25 Ιανουαρίου 2021

Γιατί η σύγχρονη ιατρική δεν μπορεί να θεραπεύσει το κοινό κρυολόγημα

 
Δείτε το άρθρο του Dawn Lester εδώ: https://tinyl.io/3Nu8 [1]
 
Μετάφραση Απολλόδωρος 
 
Η λέξη «θεραπεία» σημαίνει «να θεραπεύσει ή να κάνει καλά». Αναφέρεται επίσης σε οποιαδήποτε ουσία χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση της υγείας του ατόμου. Ωστόσο, όπως εξηγούμε στο βιβλίο μας, «Τι σε κάνει πραγματικά άρρωστο; Γιατί όλα όσα πιστεύατε ότι γνωρίζετε για την ασθένεια είναι λάθος» (What Really Makes You Ill? Why Everything You Thought You Knew About Disease Is Wrong) , το Ιατρικό Κατεστημένο αναφέρεται σχεδόν αποκλειστικά στη «θεραπευτική αγωγή» της ασθένειας και όχι στην «αποθεραπεία-ίαση» της ασθένειας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις «χρόνιες ασθένειες», σχεδόν όλες τις οποίες, το Ιατρικό Κατεστημένο περιγράφει ως «ανίατες». 
 
Οι πρακτικές που εφαρμόζει το Ιατρικό Κατεστημένο περιλαμβάνουν μέτρα που είναι κυρίως ανακουφιστικά, που σημαίνει «ανακούφιση χωρίς αποθεραπεία-ίαση». Ωστόσο, αυτή η αποτυχία επίτευξης πλήρους ίασης στην υγεία θεωρείται ως μια κατάσταση που πρέπει να υπερηφανευόμαστε όπως υποδεικνύεται από ένα άρθρο του 2010 με τίτλο, «Σύγχρονη Ιατρική: Προς την πρόληψη, τη θεραπεία, την ευημερία και τη μακροζωία» (Modern Medicine: Towards Prevention, Cure, Well-being and Longevity) , το οποίο αναφέρει ότι 
 
«Η σύγχρονη ιατρική είναι ως επί το πλείστον ανακουφιστική και μάλιστα υπερηφανεύεται για αυτό». 
 
Ο αρθρογράφος παραδέχεται ότι αυτή δεν είναι ικανοποιητική κατάσταση και, υπό την επικεφαλίδα «Εκ βάθρων αλλαγή προτύπων από τον έλεγχο / ανακούφιση στην πρόληψη / θεραπεία», προσθέτει το εξής σχόλιο, 
 
«Η ώθηση και η εστίαση πρέπει να αλλάξουν από τον έλεγχο / ανακούφιση στην αποθεραπεία και πρόληψη. Ο απώτερος στόχος είναι η μακροζωία με την ευημερία, για τον οποίο η απαλλαγή από ασθένειες είναι ένα πολύ σημαντικό συστατικό. Σημαντική χρηματοδότηση της έρευνας πρέπει να καθοδηγήσει αυτές τις προσπάθειες, δίχως να παραμελούμε μεγαλύτερες βελτιώσεις στη σύγχρονη «ανακουφιστική» ιατρική ». 
 
Τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν μόνο όταν εντοπισθούν τα βαθύτερα αίτια τους και αντιμετωπιστούν ή καταργηθούν. Αυτό ισχύει εξίσου και για τα «προβλήματα υγείας» όπως και για όλους τους άλλους τύπους προβλημάτων. 
 
