20 Οκτωβρίου 2020

18/10/2020. ΕΑΛΩ Η ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ. Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ.

Γράφει ο Αντώνιος Αντωνάς.
 
Έκτακτο σχόλιο λόγω των εκλογών στην κατεχόμενη Ελληνική Β. Κύπρο.
 
Ο Ερντογάν ανάμεσα στις δεκάδες «διπλωματικές» νίκες που πέτυχε εις βάρος του Ελληνισμού, αλλά και τις παράνομες εισβολές του σε γειτονικές χώρες, με την ανοχή των δόλιων μας συμμάχων, πέτυχε ακόμη μια σημαντικότατη «επική» νίκη στην κατεχομένη Κύπρο με την εκλογή του εκλεκτού του εξτρεμιστή Τατάρ και εξαφάνιση του τελευταίου μετριοπαθούς ειρηνόφιλου ηγέτη των γηγενών ΤΚ Ακιντζί. (Ας ευχόμαστε να μην έχει την τύχη δεκάδων, άλλων ΤΚ που δολοφόνησε η ΤΜΤ και η τουρκική ΜΙΤ)… Με Δούρειο ίππο τους εποίκους με αρχηγό τον δολοφόνο του εθνομάρτυρα Τάσσου Ισαάκ, Αρικλί, τον επίσης δολοφόνο του Σολωμού Σολωμού Κενάν Ακίν, τους γκρίζους λύκους, την εξτρεμιστική ΤΚ οργάνωση ΤΜΤ, τον υιό του τρομοκράτη Ντενκτάς, τα μικρά φασιστικά ΤΚ κόμματα… τους υποψήφιους καταπατητές Τούρκους επενδυτές για Αμμόχωστο και όλη την κατεχόμενη Ελληνική Κύπρο που αφειδώς χρηματοδότησαν τον Τατάρ,.. με προτροπή Ερντογάν, ο οποίος τους έταξε …λαγούς με πετραχήλια… 
 
Ένα συνοθύλεμα εγκληματικών στοιχείων επίδοξων ολετήρων και των ΤΚ και των ΕΚ. 
 
Οι γηγενείς ΤΚ οδεύουν προς εξαφάνιση και πλέον τα ηνία έχουν οι έποικοι και φανατικοί μουσουλμάνοι…. Αναμείνατε λοιπόν, ότι σύντομα θα έχουμε και προσάρτηση των κατεχομένων στην Τουρκία, με ότι αυτό ήθελε επηρεάσει και την Κυπριακή Δημοκρατία….. 
 
Ο Ερντογάν με βάση τα δόλια επεκτατικά σχέδια του προχωρά ακάθεκτος στις προκλήσεις και διεκδικήσεις για πλήρη άλωση και υποδούλωση του Ελληνισμού και εμείς προχωρούμε ασθμαίνοντας στη κατηφόρα της κακοτράχαλης ατραπού της υποχώρησης και ηττοπάθειας…. χωρίς φρένα…. ικετεύοντας τους δόλιους συμμάχους να μας συμπαρασταθούν και να ξεστομίζουν …. δήθεν διαμαρτυρίες και καταδίκες που ο Ερντογάν τις ρίχνει στον κάλαθο των αχρήστων … αφού καμία κύρωση δεν του έχει επιβληθεί…..  και εμείς χειροκροτούμε και σαν κορόϊδα επιχαιρόμαστε…. Δεν έχουμε αντιληφθεί ακόμη πώς θα είναι η «επανένωση» την οποία διαπραγματευόμαστε, δεν αντιλαμβανόμαστε τη δολιότητα των τουρκικών σχεδίων και δεν είναι σε θέση να κατανοήσουμε πως ακόμη και εάν καταλήξει όποια λύση, την εφαρμογή της η Κ.Δ. θα τη διαχειριστεί όχι με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ειδικά σήμερα με τον εγκάθετο της Τατάρ, αλλά με την Τουρκία. 
 
Διζωνική με την Τουρκία θα κάμει και όχι με τους με τους Μουσουλμάνους γηγενείς Τουρκόφωνους Κυπρίους…. Αυτοί είναι είδος προς εξαφάνιση …. (Από 145-150000 προ 1974, σήμερα υπό την πίεση του στρατού κατοχής και των 140000 εποίκων παρέμεινα στη Κύπρο 85-90000 Search: ΤΟΥΡΚΙΑ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ «ΑΔΕΛΦΙΑ» ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ….) Αυτονόητο είναι ότι θα προηγηθούν του δικού μας αφανισμού... και θα πληρώσουμε πολύ ακριβά και τις υποχωρήσεις μας και την ηττοπάθεια μας….  
 
