29 Ιανουαρίου 2021

Παγκόσμιες ημέρες και παγκόσμια νύχτα (Γ μέρος)

συνέχεια από το Β μέρος
 
 
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ   
 
15 Σεπτεμβρίου  
Διεθνής ημέρα δημοκρατίας, 2007. 
Ακόμα μία εξαπάτηση των νέων, όπως και ο κοινοβουλευτισμός. 
 
Όποιος αγνοεί τι συμβολίζει το Μνημείο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, δεν έχει καταλάβει ποιοι κυβερνούν τις αστικές δημοκρατίες. Από τα μικρά ανοίγματα στους τοίχους του, διαπιστώνεται ότι το εσωτερικό του είναι γεμάτο από διάφορα απόκρυφα σύμβολα, ενώ η είσοδος απαγορεύεται για το κοινό. Το εσωτερικό προορίζεται για προσευχή της ιεραρχίας στο Υπέρτατο Ον, ωστόσο το Μνημείο ως δημόσιο κτίριο, στήθηκε με τα χρήματα των φορολογούμενων κορόιδων της Γαλλίας.  
 
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 
 
11 Οκτωβρίου  
Παγκόσμια ημέρα μικρών κοριτσιών, 2012. 
Προωθώντας μόνο τα κορίτσια και τους ομοφυλόφιλους σε όλες τις κοινωνίες, εις βάρος των ανδρών, διαπλάθονται οι νέοι πραιτωριανοί του παγκόσμιου κράτους από τα γενοφάσκια τους, που δεν θα ξεσηκωθούν ποτέ ενόπλως απέναντι στους τυράννους. Αν ποτέ καταλάβουν ότι χρησιμοποιήθηκαν, δεν θα έχουν ιδέα πως να αντιδράσουν.  
 
13 Οκτωβρίου  
Διεθνής ημέρα για τη μείωση των κινδύνων των φυσικών καταστροφών, 2009.  
Ευκαιρία επιβολής οικοτρομοκρατίας.  
 
17 Οκτωβρίου  
Διεθνής ημέρα εξάλειψης της φτώχειας, 1993. 
Υπονοεί μέσω μετανάστευσης των φτωχών πληθυσμών όλης της Γης στην Ευρώπη.  
 
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 
 
5 Δεκεμβρίου  
Παγκόσμια ημέρα εδάφους, 2014.
 
Προπαγάνδα υπέρ της ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής που επιδιώκει να αποσπάσει τη συναίνεση στην παράνομη αφρικανική μετανάστευση στην Ευρώπη, με τη δικαιολογία της ερημοποίησης των εδαφών της Αφρικής. Επίσης, με την ίδια δικαιολογία, δαιμονοποιείται η κτηνοτροφία και η γεωργία σε όλον τον πλανήτη, και οι νέοι κατηχούνται στη κατανάλωση τεχνητών τροφών εργαστηρίου.  
 
10 Δεκεμβρίου  
Ημέρα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, 1950. 
H μεγαλύτερη γιορτή των σκοτεινών ιερατείων, ευκαιρία εγκωμίου της ομαδικής λαοκτονίας που διέπραξαν οι Ιακωβίνοι κατά της Βανδέας, που εμφανίζεται μέχρι σήμερα ως νίκη της δημοκρατίας κατά της βασιλείας. Τα έθνη των χωρών που αφήνονται να ποδηγετούνται από τη Συντεχνία, δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να ορθοποδήσουν. 
 