Δυστυχώς, μέσω του συστήματος της «σύγχρονης ιατρικής», το Ιατρικό Κατεστημένο δεν θα μπορέσει ΠΟΤΕ να επιλύσει τα «προβλήματα υγείας» και να επιτύχει οποιαδήποτε γνήσια «θεραπεία και πρόληψη» ασθένειας, επειδή οι πρακτικές τους, συμπεριλαμβανομένων των ερευνητικών μελετών, βασίζονται σε εσφαλμένες θεωρίες σχετικά με τις ασθένειες , τα φάρμακα και το ανθρώπινο σώμα · όπως περιγράφεται εύγλωττα από ένα απόσπασμα που αποδίδεται στον Βολταίρο (Voltaire):
«Οι γιατροί είναι άνδρες που συνταγογραφούν φάρμακα για τα οποία γνωρίζουν λίγα, για να θεραπεύσουν ασθένειες για τις οποίες γνωρίζουν λιγότερα, σε ανθρώπους για τους οποίους δεν γνωρίζουν τίποτα». 
 
Τα λόγια του Voltaire μπορεί να θεωρηθεί ότι δεν ισχύουν πλέον τον 21ο αιώνα, επειδή η «σύγχρονη ιατρική» έχει βελτιωθεί σημαντικά από την εποχή στην οποία έζησε, όμως αυτό δεν ισχύει, τα λόγια του παραμένουν επίκαιρα στη σύγχρονη εποχή και μπορούν καλύτερα να αποδειχθούν με ένα παράδειγμα. Το καταλληλότερο παράδειγμα για χρήση είναι η «ασθένεια» που αναφέρεται ως «το κοινό κρυολόγημα», η οποία περιγράφεται σε μια σελίδα στον ιστότοπο του National Institutes of Health (NIH) με τίτλο «Κοινό Κρυολόγημα: Μια Επισκόπηση» (Common Colds: Overview) που αναφέρει:
«Ο όρος «κοινό κρυολόγημα», καλύπτει διάφορα συμπτώματα που προκαλούνται από μόλυνση των άνω αεραγωγών. Ένα κρυολόγημα χρειάζεται συνήθως μερικές ημέρες για να αναπτυχθεί πλήρως. Τα τυπικά συμπτώματα περιλαμβάνουν βουλωμένη μύτη ή καταρροή, φτέρνισμα, βήχα και πονόλαιμο. Μερικές φορές ένα κρύο συνοδεύεται επίσης από ήπιο πυρετό, αδυναμία, πονοκέφαλο και πόνο στις αρθρώσεις.» 
 
Το «κοινό κρυολόγημα» πιστεύεται ότι επηρεάζει όλους και συμβαίνει πολύ συχνά, όπως αναφέρει η σελίδα.
«Τα κρυολογήματα είναι πολύ συχνά, ειδικά στα παιδιά. Είναι πολύ φυσιολογικό τα παιδιά να μολύνονται με έξι έως δέκα κρυολογήματα ετησίως - στο σχολείο, στο βρεφονηπιακό σταθμό ή στο νηπιαγωγείο. Οι ενήλικες έχουν κατά μέσο όρο δύο έως τέσσερα κρυολογήματα το χρόνο, κυρίως κατά τη διάρκεια της ψυχρότερης περιόδου.» 
 
Υποστηρίζεται ότι το «κοινό κρυολόγημα» είναι μια «ιογενής» ασθένεια που μπορεί να προκαλείται από πολλούς διαφορετικούς τύπους ιών, όπως συζητήθηκε από την ιστοσελίδα της κλινικής Mayo με τίτλο «Κοινό Κρυολόγημα-Συμπτώματα και αιτίες» (Common Cold – Symptoms and Causes) που αναφέρει, 
 
«Παρόλο που πολλοί τύποι ιών μπορούν να προκαλέσουν κοινό κρυολόγημα, οι ρινοϊοί (Rhinoviruses) είναι ο πιο κοινός ένοχος». 
 
Οι άλλοι ιοί που ισχυρίζονται ότι εμπλέκονται, παρατίθενται στην ιστοσελίδα του CDC με τίτλο «Κοινό κρυολόγημα: Προστατεύστε τον εαυτό σας και τους άλλους» (Common Colds: Protect Yourself and Other).
«Άλλοι ιοί που μπορούν να προκαλέσουν κρυολόγημα περιλαμβάνουν τον αναπνευστικό συγκυτιακό ιό, τους ιούς της ανθρώπινης παραϊνφλουένζας, τον αδενοϊό, τους κοινούς ανθρώπινους κορoνοϊούς και τον ανθρώπινο μεταπνευμονοϊό.» 
 
