11 Δεκεμβρίου 2020

Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Ο ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ

Της Λέττας Καλαμαρά 
 
Μόνο με τον γερμανόφιλο Πρωθυπουργό της Μικρασιατικής Καταστροφής του 1922, Δημήτριο Γούναρη που επανέφερε τον Βασιλιά, μπορεί να συγκριθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η εθνική ζημία που επιφέρει στην Ελλάδα στον 21ο αιώνα. Η προσκόλληση του Έλληνα Πρωθυπουργού στο γερμανικό άξονα της κας Μέρκελ, που ρίζωσε ο προκάτοχός του Κ.Σημίτης με τους εκλεκτούς Υπουργούς του και την είσοδο του ευρώ στην αποικία μας, διαλύουν την Ελλάδα στην εμπόλεμη εποχή του COVID-19 και εγγυώνται την ήττα της και τη μεταπολεμική φτώχεια της. Η Ελλάδα συμπεριφέρεται ως ο επιτήδειος ουδέτερος του 21ου αιώνα ενάντια στη φύση της που δίδαξε την οικουμένη στον 20ο αιώνα. Δεν συμμετέχει στον Πόλεμο υπό το φόβο των απωλειών, δεν θυσιάζεται και δεν θα έχει τίποτα να προσδοκά από το τραπέζι των νικητών. Θα είναι στο μενού ως ηττημένη και ανύπαρκτη όπως αποδείχτηκε και στη χθεσινή Σύνοδο Κορυφής ή καλύτερα Σύνοδο εθνικής καταστροφής.
 
Η ταύτιση του γερμανικού άξονα παγκόσμιας κυριαρχίας με τον κοινής καταγωγής τουρκικού άξονα οφείλει στην αιωνιότητα να μην διαπερνά την Ελλάδα. Δεν υπήρξε ούτε μία φορά στην ιστορία που η ταύτιση Ελλάδας - Γερμανίας να μην επέφερε εθνική καταστροφή. Η ένταξη της Ελλάδας στην Συμμαχία της Καρδιάς στον Α'ΠΠ και η εναντίωση στο Γ'Ράϊχ από τον γερμανόφιλο Μεταξά στον Β'ΠΠ, που έβαλε τη χώρα πάνω από το συμφέρον των Γερμανών, έφεραν μία Ελλάδα μεγαλύτερη σε έκταση και πρόοδο. Αν περιμένει ο Έλληνας Πρωθυπουργός να επιβάλλει η Γερμανία των 5Βς κυρώσεις στην Τουρκία λάθος παπά διάλεξε για να βαφτίσει την Ελλάδα. 
 
Ξεκάθαρα ο γερμανόφιλος Μητσοτάκης εργάζεται στο Γ'ΠΠ ενάντια στην πολιτική COVID-19 του Ντόναλντ Τραμπ εδώ και μήνες, ενάντια στον αγωγό East-Med και την απεξάρτηση της Ευρώπης από τη Ρωσία και οραματίζεται ένα restart με την Ελλάδα ως παγκόσμια κινεζική επαρχία και τη Γερμανία ως σύμμαχο της Κίνας-Ρωσίας ενάντια στις ΗΠΑ. Κοινός παρανομαστής όλων αυτών το αυταρχικό καθεστώς διακυβέρνησης που ζούμε ήδη στις μέρες μας. Πλήρης έλεγχος του πολιτικού συστήματος, της ιδεολογίας, της οικονομίας και της ζωής από τον νέο "Γούναρη" του 21ου αιώνα. Ξεκάθαρα ο γερμανόφιλος Μητσοτάκης εργάζεται ενάντια στο βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων. 
 
Η ένθερμη παράδοση της Μακεδονίας και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η ανεμπόδιστη διέλευση των τουρκικών πλοίων από ελληνικά νερά της Μεσογείου, η ανατίναξη της οικονομικής, κοινωνικής, αθλητικής, καλλιτεχνικής ζωής δεν μπορούν να έχουν άλλο λόγο από τη αποσύνθεση της Ελλάδας. Πάντα με πρόσχημα το καλό των Ελλήνων. Ασφαλώς η Ελλάδα που διαμορφώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει ελληνική Μακεδονία, δεν έχει ελληνικά νερά της Ανατ.Μεσογείου, δεν έχει ελληνικά νησιά του Ανατ.Αιγαίου και έχει μόνο φτώχεια, διώξεις για το λαό και καλοπέραση για την Αυλή του. Τι πιο αντιπροσωπευτικό από το σοβιετικό πάλαι ποτέ και κινεζικό μοντέλο στην εποχή μας.
 