Το Μνημείο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου είναι μικρογραφία του ναού του Σολομώντα. Οι δύο κολώνες της πρόσοψης δεν στηρίζουν απολύτως τίποτε, όπως οι κίονες Ιαχείν (Εγκαθίδρυση) και Βοάζ (Ισχύς) των τεκτονικών Στοών. Πάνω από τη θύρα εισόδου, υπάρχει ένα κυκλικό άνοιγμα εξαερισμού που περιβάλλεται από τον ουροβόρο όφι, ενώ μπροστά από το μνημείο υπάρχει απομίμηση της λεγόμενης Χάλκινης Θάλασσας, της μεγάλης χάλκινης χύτρας του ναού του Σολομώντα. Οι περισσότεροι τουρίστες, αλλά και Γάλλοι, αγνοούν παντελώς τους συμβολισμούς αυτού του κτιρίου, μπροστά στο οποίο φωτογραφίζονται χασκογελώντας αμέριμνοι. 
 
Ο ουροβόρος όφις που πλαισιώνει το άνοιγμα του Μνημείου, που βρίσκεται πάνω από τη πύλη εισόδου. 
 
Αναπαράσταση του πρώτου ναού του Σολομώντα, σύμφωνα με τις βιβλικές περιγραφές. Αριστερά, διακρίνεται η Χάλκινη Θάλασσα, απομίμηση της οποίας βρίσκεται μπροστά από το Μνημείο των Δικαιωμάτων του Αθρώπου.  
 
18 Δεκεμβρίου  
Ημέρα αραβικής γλώσσας στα Ηνωμένα Έθνη. 
 
Ισχύει ό,τι και για τις προηγούμενες γλωσσικές διακρίσεις εις βάρος των Ελλήνων.
 
20 Δεκεμβρίου
Παγκόσμια ημέρα ανθρώπινης αλληλεγγύης, 2006. 
Ένα από τα πιο καταστροφικά ψηφίσματα του ΟΗΕ για την Ευρώπη που τονίζει ότι όλες οι χώρες του αναπτυσσόμενου κόσμου θα πρέπει να επωφεληθούν με κάθε τρόπο από τα πλεονεκτήματα της προστασίας των δικαιωμάτων του ανθρώπου, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος στην ανάπτυξη μέσω …μετανάστευσης.  
 
27 Δεκεμβρίου, 2020  
Διεθνής ημέρα επιδημιολογικής ετοιμότητας. 
Αδιανόητη γιορτή κατατρομοκράτησης των νέων που θεσπίστηκε μόλις στις 7.12.2020. Στο ψήφισμά της αναφέρονται οι φράσεις «Ένας κόσμος, μία υγεία» και ότι οι «επιδημίες θα συνεχιστούν και γι’ αυτό πρέπει να δίνεται σημασία στη πρόληψή τους», προφανώς με ένα καθεστώς μόνιμης επιτήρησης.  
 
Η παγκόσμια νύχτα
 
Εκτός όμως από τον ΟΗΕ, χιλιάδες ΜΚΟ που είναι διασυνδεδεμένες μ’ αυτόν και με άλλα παγκοσμιοποιητικά κέντρα όπως την Open Society του Τζορτζ Σόρος, θεσπίζουν συνεχώς νέες παγκόσμιες φιέστες, και ένα και μοναδικό δελτίο Τύπου που αποστέλλεται μαζικά για κάθε νέα γιορτή, αναπαράγεται αυτούσιο σε όλα τα συστημικά ΜΜΕ, διαμορφώνοντας έτσι τη κοινή γνώμη και λοβοτομώντας τους νέους.  
 
Και ακόμα αναρωτιώνται κάποιοι γιατί δεν αντιδρούν οι νέοι! Οι γονείς πρέπει να επαγρυπνούν πλέον για να μη χάσουν για πάντα τα παιδιά τους.  
 
Ιδού μερικές ακόμα από τις επίσημες εορτές του παγκόσμιου κράτους των ιεροφαντών: 
 
1 Φεβρουαρίου 
Παγκόσμια ημέρα Χιτζάμπ. 
Που καλεί όλες τις γυναίκες του κόσμου να φορέσουν τη μουσουλμανική μαντήλα για μια μέρα. Η κίνηση εμφανίζει ως εμπνεύστρια μία δήθεν νεοϋορκέζα μουσουλμάνα, ενώ χρηματοδοτείται από ισλαμικούς κύκλους. Τη παγκόσμια ημέρα Χιτζάμπ προέβαλλε ιδιαιτέρως το ισλαμόφιλο Euronews. 
 
