31 Οκτωβρίου 2020

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Της Λέττας Καλαμαρά
 
Χωρίς έλεος για την Ελλάδα, ο Πρωθυπουργός της Κυριάκος Μητσοτάκης αφού καταστρέψει την εστίαση και την οικονομία για άλλη μία φορά μεταβαίνει στη Σάμο όπου καταστράφηκε στη ρίζα της για να δει τα αποκαΐδια της αντεθνικής πολιτικής του. Θυμίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα στο Μάτι σε ένα άθλιο πολιτικό remake, ο κ.Μητσοτάκης συνεχίζει το καταστροφικό έργο των προκατόχων του και του ιδίου προσωπικά. Είναι στοίχημα πλέον τι Ελλάδα θα παραδώσει σε μέγεθος και με ποια ποιότητα ζωής για τους Έλληνες.
 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι χιλιάδες φίλοι του παριστάνουν τους ανήξερους για τις συνέπειες της άθλιας πολιτικής του που απεικονίζεται σε κάθε μέτρηση διεθνώς. Συνεχιστής μίας πολιτικής βάναυσης εξουσίας και πλήρους αδιαφορίας για τους Έλληνες, πλην της διακομματικής νομενκλατούρας και των ξένων αφεντικών του, έχει διαπράξει εθνικά εγκλήματα τόσο για την εδαφική, χερσαία και θαλάσσια, ακεραιότητα της χώρας όσο και το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων. Μία πολιτική καρικατούρα, επανάληψη όλων των ομοίων του της Μεταπολίτευσης, με ελάχιστες εξαιρέσεις, αν υπάρχουν, ξεπουλάει εθνικούς πόρους, υποθηκεύει την ανάπτυξη της χώρας, εξευτελίζει την παιδεία, ντροπιάζει την ιστορία μας στη Μακεδονία, διατηρεί ένα διεφθαρμένο Κράτος και κερδίζει την απαξίωση των άλλων Κυβερνήσεων πλην των αποικιοκρατών που τον θαυμάζουν. 
 
Το μεγαλύτερο εθνικό έγκλημά του είναι η διαγραφή της λέξης East-Μed από κάθε λόγο του και κάθε επίσημη συνάντηση του, προφανώς σε εξυπηρέτηση των συμφερόντων της Τουρκίας και με ανάλογη εθνική ζημία. Δίνοντας χαρά στα βαποράκια των off-shore επιδιώκει την εξασφάλιση της ασυδοσίας στα νερά του Αιγαίου και της Ανατ.Μεσογείου αδιαφορώντας για τα στρατηγικά οφέλη της Ελλάδας στον 21ο αιώνα και κυρίως τα οικονομικά κέρδη εις όφελος του λαού υποσχόμενος πάντα "πράσινα άλογα" για την αυλή του. 
 
Η παραμονή στην εξουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, διακαής πόθος του, σημαίνει μόνο ένα πράγμα για την Ελλάδα και τους Έλληνες: Καταστροφή, ύφεση, φτώχεια και εξαθλίωση μέχρι τέλους. Η Ελλάδας της επόμενης ημέρας, η Ελλάδα της Δευτέρας 2 Νοεμβρίου αποδεικνύει την πολιτική του. Ξαφνικός θάνατος για δεκάδες χιλιάδες επιχειρηματίες, υπαλλήλους, οικογενειάρχες που βλέπουν να καταστρέφονται τα όνειρα και οι κόποι τους. Προστατευόμενα παιδιά του, ο διακομματικός παρασιτικός μηχανισμός του, οι μετανάστες της Ασίας και Αφρικής, οι αποικιοκράτες. Μικρότερη ζημιά για γέροντες και δημοσίους υπαλλήλους στη συνεχή προσπάθεια μετατροπής της Ελλάδας σε μία σύγχρονη κομμουνιστική χώρα τύπου Κίνας, με επιδόματα και αποζημιώσεις καταστροφής. Στόχος η νεολαία, ο ανθός της Ελλάδας, που θα παρασιτεί στη φτώχεια και την ανεργία, έρμαιο των γερόντων μέχρι τον τελικό θάνατο της σε μία δεκαετία περίπου όταν συνειδητοποιήσει τα σημερινά πολιτικά εγκλήματα. 
 
Άβε Κυριάκο, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν! Οι αρνητές της πολιτικής σου στον Καιάδα με ένα πλακάτ στο λαιμό για να θυμίζουν τα ολοκληρωτικά καθεστώτα πως δεν πέθαναν ποτέ, αν δεν κυβέρνησαν πάντα.
 
Ο Θεός ας βάλει το χέρι του να σώσει τον τόπο από τα χέρια των ντυμένων Ελλήνων που έχουν παρεισφρήσει παντού και μας οδηγούν στον πάτο με χαρά και χαμόγελο. Ας ξημερώσει η επόμενη ημέρα την 4η Νοεμβρίου 2020 για τον Πλανήτη να θαφτεί το διεθνές οργανωμένο έγκλημα αιώνων με τους Έλληνες συνεργάτες του στο τιμόνι της ανθρώπινης υποδούλωσης. Ας αναστηθεί η Ελλάδα για το καλό όλων. Ας μην κυβερνήσει τον Κόσμο μία σκοτεινή γυναικεία φιγούρα και οι υποτελείς της. 
 