 
Αυτή η δήλωση έχει ιδιαίτερη σημασία όσον αφορά την τρέχουσα «πανδημία» που ισχυρίζονται ότι προκαλείται από έναν «επικίνδυνο» κορονοϊό, παρά το γεγονός ότι αυτή η οικογένεια «ιών» σχετίζεται με το «κοινό κρυολόγημα». 
 
Αξίζει ιδιαίτερης σημείωσης το γεγονός ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν τον ισχυρισμό ότι οποιαδήποτε περίπτωση του «κοινού κρυολογήματος» προκαλείται από οποιονδήποτε ιό, ανεξάρτητα από την οικογένεια που λέγεται ότι ανήκει, επειδή τεστ σπάνια, αν ποτέ, διεξάγονται για να ανακαλύψουν την παρουσία οποιουδήποτε «ιού» σε άτομα που έχουν διαγνωστεί με το «κοινό κρυολόγημα», όπως παραδέχεται η σελίδα.
 
«Τα περισσότερα άτομα με κοινό κρυολόγημα μπορούν να διαγνωστούν από τα σημεία και τα συμπτώματά τους.» 
 
Αυτό σημαίνει ότι ένα άτομο μπορεί να διαγνωστεί ότι έχει το «κοινό κρυολόγημα» χωρίς καμία απόδειξη της παρουσίας του φερόμενου παθογόνου. 
 
Έχει μεγάλη σημασία να τονίσουμε ότι, όπως εξηγείται λεπτομερώς στο βιβλίο μας, ότι δεν υπάρχουν, και δεν υπήρξαν ποτέ, επιστημονικές ενδείξεις που να αποδεικνύουν ότι ο ιός είναι η αιτία οποιασδήποτε ασθένειας - συμπεριλαμβανομένου του «κοινού κρυολογήματος». Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν μόνο με την αντιμετώπιση ή την εξάλειψη της αιτίας τους. Η προσήλωση στην πίστη τους σε λάθος αιτιώδη παράγοντα είναι ο λόγος που το Ιατρικό Κατεστημένο δεν θα «θεραπεύσει» ποτέ το κοινό κρυολόγημα. ένα παραδεκτό γεγονός, όπως υποδεικνύεται από την ιστοσελίδα της Κλινικής Mayo με τίτλο «Θεραπείες κρυολογήματος: Τι λειτουργεί, τι όχι, τι δεν μπορεί να βλάψει» με αυτό που δηλώνει, 
 
"Τίποτα δεν μπορεί να θεραπεύσει το κρυολόγημα." 
 
Παρόλο που δεν υπάρχει «θεραπεία», το ιατρικό ίδρυμα πιστεύει ότι τα «φάρμακα» θα βοηθήσουν, όπως υποδεικνύεται από την ιστοσελίδα του CDC, η οποία, κάτω από τον τίτλο How To Feel Better , δηλώνει ότι:
"Τα φάρμακα χωρίς ιατρική συνταγή μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση των συμπτωμάτων, αλλά δεν θα κάνουν το κρυολόγημα σας να εξαφανιστεί γρηγορότερα." 
 
Πιστεύεται γενικά ότι η «ασθένεια» είναι μια οντότητα που προσβάλλει το σώμα και προκαλεί τα συμπτώματα με τα οποία συνδέεται κάθε ασθένεια. Αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η παύση των συμπτωμάτων πρέπει να είναι επιθυμητή, διότι σημαίνει ότι η ασθένεια έχει ηττηθεί, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα ισχυρίζονται ότι τα «φάρμακα» «λειτουργούν», αλλά όλα αυτά βασίζονται σε εσφαλμένες ιδέες σχετικά με την ασθένεια, τα φάρμακα και το ανθρώπινο σώμα. 
 
