26 Ιανουαρίου 2021

Χυδαίο κράτος! Συνέλαβαν τον Έλληνα που σχεδίασε το υπερόπλο για τον στρατό!

Αντί να το δοκιμάσουν και να το βάλουν άμεσα σε παραγωγή μέσω της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας, προωθώντας το μάλιστα σε όλον τον κόσμο, γεγονός που θα έφερνε εκατοντάδες εκατομμύρια στα ταμεία της χώρας, τον κυνήγησαν!
 
Η «οδύσσεια» του Ιωάννη Αραπκουλέ στα γρανάζια της ελληνικής γραφειοκρατίας ξεκίνησε όταν «τόλμησε» να παρουσιάσει την πρότασή του μέσω της κρατικής τηλεόρασης, και συγκεκριμένα της ΕΡΤ-3, που ενδιαφέρθηκε για την προσπάθειά του να δώσει «ελληνικό άρωμα» σε ένα εξοπλιστικό πρόγραμμα των Ενόπλων Δυνάμεων.
 
Παρά το ότι είχε ήδη γίνει το σχετικό αίτημα, και είχε μάλιστα προηγηθεί και συνάντηση με τον υφυπουργό Εθνικής Αμυνας, διατάχθηκε έρευνα και η Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο αυτής, κατέσχεσε δύο όπλα που είχαν ετοιμαστεί για τον Στρατό και ένα για την Ελληνική Αστυνομία! 
 
Να μείνει εκτός διαγωνισμού για το εθνικό τυφέκιο, λόγω περίεργων μεθοδεύσεων, κινδυνεύει Ελληνας οπλουργός που ετοίμασε τη δική του πρόταση προς το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, όπως αποκάλυψε η καθημερινή εφημερίδα της Λάρισας «Ελευθερία». Η Ελληνική Αστυνομία κατέσχεσε τα δείγματα που ετοίμαζε για να παρουσιάσει στους αρμοδίους και, παρά το ότι η δικογραφία έχει τεθεί στο αρχείο, τα όπλα παραμένουν «κλειδωμένα» στις αποθήκες της ΕΛ.ΑΣ. 
 
Μιλώντας στη «δημοκρατία», ο νομικός σύμβουλος του οπλουργού, δικηγόρος Ζακύνθου Διονύσιος Ξένος – Κασσιανός, εξηγεί ότι αμέσως μετά την παρουσίαση ξεκίνησαν να δημοσιεύονται στο διαδίκτυο από τα γνωστά «τρολ» διαφόρων ειδών «καταγγελίες» σχετικά με το αν δικαιούται ο Ελληνας οπλουργός να κατασκευάσει τα δείγματα αυτά, που, σημειωτέον, δεν ήταν προς πώληση σε ιδιώτες, αλλά θα πήγαιναν στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, προκειμένου να δοκιμαστούν ως προς το αν αντεπεξέρχονται στις απαιτήσεις του. 
 
Παρά το ότι είχε ήδη γίνει το σχετικό αίτημα και είχε μάλιστα προηγηθεί και συνάντηση με τον υφυπουργό Εθνικής Αμυνας, διατάχθηκε έρευνα, και η Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο αυτής, κατέσχεσε δύο όπλα που είχαν ετοιμαστεί για τον Στρατό και ένα για την Ελληνική Αστυνομία. Ετσι, αντί οι άνθρωποι που συμμετείχαν στην προσπάθεια να ακούσουν ένα «μπράβο», βρέθηκαν μπλεγμένοι… 
 
Το νομικό πλαίσιο χαρακτηρίζεται από πλήρη ασάφεια και αοριστολογία, καταθέτει ο κ. Ξένος – Κασσιανός, και συνεχίζει λέγοντας ότι μπορεί κανείς να μεταφράσει την παραμικρή διάταξη όπως νομίζει. Ακόμη και οι ίδιοι οι υπάλληλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στους οποίους απευθύνθηκε, του απάντησαν ότι ούτε οι ίδιοι έχουν καταλήξει στο τι ισχύει και τι δεν ισχύει, αφού περιμένουν εγκυκλίους και διατάξεις που θα ξεκαθαρίσουν τι γίνεται σε περιπτώσεις σαν αυτήν του κ. Αραπκουλέ. Η κατασκευή των συγκεκριμένων όπλων επιτρέπεται, εάν πρόκειται να παραδοθούν στις Ενοπλες Δυνάμεις, όμως για το πρωτότυπο που θα δοκιμαστεί δεν υπάρχει «παραγγελία» από τον Στρατό, όπως είναι φυσικό. Το «η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα;» χαρακτηρίζει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Πλαίσιο, που κάνει κάποιους να αναρωτιούνται εάν έχει επίτηδες διατηρηθεί έτσι, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να «κόβονται» ανεπιθύμητες προσπάθειες. 
 
Παρά το ότι ο νομικός σύμβουλος του οπλουργού ξεκαθαρίζει ότι δεν πιστεύει πως συμβαίνει κάτι τέτοιο, το ερώτημα είναι αν τελικά θα γίνει η παρουσίαση του συγκεκριμένου όπλου στο Πεντάγωνο. Παρά το ότι η τελευταία ημερομηνία παρουσίασης των προτάσεων έχει περάσει, τίποτε δεν εμποδίζει το υπουργείο να ζητήσει να παρουσιαστεί και αυτή η ελληνική πρόταση.

πηγή




Share

2 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Τον εφαγε ο πατριωτισμος του !
Το χειροτερο σημερινο ελλατωμα του Ελληνα .
Εαν το ειχε προωθησει , λεμε τωρα .... για να λεμε κατι ...οχι οτι θα γινοταν δηλαδη !.σιγα μην πχ οι τουρκοι θα αγοραζαν τα δικαιωματα !!! ... τα αφησαν στους ''ελληνες'' με ε μικρο γιατι ξερανε το αποτελεσμα .
Ειναι πολλα τα λεφτα αλλου μαλλον.
................ Παρά το ότι η τελευταία ημερομηνία παρουσίασης των προτάσεων έχει περάσει, τίποτε δεν εμποδίζει το υπουργείο να ζητήσει να παρουσιαστεί και αυτή η ελληνική πρόταση....
Περιμενετε στο ακουστικο σας ...στον επομενο τονο υπαρχει , η ελπιδα να ξαναζωντανεψει.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Με τους συγκεκριμενους κυβερνωντες καλυτερα ξεχασε το...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.