1 Δεκεμβρίου 2020

Σοκ! “Κρυφοί” θάνατοι επωνύμων απο κοροναϊό. Δραματική κραυγή απο τον γιατρό Χατζηγεωργίου, λίγο πριν πεθάνει απο τον φονικό ιό…

Προλογικό σχόλιο
 
Ο Γιάννης Ντάσκας προφανώς όπως θα διαβάσετε είναι με το μέρος των συστημικών επιδημιολόγων και λοιμωξιολόγων και αντίπαλος φυσικά τον μή συστημικών...
Λογικά είναι από τους δημοσιογράφους τύπου Ευαγγελάτου...
 
Ομως οι απόψεις του πρέπει να ακουστούν από όλους μας διότι έχουν την χρησιμότητά τους...
Χτυπούν την κυβέρνηση από τα δεξιά....
Την καλούν να εφαρμόσει ότι παλαβομάρα λένε οι συστημικοί γιατροί...
Από μάσκες μέσα στο σπίτι μας μέχρι μάσκες όταν είμαστε τελείως μόνοι μας, αλλά και με μαζικό υποχρεωτικό εμβολιασμό...
 
Το θέμα είναι ότι επέλεξα να το αναρτήσω διότι πρέπει να ακούγετια και η άλλη φωνή που εμείς οι αντινεοταξίτες θεωρούμε νεοταξική και συστημική...
Παραμένουμε αρνητές της επιβολής των μέτρων και της φασιστικής νεοταξικής παρακολούθησης που με αφορμή των κορωνοϊό θέλει να επιβάλλει η ΝΤ.
 
Δεν είμαστε αρνητές της επιδημίας (κι όχι πανδημίας). Είμαστε φίλοι της αλήθειας και την ενημέρωσης αλλά όχι του τρόμου που σπέρνουν τα συστημικά ξεπουλημένα ΜΜΕ.
 
Ο Ντάσκας επέλεξε να αναφερθεί στους θανάτους επωνύμων που χτυπήθηκαν από τον κορωνοϊό...
Αναφέρεται μεταξύ άλλων στον Κρεμαστινόι ο οποίος πέθανε μετά από 2 μήνες στην εντατική από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη δηλώνοντας ο ίδιος ( μέσω της γυναίκας του) καθώς ήταν γιατρός ότι ΔΕΝ πέθανε από τον κορωνοϊό!!!!! Χαρακτηριστικά είπε: "Τον κορωνοϊό τον νίκησα... δεν ξέρω αν θα αντέξω τους 2 μήνες στο νοσοκομείο...."
Ανέφερε επίσης τον μακαριστό Μητροπολίτη Λαγκαδά Ιωάννη.... ο οποίος ήταν καρδιακός και έπασχε κι από σακχαρώση διαβήτη ενώ ήταν και εξαιρετικά υπέρβαρος!!!!! Πέθανε από ανακοπή.... αλλά ήταν θετικός στον κορωνοϊό...

Ας έχουμε λοιπόν κριτική ματιά στο όλο θέμα...

ΘΑΝΟΣ

ΥΓ. Νομίζω ότι το πιο ενδιαφέρον απόσπασμα του άρθρου είναι το κείμενο του νεκρού από κορωνοϊό, 42χρονου γιατρού Αντώνη Χατζηγεωργίου, ο οποίος ήταν υπέρβαρος και είχε άσθμα.... (κι αυτό δείχνει ότι όταν υπάρχουν υποκείμενα νοσήματα ο ιός μπορεί να πάρει σοβαρή εξέλιξη σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις ακόμα και σε νεότερους...)
 
Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ 
 
Στο πρώτο κύμα κορονοϊού πολλοί και εκ των “επωνύμων” δεν θα πίστευαν την ύπαρξή του δεδομένων των σοβαρών παρασκηνιακών παιχνιδιών μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ του Τράμπ.
 
Παιχνίδια-ξεπαιχνίδια όμως ο κοροναϊός ζωϊκός (νυχτερίδας, παγκολίνου κλπ) ή τεχνητός (απο εργαστήριο της Γιουχάν;) υπάρχει και θερίζει παντού.  
 
