30 Δεκεμβρίου 2020

ΑΔΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ : Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ. ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΤΕ …

Γράφει ο Γιώργος Αδαλής
 
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη διαπράττει το ίδιο ολέθριο σφάλμα τακτικής με την κυβέρνηση Τσίπρα αλλά και πολλές κυβερνήσεις των προηγούμενων ετών. Χωρίζει τον κόσμο στα δύο! Τώρα η διαίρεση γίνεται για τα εμβόλια. Χωρίζει τον κόσμο σε αρνητές και υπέρμαχους των εμβολίων. Η κυβέρνηση Τσίπρα χώριζε τον κόσμο σε φασίστες και δημοκράτες ανάλογα με το τι «πουλούσε». Πότε με το «Αιγαίο και τα ψάρια του», πότε με το λαθρομεταναστευτικό, πότε με το Σκοπιανό. Στα ίδια ακριβώς πρότυπα με όσους κυβέρνησαν την χώρα από το 2009 και μετά, και χώρισαν τους Έλληνες σε «Μνημονιακούς» και «Αντιμνημονιακούς»!
 
Πρώτος διδάξας ο Σημίτης! Αυτός χώριζε τους Ελληνες κάθε βδομάδα! Ολο και κάτι έβρισκε. Πότε με το χρηματιστήριο, πότε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, πότε με το Ευρώ, πότε με τα Ελληνοτουρκικά, πότε με τους Εξοπλισμούς. 
 
Είναι εξόχως προκλητικό, αυτοί που εκμαύλισαν τον κόσμο στην εποχή του χρηματιστηρίου, αυτοί που παρουσίαζαν τα μνημόνια ως ευλογία και γενικώς αυτοί που δεν κατάφεραν ποτέ τους να πουν έστω μια αλήθεια στον κόσμο, να έρχονται σήμερα και να απαιτούν από τον κόσμο να εμβολιαστεί. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που αντιδρά μια μεγάλη μερίδα Ελλήνων. Διότι, υποσυνείδητα έχει επικρατήσει ήδη μέσα τους η εξής παραδοχή: «σιγά μην πιστέψω αυτούς τους ψευταράδες»!  
 
Την προσωπική μου θέση για τον Κορωνοϊό ως ιατρικό φαινόμενο την έχω εκφράσει από τον Ιανουάριο 2020 και εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν πρόκειται για πανδημία αλλά για επιδημία. Οσο για την οικονομική υπόσταση του φαινομένου του Κορωνοϊού, ως οικονομολόγος έχω αρθρογραφήσει και μιλήσει άπειρες φορές από τότε. Και νομίζω ότι όλοι εσείς εδώ γνωρίζετε ήδη την άποψή μου και τις προβλέψεις μου σε όλα τα οικονομικά πεδία.
 
Επειδή όμως δεν είμαι γιατρός, απέφυγα χαρακτηριστικά να μιλήσω όλη αυτή την περίοδο για τα εμβόλια! Όχι ότι δεν έχω άποψη, αλλά η δική μου άποψη δεν έχει και κάποια ιδιαίτερη βαρύτητα, μιας και δεν έχω τις απαιτούμενες γνώσεις για να ξεκινήσω συζητήσεις για εμβόλια, dna, rna κι άλλα τέτοια! Βλέπω ότι πολλοί από εσάς το επιχειρούν και ανοίγουν τέτοιες συζητήσεις. Καλά κάνετε, όσοι το κάνετε. Σε ότι με αφορά, απλά ακούω, διαβάζω κι ακόμα δεν έχω σχηματίσει άποψη για τα εμβόλια. Το ότι δεν μιλάω έχει και μια δεύτερη «κρυφή» αιτία! Δεν θα γίνω ποτέ ο εύκολος στόχος μιας κυβερνητικής ή ιατρικής κλίκας που θα εκμεταλλευτεί την ημιμάθειά μου, προκειμένου να πλασάρει στον κόσμο την πολιτική της. Κοινώς, τους αφήνω να «χτυπιούνται» μόνοι τους στο κομμάτι αυτό.  
 