20 Μαρτίου 
• Παγκόσμια ημέρα αποχής από το κρέας, από τη FARM – Farm Animal Reform Movement). 
• Διεθνής ημέρα αστρολογίας, από την AFAN – Association for Astrological Networking.
  
 
8 Απριλίου
Ημέρα έθνους των Ρομά, από το ΕRRC – European Roma Rights Center με χρηματοδότηση Τζορτζ Σόρος.  
 
1 Μαΐου 
Παγκόσμια ημέρα για τη νομιμοποίηση της κάνναβης.  
 
17 Μαΐου 
Διεθνής ημέρα κατά της ομοφοβίας, από την ILGA World – The International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex Association.  
 
27 Ιουνίου 
Διεθνής ημέρα ομοφυλοφιλικής υπερηφάνειας (Gay Pride), πάλι από την παραπάνω ένωση. 
 
Η Google στηρίζει ανοιχτά τις ημέρες Gay Pride. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. 
 
2 Αυγούστου
Eυρωπαϊκή ημέρα μνήμης για τη γενοκτονία των Ρομά, ανακηρυγμένη από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.  
 
8 Αυγούστου 
Παγκόσμια ημέρα οργασμού, δήθεν με πρωτοβουλία ενός Αμερικανού αμφιφιλόφυλου καλλιτέχνη.  
 
23 Σεπτεμβρίου 
Παγκόσμια ημέρα αμφισεξουαλικότητας, δήθεν με πρωτοβουλία της αμερικανικής οργάνωσης ακτιβιστών BiNet.  
 
1η Οκτωβρίου 
Παγκόσμια ημέρα χορτοφαγίας, από την IVU – International Vegetarian Union.  
 
1η Noεμβρίου 
Παγκόσμια ημέρα αυστηράς χορτοφαγίας, πάλι από την IVU. 
Είπαμε, έρχονται τα μπέργκερ από κατσαρίδες για τους πληβείους του βασικού εγγυημένου εισοδήματος. Μην ανησυχείτε όμως: θα υπάρχει επιλογή από καφέ ή μαύρες…  
 
20 Νοεμβρίου 
Ημέρα μνήμης υπερφυλικών, προς τιμήν των τραβεστί, των ερμαφρόδιτων και των άφυλων.  
Δεν είναι σαφές ποιος τη θέσπισε.  
 
28 Νοεμβρίου 
Παγκόσμια ημέρα αγοραστικής αποχής, δήθεν με πρωτοβουλία ενός Καναδο-Εσθονού. 
Προετοιμασία των πληβείων για το βασικό εγγυημένο εισόδημα, που πρόβα τζενεράλε είναι η απαγόρευση της ανεξάρτητης εργασίας κατά τη διάρκεια της πανδημίας.  
 
Συμπεράσματα
Ανακεφαλαιώνοντας, τονίζουμε ότι οι επιθέσεις κατά των χριστιανικών κοινωνιών της Δύσης και ιδιαίτερα κατά των ευρωπαϊκών, οφείλονται στην επίδραση:  
 
• Της αρχαίας χαλδαϊκής, βαβυλωνιακής και αιγυπτιακής μαγείας, 
 
• Του ινδουϊσμού, του βουδισμού και του ερμητισμού,
 
• Του πυθαγορισμού, του γνωστικισμού, και του νεοπλατωνισμού,
 
• Των πατέρων της σύγχρονης ευρωπαϊκής παιδαγωγικής: του χιλιαστή και ροδόσταυρου Ιωάννη Αμός Κομένιους (17ος αιώνας) και του τέκτονα Έρασμου, 
 