Στην Ελλάδα όλοι τον πήραν στα σοβαρά καθώς χτύπησε “δημόσια πρόσωπα” και μάλιστα του χώρου της Ιατρικής και συγκλόνισαν οι θάνατοι του πρώην Υπουργού Υγείας Δημήτρη Κρεμαστινού και του δημιουργού και ιδιοκτήτη της ‘ΒΙΟΤΑΤΡΙΚΗΣ” Σπανού. Συγκλόνισε η μάχη του πασίγνωστου δημοσιογράφου Αλέξη Παπαχελά, ο οποίος μίλησε και έγραψε δημόσια για το πόσο στα σοβαρά πρέπει να πάρουν όλοι τον κοροναϊό.  
 
Στο δεύτερο κύμα οι ανακοινώσεις αναφέρονται στα χιλιάδες κρούσματα και στους εκατοντάδες, ως σήμερα, θανάτους Ελλήνων.
 
Η αμφισβήτηση όχι απλά της πανδημίας, αλλά και του κοροναϊού εξακολουθεί να υπάρχει σε μέγα τμήμα της κοινωνίας και το βλέπει κανείς ακόμα και σήμερα. Και όχι μόνο με τις συναθροίσεις με διάφορα προσχήματα η με “τσαμπουκά”.  
 
Εχουμε γράψει και σε αυτή την έπαλξη, έχουμε πει και στις τηλεοπτικές εκπομπές (ΑΡΤ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ κάθε Πέμπτη) ότι θα πρέπει ΟΛΟΙ να προτάσσουν τους γιατρούς και να ακολουθούν κατα γράμμα και πνεύμα όσα λένε, ιδιαίτερα σε θεσμικό επίπεδο επιτροπών, πανεπιστημίων κλπ.  
 
Πρωτίστως οι κυβερνώντες. Και επιμένουμε ότι οι επιτροπές πρέπει να τηρούν πρακτικά, να φαίνεται και τώρα και στο μέλλον, και στην κοινωνία και στην …Εισαγγελία ποιός και τι λέει και ποιός και πως το ακολουθεί η δεν το ακολουθεί.  
 
Π.χ. ποιές είναι οι προτάσεις της Επιτροπής των δικών μας γιατρών προς την κυβέρνηση; Είναι αλήθεια ή όχι ότι οι γιατροί είχαν συστήσει πιο αυστηρά μέτρα πολύ πιο νωρίς;  
 
Μπορεί ένας αρμόδιος να βεβαιώσει αν τηρούνται πρακτικά και αν όχι να τους υποχρεώσει να τηρούν και μάλιστα μαγνητοφωνημένα;  
 
Γιατί;  
Διότι θα … χρειαστούν! Η χώρα μας εισέρχεται στην εποχή των μαζικών θανάτων και ανάμεσά τους θάνατοι επωνύμων, αλλά και γιατρών. Οι θάνατοι αυτοί παραμένουν “κρυφοί”, με την έννοια ότι δεν ανακοινώνονται ούτε από συγγενείς για ευνοήτους λόγους, ούτε από τις κρατικές αρχές. Προφανώς οι κρατικές αρχές κάνουν αυτή την επιλογή γιατί ενδεχομένως η γνωστοποίηση θα δημιουργήσει έρευνα για τις συνθήκες, τα μέτρα κλπ και πιθανόν να εγερθούν και θέματα αναζήτησης θεσμικά αυτών των ευθυνών.  
 
Ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη πέθαναν, ως φορείς του κοροναϊού αρκετοί επώνυμοι της περιοχής. Κορυφαίος πανεπιστημιακός γιατρός, κορυφαίος επιχειρηματίας, γνωστότατος καθηγητής και σήμερα έγινε γνωστό ότι ο μητροπλίτης Λαγκαδά Ιωάννης που κοιμήθηκε είχε και τον κοροναϊό.  
 