Η Ελλάδα χρειάζεται εχθές ένα άλλο πολιτικό σύστημα από το αποικιοκρατικό όπου οι Έλληνες πολιτικοί ανταγωνίζονται για την αντιπροσωπεία της Γερμανίας στο έδαφός μας. Έναν ανεξάρτητο τρόπο διακυβέρνησης και διαβίωσης πριν να είναι αργά, προσδεδεμένο μόνο στις αρχές της γαλλικής και αμερικανικής επανάστασης για να μεγαλουργήσει και πάλι. Τίποτα λιγότερο όπως τα περί πράσινων αλόγων της Ευρώπης που στο μόνο που αποσκοπεί είναι στην παρεμπόδιση του αγωγού East-med και διαφώτιση της ζωής των Ευρωπαίων από την Ελλάδα. Το μοντέλο των Ελλήνων πειρατών στις θάλασσες και τη μεταφορά ουσιών για τη παγκόσμια νάρκωση των ανθρώπων είναι αναχρονιστικό και αποτυχημένο στον κόσμο του 5G. Δεν θα πετύχει και η εμμονή στην προσκόλλησή του θα φέρει πλήρη εθνική καταστροφή. 
 
Όποιος εξακολουθεί να επιλέγει το ραγιαδισμό και ένα Κράτος ελεημοσύνης ακόμα και στον πυρήνα του ας εορτάσει τα 200 χρόνια αποικίας, αν υπάρχει Ελλάδα τα Χριστούγεννα του '21. Όποιος επιθυμεί μία άλλη Ελλάδα προόδου και ευημερίας ας ακολουθήσει σύντομα...
 



Share

2 σχόλια:

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ είπε...

ΙΔΕΤΕ.

ΠΕΡΙ ΒΑΥΑΡΩΝ «ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ. koukfamily
Απόσπασμα.
(Αλλά και Ελλήνων συνοδοιπόρων τους.)

Καπετάν Γιάννης ο Μέγας αγωνιστής και λαϊκός σοφός του 1821, με τους διαχρονικούς και προφητικούς του λόγους:

Θεέ, συγχώρεσε τους παντίδους, που θέλουν να μας πάρουν τον αγέρα που αναπνέομεν και την τιμήν, που με ντουφέκι και γιαταγάνι πήραμε. Εμείς το χρέος, το κατά δύναμιν, επράξαμεν. Και αυτοί βγήκαν σήμερον να προκόψουν την πατρίδα…Μας γέμισαν φατρία και διχόνοιαν. Αμορόζα στα κρεβάτια τους την θέλουν…Και καζαντήσαν αυτοί με πουγγιά και αγαθά και αφήκαν τους αγωνιστές, τις χήρες και τα ορφανά στην άκρη…Δεν ξηγιώνται γλυκότερα να φυλάξωμεν την Πατρίδα και να δούμεν λευτερίαν πραγματικήν. Ρωμαίγικον δεν φτιάχνεται χωρίς ούλλοι να θυσιάσουν αρετή και πατριωτισμό. Και χωρίς να πάψει η μέσα, η δική μας τυραγνία… Την Αγία πίστη, την ορθοδοξία θέλουν να μας σβήσουν, διότι η Φραγκιά (και Βαυαροί και όλοι όσοι απρόσκλητοι πάτησαν τα Ελληνικά χώματα) δεν μας θελει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξο… Και εκάθησα και έκλαιγα για τα νέα νέα μας παθήματα…. Και σκουπίζοντας τα δάκρυα μου τους είπα… Δεν βλέπετε, που θέλουν να κάμουν την Ελλάδα παλιόψαθα… Βοήθήστε διότι μας παίρνουν αυτοί οι Μισοέλληνες και άθρησκοι, ότι πολυτίμητο τζιβαϊρικόν έχομεν, Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα, Μην αφήσετε ΄Αγιοί μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτατα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες, κάνοντας περισσότερα κακά απ΄αυτά που καταδέχθηκε ο Τούρκος… Εσύ Κύριε, θ΄αναστήσεις τους πεθαμένους Έλληνες τους απογόνους αυτονών των περίφημων ανθρώπων, όπου στόλισαν την ανθρωπότη μ΄αρετή…

Απόσπασμα των περίφημων απομνημονευμάτων του Γιάννη Μακρυγιάννη, τα οποία όποιος δεν διάβασε πραγματικά στερείται των λόγων του εθνικού Ευαγγελίου του Ελληνισμού…..

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΣ www.ledrastory.com

ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, ΠΑΡΕ ΜΑΥΡΟ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ, ΤΟ ΣΤΡΑΒΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΙΣΟ ....

Kalavritinos είπε...

Δυστυχως το site έχει δίκαιο, οι Γερμανοι θα παραμείνουν Γερμανοί. Και μεις υπηκοοι, αλλοιμομό μας

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.