Σε αντίθεση με τις ιδέες που δημοσιεύει το Ιατρικό Κατεστημένο, το ανθρώπινο σώμα δεν είναι ούτε μια μηχανή ούτε μια σακούλα χημικών που δέχεται επίθεση από μια «ασθένεια». Αντ’αυτού, είναι ένας εκπληκτικός αυτορυθμιζόμενος οργανισμός που έχει τεράστια ικανότητα αυτοθεραπείας. Τα συμπτώματα που σχετίζονται με τη «νόσο» αντιπροσωπεύουν τις προσπάθειες του οργανισμού να αποβάλει τις τοξίνες, να επισκευάσει τις βλάβες και να αποκαταστήσει την υγεία. Όπως εξηγούμε λεπτομερώς στο βιβλίο μας, μόνο το σώμα αυτοθεραπεύεται. 
 
Το κοινό κρυολόγημα θεωρείται ως «οξεία ασθένεια». ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει βραχύβιες καταστάσεις που συνοδεύονται από αυτοπεριοριζόμενα συμπτώματα όπως πυρετός, φτέρνισμα, βήχας, έμετος και διάρροια, που όλα αυτά δείχνουν σαφώς την απόκριση του σώματος στην παρουσία επιβλαβών ουσιών και επιδράσεων, και τις προσπάθειές του να τα αποβάλει. Ο Herbert Shelton το εξηγεί αυτό στο βιβλίο του με τίτλο The Hygienic System Vol VI: Orthopathy , στο οποίο τονίζει το σημείο ότι, 
 
«Δεν κολλάμε «κρυολόγημα», όπως πιστεύεται ευρέως, ούτε μας μολύνει. Αντί να έχουμε κολλήσει κάτι, ξεφορτωνόμαστε κάτι… »
 
Εξηγεί περαιτέρω στο βιβλίο του με τίτλο Natural Hygiene: Man's Pristine Way of Life , ότι ο όρος «οξεία ασθένεια» αναφέρεται, 
 
«.. ζωτικής σημασίας δράση σε κάποιον ή σε όλους τους ζωντανούς ιστούς ή όργανα για την αντίσταση και την αποβολή επιβλαβών ουσιών και επιρροών και για την αποκατάσταση ζημιών.» 
 
Ο Δρ.John Tilden MD συζητά επίσης το «κοινό κρυολόγημα» στο βιβλίο του με τίτλο Toxemia Explained στο οποίο δηλώνει ότι:
«Όταν η αποβολή γίνεται μέσω της βλεννογόνου μεμβράνης της μύτης, ονομάζεται κρυολόγημα - καταρροή της μύτης…» 
 
Αυτές οι προσπάθειες θα είναι επιτυχημένες εάν επιτραπεί να ακολουθήσουν την πορεία τους. όπως εξηγεί ο Herbert Shelton στην Ορθοπαθητική (Orthopathy):
«Εάν τα κρυολογήματα αφεθούν και δεν κατασταλούν ή δεν υπάρξει παρέμβαση, θα είναι βραχύτερα στη διάρκεια, πιο τακτικά στην πορεία τους, θα αφήσουν το σύστημα σε βελτιωμένη κατάσταση και θα αναπτυχθούν λιγότερο συχνά.» 
 
