30 Οκτωβρίου 2020

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Θα ξυπνήσει από τον λήθαργό της η ΕΕ;
Βόμβα Δένδια: Η Τουρκία είναι γραφείο ταξιδιών για τζιχαντιστές… 
 
Του Παναγιώτη Αποστόλου 
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου 
egerssi@otenet.gr 
 
Πένθος πάλι στην Δημοκρατική Γαλλία από τις δολοφονικές ενέργειες του “μισθοφορικού στρατού” του ισλαμοφασίστα – χαριτζή Τούρκου Προέδρου Ρ. Τ. Ερντογάν!  
 
Που μετά την δολοφονική επίθεση ακραίου ισλαμιστή - τζιχαντιστή (την περασμένη εβδομάδα) σε προάστιο του Παρισιού, όπου αποκεφάλισε Γάλλο καθηγητή ιστορίας, φωνάζοντας την πολεμική – θρησκευτική κραυγή μίσους, “Αλλαχού Άκμπαρ”, ακολούθησε χθες Πέμπτη (29/10/2020) νέα δολοφονική επίθεση με μαχαίρι από ακραίο ισλαμοφασίστα – τρομοκράτη! Πιο συγκεκριμένα, στην πόλη Νις (Νίκαια) της νότιας Γαλλίας τρομοκράτης - ισλαμοφασίστας επιτέθηκε σε πολίτες μέσα στην εκκλησία Νοτρ Νταμ, αφαιρώντας τη ζωή από τρεις ανθρώπους, αποκεφαλίζοντας την μια εκ των θυμάτων! Και αυτός ο ισλαμοφασίστας – τρομοκράτης κραύγασε πιο μπροστά το “Αλλαχού Άκμπαρ”!  
 
Αμέσως μετά από λίγες ώρες στην πόλη Αβινιόν, άλλος ένας τζιχαντιστής τρομοκράτης, υλοποιώντας τη ρητορική μίσους κατά της Γαλλίας του Ρ. Τ. Ερντογάν, επιτέθηκε με μαχαίρι κατά πολιτών, αλλά ευτυχώς τον πρόλαβε η αστυνομία και τον εκτέλεσε!  
 
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν “κήρυξε τον πόλεμο” στη Γαλλία… 
 
Οι παραπάνω τρομοκρατικές – εγκληματικές ενέργειες έγιναν αμέσως μετά τις δηλώσεις μίσους του Τούρκου Σουλτάνου κατά του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, ενός δημοκρατικά εκλεγμένου Προέδρου μιας δημοκρατικής χώρας, σε ομιλία του σε κομματική εκδήλωση στην πόλη Καισάρεια στην κεντρική Ανατολία της Τουρκίας: 
 
«Ποιο είναι το πρόβλημα αυτού του ατόμου που ονομάζεται Μακρόν με τους Μουσουλμάνους και το Ισλάμ; Ο Μακρόν χρειάζεται θεραπεία σε ψυχικό επίπεδο»! 
 
Δηλώσεις εξωφρενικές, που όμοιες δεν έχουν καταγραφεί τις τελευταίες δεκαετίες! Ούτε ο Αδόλφος Χίτλερ δεν εκφραζόταν έτσι κατά των αντιπάλων του, ευρωπαίων ηγετών!  
 
Αυτές οι δηλώσεις, αλλά και τόσες άλλες που έχουν προηγηθεί κατά του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, αποδεικνύουν πως εκείνος, ο Ρ. Τ. Ερντογάν, χρήζει άμεσης επέμβασης ψυχιάτρου και εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική, αφού φαίνεται ότι ο Γάλλος Πρόεδρος με την σθεναρή του στάση στα ζητήματα της Ν.Α. Μεσογείου και του Αιγαίου Πελάγους του δημιουργεί ψυχική διαταραχή! Λόγω του γεγονότος της ανατροπής του οράματος του Τούρκου Σουλτάνου στην επανασύσταση της πάλαι ποτέ Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! Έτσι ανακηρύσσει εαυτόν ηγέτη του μουσουλμανικού κόσμου και ενεργοποιεί ξανά κατά της Γαλλίας τον μισθοφορικό του στρατό, τους τζιχαντιστές τρομοκράτες! 
 
Τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία: Ο δράστης αποκεφάλισε γυναίκα μέσα σε  εκκλησία στη Νίκαια -3 νεκροί | ΚΟΣΜΟΣ | iefimerida.gr
Ο Μακρόν προστατεύει τον ευρωπαϊκό πολιτισμό, τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής και γίνεται “μάρτυρας” από το ακραίο Ισλάμ… 
 
Άλλωστε η Γαλλία πολλές φορές κατά το παρελθόν έγινε στόχος τζιχαντιστών του Ισλαμικού κράτους, που εκπαιδεύονται σε ειδικά στρατόπεδα από την Τουρκία του Ρ. Τ. Ερντογάν.
 