Θεωρώ όμως, ότι στο σημείο του ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ υπάρχει ένας υφέρπων φασισμός ο οποίος αποτελεί τον ορισμό της «άρνησης της ανθρώπινης υπόστασης», όπως είχε πει σε μια κοινή συνέντευξή μας ο καθηγητής Κωνσταντίνος Γρίβας. Σύμφωνα με την ομάδα αυτή, «όποιος κάνει το εμβόλιο είναι συνετός πολίτης για την Κυβέρνηση, κι όποιος δεν το κάνει είναι ψεκασμένος και θα πεθάνει»! Η ολέθρια αυτή επιλογή της κυβέρνησης, δημιούργησε αυτομάτως τον αντίθετο πόλο. Ενας όλος που υποστηρίζει ότι «τα εμβόλια έχουν τσιπάκια και όσοι τα κάνουν θα πεθάνουν ή τέλος πάντων θα γίνουν ζόμπι στα χέρια του Μπιλ Γκέιτς και του Μητσοτάκη»! 
 
Και οι δύο πόλοι λένε το ίδιο πράγμα δηλαδή! Οι μεν λένε κάντε το εμβόλιο γιατι αλλιώς θα πεθάνετε οι δε λένε ότι αν κάνετε το εμβόλιο τότε θα πεθάνετε όλοι.. 
 
Ξέρετε κάτι; Ούτε οι μεν ούτε οι δε εκφράζουν σοβαρές απόψεις! Οσο φαιδρότητα απορρέει η μία άποψη τόσο φαιδρότητα απορρέει και η άλλη.  
 
Ο κερδισμένος ουσιαστικά πάντως, από την αμείλικτη αυτή κόντρα, είναι αυτός που κυβερνά, αφού για άλλη μια φορά βρήκε ένα πεδίο πρόκλησης αβεβαιότητας και χάους, μέσω του οποίου μπορεί να ρυθμίζει τις ζωές των πολιτών, θεσπίζοντας νόμους που ούτε το δίδυμο Μένγκελε-Χίτλερ δεν θα μπορούσε να φανταστεί. 
 
Για να είμαι ειλικρινής, όλους τους Δυτικούς ηγέτες μέχρι σήμερα, έναν έχω ακούσει που ταυτίζεται με την δική μου άποψη! Ο λόγος για τον Γάλλο Πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν! Ο οποίος δήλωσε ότι είναι υπέρ της επιστήμης αλλά απέκλεισε το ενδεχόμενο του υποχρεωτικού εμβολιασμού των πολιτών! 
 
Αυτό πιστεύω κι εγώ. Όποιος θέλει να εμβολιαστεί, να πάει σήμερα κιόλας να κάνει όποιο εμβόλιο επιθυμεί. Κανείς δεν μπορεί να του αφαιρέσει αυτό το δικαίωμα. Στον αντίποδα, όποιος ΔΕΝ επιθυμεί να εμβολιαστεί, θα πρέπει ελεύθερα να του παρέχουμε αυτό το δικαίωμα.  
 
Κι επειδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να εμβολιαστώ. Κι όποιος προσπαθήσει να μου το επιβάλει έμμεσα ή άμεσα ή δια της βίας, θα τον τρέχω μια ζωή στα δικαστήρια και πιστέψτε με θα του πάρω πολλά λεφτά. Γιατί είμαι ένας ελεύθερος άνθρωπος και κανείς άλλος εκτός από εμένα δεν πρόκειται να αποφασίσει τι θα βάλω στον οργανισμό μου. Ειδικά, από την στιγμή που ούτε νοσώ αλλά και ουδέποτε στην ζωή μου ανέβασα δέκατα έστω πυρετό. Ούτε έχω νοσηλευτεί ποτέ στην ζωή μου σε κάποιο νοσοκομείο.  
 
Η ιατρική κοινότητα είναι χωρισμένη σε στρατόπεδα. Ο ιός είναι καινούριος. Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στα εμβόλια είναι απόρρητη ακόμα λόγω εμπορικών ανταγωνισμών! Συνεπώς, ποιος είναι αυτός που θα βάλει μέσα σε έναν άνθρωπο που δεν έχει νοσήσει ποτέ στην ζωή του, κάτι το οποίο το 99.9% των ανθρώπων δεν γνωρίζουν καν τι είναι; Και πολύ φοβάμαι ότι ακόμα και γιατροί, δεν έχουν την παραμικρή ιδέα τι περιέχουν αυτά τα εμβόλια! Όπως επίσης, τι επίδραση μπορεί να έχει σε έναν εμβολιασμένο, ένας μεταλλαγμένος ιός που μπορεί να προκύψει στο μέλλον; 
 
Αλλά όλα αυτά είναι η δική μου, υποκειμενική αν θέλετε άποψη, την οποία ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. 
 