Αποκαλύψαμε ότι στο νεκροταφείο Καλλιθέας υπήρξαν μαζικά κρούσματα σε εργαζόμενους και δεν υπήρξε η παραμικρή ενημέρωση, ούτε στον κόσμο που μαζικά έμπαινε στο χώρο για τους θανόντες συγγενείς, μιλούσε ανύποπτος με το ανύποπτο προσωπικό και αυτό δείχνει ότι “ωχ αδελφέ’ δεν είναι μόνο οι πολίτες που συναθροίζονται…  
 
Αιχμές για τις κυβερνητικες κινήσεις αφήνει ο καθηγητής κ.Ζακυνθινός με συνέντευξή στο document:  
 
“Πρέπει η κυβέρνηση να δημοσιοποιήσει τα πρακτικά της επιτροπής;  
Οφείλουν να δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά. Ακόμη κι αν είναι ελλιπή, ακόμη κι αν δεν είναι τέλεια ως προς την τήρησή τους, πρέπει να δημοσιευτούν.  
Δεν γεννά υποψίες το γεγονός ότι η κυβέρνηση αποφεύγει αυτή την υποχρέωση;  
 
Είναι δημόσια έγγραφα και γι’ αυτό μου προκαλεί εντύπωση που η κυβέρνηση δεν ικανοποιεί το αίτημα της αντιπολίτευσης. Προσωπικά αυτό το γεγονός με θίγει ως πολίτη μιας ευνομούμενης και δημοκρατικής πολιτείας.  
 
Τον Ιούνιο η χώρα ήταν καθαρή. Οπότε ο ιός ήρθε από τον τουρισμό. Από όσους ήρθαν αεροπορικώς αλλά και από τους εργάτες γης που πέρασαν από τα χερσαία σύνορα. Ειδικά στους τελευταίους δεν έγιναν καθόλου τεστ»  
 
Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ.Δημόπουλος και ομάδες γιατρών κάνουν σχεδόν κάθε εβδομάδα σημαντικές ανακοινώσεις για την πανδημία και στην τελευταία τους θα δείτε να αναφέρονται ελάχιστα κολακευτικά στη συμπεριφορά κυβερνώντων, αυτών της Βρετανίας.
 
Δεν το γράφουν εκείνοι, αλλά εμείς σημειώνουμε ότι μπορείτε να αναζητήσετε ομοιότητες με την Ελλάδα.  
 
Μετά τον “επώνυμο” γιατρό της Βουλής που έφυγε με κοροναϊό ένας ακόμα γιατρός συγκλονίζει όχι μόνο με τον θάνατό του, αλλά και με το κείμενο που έγραψε λίγο πριν φύγει απο τη ζωή.  
 
Είναι ο Αντώνης Χατζηγεωργίου, μόνο 42 ετών, με υποκείμενα θέματα υγείας πατέρας τριών παιδιών. 
 
Διαβάστε το:  
 
«ΠΕΡΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Ο ΛΟΓΟΣ  
 
Δεν έχει να κάνει με τη μάσκα φίλε μου. 
Ανέκαθεν δεν είχε. 
Είναι που δεν γουστάρουνε απλά να ακούνε τους ειδικούς. 
Αυτούς που έχουν τη γνώση. 
Και δεν τους γουστάρουνε όχι τώρα τελευταία αλλά ανέκαθεν. 
Δεν τους θέλουμε βρε αδερφέ. 
 
Μας χαλάνε τη ζαχαρένια μας, μας ζαλίζουν γενικώς ενώ είναι επίσης γνωστό τοις πάσι πως πέρα από την αφεντιά μας κανείς δεν φτουράει μια σε αυτόν τον κόσμο. 
 
Αλλά ρε μπαγάσες, εσείς το τερματίσατε 
Στα ιατρικά ρε φίλε; 
Σε αυτά που χρειάζονται κανα δυο χρόνια μέχρι να καταλάβεις τη διαφορά μεταξύ DNA και RNA, βακτηρίων και ιών, μεταγραφής και μετάφρασης, θνησιμότητας και θνητότητας; 
 
Στα ιατρικά ρε φίλε; 
Που στα κανονικά σου δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το Depon από το Stedon; 
Που παίρνεις αντιυπερτασικό και γράφεις στο κουτί “για την καρδιά”; Που χαπακώνεις Amoxil για ιούς, βακτήρια, μύκητες, περονόσπορους και δάκους; 
Που μέχρι πρόσφατα η πομφόλυγα και η βλατίδα ήτανε “σπυράκι”, η φλεγμονή “κοκκινίλα” και η κρεατινίνη “βρε αδερφέ, τι είναι αυτό που μαυρίζει στις εξετάσεις μου;”
 
Και ξαφνικά τι; 
Ήρθε το περιστέρι της επιφοίτησης, σε κουτσούλησε και την είδες μέγας λοιμωξιολόγος, επιδημιολόγος, ολίγον παθολόγος και κάτι σε εντατικολόγος; 
Όχι αδερφέ. 
Δεν στο παίζω έξυπνος. 
 