Εκ των κορυφαίων όμως αποτρόπαιων πράξεών τους, θα μπορούσαμε να αναφέρουμε την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015, όπου στο κέντρο διασκέδασης Μπατακλάν συντελέστηκε η απόλυτη φρίκη. Όπου τα θύματα αυτής της “μαύρης Παρασκευής” για την Γαλλία, ξεσήκωσαν την οργή της παγκόσμιας κοινότητας που κατήγγειλε την κτηνωδία των τρομοκρατών μακελάρηδων του Ισλαμικού Κράτους. 
 
Όπως πιο πρόσφατα η επίθεση αγνώστου που διέφυγε, κατά πολιτών στο Παρίσι με ματσέτα, με πολλούς τραυματίες κοντά στα γραφεία του σατυρικού περιοδικού Σαρλί Εμπντό! 
 
Του σατυρικού περιοδικού Charlie Hebdo, που το 2015 δυο τζιχαντιστές εισέβαλαν στα γραφεία του και δολοφόνησαν τον εκδότη του περιοδικού και σκιτσογράφους του, επειδή είχαν ενοχληθεί από την ελεύθερη έκφραση δημοσιεύματος, που δεν αντέχουν τα “παιδιά” του Ερντογάν, του Μακελάρη της Συρίας, της Λιβύης και του Ιράκ! 
 
Αφού η Δημοκρατική Γαλλία εκφράζει το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης, του δικαιώματος της κριτικής και της σάτιρας, του ίσου δικαιώματος ανδρών και γυναικών, της ανεξιθρησκείας κλπ. 
 
Αντίθετα με την φασιστική Τουρκία, που όλες τις παραπάνω ευρωπαϊκές αξίες δεν τις γνωρίζει, ολισθαίνοντας καθημερινά στην βαρβαρότητα και τον σκοταδισμό!  
 
Πυρπολώντας ο “μισθοφορικός στρατός της” τον εμβληματικό καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Παρισίων, ενός Ναού 855 ετών, του αρχιτεκτονικού γαλλικού κοσμήματος, παγκόσμιου μνημείου του Χριστιανισμού, παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco, όπως και η Αγιά Σοφιά στην Κωνσταντινούπολη, που βεβήλωσε ο ισλαμοφασίστας Ρ. Τ. Ερντογάν! 
 
Έτσι η Γαλλία γίνεται μάρτυρας του ακραίου Ισλάμ, αφού ο Πρόεδρός της Εμανουέλ Μακρόν αποφάσισε να σταματήσει την εξάπλωση του Ισλάμ στην χώρα του, δείχνοντας και σε άλλους Ευρωπαίους ηγέτες τον δρόμο της αρετής και ζητώντας τους να βγάλουν την τσίμπλα από τα μάτια! 
 
Τσίμπλα, που αν δεν βγει έγκαιρα, πολύ φοβάμαι, ότι σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, σύντομα θα θρηνήσουμε πολλά αθώα θύματα, αυτού του άκρατου μίσους των Ισλαμιστών κατά των Χριστιανών! 
 
Τόλμησε λοιπόν ο Εμανουέλ Μακρόν και αποφάσισε να αντιμετωπίσει δραστικά στη Γαλλία, την εξάπλωση του ισλαμικού κινδύνου, και όπως σοφά ανέφερε: Του “ισλαμικού αυτονομισμού”! 
 
Σχεδιάζοντας ο Εμανουέλ Μακρόν, πως η δράση θα πρέπει να επικεντρωθεί στα σχολεία, στις δημόσιες υπηρεσίες, στις ενώσεις πολιτών κλπ. Μέσω νομοσχεδίου που θα παρουσιαστεί σύντομα από την κυβέρνησή του! 
 
Σκοπό έχει, την κατάργηση των δασκάλων “εθνικών γλωσσών” που έρχονται στη Γαλλία από Τουρκία, Μαρόκο, και Αλγερία και συχνά δεν μιλούν τα γαλλικά. Θα υπάρξει πλέον αυστηρός έλεγχος στους διορισμούς.
 
Σε συνεργασία με το Συμβούλιο Μουσουλμανικής Πίστης στη Γαλλία (CFCM ) θα ξεκινήσει η διαδικασία εκπαίδευσης Ιμάμηδων με απονομή σχετικού τίτλου σπουδών στη Γαλλία. 
 
Σε ό,τι αφορά τη χρηματοδότηση των θρησκευτικών ενώσεων και των τζαμιών ο Πρόεδρος Μακρόν, επιδιώκει την κατάργηση των έξωθεν χρηματοδοτήσεων από την Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, την Τουρκία ή και από άλλες χώρες του Μαγκρέμπ (βόρεια Αφρική). 
 
