thus far have been subjected to the use of water cannons, teargas, assault with weapons, and other violent means as they make their way into Delhi from all over India to make their voices heard. Independent journalist Mandeep Punia and labour activist Nodeep Kaur have been detained and assaulted by police. Barricades, nail tracks and cement entrenches have been constructed outsi... Δείτε περισσότερα 
 
Μετά τη διαγραφή της λίστας, η Thunberg μοιράστηκε στη συνέχεια μια υποτιθέμενη νεότερη «εργαλειοθήκη» και ένα μήνυμα που έλεγε: «Είμαστε αλληλέγγυοι με το #FarmersProtest στην Ινδία».  
 
Το υπουργείο Εξωτερικών της Ινδίας εξέδωσε μια σπάνια δήλωση κατηγορώντας «ξένα άτομα-προσωπικότητες» και διασημότητες ότι δημιουργούν «εντυπωσιασμό» και «προσπαθούν να επιβάλουν την ατζέντα τους».  
 
Η αστυνομία του Δελχί επιβεβαίωσε την Πέμπτη ότι ξεκίνησε «ποινική διερεύνηση εναντίον των δημιουργών του« εγγράφου εργαλειοθήκης »» που κοινοποίησε η Thunberg. «Η έκκληση ήταν να διεξαχθεί οικονομικός, κοινωνικός, πολιτιστικός και περιφερειακός πόλεμος εναντίον της Ινδίας», δήλωσε η αστυνομία για τη συνωμοσία που φαίνεται ότι ανέλαβαν οι Διασημώτητες προεξάρχουσας της Τούνμπεργκ. 
 
Η αστυνομία υπέβαλε μια Πρώτη Αναφορά Πληροφοριών (FIR) - μια προκαταρκτική επίσημη έρευνα - με μια ειδική ομάδα εγκλημάτων στον κυβερνοχώρο που ηγείται της έρευνας, σύμφωνα με το NDTV.  
 
Πολλές ινδικές εφημερίδες και τηλεοπτικοί σταθμοί ανέφεραν αρχικά ότι είχε επίσης κατατεθεί FIR εναντίον της ίδιας της Thunberg. Ωστόσο, ο Ειδικός Επίτροπος της Αστυνομίας του Δελχί Praveer Ranjan διευκρίνισε αργότερα ότι κανείς δεν είχε ταυτοποιηθεί και ότι η έρευνα εξέταζε αυτούς που βρίσκονται πίσω από το πακέτο εργαλείων, σύμφωνα με το ινδικό πρακτορείο ειδήσεων ANI.  
 
Η έρευνα επικεντρώνεται στη διάδοση της δυσαρέσκειας εναντίον της κυβέρνησης, στην προώθηση μίσους και εγκληματικής συνωμοσίας, ανέφερε ο οργανισμός.  
 
Ένας Ινδός υπουργός, VK Singh, είπε ότι το διαγραμμένο tweet του Thunberg «αποκάλυψε τα πραγματικά σχέδια μιας συνωμοσίας σε διεθνές επίπεδο κατά της Ινδίας». «Οι οδηγίες εκπονήθηκαν με σαφήνεια ως προς το «πώς», «πότε» και «τι», έγραψε ο Σινγκ. 
 
Ένας μεγάλος αριθμός Ινδών διασήμων συμμετείχε επίσης στην επίθεση εναντίον διασημοτήτων του εξωτερικού που εμπλέκονται στην εξέγερση των αγροτών που πλήττουν την Ινδία για περισσότερο από δύο μήνες. Η ηθοποιός του Bollywood, Kangana Ranaut, χαρακτήρισε ακόμη και τους διαμαρτυρόμενους αγρότες «τρομοκράτες» και τη Rihanna «ανόητη» για το ευρέως κοινόχρηστο tweet της που ρώτησε τα 100 εκατομμύρια οπαδούς της στο Twitter, «Γιατί δεν μιλάμε γι 'αυτό; 
 



Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Τωρα ειναι 18 ;;; Τοσες φορες παλαιοτερα δηλαδη αφηναν ενα ανηλικο κατευθυνομενο πιονακι να κουναει το δαχτυλο ,οπου του υπαγορεύανε ;;;
Τοτε λοιπον αυτο το αριστερο τιποτα ,πολυ καλα κανει κ δουλευει τον πλανητη .......
Ισως τα γκεμια που το κρατανε ,μαλλον ειναι πολυ βαθια χωμενα σε βαρβατες τσεπες .

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.