17 Δεκεμβρίου 2020

"Βραβεύτηκε" η προδοσία του Τσίπρα από τους εντολείς του Γερμανούς....

Τους βραβευθέντες με το Βραβείο Ειρήνης της Έσσης για το έτος 2020, Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ, ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου της Έσσης, Μπόρις Ράιν, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Όπως σημειώνεται, το βραβείο απονέμεται ετησίως σε προσωπικότητες διεθνούς κύρους με αδιαμφισβήτητη συμβολή στην επίλυση πολυετών διαφορών και στην υπεράσπιση του διεθνούς δικαίου και των δικαιωμάτων των λαών.
 
Επιπλέον, αναφέρεται στην απόφαση της επιτροπής ότι χάρη στο έργο αυτών των δύο πολιτικών τερματίστηκε μία αντιπαράθεση 27 και πλέον ετών, που στεκόταν εμπόδιο στην οικονομική ανάπτυξη ολόκληρης της περιοχής και είχε σοβαρές επιπτώσεις στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Βόρειας Μακεδονίας στην Ευρώπη και το ΝΑΤΟ.
 
«Για αυτόν τον λόγο σας απονέμουμε από κοινού το Βραβείο Ειρήνης 2020 του κρατιδίου της Έσσης. Τιμούμε έτσι το θάρρος που επιδείξατε για την επίτευξη επίπονων συμβιβασμών και τον αγώνα σας για τη Συμφωνία των Πρεσπών, παρά τις έντονες αντιδράσεις που σημειώθηκαν στις χώρες σας. Δεν υπάρχουν πολλοί αρχηγοί κυβερνήσεων, κύριε Τσίπρα, που θα παρέμεναν σταθεροί στην πορεία τους, ενώ διακυβεύεται η κυβερνητική συνεργασία τους. Αντισταθήκατε και οι δύο σε όλες τις αντιξοότητες. 
 
“Αυτό που δεν κατάφεραν επί δεκαετίες εκατοντάδες διπλωματών, το καταφέρατε εσείς οι δύο με την αισιοδοξία και την επιμονή σας! Το έθεσε, μάλιστα, εύστοχα ο πρωθυπουργός κ. Ζάεφ, όταν είπε κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων: “Αν ήταν εύκολη υπόθεση, δεν θα χρειαζόμασταν εμείς οι δύο για να την εφαρμόσουμε”. Υπήρξατε αμφότεροι οι εγγυητές της επιτυχίας», ανέφερε, κατά την ανακοίνωση των βρεβευθέντων, ο κ. Ράιν και πρόσθεσε: «Με τους δύο σας ξεκίνησε για πρώτη φορά μία περίοδος σχέσεων καλής γειτονίας μεταξύ Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας. Χάρη σε εσάς τους δύο άνοιξε ο δρόμος για να καταστεί η Βόρεια Μακεδονία συμμαχικό μέλος του ΝΑΤΟ και κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η δε επίδραση αυτής της επιτυχίας εκτείνεται πολύ πιο πέρα από τη συγκεκριμένη περιοχή. 
 
“Η ειρηνική διευθέτησή σας στέλνει ένα μήνυμα σε όλον τον κόσμο. Δεν υπάρχει μόνο το δίκαιο του ισχυρότερου. Υπάρχει και στον σημερινό κόσμο μας ο δρόμος του σεβασμού και του συμβιβασμού, ο δρόμος της ειρήνης και της σταθερότητας. Κι εσείς δεν κάνατε τίποτε λιγότερο από το να συνεχίσετε να χαράζετε τον ευρωπαϊκό δρόμο με εξαιρετικό τρόπο, χωρίς την απώλεια εθνικών ταυτοτήτων». 
 
Επιπλέον, ο κ. Ράιν παρέθεσε την αξιολόγηση του ΔΣ του Ιδρύματος Albert Osswald του κρατιδίου της Έσσης που απονέμει το Βραβείο Ειρήνης: «Παρεκκλίνατε από την πεπατημένη της επιμονής σε μαξιμαλιστικές θέσεις και του αποκλεισμού μίας συμφωνίας ως δείγματος ήττας ή εθνικής προδοσίας. Σε αυτό το πλαίσιο, διακυβεύσατε τις πολιτικές σταδιοδρομίες σας και υποχρεωθήκατε να φθάσετε μέσα από διαπραγματεύσεις σε πολυάριθμους συμβιβασμούς και παραχωρήσεις. Η συμφωνία συνοδεύεται από την ελπίδα για καλή συνεργασία και εταιρική σχέση μεταξύ της Βόρειας Μακεδονίας και της Ελλάδας. Η διευθέτηση της διαφοράς αποτελεί υπόδειγμα συμφιλίωσης για την περιοχή και την Ευρώπη συνολικά». 
 
Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Ράιν επανέλαβε τα λόγια του κ. Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς τα «αξιοσημείωτα»: «Η ιστορία δεν πρέπει να γράφεται από εκείνους, οι οποίοι επενδύουν στον φόβο και τη διαίρεση, αλλά από εκείνους που τολμούν. Θα πρέπει να γράφεται από εκείνους, οι οποίοι έχουν το θάρρος και τη στρατηγική διορατικότητα να ανταποκριθούν στις καταστάσεις και να σταθούν -παρά τις αντιδράσεις- στη σωστή πλευρά της ιστορίας». «Αυτό πετύχατε και οι δύο σας με υποδειγματικό τρόπο», κατέληξε ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου της Έσσης. 
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το Βραβείο Ειρήνης της Έσσης απονέμεται από το 1995 και στο παρελθόν έχουν βραβευτεί με αυτό προσωπικότητες όπως ο Δαλάι Λάμα, η γενική εισαγγελέας του Διεθνούς Δικαστηρίου Κάρλα Ντελ Πόντε, η διεθνής διαμεσολαβητρια και Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ Φεντερίκα Μογκερίνι, αρχηγοί κρατών, διπλωμάτες και πολιτικοί, στους οποίους οφείλεται κατά περίπτωση η ειρηνική επίλυση πολυετών συγκρούσεων. 
 
ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Ποτέ δεν θα τελειώσει αυτή η προδοσία αν δεν καταργηθεί η κατάπτυση ανθελληνική Συμφωνία των Πρεσπών και δεν οδηγηθούν στην δικαιοσύνη οι πρωτεργάτες και όσοι ψήφισαν στην Βουλή το έκτρωμα...

Και αλήθεια τι ακριβως θυσίασαν οι Σκοπιανοί;
Μια χώρα όπως η Ελλάδα μέλος του πυρήνα της ΕΕ, μέλος του ΝΑΤΟ, μέλος του ΟΗΕ και με πανίσχυρο στρατό και οικονομία εμπρός στο τεχνιτό κρατίδιο των Σκοπίων το οποίο δεν είχε και δεν έχει καμία υπόσταση, υποχώρησε και ηττήθηκε διπλωματικά υπογράφοντας αυτό που την διέταξαν τα αφεντικά της....
Μάλιστα το κουφό είναι ότι παρά τα τα πλεονεκτήματα της Ελλάδας έναντι των Σκοπίων είχαμε με το μέρος μας και την ίδια την Ιστορία...

Και τελικώς παραχωρήσαμε στους κλέφτες της ιστορίας μας, έθνος και γλώσσα αλλά και το όνομα της Μακεδονίας μας...

Σιχαμερά παλιοτόμαρα μας επέβαλαν μια συμφωνία που δεν θα την δεχτούμε ποτέ...
Και ο Μητσοτάκης την διατηρεί... και μπαίνει κι αυτός στην λίστα της προδοσίας (κι όχι μόνο γι αυτή του την στάση)...

Οι Νεοταξίτες της Εσσης δίνουν βραβεία σε άτομα σαν τον Δαλάι Λάμα, την Κάρλα Ντελ Πόντε και Φεντερίκα Μογκερίνι... τα λενε μόνοι τους...
Μπείτε ειδικά για τις δύο "κυρίες" να δείτε το βιογραφικό τους και θα καταλάβετε...

Τέλος να πω ότι είναι κατάπτυστο το ΑΠΕ-ΜΠΕ και όλα τα ΜΜΕ που χρησιμοποιούν τον όρο "Βόρεια Μακεδονία" που δεν δέχεται ο λαός μας...



Share

2 σχόλια:

ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο ΔΙ..,ΑΠΡΕΠΗΣ είπε...

Μακεδονία Αληθινά Λόγια

Corruptio optimi pessima.
– Η διαφθορά των "αρίστων" είναι η χειρότερη.

Γράφει και λαλεί ο Χρίστος Γιανναράς.

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ... Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΤΡΟΣ ΠΕΘΑΝΕ 323 ΧΡΟΝΙΑ π.Χ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΛΑΒΙΚΑ ΦΥΛΑ, ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΕΝΕΑ ΑΙΩΝΕΣ ΜΕΤΑ ( Περί τον 7ον αιώνα μ.Χ.)
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΦΟΒΕΡΟΥΣ ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ ΦΥΛΑΧΤΗΚΕ ΤΟΣΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΤΡΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΜΕΤΑ, ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ...."ΑΥΘΕΝΤΙΚΩΝ" ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ;;;;

Έστι μεν ουν Ελλάς και η Μακεδονία. Στράβων 64 π.Χ - 24 μ.Χ.

Η γλώσσα των Σκοπιανών σήμερα (οι μισοί από αυτούς είναι στην πραγματικότητα Αλβανοί και οι άλλοι μισοί αγνώστου καταγωγής) είναι ... Σλαβο..βαρβαρική και έχει και αρκετές ελληνικές λέξεις εισηγμένες σε νεότερα χρόνια εξαιτίας της γειτνιάσεως των λαών. Ας θυμηθούμε ότι η σημερινή Μπίτολα είναι η ελληνική πόλη Μοναστήρι (και άλλα μέρη) που είχε καθαρώς Έλληνες κατοίκους.

ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΣΤΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΠΟΥ ΒΑΡΒΑΡΗ ΣΛΑΒΙΚΗ ΧΩΡΑ ΟΝΟΜΑΣΘΗΚΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΨΙΜΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ;;;

ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΩΝΤΑΙ ... ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
"ΤΟΥΣ" ΚΑΙ ΑΣΧΡΗ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..... ΑΙΣΧΟΣ

Ο μεν δειλός της πατρίδος, ο δε φιλόδοξος της πατρώας ουσίας εστί προδότης.
Σωκράτης, 469-399 π.Χ., Φιλόσοφος

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Γενικα αιωνες τωρα ,ολα τα λαμογια κ οι προδοτες του πλανητη ,αυτοβραβευονται ...αυτοχειροκροτουνται .... ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΣΥΝΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ..ΓΝΩΣΤΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ Κ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ Κ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ
Καθολου περιεργο για ολα τα νομπελ που δινονται οχι σε επιστημη κ ερευνα κανονικη αλλα σε ''επιστημη'' διαστρεβλωσης κ κοροιδιας των λαων .....

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.