Τα συμπτώματα που σχετίζονται με το «κοινό κρυολόγημα» αντιπροσωπεύουν την αποβολή των τοξινών μέσω «εφεδρικών» διαδικασιών που βοηθούν τα κανονικά κανάλια αποβολής, οι οποίες είναι κυρίως ούρηση και αφόδευση. Όταν ο οργανισμός έχει αποβάλει «επιβλαβείς ουσίες», οι ζωτικές ενέργειες που αναφέρονται ως «συμπτώματα», θα υποχωρήσουν και θα σταματήσουν έως ότου το σώμα χρειάζεται να κάνει μια περαιτέρω αποτοξίνωση. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η παύση των συμπτωμάτων δεν πρέπει να ερμηνευθεί ότι σημαίνει ότι όλες οι τοξικές ουσίες έχουν εξαλειφθεί πλήρως από το σώμα. Αυτό θα ισχύει μόνο για άτομα που ελαχιστοποιούν την έκθεσή τους σε τοξίνες και των οποίων το σώμα εξαλείφει οποιεσδήποτε τοξίνες στις οποίες εκτίθενται μέσω των κανονικών διαύλων, αντί να απαιτούν εναλλακτικές διαδικασίες αποβολής που εκδιώκουν τις τοξίνες μέσω των βλεννογόνων της μύτης. 
 
Εάν, από την άλλη πλευρά, τα κρυολογήματα εάν δεν «αφεθούν» να ακολουθήσουν την πορεία τους και τα συμπτώματα καταστέλλονται μέσω της χρήσης «φαρμάκων», αυτές οι οξείες καταστάσεις μπορούν να εξελιχθούν σε πολύ πιο σοβαρές, χρόνιες καταστάσεις, όπως εξηγεί ο Δρ.Tilden, 
 
«Κάθε χρόνια ασθένεια ξεκινά με τοξαιμία και τοξική κρίση. Οι κρίσεις επαναλαμβάνονται έως ότου πραγματοποιηθούν οργανικές αλλαγές. Η αλυσίδα των συμπτωμάτων κυμαίνεται από κρύο ή καταρροή έως τη νόσο του Bright, τη φυματίωση, τον καρκίνο, τη σύφιλη, την αταξία και άλλες λεγόμενες ασθένειες. όλα, από την αρχή έως το τέλος, τα συμπτώματα των σωρευτικών επιπτώσεων των κρίσεων τοξαιμίας.» 
 
Η πιο κατάλληλη και αποτελεσματική «θεραπεία» για τα συμπτώματα που σχετίζονται με το «κοινό κρυολόγημα» εξηγείται από τον TC Fry στο The Life Science Health System , στο οποίο δηλώνει ότι:
«Το κρυολόγημα είναι μια διαδικασία εξουδετέρωσης. «Για το «κοινό κρυολόγημα», το παιδί πρέπει να κοιμηθεί, όλα τα τρόφιμα να σταματήσουν, εκτός ίσως από λίγο χυμό πορτοκαλιού (εάν δεν υπάρχει πυρετός) και να διατηρηθούν ζεστά. Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει στη θεραπεία οποιασδήποτε λεγόμενης οξείας ασθένειας - ανάπαυση, νηστεία, ζεστασιά. Κανένα κρυολόγημα δεν μπορεί να διαρκέσει πολύ όταν το παιδί φροντίζεται με αυτόν τον τρόπο.» 
 
Το ίδιο, φυσικά, ισχύει για έναν ενήλικα και, αναπάντεχα, αυτό είναι επίσης μέρος των συμβουλών που παρέχονται από την ιστοσελίδα της Mayo Clinic με τίτλο «Θεραπείες κρυολογήματος: Τι λειτουργεί, τι όχι, τι δεν μπορεί να βλάψει» που δηλώνει:
«Το σώμα σου χρειάζεται ξεκούραση για να θεραπεύσει». 
 
Δυστυχώς, αυτή είναι μία από τις συστάσεις του Ιατρικό Κατεστημένο που δεν ακολουθούν οι άνθρωποι, ωστόσο είναι μία από τις λίγες συστάσεις που θα ωφελούσαν πολύ τους ανθρώπους στην «ανάρρωση» από το κρυολόγημα. 
 