Ίδωμεν τις βουλές του Κυρίου... 
 
 
ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ 
 
Στο τελευταίο διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη πριν από τις αμερικανικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2020 αναφέρθηκε σε "ψεκασμένους" μεταξύ άλλων. Ποιος ορίζει ως "ψεκασμένους", πολιτικούς ή πολίτες; Ο κ.Μητσοτάκης; Δεν είναι γνωστό. Το σίγουρο όμως είναι ότι τα μέτρα καταστροφής της ελληνικής οικονομίας που επιβάλλει για το καλό μας είναι αόριστα και αντιφατικά. 
 
Χωρίς μάσκα ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγγειλε και πάλι τη μάσκα παντού, σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους, δίνοντας το παράδειγμα προς αποφυγή ενός δημοκρατικού ηγέτη. Χωρίς μάσκα και τα συστημικά κανάλια με τους παρουσιαστές τους που συνεχίζουν ανενόχλητοι, αρνούνται να φορέσουν μάσκα εκπροσωπώντας ένα άλλο Κράτος, προφανώς. 
 
Κλειστοί οι χώροι αθλητισμού κατά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την ίδια ώρα που το κρατικό κανάλι μεταδίδει ζωντανά αθλητικούς αγώνες πόλο. 
 
Κλειστά εστιατόρια και καφετέριες κατά Νομούς προκαλώντας τον πληθυσμό να μεταναστεύει για ένα καφέ σε άλλες Πολιτείες. Ανείπωτη καταστροφή σε επιχειρηματίες, υπαλλήλους και προμηθευτές μια αλυσίδα που διαλύεται εις το όνομα της σωτηρίας και των ίδιων. 
 
Χωρίς κανένα μέτρο για μέσα μαζικής μεταφοράς όπου γίνεται το αδιαχώρητο καθημερινά. 
 
Απαγόρευση κυκλοφορίας τις νύχτες που θυμίζει άλλες εποχές ή κάτι παραπάνω γνωρίζει ο κ.Μητσοτάκης για αυτά που έρχονται. 
 
Κερασάκι στην τούρτα της καταστροφής Μητσοτάκη τα επιδόματα σε υπαλλήλους και επιχειρήσεις στο γνωστό ''να σε κάψω Γιάννη να σ' αλείψω μέλι" με την απορία πού βρίσκεται εκείνο το πηγάδι που φέρνει ευρώπουλα σε μία πεθαμένη οικονομία. Προφανώς βρίσκεται σε ακατάσχετα δάνεια που θα πληρώσουν οι απόγονοί μας και σε ξεπουλήματα εθνικών πόρων υπό καθεστώς οικονομικού εκβιασμού από τις χώρες-πλυντήρια της Ευρώπης. 
 
Ο κ.Μητσοτάκης αρνείται τη λογική και κάνει κάθε ημέρα χειρότερη για την Ελλάδα, για τους Έλληνες και για τον ίδιο. Βρίσκεται ένα στάδιο πριν από το πολιτικό αδιέξοδο με μόνη επιλογή τον ολοκληρωτισμό.  
 
Το τέλος είναι δεδομένο και δεν μπορεί να είναι άλλο από εκείνο όσων έβαλαν το προσωπικό πολιτικό συμφέρον τους πάνω από το συμφέρον των πολιτών τους. 
Ταραχή και τιμωρία στους ενόχους... 
 



Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Η κυβερνηση αυτη ,μας σωζει ''ειδικως'' απο μια επιθετικη ιωση κ μας εξολοθρευει γενικως σε ολα τα μηκη κ τα πλατη της οικονομιας κ της οικονομικης αυταρκειας μας ,προσφεροντας αντιδωρα γλυκαινοντας το χαπι της καταστροφης κ της μελλοντικης υποδουλουσης στα ξενα προσφιλη της κεντρα.
Ο Μητσοτακης ειναι η συνεχεια αυτης της σκυταλοδρομίας , που διαβασα οτι ειπε [ εαν το ειπε ] η ντορα . Οτι η οικογενεια μας βγαζει - ''παραγει '' πρωθυπουργους .
Οι οποιοι διαμορφωθηκαν κ γαλουχηθηκαν με συγκεκριμμενες ''αγαπες'' πολιτικες εσω κ εξω απο την χωρα μας.
Ομως την πιο πολυ κ μεγαλη ευθυνη την εχουν οι πολιτες που διαμορφωνουν τις ηγεσιες που εκλεγουν . Και εννοω για τοτε που ενα κουμπι δεν αλλαζε τον χαρτη ...αλλα μετρουσαν ανθρωποι .
Αρα ;; η ιστορια γραφεται απο τους νικητες ....οποιας κατηγοριας κ να ειναι.
Αρα ;;; δεν υπαρχουν λογια ακομη γιατι δεν τρωει ο ενας τον αλλον ...μετα βλεπουμε !

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.