• Του εβραϊκού γνωστικισμού, δηλαδή του καμπαλισμού και της αλχημείας,
 
• Των εβραίων αιρετικών Σαμπαταϊστών 
και Φρανκιστών (ή ζοχαριστών),  
• Των Άγγλων Τεκτόνων φιλοσόφων και Αλχημιστών ήδη από το 1646 και των υπογραφόντων τη διακήρυξη της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας το 1776,
 
• Των Μαρτινιστών, των Ροδόσταυρων, και των Ιλλουμινάτων της Βαυαρίας,
 
• Του χιλιασμού, του πολιτιστικού μαρξισμού και του φροϋδισμού όπου μαζί με τον αιρετικό εβραϊσμό διαμόρφωσαν την ιδεολογία της Σχολής της Φρανκφούρτης,  
• Της διεθνούς εβραϊκής Στοάς Μπενέ Μπερίτ, που εκπροσωπείται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Συμβούλιο της Ευρώπης στο Στρασβούργο, στον ΟΗΕ στη Γενεύη, και στην UNESCO,  
• Του θεοσοφισμού και του εσωτερισμού,  
• Της ιεραρχίας της Καθολικής Εκκλησίας, της Εκκλησίας της Ελλάδος, και του Φαναρίου που όχι μόνο πολλά μέλη της διετέλεσαν διαπρεπείς τέκτονες αλλά απέδειξαν πλέον ότι δρουν εμφανώς υπέρ της πανθρησκείας και του παγκόσμιου κράτους,
 
• Των τεχνολογικών κολοσσών GAFAM 1, και του μετανθρωπισμού που προωθούν συστηματικά, πάνω στις θρησκευτικές, πολιτικές, δικαστικές, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές αρχές της Δύσης που κατάφεραν να αλλοιώσουν σημαντικά τις κοινωνίες τα τελευταία τριάντα χρόνια.  
 
Αυτό συνέβη διότι η Συντεχνία και τα συγκοινωνούντα δοχεία της απέκτησαν προηγμένα τεχνολογικά μέσα που δεν κατείχαν προηγουμένως:  
 
Το διαδίκτυο και τη τεχνολογία πληροφορικής, δορυφορικά συστήματα παρακολούθησης για τη πρόληψη εξεγέρσεων, όπλα δεσμών λέιζερ άκρως αποτελεσματικά για «σεμινάρια» όσων πολιτικών ψελλίσουν κάτι για ανυπακοή (βλ. Μάτι Αττικής, Καλιφόρνια, κ.ά.), εμβόλια τροποποίησης του ανθρώπινου γονιδιώματος, εμφυτεύματα και πολλά άλλα.  
 
Ωστόσο, η διάδοση της πληροφορίας και της επιστήμης και η μεγάλη άνοδος της πνευματικότητας κάποιων ανθρώπων, ροκανίζει το μετανθρωπιστικό Magnum Opus, λειτουργώντας εναντίον του.  
 
Και τούτο, διότι όπως μας βλέπουν η Συντεχνία και τα συγκοινωνούντα δοχεία της, τους βλέπουμε πλέον και εμείς. Μπορεί να μη βλέπουμε τη κορυφή της πυραμίδας, αλλά οι ρωγμές του οικοδομήματός τους είναι πλέον βαθιές και η αποκαθήλωσή τους βέβαιη.  
 
Στην εποχή της αστροφυσικής, της κβαντομηχανικής και του ηλεκτρικού σύμπαντος, όλα τα αφηγήματα των μυστικών εταιρειών, μηδενός εξαιρουμένου, το ξέρουν και το ξέρουμε ότι ερμηνεύονται επιστημονικά. Ως ανθρώπινα, είναι κτιστά, άρα φθαρτά και αναθεωρήσιμα.  
 
Όλοι οι άνθρωποι μπορούν πια να έχουν πρόσβαση στην επιστημονική γνώση και όχι μόνο αυτοί των Συντεχνιών. Το αφήγημα λοιπόν των φυλάκων της γνώσης είναι νεκρό. 
 
