16 Σεπτεμβρίου 2020

Εμπόριο ευαισθησίας

Ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο παιχνίδι γίνεται τον τελευταίο καιρό από την Αριστερά και τους επί πληρωμή υπαλλήλους των ΜΚΟ που την πρεσβεύουν στα νησιά μας.

Από τον δρα Απόστολο Κρητικόπουλο*

Με εντελώς προβοκατόρικο τρόπο, φωτογραφίσεις εξαθλιωμένων παιδιών μεταναστών (τα οποία με έντεχνο τρόπο στήνουν οι σκηνοθέτες της λήψης μέσα σε κάδους σκουπιδιών, εντός νεκροταφείων ή τα τραβάνε ρακένδυτοι με καροτσάκια στον δρόμο) διαρρέουν στα ΜΜΕ.

Αυτό το εμπόριο ευαισθησίας, στο οποίο είναι ιδιαίτερα έμπειρη η ελληνική Αριστερά, γίνεται με φανερό σκοπό την πίεση της κοινής γνώμης να ενδώσει στην απαράδεκτη και αντεθνική θέση των «ανοιχτών συνόρων», ώστε να παύσουν ουσιαστικά τα σύνορα και οι έλεγχοι στους μετανάστες στην Ελλάδα, και να διέρχονται ή και να παραμένουν χωρίς κανένα κόλλημα.

Κατ’ αρχάς, να σταθούμε στον προαγωγό αυτού του εμπορίου: στην Αριστερά, την οποία αποτελούν οι πολιτικοί απόγονοι των ανθρώπων που σφάζανε ολόκληρα χωριά στην Πελοπόννησο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος κατά τον συμμοριτοπόλεμο, χωρίς να έχουν κανέναν ενδοιασμό να ρίχνουν γυναίκες και παιδιά μέσα σε πηγάδες, επειδή -δήθεν- ήταν συνεργάτες των χιτλερικών, και η οποία δεν πατάει σε κανένα υπερυψωμένο ηθικό βάθρο για να εμπορεύεται ευαισθησία. Είναι η ίδια Αριστερά που σκλάβωσε δεκάδες λαούς στην Ευρώπη για πολλές δεκαετίες υπό την μπότα του κομμουνισμού, εκείνη που καταδίκασε την Ελλάδα -μέσω του αλόγιστου δανεισμού του ΠΑΣΟΚ- στη φτώχεια και τη δεκαετή κρίση χρέους, την οποία ακόμα δεν έχουμε ξεπεράσει, αυτή ακριβώς που τζόγαρε με το μέλλον των παιδιών μας και των εγγονών μας, ώστε η «ένδοξη γενιά του Πολυτεχνείου» να έχει τον καταναλωτικό και υλιστικό παράδεισο που ένιωθε ότι της αναλογούσε (και ας ερχόταν σε αντίθεση αυτό με την αντικαπιταλιστική θεώρηση του σοσιαλισμού).

Οπότε δεν μπορούμε να βρούμε την υποτιθέμενη χαμένη ευαισθησία μας από την πολιτική πτέρυγα της Αριστεράς, που την έχει χάσει από τα γεννοφάσκια της. 

Ύστερα κανείς δεν έχει το θάρρος να εκφράσει το προφανές, όσο σκληρό και να φαίνεται: τα ελάχιστα (κυρίως ενήλικοι άρρενες είναι οι μετανάστες) παιδιά των Αφροασιατών ισλαμιστών που βλέπουμε στα νησιά μας κάποτε θα μεγαλώσουν. Δεν θα παραμείνουν παιδιά για πάντα. 

Ως ενήλικοι ισλαμιστές στην Ελλάδα του 2030 είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστούν τον πολιτισμό μας και εμάς, τους γηγενείς ορθόδοξους Ελληνες, που τους παρείχαμε προστασία; Μία στατιστική μελέτη των ισλαμικών τρομοκρατικών επιθέσεων σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες θα πείσει και τον πιο ευαίσθητο. Πολλοί εκ των φονιάδων τρομοκρατών ήταν παιδιά μεταναστών δεύτερης και τρίτης γενιάς. Μη γελιόμαστε. 

*Διδάκτωρ Πληροφορική

πηγήShare

1 σχόλιο:

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ είπε...

Ας δούμε και μερικές τραγικές φωτογραφίες, από την ελληνική πραγματικότητα της οριακή φτώχειας των Ελλήνων απόρων και αστέγων, που είναι πολύ περισσότεροι από τους εισβολείς ισλαμιστές και σε χειρίστη κατάσταση.... και τις οποίες τα ΜΜΕ ποτέ δεν παρουσιάζουν.... Το σκηνοθετημένο θέατρο σκιών για τους δήθεν πρόσφυγες έχει ακροαματικότητα κύριοι..... Η τραγωδία εν Ελλάδι και η πραγματική άθλια εικόνα των ταλαιπωρημένων Ελλήνων, που κατάντησαν πρόσφυγες στον ίδιο τους τον τόπο....είναι άνευ σημασίας.... Πότε ένα κανάλι έκανε έστω και ένα ρεπορτάζ για τους εξαθλιωμένους Έλληνες ΠΟΤΕ;

ΑΠΟΡΟΙ, ΑΣΤΕΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Vs ... - ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamilykoukfamily.blogspot.com › 2019/11
Translate this page
Nov 24, 2019 - ΑΠΟΡΟΙ, ΑΣΤΕΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Vs ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ… ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΙ …ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ… ΡΕΥΜΑ… ΤΡΟΦΗ… ΣΤΕΓΗ

ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ ... - ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamilykoukfamily.blogspot.com › 2020/06
Translate this page
Jun 25, 2020 - Ξεχάσαμε αυτούς τους χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ ανέργους, απόρους, αστέγους, αυτούς τους αδελφούς, που στέγη έχουν τον ουρανό Χειμώνα, ...Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.