Κι εγώ όταν ανοίγω το καπό από το αμάξι, το μόνο που μπορώ να διακρίνω είναι το καπάκι για να βάλω νερό για τους υαλοκαθαριστήρες, μαυρίζει η οθόνη του υπολογιστή και ρίχνω κλωτσιά στον πύργο μπας και πάρει ξανά μπροστά, πάω να κουρέψω μόνος το μαλλί και βγαίνω από το μπάνιο χειρότερος και από κατσίκι κουρεμένο, πάω να το παίξω εκπαιδευτικός στο παιδί μου και καταλήγουμε τσακωμένοι εγώ στο ένα δωμάτιο αγκαλιά με τη Λόλα και αυτό στο δικό του… 
Όχι λοιπόν. 
 
Δεν στο παίζω έξυπνος και υπεράνω γιατί ο καθένας έχει το δικό του βάρος σε αυτή τη ζωή. 
Απλά ρε φίλε, εδώ μιλάμε για Ιατρική. Και η Ιατρική είναι πείραμα, δοκιμή, παρατήρηση, μελέτη. 
 
Η Ιατρική είναι εμπεριστατωμένη γνώση, τεκμηρίωση, πρωτόκολλα, διαδικασίες. 
Η Ιατρική είναι εκατοντάδες χιλιάδες ερευνητές σε όλο τον κόσμο που εργάζονται νυχθημερόν, προκειμένου να αποκρυπτογραφήσουν μηχανισμούς, σηματοδοτικά μονοπάτια, κινάσες, φωσφορυλιώσεις , υποδοχείς, κυτταροκίνες, αποπτώσεις και τόσα άλλα. 
Η Ιατρική είναι διάολε κάτι πολύ παραπάνω από το βοτάνι της θείας σου της Μαρίκας και την παρόλα του κάθε αποψάκια που νομίζει ο καημένος πως αποδομεί όλο αυτό το θαυμαστό οικοδόμημα της επιστήμης με ένα “τα εμβόλια σκοτώνουν”. 
Η Ιατρική είναι ορθός λόγος, είναι επιστήμη, είναι αποκάλυψη ενός κόσμου που προκαλεί ρίγη συγκίνησης σαν αντιληφθείς το μέγεθος του. 
 
Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, δεν είναι σενάριο στο Netflix, δεν είναι κοινοποίηση, δεν είναι like, δεν ειναι καρδούλα. 
Ξεκόλλα λοιπόν και άσε την Ιατρική στην ησυχία της». 
 
Ο εκλιπών αναφέρεται γενικά και αυτά που γράφει αφορούν και κυβερνώντες και πολίτες.  
Ειδικά στη συμπεριφορά του πιο προκλητικού πρωθυπουργού και της κυβέρνησής του, δηλαδή του Βρετανού Μπόρις Τζόνσον αναφέρονται ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ.Δημόπουλος και ο γιατρός κ. Καστρίτης που γράφουν μεταξύ άλλων:  
 