Τι απομένει λοιπόν στους Κυρίαρχους της Σοφίας αν τους αφαιρεθούν τα φαιδρά θεατρικά δρώμενα και οι καρναβαλίστικες στολές; Μόνο η τέχνη της υποδούλωσης των υπολοίπων και η ανοιχτή βούληση για λαοκτονία. 
 
Καταστρέφοντας όμως επί δεκαετίες οι ίδιοι την εκπαίδευση, στερούνται άξιων στελεχών με πνευματική δύναμη, διαθέτοντας μόνο ολίγιστα και εγωπαθή υποκείμενα που είναι άδεια κελύφη, και όχι μόνον δεν μπορούν να αρθρώσουν πειστικό λόγο, να γράψουν και να διαβάσουν σωστά, αλλά ενδιαφέρονται αποκλειστικά για την ύλη. Γι’ αυτό και θα χάσουν το παιχνίδι.  
 
Οι δολοφονικές δράσεις της ιεραρχίας της εξουσίας και οι κατάπτυστες συμπεριφορές των υποτακτικών της, εξαγριώνουν πλέον όλο και περισσότερους ανθρώπους που έχουν πνευματικά ερείσματα.  
 
Ήρθε ο καιρός να δοθεί ένα τέλος σε όλα αυτά τα ανομήματα. Το πνεύμα (3) θα νικήσει την ύλη (4). Ο κώνος (1-3) καπελώνει τη βάση της πυραμίδας (4), τον κύβο-ύλη και το γνωρίζουν. Και οι υποτακτικοί συνωστίζονται πλέον μόνο στη βάση. Και γι’ αυτό τρέμουν. 
 
Όσο λοιπόν ο ένας πόλος θα νομίζει βλακωδώς ότι είναι αήττητος, τόσο ο άλλος θα ανυψώνεται πνευματικά. Η κατακρήμνηση της μεγαλύτερης συνομωσίας εις βάρος της ανθρωπότητας είναι θέμα χρόνου, και θα υπάρξουν μεγάλες απώλειες ένθεν κακείθεν.  
 
ΠΗΓΕΣ:  
 
• Gershom Scholem, Du frankisme au jacobinisme: La vie de Moses Dobruska, alias Franz Thomas von Schönfeld, alias Junius Frey, εκδ. Gallimard / Seuil, 1981.

• Wilhelm Schmidt, Franc-Maçonnerie Hermétique et Kabbalistique au XVIIIe Siècle : les Chevaliers et Frères de Saint-Jean l’Évangéliste d’Asie en Europe, εκδ. Sesheta, 2017.
 
• Collected Works of René Guenon, Theosophy: History of a Pseudo-Religion, εκδ. Sophia Perennis, 2004
. 
• Ζακ Μπερζιέ & Λουί Πάουελς, Η αυγή των μάγων, εκδ. Κάκτος, 1990.
 
• Henry Coston, La conjuration des Illuminés, αυτοέκδοση, 1979.
 
• Gracchus Babeuf, Du système de depopulation, ou la vie et les crimes de Carrier, Son procès, et celui du Comité révolutionnaire de Nantes, πρώτη έκδοση 1794/ επανέκδοση 2014, εκδ. Chapitre.com.
 
• Reynald Secher, La Vendée vengé: Le génocide franco-français, εκδ. Perrin, 2006.
 
• Reynald Secher, Vendée: du génocide au mémoricide. Mécanique d’un crime légale contre l’humanité, εκδ. Cerf, 2011
. 
• Marcelle Denis, Un certain Comenius, εκδ. Publisud, 1992.  
• Jean-Claude Margolin, Neuf années de bibliographie érasmienne, 1962-1970, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών της Γαλλίας, εκδ. Vrin και University de Toronto Press.  
 
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ 
(1) GAFAM: Ακρωνύμιο των Google, Apple, Facebook, Amazon και Microsoft 
 
πηγή



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.