Αναγνώρισε ότι συχνά χρήματα συνδέονται με ιδιωτικά συμφέροντα για υποτιθέμενη βοήθεια προς αθλητικές οργανώσεις ή για βοήθεια επισιτισμού. “Είναι οι τρόποι με τους οποίους οι ισλαμιστές βρίσκουν την ευκαιρία να προσηλυτίσουν τους αδύναμους”. 
 
Ο ίδιος δεσμεύτηκε για μεγαλύτερο έλεγχο αλλά και διεύρυνση των κριτήριων, βάσει των οποίων οι νομάρχες θα μπορούν να προχωρούν στη διάλυση των οργανώσεων. 
 
Η ουδετερότητα των κρατικών λειτουργών αλλά και των υπαλλήλων σε επιχειρήσεις εξουσιοδοτημένες από το κράτος είναι ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο κατά της ισλαμιστικής προπαγάνδας: όχι μαντίλες, όχι σεξιστικές διακρίσεις σε λεωφορεία ή μαζικά μέσα μεταφοράς. 
 
Ο εκάστοτε νομάρχης θα έχει το δικαίωμα να κλείνει τις πισίνες όπου δίνονται ειδικά ωράρια για τις γυναίκες. 
 
Ο Εμανουέλ Μακρόν κάλεσε τέλος τους πάντες να συμβάλουν στην προστασία της Δημοκρατίας ώστε να μπορεί ο καθένας να ελπίζει σε αυτήν για το μέλλον του. Μίλησε για “αγάπη στη Δημοκρατία” που “δεν προκαθορίζεται, αλλά αποδεικνύεται στην πράξη”! 
 
Θέλουν δεν θέλουν, Γερμανία, Ισπανία και Ιταλία, η Γαλλία θα επιβάλλει οικονομικές κυρώσεις κατά της Τουρκίας…  
 
Στην Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 24-25 Σεπτεμβρίου (που αναβλήθηκε – τάχατες - επειδή ασθένησε λόγω κορωνοϊού ένας συνεργάτης του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ) και η οποία πραγματοποιήθηκε στις 1-2 Οκτωβρίου 2020, δόθηκε η δυνατότητα στην φιλότουρκη Άγκελα Μέρκελ, μέσω αυτής της εβδομαδιαίας αναβολής, να προωθήσει την πονηρή θέση – πρότασή της περί της αποστρατικοποίησης των νησιών μας – κατά παράβαση των Διεθνών Συνθηκών και του Διεθνούς Δικαίου – με την δήθεν αποχώρηση από τη Σμύρνη και της “Στρατιάς του Αιγαίου”, που διατηρούν εκεί οι Τούρκοι από το 1975 (λόγος άλλωστε της στρατικοποίησης των νησιών μας)! Στην Σύνοδο λοιπόν η Άγκελα Μέρκελ (την 1η Οκτωβρίου 2020) παρουσίασε ένα κατάπτυστο προσχέδιο για τα εθνικά μας συμφέροντα καθώς και τα κυπριακά συμφέροντα!  
 
Ωστόσο όλα ανατράπηκαν, όταν ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ζήτησε και πέτυχε, κλειστή σύσκεψη με την παρουσία του και την συμμετοχή της Άγκελα Μέρκελ, του Νίκου Αναστασιάδη και του Κυριάκου Μητσοτάκη! 
 
Εκεί ασκήθηκε αφόρητη πίεση στην Γερμανίδα Καγκελάριο και το τελικό αποτέλεσμα της Συνόδου Κορυφής ήταν, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο να καταδικάσει ρητά και κατηγορηματικά τις παραβιάσεις των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος και της Κύπρου από την Τουρκία και οι οποίες θα έπρεπε άμεσα να σταματήσουν, αφού παραβίαζαν το Διεθνές Δίκαιο! Αποδέχτηκε δε, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, πως τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδος και Κύπρου πρέπει να γίνονται σεβαστά, εκφράζοντας την πλήρη αλληλεγγύη της Ενώσεως στα δυο κράτη μέλη της. Διευκρινίστηκε επίσης, ότι το ζήτημα διαλόγου μεταξύ Ελλάδος – Τουρκίας θα πρέπει να είναι μόνο η οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας και της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης. Όσον αφορά την Κύπρο, θα έπρεπε η Τουρκία να αποδεχτεί την πρόσκληση της Κύπρου για διάλογο στα θέματα των διαφωνιών τους στην θάλασσα. 
 