“…Από τον Μάρτιο, οι υπουργοί της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου δήλωσαν ότι «ακολουθούν την επιστήμη». Η κυβέρνηση όμως δεν ακολουθήσε τις συστάσεις των επιστημονικών συμβούλων της συμβουλευτικής ομάδας για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης (SAGE). Στις 21 Σεπτεμβρίου, ενόψει του ρυθμού διπλασιασμού των κρουσμάτων, η 
επιτροπή συνέστησε ένα βραχυπρόθεσμο lockdown 2 έως 3 εβδομάδων για να σταματήσει η εκθετική αύξηση της μετάδοσης και να κερδίσει χρόνο πριν από τη χειμερινή περίοδο. Αντίθετα, η κυβέρνηση επέλεξε μια περιφερειακή προσέγγιση περιορισμών σε τρία διαφορετικά επίπεδα αυστηρότητας στην Αγγλία, που ακόμη και στην υψηλότερη βαθμίδα απείχε από το πλήρες lockdown. Δικαιολόγησαν αυτήν την προσέγγιση ως αναλογική αντίδραση στη σοβαρότητα των περιφερειακών εξάρσεων και ως τρόπο διατήρησης της οικονομικής δραστηριότητας στις περιοχές όπου η πίεση στα νοσοκομεία είναι επί του παρόντος ηπιότερη. 
 
Ωστόσο, αυτό που δεν έλαβε υπόψιν αυτή η στρατηγική, είναι το γεγονός ότι ο δείκτης R που δείχνει πόσα άτομα μπορεί να μολύνει ένας φορέας, εκτιμάται ότι είναι πάνω από 1 σε όλες τις περιοχές και ότι η αύξηση των κρουσμάτων στις λιγότερο πληγείσες περιοχές χαμηλότερης συχνότητας είναι απλώς εβδομάδες πίσω από αυτήν στις περιοχές υψηλότερης συχνότητας κρουσμάτων. Η κλιμακωτή προσέγγιση, που θεσπίστηκε χωρίς επαρκή οικονομική υποστήριξη για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους, οδήγησε επίσης σε πολιτικοποίηση της απόκρισης στην Covid σε περιφερειακό επίπεδο και σε διαμαρτυρίες κατά των ρυθμίσεων.
 
Με την ανακοίνωση ενός δεύτερου εθνικού lockdown που ξεκινά στις 5 Νοεμβρίου, έχει καταστεί σαφές ότι ο πραγματικός μοχλός της κυβερνητικής πολιτικής είναι να προσπαθεί να ισορροπήσει την οικονομική δραστηριότητα ενάντια στην υπερπλήρωση των ΜΕΘ, παρά να ελαχιστοποιήσει την επιδημία. Το σημείο πολιτικό πίεσης είναι η χωρητικότητα των νοσοκομείων και η αποφυγή θανάτων στους διαδρόμους των νοσοκομείων ή να μην μπορούν να εισαχθούν σε ΜΕΘ. Αλλά καθυστερώντας τα δραστικά μέτρα έως ότου τα νοσοκομεία να πλησιάσουν στο σημείο κορεσμού, θα χρειαστεί μεγαλύτερης διάρκειας και αυστηρότερο lockdown από ό, τι εάν η συμβουλή της επιτροπής SAGE είχε ληφθεί υπόψη τον Σεπτέμβριο. 
 
Έτσι, το δεύτερο κύμα της πανδημίας ξεσπά και ζητείται από το εξαντλημένο ιατρονοσηλευτικό δυναμικό του NHS να εντείνει ξανά τις προσπάθειες του, και παρά τα κυβερνητικές εντολές για τη διατήρηση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε «κανονικά» επίπεδα, μεγάλο τμήμα του NHS μπορεί και πάλι να επαναχρησιμοποιηθεί ως υπηρεσία Covid. Η χρήση σε μεγάλη κλίμακα ταχέων τεστ στα χέρια των τοπικών αρχών μπορεί να βοηθήσει στην έξοδο από το lockdown, ενώ η αισιοδοξία για τα εμβόλια μετριάζεται από το γεγονός ότι η μαζική διάθεση τους θα καθυστερήσει πολλούς μήνες.” 
 
Αυτά που γράφουν για την Βρετανία μας αφορούν ήδη άμεσα και είναι μέγιστη αφροσύνη της κυβέρνησης να διαβεβαιώνει για να διαψεύσει τον Παύλο Πολλάκη ότι στο νοσοκομείο “Σωτηρία” υπάρχουν άδεια κρεβάτια γιατί δεν έχουμε πολλούς ασθενείς και άρα …όλα καλά!..
 
Γι αυτά την επικρίνει σφοδρά και η πιο φιλική της εφημερίδα η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Αυτά σε επόμενο ρεπορτάζ μας…
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.