Είναι σαφές ότι το ιατρικό ίδρυμα δεν μπορεί να «θεραπεύσει» το κοινό κρυολόγημα. Ο κύριος λόγος είναι επειδή αυτή είναι μια εντελώς λανθασμένη προσέγγιση σε αυτήν την «ασθένεια». όπως εξηγεί συνοπτικά ο Herbert Shelton στη «Φυσική Υγιεινή» (Natural Hygiene).
«Παντού αναγνωρίζεται ελεύθερα ότι «δεν υπάρχει θεραπεία για το κοινό κρυολόγημα». Είναι παραδεκτό επίσης ότι «δεν υπάρχει θεραπεία για τη γρίπη». Πράγματι, υπάρχουν τόσες πολλές κοινές ασθένειες για τις οποίες αναγνωρίζεται ότι δεν υπάρχει θεραπεία που κάποιος αρχίζει να αναρωτιέται πόσο καιρό θα χρειαστεί ο κόσμος να αναγνωρίσει ότι ολόκληρη η έννοιες της θεραπείας και της θεραπευτικής αγωγής είναι ψευδείς.» 
 
Το ανθρώπινο σώμα είναι ένας εκπληκτικός αυτορυθμιζόμενος, αυτοθεραπευόμενος οργανισμός που επιδιώκει συνεχώς να επιτυγχάνει και να διατηρεί εαυτόν σε κατάσταση «υγείας». Οι ζωτικές ενέργειες που είναι απαραίτητες για την αποβολή των τοξινών, την αποκατάσταση βλαβών και την αποκατάσταση της υγείας είναι συνεπώς συνεχείς διαδικασίες που συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής, όπως εξηγεί ο Herbert Shelton.
 
 «Ο αγώνας του συστήματος για την εξάλειψη των συσσωρευμένων τοξινών του συνεχίζεται όσο ο οργανισμός παραμένει ζωντανός». 
 
Όσο χαμηλότερο είναι το επίπεδο των συσσωρευμένων τοξινών στο σώμα, τόσο λιγότερη προσπάθεια πρέπει να κάνει ο οργανισμός για να τις αποβάλει και τόσο πιο υγιείς θα παραμείνετε. Με άλλα λόγια, όσο χαμηλότερη είναι η έκθεσή σας σε τοξίνες, τόσο «καθαρίζετε» την κατάσταση του σώματός σας και τόσο πιο υγιείς θα είστε. 
 
Dawn Lester 
8 Αυγούστου 2020 
--------------------------- 
 
Δικτυογραφία - Πηγές: 
[1].
- Why Modern Medicine Cannot Cure the Common Cold - What Really Makes You Ill 
LESTER, D. & Parker D. – What Really Makes You Ill? Why Everything You Thought You Knew About Disease Is Wrong 
- SHELTON, HM – Natural Hygiene: Man’s Pristine Way of Life 
- SHELTON, HM – The Hygienic System Vol VI: Orthopathy 
- TILDEN, J – Toxemia Explained 
- Modern Medicine: Towards Prevention, Cure, Well-being and Longevity 
- Common Colds: Overview 
- Common Cold – Symptoms and Causes 
- Common Colds: Protect Yourself and Others 
- Cold remedies: What works, what doesn’t, what can’t hurt 



Share

1 σχόλιο:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Πέρα από τα λογικοφανή
επιχειρήματά τους

που αποτελούν το δ ό λ ω μ α ...

οι ο μ ο ι ο π α θ η τ ι κ ο ί
είναι πολύ χειρότεροι τών κλασσικών
ιατρών

οι οποίοι, ενώ έχουν σωστές
επιστημονικές β ά σ ε ι ς
μαστίζονται από την

φιλοχρηματία

σε όλα τα επίπεδα
και διαστρέφοντας
τα επιστημονικά δεδομενα
καταντούν αγύρτες ...


ενώ αντιθέτως,
οι ομοιοπαθητικοί
φλερτάρουν άγρια (υπογείως)
με νεοεποχίτικες πρακτικές
αλχημιστικού τύπου!

Έτσι, οι πρακτικές τους
είναι... ότι το χασίσι
(προθάλαμος)
γιά τα βαρειά ναρκωτικά...!

Το Ν ο ύ μας .. !

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.