Μάλιστα, υποστηρίζω όσους φίλους μου θέλουν να το κάνουν. Σε καμία περίπτωση δεν συγκρούομαι μαζί τους! Υποστηρίζω το δικαίωμά τους να θέλουν να κάνουν το εμβόλιο κι όπου μπορώ τους βοηθάω κιόλας με γνωριμίες που διαθέτω! 
 
Γι αυτό το λόγο ακριβώς, ΑΠΑΙΤΩ από ΑΥΤΟΥΣ, ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ την δική μου άποψη. Όπως σέβομαι κι εγώ την δική τους άποψη κι επιλογή!  
 
Οσο για αυτούς που στο όνομα του πανανθρώπινου αγαθού της Υγείας, αναθεματίζουν όσους αρνούνται τον εμβολιασμό, έχω να τους υπενθυμίσω, ότι το να ζητάς από κάποιον να εμβολιαστεί υποχρεωτικά, είναι το ίδιο ακριβώς ρατσιστικό και απάνθρωπο, όταν για παράδειγμα, ζητάς από κάποιον που πάσχει από AIDS να ΜΗΝ κάνει έρωτα! Ουδείς έχει καταφέρει να μου εξηγήσει μέχρι σήμερα, γιατί κάποιοι συμπεριφέρονται διαφορετικά σε ότι αφορά τα δικαιώματα των ασθενών με AIDS και διαφορετικά σε ότι αφορά κάποιον που ΔΕΝ πάσχει από τίποτα!!! Κι έχω την εντύπωση ότι οι δικαιωματιστές τα έχουν μπερδέψει λιγουλάκι. Γιατί στέκονται αρωγοί στο δικαίωμα των ασθενών με AIDS να έχουν ερωτική επαφή ενώ σε μένα που δεν πάσχω από τίποτα με υποχρεώνουν να κάνω ένα εμβόλιο το οποίο μπορεί να με κάνει να αρρωστήσω!  
 
Και φυσικά, στην Ελλάδα, όλη η συζήτηση στρέφεται γύρω από τα εμβόλια και κανείς δεν συζητά για ένα φάρμακο! Γιατί άραγε; Γιατί τόσο βάρος στα εμβόλια ενώ για το φάρμακο κατά του Covid-19 δεν μιλάει κανείς; 
 
Καλά θα κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα στην Ελλάδα, να υιοθετήσουν την άποψη Μακρόν. Διότι δεν μπορεί διαρκώς οι άνθρωποι που βρισκόμαστε πολιτικά στο κέντρο, να ανεχόμαστε μια ζωή, το μαλλιοτράβηγμα των δύο άκρων. Και το χειρότερο; Αυτοί που έχουν την ίδια άποψη με μένα, είναι η μεγάλη πλειοψηφία στην χώρα μας! Και για άλλη μια φορά, κατάφεραν τα δύο άκρα να μας απομονώσουν και να μας αγνοούν! Επειδή όμως όπως σας έχω πει πολλές φορές, η ζωή και η φύση λειτουργούν ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ, όποτε κάποιοι αψήφησαν τις σιωπηρές πλειοψηφίες, βρέθηκαν μπροστά σε πολύ άσχημες εκπλήξεις!!! 
 



Share

1 σχόλιο:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Εγώ πάλι,ο ακραία
και φανατικά υπέρμαχος

της... επί ξυρού ακμής βάδισης
επί της...
μιάς Ο δ ο ύ
και μ ό ν η ς
που οδηγεί στην
Α λ ή θ ε ι α
και την
Ζ ω ή ...

Απορώ πως μπορούμε να θεωρούμε αθώο
το εμβόλιο που

μας ήρθε πάνω στον εορτασμό
τού
μ π ο λ ι ά σ μ α τ ο ς
της φύσης μας
από την
Θ ε ϊ κ ή
Φ ύ σ η
στο Πρόσωπο τού
Χ ρ ι σ τ ο ύ

και που
Κ υ ρ ι α κ ά τ ι κ α

οι γνωστοί μας
...σ ω τ ή ρ ε ς
έσπευσαν με θρησκευτική
ευλάβια να τού

αποθέσουν την
"α σ φ ά λ ε ι α"
τού ταλαίπωρου
σαρκίου τους...

...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.