Επ ευκαιρία θα ήθελα να αναφερθώ στα πιο κάτω … 
 
Οι Τούρκοι αμείβουν τους «πατριώτες» τους π.χ. ενδεικτικά οι Ραούφ Ντεκτάς και Κουτσιούκ, στασίασαν και εγκλημάτισαν κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας. Τους αποδώθηκαν τιμές, πολιτικά αξιώματα δόξα και πλούτη, ο έποικος Ερχάν Αρικλί δολοφόνησε τον ήρωα ΕΚ Τάσσο Ισαάκ… τον εξέλεξαν βουλευτή του ψευδοκράτους, όπως και στον έποικο πρώην Τούρκο αξιωματικό Κενάν Ακίν δολοφόνο του Σολωμού Σολωμού, που του παρεχωρήθηκε τιμής ένεκεν Υπουργικό αξίωμα…. κατά την διάρκεια της προεδρίας Ντενκτάς, ο Ερσίν Τατάρ πρώην Πρωθυπουργός ο εξτρεμιστής φασίστας ο οποίος πρώτος ύψωσε την τουρκική σημαία στη κατεχόμενη Αμμόχωστο και βροντοφώναζε στους αλαλάζοντες φανατικούς του οπαδούς η Αμμόχωστος και όλη η Κύπρος είναι Τουρκική… Έγινε ο πρώτος πολίτης του ψευδοκράτους…κλπ….. 
 
Εμείς αντίθετα καταδιώκουμε τα νέα μας παιδιά, αυτά τα μικρά πατριωτάκια Ελληνάκια, που αυθόρμητα υποστέλλουν κατοχικές σημαίες και σπάνε τα φράγματα, που οδηγούν στη Αμμόχωστο, βροντοφωνάζουν κρατώντας Ελληνικές σημαίες και τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο… Η ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ… Η ΜΟΡΦΟΥ, Η ΚΕΡΥΝΕΙΑ, Η ΜΕΣΑΟΡΙΑ, Η ΚΑΡΠΑΣΙΑ. Ο ΠΕΝΤΑΔΑΚΤΥΛΟΣ… 
 
Όλα τα κυπριακά κόμματα σχεδόν επέκρινα αυτή την πατριωτική επαναστατική πράξη των νέων παιδιών, των παιδιών μας των εγγονών μας που δεν ξέχασαν ότι η μισή τους πατρίδα είναι σκλαβωμένη, ότι οι παππούδες τους έχυσαν το αίμα τους στα στα πάτρια εδάφη της Ελληνικής Κύπρου, ότι είναι παιδιά εκτοπισμένων προσφύγων… και τους ασκήθηκε ποινική δίωξη ως εάν επρόκειτο για εγκληματίες… ΑΙΔΩΣ ΚΥΠΡΙΟΙΣ! 
 
Η κατοχική σημαία που μολύνει τον Ελληνικό Πενταδάκτυλο μας. 
 
Απόσεισέ τους Πενταδάκτυλε ...του Κ. Μόντη. 
 
«Είναι δύσκολο να πιστέψω πως μας τους έφερε η θάλασσα της Κερύνειας, είναι δύσκολο να πιστέψω πως μας τους έφερε η αγαπημένη θάλασσα της Κερύνειας. Πικρή θάλασσα της Κερύνειας, που πρέπει να αποσύρουμε πια τους στίχους που σου γράψαμε; Σκέψου να μας γίνει βραχνάς η οροσειρά της Κερύνειας σκέψου να την κοιτάμε με τρόμο,σκέψου να την υποψιαζόμαστε, σκέψου να τη μισάμε! 
 
Ανασήκωσε την πλάτη κι απόσεισέ τους Πενταδάκτυλέ μου, ανασήκωσε την πλάτη κι απόσεισέ τους.» 
 
Εξαιρετικά συμβολικό το πιο κάτω σχόλιο του διαπρεπούς κ. Ανδρέα Ανδρέου για τους μικρούς μας ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΕΣ επαναστάτες….… 
 
Στο τέλος προσθέτω και το δικό μου, αν μπορεί να υπάρξει τέλος σε όλες αυτές τις παλινωδίες και υποχωρήσεις μας, για να μην προκαλούμε τους βαρβάρους κατακτητές των πατρίων μας εδαφών, θαλασσών, αιθέρων… 
 
ΕΣΕΙΣ, υψώστε τα χέρια ψηλά, όχι για εσχάτη ικεσία αλλά για να παραδοθειτε. Σκύψτε σαν δουλοπάροικοι το κεφάλι, όχι για προσευχή, αλλά για να ικετεύσετε τους βαρβάρους να σας σφάξουν και να αγιάσετε! 
 
ΕΜΕΙΣ, οι άσημοι συγγραφείς και αρθρογράφοι, αφού μας «αφόπλισαν», ας χρησιμοποιούμε πλέον τον αιχμηρό κονδυλοφόρο μας από χρυσόφτερο του Σταυραετού του Μαχαιρά… Προσθέτουμε ένα λιθαράκι αντίστασης και πόθου για Λευτεριά της αγαπημένης μας πατρίδας ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΎΠΡΟΥ...και δεν σκύβουμε το κεφάλι.
 
 Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησης τους θα οδηγηθούν τέσσερα άτομα, που συνελήφθησαν ως ύποπτα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση οχλαγωγίας, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα που φέρεται να διαπράχθηκαν το βράδυ της Κυριακής 11 Οκτωβρίου, στην περιοχή του οδοφράγματος Δερύνειας. 
 
 
Κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση μαθητές και νέοι, επειδή φώναξαν για την Αμμόχωστο. Το αστείο είναι ότι κατηγορούνται από νοσταλγούς πηγάδων και δικηγόρους εγκληματιών. Εάν ο πόθος μας για Απελευθέρωση θεωρείται έγκλημα, ναι, είμαστε εγκληματίες. 
 
ΙΔΕΤΕ. 
Ο ΚΟΜΠΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΕΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΤΕΝΑ. 
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.... 
 
Θα βροντοφωνάξω και εγώ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, Η ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ, Η ΜΟΡΦΟΥ, Η ΜΕΣΑΟΡΙΑ, Η ΚΑΡΠΑΣΙΑ...ΟΞΩ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ, ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ και όλα τα συνώνυμα τους! 
 
Ως εκ τούτου τιμή μου θα είναι να συμπεριληφθώ και εγώ .... στους "εγκληματίες" πατριώτες ως συναυτουργός… μαζί με άλλους χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΠΡΑΙΟΥΣ πατριώτες που ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ! Και δεν ανήκω σε κανένα πολιτικό κόμμα ή οργάνωση…. Είμαι Έλληνας Κύπριος πατριώτης ΜΟΝΟ.
 
Τρίζουν τα ιερά οστά των ηρωικά πεσόντων εθνομαρτύρων μας μεταξύ αυτών ,,,, του ήρωα αδελφού μου, στενότατων μου συγγενών και αγαπημένων φίλων.... 
 
Συμπαρασταθείτε ΟΛΟΙ στα παιδιά που το μόνο τους έγκλημα είναι διότι κρατούσαν ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ σημαίες και φώναζαν αντικατοχικά συνθήματα..... ΕΥΓΕ! 
 
Η ΒΑΡΒΑΡΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΈΧΕΙ ΞΕΠΕΡΆΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΥΓΙΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ.. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ..... 
 
ΑΠ ΕΔΩ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΥΡΚΟΙ.... Β. ΟΥΓΚΩ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟ, ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ.... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΕΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΜΕ,,, ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΑΔΕΛΦΟΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΠΡΙΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ..... 
 
Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. 
Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. 
Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα. 
 
Ε, κακομοίρη άνθρωπε, μπορείς να μετακινήσεις βουνά, να κάμεις θάματα, κι εσύ να βουλιάζεις στην κοπριά, στην τεμπελιά και στην απιστία! Θεό έχεις μέσα σου, Θεό κουβαλάς και δεν το ξέρεις —το μαθαίνεις μονάχα την ώρα που πεθαίνεις, μα ‘ναι πολύ αργά. Καζαντζάκης Νίκος. 
 
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ - ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ.



Share

1 σχόλιο:

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ είπε...

Αναφερόμενος πιο πάνω για τους δολοφόνους των ηρώων Τάσσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, Αιρικλί και Ακίν , θα ήταν και είναι εθνική σκόπιμη παράλειψη .... που ξεχάστηκαν άλλοι 7 εθνομάρτυρες μας εθνοφρουροί που δολοφονήθηκαν από τους βαρβάρους. Και κλείσαμε το θέμα για να μην .... οξύνουμε τα κακά πνεύματα....... ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ. Και στις υποθέσεις αυτές οι δολοφόνοι παρασημοφορήθηκαν!

Καταθέτω τα ονόματα τους τιμής ένεκεν....
ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΟΣΟΝ ΕΠΩΔΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ.....

ΜΙΧΑΗΛ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 9 ΑΠΡΙΛΛΙΟΥ 1976 ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΑΣΣΙΑΝΟ.
ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 21 ΣΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1982 ΣΤΟ ΚΑΙΜΑΚΛΙ.
ΤΡΥΦΩΝ ΤΡΥΦΩΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1983 ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΑΣΣΙΑΝΟ.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 28 ΜΑΙΟΥ 1988 ΣΤΗΝ ΑΘΗΑΙΝΟΥ.
ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 1983 ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΑΣΣΙΑΝΟ.
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 8 ΑΠΡΙΛΛΙΟΥ 1993 ΣΤΟ ΚΑΙΜΑΚΛΙ.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΝΑΓΗ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΥΛΟ.

Σημειώνεται ότι όλες οι δολοφονίες έγιναν στην παραμεθόριο περιοχή και οι βάρβαροι εγκληματίες δεν επέτρεψαν καν στους ειρηνευτές του ΟΗΕ να δώσουν τις πρώτες βοήθειες με αποτέλεσμα οι πληγωμένοι εθνοφρουροί να έχουν μαρτυρικό θάνατο.
ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.