Αλλά, προκειμένου ο Εμανουέλ Μακρόν να πετύχει τα παραπάνω, “νέρωσε το κρασί του” προκειμένου να κάμψει την αδιαλλαξία της Άγκελα Μέρκελ! Έτσι, πουθενά δεν αναφέρθηκε στο τελικό κείμενο η λέξη “οικονομικές κυρώσεις κατά της Τουρκίας”, απλά επισημάνθηκε, πως σε περίπτωση νέων μονομερών ενεργειών της Τουρκίας, ή προκλήσεων κατά της Ελλάδος και της Κύπρου κατά παράβαση του Διεθνούς Δικαίου, η ΕΕ θα προχωρήσει με όλα τα διαθέσιμα εργαλεία της, υπερασπιζόμενη τα συμφέροντα των κρατών μελών της! Επισημάνθηκε επίσης, πως το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα συνεχίσει να παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και κατά πόσο θα σεβαστεί η Τουρκία την απόφαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για να ενεργήσει αναλόγως στη νέα Σύνοδο που ορίστηκε για τον προσεχή Δεκέμβριο! 
 
Όμως η βάρβαρη Τουρκία από την ίδια ημέρα της αποφάσεως της ΕΕ, ξεκίνησε νέες παράφρονες επιθετικές ενέργειες στην Ν.Α. Μεσόγειο και το Αιγαίο Πέλαγος! Εκθέτοντας πρώτα από όλους την Γερμανία και τις Ισπανία, Ιταλία που διατύπωσαν αντιρρήσεις στην άμεση υλοποίηση των οικονομικών κυρώσεων της ΕΕ κατά της Τουρκίας!  
 
Σήμερα λοιπόν, φαντάζει ως ο μεγάλος νικητής και σε αυτό το ζήτημα ο Εμανουέλ Μακρόν και για τον λόγο αυτό, πριν 2-3 ημέρες κάλεσε εκ νέου τους ηγέτες της Ευρώπης των 27 κρατών – μελών να εγκρίνουν τα οικονομικά μέτρα εναντίον της Τουρκίας, που θα κάμψουν την επιθετικότητα του ισλαμοφασίστα Ερντογάν! Και ήδη αρκετοί ηγέτες μελών κρατών ζητούν την επιβολή αυτών των οικονομικών κυρώσεων (ακόμη και το Ηνωμένο Βασίλειο ζητάει από τους συμμάχους στο ΝΑΤΟ να υπερασπιστούν τα ευρωπαϊκά κεκτημένα που κινδυνεύουν από τη βάρβαρη Τουρκία)!  
 
Δένδιας-Λαβρόφ: Δικαίωμα της Ελλάδος η επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια |  Sofokleousin
Βόμβα Δένδια: Η Τουρκία είναι γραφείο ταξιδιών για τζιχαντιστές…  
 
Πολλές φορές κατά το παρελθόν, σε αρκετά άρθρα μου, αλλά και σε εμφανίσεις μου σε τηλεοπτικούς σταθμούς (Alert TV και Βεργίνα TV) μίλησα από τους πρώτους για συμμετοχή ακραίων τζιχαντιστών, ανάμεσα στους παράνομους μετανάστες που καθημερινά μας στέλνει η Τουρκία! 
 
Δολοφονικούς θύλακες που επωάζει η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ, χαμένη στο αφήγημα του αρχηγού της, περί πολυπολιτισμικότητας και άλλων ακροτήτων, που δυστυχώς θα ενεργοποιηθούν και στην Ελλάδα, μόλις ανάψει πράσινο φως ο ισλαμοφασίστας Ερντογάν! 
 
Αυτοί, οι τότε Συστημικοί επικριτές μου, ας κατηγορήσουν τώρα για fake News τον ΥΠΕΞ μας κ. Νίκο Δένδια, ο οποίος στις κοινές δηλώσεις του με τον ΥΠΕΞ της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, αφού είπε πως η Άγκυρα επιδιώκει την ένταση στην περιοχή και πως η Ελλάς είναι έτοιμη να υπερασπιστεί στο ακέραιο τα κυριαρχικά της δικαιώματα, πέταξε την “βόμβα” στο τέλος, καταγγέλλοντας πως: 
«Η Τουρκία είναι γραφείο ταξιδιών για τζιχαντιστές»!  
 
Αλήθεια ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αποδέχεται αυτήν την παραδοχή του κορυφαίου Υπουργού του; 
 
Κι αν ναι, τι μέτρα θα εφαρμόσει προκειμένου να μην ζήσει ο ελληνικός λαός δολοφονικά συμβάντα ακραίων τζιχαντιστών, που βλέπει να συμβαίνουν στην Γαλλία;  
 
Έχει ο κ. Μητσοτάκης σχέδιο αποτροπής τέτοιων πιθανών μελλοντικών εγκληματικών γεγονότων; Έχει δώσει σαφείς εντολές στην Ελληνική Αστυνομία, ή το κύριο μέλημα αυτής είναι η “αστυνόμευση της μάσκας;;



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.